barns tankar

-när jag blir stor ska jag ha ett eget flygplan som flyger jättesnabbt till mitt turkii, sa elias idag vid middagen.
han hade massa tankar och planer, skydda turkiet mot drakar. i hans turkii skulle det aldrig regna eller snöa, det skulle vara sommar hela tiden, .-ingen höst. så man kan bada varje dag.
när han blir stor och sover i turkiet skulle han ha en maskin som gjorde mat till honom medans han sov också.

jag kan inte annat än att njuta av detta. dom är för härliga så jag va tungen att dela med mej =)

dagen med stort D

har ätit frukost bland ett spökspel som pappa och barnen spelade, så gulliga alla tre :)
sen har jag och saga dansat hur många gånger som helst till "klappa händerna" med mora träsk. så gullig hon är, en så jobbigt de va efter ett tag! haha!

fick en otroligt fin överraskning av min bror i morse, låg ett paket i postlådan, innehållande ett usb minne och ett minneskort. vilken bror. du är bäst. jag älskar dig och kommer sakna dig så otroligt mycket!

det är inte långt kvar här hemma nu, två timmar ungefär. de känns fortfarande helt overkligen. samtidigt jävligt sorgligt. särskilt när saga och elias är här och ska med till tåget. fy fan, jag har vart lipig enda sen jag vaknade.

hoppas att mitt illamående ska gå över snart också..har vart så i flera dagar nu..är nog jävligt nervös nu.

kanske bli en update innan jag drar. vi får se.

looooove

-jag vill följa med dej till turkiet frida

tror jag är klar med packningen nu, fick slänga ut lite till för jag rev ju upp hela väskan i förmiddags! walla, en nu är de nere igen och den går att stänga, får hoppas att den är lite lättre, haha! nu ser man min säng igen..den jag ska sova sista natten i inatt..det känns underligt.

har en liten söt tjej här bredvid mig som hela tiden säger att hon vill följa med mej till turkiet, men hon måste ha egna kläder då för hon kan ju inte ha mina säger hon. helt underbart söt. ska sitta hos mig hela tiden och göra allt jag gör idag. jag tror hon förstår att jag ska åka på riktigt. men hon tror bara jag ska sova där 5 nätter. sen har hon sagt att hon vill sova i mitt knä också, jaha, i bilen på väg till tåget då sa mikael? näe, på flygplanet. jisses vilken tjej. kommer bli jobbigt vid tåget imon kan jag tala om!

ikväll ska vi äta min favorit rätt bland pappas rätter. åh jag är så lycklig just nu, kunde inte kännas bättre. har haft ett lovely samtal nerifrån turkiet också, allt kommer bli perfekt tror jag. nyåret kommer bli en dundrande fest de tror jag stort på, och jag vill va där NU!

kärlek till er alla!

Im leaving on a jet plane....

yes I am, tomorrow...


uppdrag imon!

  • köpa lösgodis och tandkräm ;)


kommer säkert fyllas på allt eftersom dagen går! haha

delii ya

varför gör jagallt så mycket svårare än det redan är?! trodde verkligen inte detta skulle va så jobbigt. vad har jag gett mig in på egentligen? önskar nu att du va här anna, du kan inte lösa nåt men du förstår mig så inni helvetes bra när det gäller detta. jag vet inte om jag gör rätt? om de ens finns nåt rätt och fel. jag ska tänka på mig själv ju, men de blir deli hur jag än väljer?!
jag blir tokig!

annars mår jag bra, fan jag åker ju till alanya om en sisådär 2 dagar :D

christmas day!

gårdagen va så mys. syrran med familj kom på eftermiddagen, de blev fika, sen lämnade vi barn (jag oskar och niklas, haha) bordet för att se Kalle Anka, växer aldrig ifrån det. så de ska va! när tomten kom va niklas och oskar som små ljus och stod en meter från tomten och väntade på första paketet. underbara. efter nöjda mina hos alla så blev de dags för mer mat, känns som jag inte gjorde annat än åt igår, men de är så det är, iallafall så tryckte jag i mig lite gröt de sista också, lika god som vanligt. mammas gröt :)

julen är ändå inte riktigt förbi för min del, för i eftermiddag så kommer bror med barnen och firar jul, de ska också bli helmysigt. så jag hoppas att snön ligger kvar hela dagen idag med.

