weekend at hannas

1 advent idag, not so special, har inga julfeelings ännu..sad*
sitter hos hanna nu, hon och nanar lite (blev sent igår) så jag passar på att blogga lite. vad har hänt sen sist? hm,

mest jobb, har julpyntat hela restaurangen, fredag lördag, vilket helgnöje, men fiiint blev de =)
efteråt blev de visit hos hanna för idol, och äntligen, ÄNTLIGEN åkte han ut! :) now we talking

lördags efter jobbet åkte jag med bror min ut till skeppshult för att kolla in julmarknaden som pappa deltog i, han och mami stod allra längst in med sina saker :) mysigt.

senare begav vi oss till stan jag och hanna och förfesten va räddad, guitarr hero, ja jag säger då de..herrejävlar, haha! ladies night på moon, och nu sitter jag som sagt här och knapprar, är trött, men kan inte sova mer nu..

hanna? varför är skadeglädje så jävla roligt när de gäller oss, inte minst idag, herre min vilken dag de har varit, tss


alanya, Im longing for the heat and the life♥

I miss Paris

sitter här och tänker tillbaka på resor jag varit med om, visst jag älskar verkligen sommar sol och bad, finns inget bättre. de är de jag förknippar resor med. Men, i våras så var jag och Marie i underbara Paris, jag föll pladask så fort vi vaknade i dimmiga (låter bra) Paris, de va trafik kaos överallt, folk var galna och man parkerade på trottoaren. varenda bil vi såg hade en liten repa eller buckla somewhere.
vi ska inte tala om alla underbara verk som finns att besöka, notre dame, eiffeltornet, triumfbågen, en båttur på seine hann vi med också, men vi hann inte med alls mycket, på den lilla tid vi var där. man vill bara ha mer och mer av den staden...


dock en jobbig bussfärd


champs elysée - en vacker dag kanske jag bor på denna gata <3


l' arc de triomphe


La Tour Eiffel


vem fan vill hoppa?


väl uppe i eiffel så va de,,blåsigt!


äntligen framme vid notre dame


något trötta


mellanmål


på båtturen med vännerna :)


vackert!

I just miss ♥

min framtid?


Du är intresserad av att köpa, sälja och att arbeta med marknadsföring. Arbetsuppgifterna innebär i regel många personkontakter. Krav på kunskaper och utbildning varierar beroende på den vara eller tjänst du arbetar med.

back in the old days, blondie

FINE! nu vet jag precis vad jag vill pyssla med, NOT! okej, detta visade sig vara mitt intresseområde,men hur sjutton ska jag kunna välja bland alla dessa nu då? några är bortvalda redan, men de finns ju nåt som heter utbildning till varje sak med, shiiises.

annars har denna dagen vart lam, hemma från jobbet, halsen kärvar! suck.
ringde nettan innan och sa att jag ska försöka komma till jobbet imon, hon tvekade på mitt förslag, men jag pallar inte va hemma. blir å mycket dötid och då tänker man bara, tänker för mycket, och nu är de inte mycket bra som finns i tankarna, så de är bara jobbigt!

men imorn är de fredag ♥ jag å hanna banana ska till Lisa på girlnight, ska bli trevligt.



Love

kalmar

kom hem från Kalmar igår. har haft de superskoj med shopping och utgång.
idis kom och hämtade mej på mornen sedan plockade vi upp hanna. 25 mil, fan de är jobbigt. i slutet va nog alla rätt hungriga också, men de förstörde inte stämningen för de. :P inte ens jag. hanna, you know what I mean ;)
men de märktes att vi va lite trötta för så mycket som vi skrattade åt RAT 384 förstår jag inte egentligen. slängde upp sakerna i josses lilla lya sen begav vi oss ner på stan för SHOPPING :D att de kan va så kul..alla hittade nåt, I like.

väl hemma sen så öppnade jag å ida första ciderna och sedan smittade de av sej, vi käkade tacopaj, gott, sen annan förfest, sen in på Kåren, hela kvällen va superlyckad och jag hoppas vi gör om nåt liknande snart igen girls!

