lyckad lördag

japp, nästan hela lördagen vart fest :) ina kom hit vid 3 och de va nog inte tyst en sekund sen hon koma, hah, I like. de vart mys med henne, sen bar de av till emma där resten av damlaget skulle salmas. ja tyckte jag och ina mest sprang omkring haha, hitan och ditan, rätt var där va så satt typ hela damlaget i rummet och vi blev helt paffa. tiden går fort när man har kul.
väl framme i nyarp, så blev de mat å sång och bandet va helt okej. men saknar playboys från förra festerna. vi sjöng så vi nästan blev hesa, haha! men kul va de, sen särades borden och sen tog de slut rätt fort kändes de som, men man hann med endel dans ändå ;) bussresan hem var dock inte så rolig, jag å ina fick sitta där bak i trappan! HAH, mobboffer?? nää vi ville sitta där!

annars är de bara jobb, stressigt som attan har de vart idag, som vanligt sjukdomar. men jag är inte ledsen för att jag får jobba lite mer :P snarare tvärtom.
hunnit med att simma nu också och nu är de typ natten ute fast kl bara är 17.39!

take care !!

nostalgi tripp till 90talet

kunde inte sova inatt, helt pigg när jag la mig i sängen, bläddrade bland tv kanalerna men va bara massa halvklara filmer som inte va lönt och kolla på. så till slut så hittade jag på tv400,, gamla beverly hills 90210 avsnitt, ett litet jubel inom mig bubblade fram. så gamla avsnitt de va, haha! vilka kläder man drog på sig då och tyckte att man va skitsnygg, håret ska vi inte ens prata om! men där låg jag vid 3 på natten och kunde inte sluta titta på avsnitten guud så underbart!

and even in my dreams I wanna be kissing your lips, breathing your love ♥

<3


jag saknar mitt långa hår fan, :(

fredag

nu vart de gjort, mensur ela och josse har åkt hem efter en kväll med pizza idol och annat nice :) tror de kommer bli tipptopp i alanya hörni :) feeling I have

nu en annan sak jag frågar mig själv hur många gånger som helst i veckan;
-när ska jag få se sex and the city filmen? ha? jag och maje brukar prata om de på jobbet, hon har sett den, men vi ska se den hela tiden säger vi, men icke blir de av!

sitter uppe nu, klockan är 23.43 och jag är inte trött ännu, men borde va de. nyfiken på hur morgondagen kommer bli, Ina kommer hit framåt tre, måste se till att vara klar by then. ordnar sig alltid. :P hon får komma hit med redbull, sitt glada humör och smakråd..(inte lätt de där) inte som i alanya, bara slänga på sig nåt lätt, lite mascara och dra borsten genom de då underbart långa håret och bara sticka ut i friheten och leva livet. varför är de så stelt här hemma? här är de knappt pussar på kinden när man ses, kramas man kanske man får baciller? eller?

alanya is freedom



PUSS

ett tag sen

aah, blivit ett tag sen jag skrev nu. har inte haft så mycket att berätta. för de mesta jag gör just nu är att jobba, där händer inte så mycket.

imon är de dags! ska alanya gänget ses äntligen, blir hos moi för lite käk och idol såklart! perfekt sätt att avsluta jobbveckan på! hata eller älska!

börjar undra hur länge hanna ska sova idag eller vad hon gör, får inte tag på henne, vill just nu att hon ska va här jämte mig, vi ska ju shoppa ;) hah!

PUSS♥

jobb

ah, nu är denna dagen avklarad äntligen. började 5.45, men inte så trött som jag borde varit. fast jag nanade ju ganska tidigt igår, såg inte ens utröstningen på idol :O
blev ett litet brake vid 12.15, men sen va de bara att cykla ner igen vid halv tre och sen va jag hemma halv fem. såå nu kan jag slappna av. tills imon vid 10 när jag ska va tillbaka igen. hah!
nog om de, ikväll blir de lugnt, hoppas sofie kommer ikväll å skvallrar, träffades ju lite idag morse på jobbet hii. kan bli en runda till kära kitte med co också, de hade vart nice som fan. längesen grabbs ♥

träningen min då? HAH! men jooo simningen går ju bra iaf, resten är väl typ katastrof. men även fast de inte känns så så närmar sig alanya med stormsteg så jag måste skärpa mig, jag vet jag säger de varje helg, men de är ju då man äter så god mat å grejer! you only live once ;)

de jag ser fram emot mest nu är årsfesten om en vecka, ska bli så väldans kul, över 100 pers kommer, micken kommer knappast ligga stadigt i handen min..

take care soldiers!