fick ett lovely samtal från min anna igårkväll..turkiet samtal såklart, de va mysigt. de känns att det närmar sig nu. jag kommer nog få slänga ut en del ur väskan, har redan gjort de, men tyvärr blir det nog mera.. jaja, de får väl gå..

god fortsättning på er everybody!

PUSS

it´s christmas!

God Jul allihopa! Nu är dagen här som man gått och väntat på så länge. mysfaktorn är hög en dag som denna. pappa ska åka och hämta farmor vid tolv tiden, sen kommer syster med familj hit =) även bror kommer på julmiddag innan han ska ner och jobba eftermiddag på bruket =( stackarn. men ska bli kul att få se han lite idag iallafall.

känner att de kommer bli en lyckad dag idag, va uppe i hyffsat god tid ändå, trots att jag knappt kunde sova igår. Nu är det dags för duschen, så man hinner snygga till sig innan alla kommer.

Kommer ägnas många tankar åt vännerna på Nissakanten ett bra tag framöver tror jag, tacka vet jag facebook, haha!

MERRY CHRISTMAS min små lovers!! ♥

sad

då var det färdigjobbat på Nissakanten ännu en gång. med gråten i halsen kramades vi om och tårarna kom när jag traskade hemåt. kändes redan då så himla tomt! som jag kommer sakna er på jobbet. fy de är inte alls kul att behöva lämna dessa underbara människor igen.

har vart mina sista ärenden nere i city nu (haha city) så tror inte jag ska behöva köpa nåt mer, men man vet aldrig med mej, suck, shopaholic yaa!

imon är de alla barns önskedag, ska bli så mysigt, blir hemma i år och det är skönt tycker jag. alla klappar är klara, är bara brorsans jag ska slå in också.

4 gün

snööööö

jobbat idag, imon är sista dagen på jobbet innan jag åker. känns fortfarande overkligt att vi ska åka på söndag. senare idag ska jag och hanna åka till smålandsstenar. ska bli kul att träffa henne en snabbis igen :) ikväll får de nog bli pepparkakshus med papi också, med LIM i år, annars blir de tack och adjö för min skull..haha!

när ska jag orka ta tag i packningen på riktigt. fan, den är överfull och jag har inte ens lagt fram allt. mama mia!

har lagt in massa musik på usb minne nu, så nu ska vi kunna dansa som galningar i lägenheten anna ;) haha, filmer har jag också laddat med lite :D kommer bli great!


precis min fråga, "what about now"?

lyckat!

stressig dag igår, både på jobbet och efter. skulle ha våra sista jultallrikar serverade igår, de gick snabbt och lätt. :) vid kvart i fyra var de rusning hem, försökte gå fort men halkade bara ännu mer då. väl hemma direkt ner i duschen. vi skulle nämligen iväg på överraskningsfest för Jonas, som inte visste nånting. precis uppkommen från duschen ringer annelie, -vi ska åka tidigare, jag kommer om en kvart. eeeh okej, hadi lan tänkte jag. väl framme i halmstad tog de inte jättelång tid innan Jonas väl kom. vi stod inne i ett hörn i rummet och väntade på han med present och blomma. tog evigheter innan han kom dit. när vi såg honom skrek alla surprise!! jag typ sprack av nervositet, fattar inte vad all den kom ifrån. gjorde ont i mej när jag väl fick skrika ut ordet. haha! men glad blev han och det va så lyckat. sen blev de lasagne till middag och alla va glada och flamsiga som vanligt :) incidenten med efterrätten va nog lika bra, för jag va såå mätt efter maten. tar den på tisdag istället :)

idag blir det papparkaksbak här hemma, de ska bli såå mys. de har blivit så kallt nu att jag verkligen dra mig för att ens gå ut en runda.
jobbar mina sista dagar på mån-tis-ons kommer väl bli jobbigt att säga hejdå nu igen. jag hatar att säga hejdå, de är det värsta som finns för mig. för att inte tala om den 27, usch vill knappt tänka tanken. för nu ska ju mina två solstrålar saga och elias också följa med, himmel vilken dag de kommer bli...

seni özledim?? kim?

nothing left to give...

the winner takes it ALL...