kvällens kommentar;
Nääh, han är inte ful...han är snäll!

klockrent!

tack tjejer för en underbar helg! <3




    

finanskris

ah,de är väl ingen som missat finanskrisen, de drabbar nästan alla, direkt eller indirekt. man har en massa frågor på jobbet som man inte direkt får några svar på. men igår! då fick vi svaren, och när ordet kris finns med i handlingen så är de inga roliga svar folks. jag är så lycklig att jag inte va sist in. även om de inte är långt kvar för mig heller.



på lördag drar vi mot Kalmar, jag hanna och ida. ska bli kul med ett nytt ställe och se sig om i :)
kanske får lite alanya feelings, va ju vi 4 i alanya i juli o somras, I like. ♥

ikväll blir de födelsakalas och imon blir de förmodligen idol hos jeppe :)

nu ska jag snart masa mig till jobbet, skönt att kunna säga så

be careful ♥

händelserik fredag

slutade jobba 4, blev möte med hanna å lite födelsedags köp hanns med, sedan blev de mer handlade på systemet :P
vidare in på ica för å köpa lite redbull ;) höll på att glömma hämta ut sex and the city filmen som vi hyrde, men sen när vi kom hem till mej så kom jag på att mamma har min dvd hemma hos sej så vi får se den imon på dagen hos hanna ist.

så ist begav vi oss till jeppe, började spela lite guitarr hero (otippat?) sen ramlade markus in å de blev dags för idol!
Fan, jag trodde verkligen Johan Palm skulle åka ut idag, men icke. *ggrrrr
blev lite GH efter idol med, sen stack M hem, och vi drog vidare till henke som är i sin nya lya sen i onsdags, trevligt, men stannade inte så länge, han bjöd på ett glas vin, tack :)
imon drar vi dit igen, för lite förfest innan Takida som spelar i Gislaved :) blir nog nice.

take care out there

give it to me ♥

my heart belongs to you


vet inte vad jag hade gjort utan er, hade inte klarat mig särskilt länge.
är precis hemkommen från de varmaste och härligaste hemmet i hela världen.
ni vet kanske, eller kanske inte om de, men det är ni som får mig att klara vardagen och hela alltet.
mitt allt;

Mamma Pappa Ingvarsson ♥

point break

jobbi jobbi igen..måndag igen, tycker alltid de är måndag. inte haft nåt å göra idag, jobbet krånglade lite i slutet av dagen, kassan va inte riktigt som jag å jonas ville, men till slut löste vi det. thank god!
som sagt inte gjort nåt, så till slut satte jag på filmen Point break som jag lånat av brorsan för ett x antal månader sen. haha, den är så lovely, jag älskar den. har nog blivit kär igen, blir alltid de när jag kollar på den, kolla in FBI agenten Utah så förstår ni nog vad jag menar ;)
nääh, de kanske är dags för sängen nu va? börjar halv 8 imon, life sucks.

god natt! Puss<3

guitarr hero

de blev en lugn helg för miss ingvarsson. fredagen spenderades hemma hos mams o paps. kollade på idol och singing bee, kan säga att jag och papi också vunnit 50 000 om vi vart med ;) hahah!!
lördagen vaknade jag av niklas, min 3 åriga systerson som sjöng eller nåt liknande kl halv 7 på mornen, men lyckades somna om!

kvällen kom och hanna ramlade in sen begav vi oss till kitte och där blev de guitarr hero i stort sett hela kvällen, jag lovar man blir besatt! och revansch sugen, eller hur jeppe!! =)
vi hann med att se en beckfilm också, sen va de inte så roligt att gå ut i mörkret,
men jag å jeppe hann med nån vända till i guitarr, ni ser

idag då,
jag och askim ska promenera upp till hennes syster och kolla på nya lägenheten som hon och jonas flyttade in i igår ;) ska bli kul och se hur de ser ut. sen kanske att man hamnar hos jeppe å lirar lite ikväll haha! får se!

folks, jag kommer sakna er och kvällarna på kittes balkong i sommar ♥

xoxo
RSS 2.0