regn och rusk

aah, fy satan va kallt och ruggigt de är ute.!. palla
tur man har ett jobb där man är inne iaf (säger man när de är kallt ute iaf)

annars snart helg, jobba lördag-söndag. vad gör man inte, varför va ledig? hah! skämt å sido så fanns de ingen annan som kunde jobba så eftersom jag har körkort och är så jävla snäll hela tiden så får jag ta de. jonas va ute i SKOGEN (som fan i skogen) och visade mej jaktstugan idag, där jag ska åka å servera mat. blir nog bra, men tungt och bära! får se om jag kommer hem med hel rygg på söndag (!)

gjort nåt bra idag iaf, simmade innan. fan ibland är de underligt folk som är i simhallen alltså, men nog om de haha! rätt kul ibland.

ska fortsätta tjata lite med josse om alanya nu...longing

take care!

leaving for the sun!

yes, I am! 13 oktober är ett heligt datum i mitt liv nu ;)
kommer vara i Alanya♥ mellan maj-september på riktigt nu. Menzur va precis här och hämtade min del av handpenningen :) thats nice! så ingen kan ta lägenheten från oss nu. :P

annars va de 25årsfest i lördags..jättekul =) förutom hemfärden haha. men fick min pratstund med kitte iaf, en sisådär 30 min typ, shit, va vi pratade haha! om vad? haha!
igår sov jag i stort sett bort dagen, eller kvällen iaf. såå trött.
och idag har jag inte gjort nåt vettigt känns de som, men vad ska man göra när de regnar och är grått hela tiden? blir tokig och längtar till maj :D

ska jobba 7 dar denna veckan :/ får väl gå, behöver pengarna right now so..

see you!

gjorde en god gärning idag


aah jag köpte this

25 års fest

klarade av denna veckan på jobbet med, fast de va jobbigt några dagar nu i veckan med mycket sjukdomar hit och dit. så har jobbat endel, men man gör ju ändå inget annat när man väl kommer hem ändå.


idag har jag och askim vart i stan o shoppat lite, eller aah, jag shoppade typ bara på systemet :P
hanna hittade ett sånt fiiint linne..ska låna de nårra gånger sen ;) eller hur askim? :)

ikväll ska vi iväg till nissaryd(!) på 25 årsfest hos Martin, ser fram emot detta :) men jag vet ju aldrig vad jag ska ha på mej så jag får nog sätta fart å gräva i garderoben nu.

take care!
♥PUSS

kaos!

aah de kan man lugnt säga att de va på jobbet igår! hah! men vi lever, vi är ett bra team måste jag säga. hur ska jag klara av att lämna det sen då? lipigt* but its my own choice!

idag har jag vart duktig å simmat efter jobbet. men syndade ändå. fuck. jag har ingen disciplin alltså...hatar det. hjälp tack!

miss your voice,  ♥

vinst

idag blev de vinst för herrarna med 6-0(!) mot åsa. så ska dom tas. så nu blir de div 4 elit nästa år. great!
årsfesten lär ju blir kul, men vi i damlaget kommer väl inte få så mycket plats trots att vi blev 2 i div 4. tahts life!

i fredags va vi hos carina, va helt sjukt kul. åt jättemycket sen åt vi lite till..hade rolig tipspromenad och lite karaoke hans med till slut ;)

igår blev de stan med hanna å malin, mysigt som attan på förfesten, sen väl inne i stan va de inte lika bra..men så är de ibland.

just nu funderar jag på om jag nånsin kommer bli varm igen, fryser som fan efter att ha stått å kollat på matchen i ösregn, men får skylla mej själv lite. liiite bara.

take care
PUSS!

7maj-17september

FREDAG!

yeah, slutade jobba halv 3.skönt.
ikväll blir de partaj hemma hos carina, ska bli kul å äntligen komma ut på nåt :) va så längesen. senast alanya! (paradise)
jag fick äran å ta med godis ikväll HAHA! maje med, så de blir mkt, vi kommer typ äta hela kvällen känns de som, sen måste vi röra lite på oss å spela wii :P spännande

näh ska springa å duscha nu, nettan kommer med plattången sen haha för min är broken! BAD

så de blir en helkväll i brännö ;)

take care!

tiden går..

idag vart de fotbollsavslutning. käkade ihop och hade nån slags stafett, helt ok faktiskt. :) å nu sitter man här mätt som fan och känner att jag måste ta tag i träning igen. men palla? jag orkar inte tänka på att börja träna ens, men de är ett måste!

imorn ska vi till carina!! =) ska bli så kul. after work typ. ska spela wii å snacka massa skit som vi är så bra på, kommer bli galet! you will have details another day ;)

just miss it all!
RSS 2.0