11 dagar, 11 dagar för mycket. samtidigt kommer det bli jättejobbigt att lämna allt igen.
jobbet...
och framförallt familjen. =(
min längtan drar isär mig känns det som.
jag vet inte hur jag ska känna egentligen.
jag är less på packningen, orkar inte ens titta på den.
mitt i allt detta vill jag ändå inget hellre än att komma till Alanya, fan va jobbigt att känna såhär.
de finns en sak till som får mig att må blä..anna vet..men kan inte heller göra nåt åt det. ingen kan. inte ens jag. för jag har inga svar på nånting just nu. ena dagen känns de glasklart, men sen efter ett samtal så är de suddigt igen...

what´s up with the hair?

idag är jag ledig. de va skönt att sova ut. men imon blir de jobb igen kl 9 =) ska bli skönt att få in några sista slantar.
hjälpte bror med klippning igår, senare idag kommer malin så ska hjälpa henne med färgning och hennes löshår, ska bli kul. synd att jag inte kan använda mitt löshår längre :( menmen. vill inte go back to black, inte ännu iaf ;)

måååste ta tag i filmer snart, ska åka upp till brorsan nångång å kolla igenom hans arkiv =)

dags att ringa folksam va?

later
xoxo

riverside motherf**ker

what a weekend, dot dot dot

visst ett tag sen jag bloggade.. sorry..

har gjort så mycket i helgen så jag vet inte vart jag ska börja. va ledig i torsdags så åkte med mami å papi till gekås..träffade anna och följde efter shoppingen med henne hem. =) en mysig torsdagskväll där. vaknade tidigt på fredagen, gick upp kvart i 9 (tidigt enligt mej). på eftermiddagen åkte vi med annas familj till göteborg för jul på liseberg, de va sååå mysigt där inne. första gången jag är där på julen. älskar ju allt som har med julen at göra, massa belysning och grejer =) (jag som tycker det tar lång tid att julpynta på mitt jobb!! är glad att jag inte jobbar på liseberg! ) blev inga fynd och inte heller några stora marabou vinster som vi förväntansfullt stod och trodde vi skulle vinna! hah! väl hemma kollade vi på idol, missade början, men inte så farligt. grattis till erik som vann, eller va hette han nu jihde? calle grönwall? haha!

på lördagen va de dags för mer shopping =) a la borås denna gången. hittade de sista inför resan så nu är väskan överfull och jag skojar inte när jag säger att jag inte kan stänga den! hur ska de gå till? vi hann med att kolla på filmer i helgen med, en himla massa. mamma mia går inte så för många gånger. törnrosa blev de också =) plus män som hatar kvinnor och flickan som lekte med elden. så nu är vi uppdaterade. va även på mysig tomtepromenad i söndags =)

har fått jobba idag, chefen ringde igår. jag blir alltid lika glad när jag får rycka in och jobba. de är inte många dagar till jag kan nu. hoppas på mer i veckan. annars är de bara 3 dagar innan jul jag har kvar. nästa söndag åker vi ju. =)

helgens roligaste;

Eriiik...väääänta!! (internt)
Äliiie (internt)

om du inte fanns

nä vadfan skulle jag göra då? vart skulle jag ta vägen? jag hade fått bostätta mig här, leva slentrian och bara sakta typ tyna bort. jag hade aldrig kommit iväg, alla andra är insnöade i sitt. sitt, enligt mej, otroligt tråkiga liv där helgen är mest uppskattad, sen back to work on monday. jag skulle inte klara av ett sånt liv just nu. gjorde det innan. men nu skulle jag inte göra det, kanske inte på ett tag heller, kanske aldrig? men nu finns du, och jag kunde inte leva ut min dröm om du inte fanns!
anna

20 gün yaa

igår var vi och åt med familjen. black and white stod på menyn. gott. och banana split till efterrätt :D me likey! va kul att alla kunde vara med för en gångs skull. blir inte så ofta. inte ens på julen.. :/

jobbat. gick snabbt idag. imon är sista gången på länge jag jobbar. :( sorgligt men det får jag ta. ska iaf få träffa anna snart, på torsdag efter vi vart på gekås. får hoppas jag kan få klart med julklapparna då. känns som att jag inte hinner nån annan dag heller. men de får nog bli en runda in till stan också. :) är ju lite jag och anna behöver där med. sen ska allt va klart. så skönt.

later!

seni özledim canim

I need a breath

rätt killar som gick till final  i idol igår iaf. jag blev helt nervig när erik hängde löst. men han skötte de bra :P är så avis på dej martina som fick va där å ta del av de. låter som jag är värsta idol älskaren men det är jag egentligen inte. det är bara det att det händer aldrig nånting i mitt liv nu. alla pengar ska bara sparas till alanya, och då går de inte hitta på nåt. därför vill jag bara åka nu!

min väska är i stort sätt proppfull nu! men de ska inte i så fasansfullt mycket mer. men lite. kommer bli tungt handis. vet att anna baby har samma problem haha! så de ska va fan. vi ska ha mycket med oss, för vi ska ju va borta eee lääänge... ♥

 

fredag 4 dec.

ja äntligen fredag. hemkommen från jobbet mitt in i lussebak, saga och elias hade gjort sina egna, sött. nu sussar dom sött i rummet jämte. imon kommer deras kusiner hit så de blir ett hus fullt av barn imon. plus att min lydia kommer till mig också. va så längesen, men nu äntligen! hinner inte ses nån annan helg, för jag har bara 3 helger kvar sen.

snackade med söta sara häromdan på msn, hon va i alanya! blev jag förvånad eller vad! haha, här hänger man verkligen inte med i svängarna. snart är jag där också. är ju trots allt bara 23 dagar kvar nu :) men jag orkar inte ens ta tag i min garderob just nu, de känns jobbigt. men de rycket kommer nog snart! när jag inte jobbar. för efter denna veckan med julbord på jobbet så är jag faktiskt väldigt trött i kroppen och i huvudet.

nu får de bli forsatt idol tittande, kikar efter martina i publiken, men de är ju som alla vet lögn, hah!

trött

ja, de är jag. blir helt slut av julbord tydligen. men kul är det att jobba nu! sista sittningen imorgon 11:45, sorgligt faktiskt :( men what to do?! bara att le och se glad ut!

vill ha soool och värme! men de kommer dröja iaf till maj, då kommer solen va sååå skönt i mitt underbara alanya!




please wake me up, I think Im going blind...

tråk.

har inget att göra så snodde denna från dej rebecca

VEM

Vem är i rummet med dig? - nobody.
Vem fick du senast sms av? - bror
Vem tänker du på nu? - secret
Pratade du senast i telefon med?- papiVems hus var du senast i? - brors
Sa du senast jag älskar dig till? - anna
Vem önskar du var med dig nu? - anna
Vem är din favoritsläkting? - kan inte välja
Vem på ditt jobb går dig mest på nerverna? - no comments

VAR

Var är din telefon?- i sängen.
Var är din mamma? - tv rummet.
Var sover du? - där jag somnar.
Var handlar du mest? - hmm..Gekås kanske?
Var fick du tag i tröjan du har på dig? - genom fotbollen!
Vart åkte du senast bil? - hem från bror
Var i ditt rum är du? - vid datorn yaa


VAD

Vad åt du senast? - ris a la malta
Vad drack du senast? - julmust
Vad är det för färg på dina byxor? - svarta.
Var är den närmaste saken som är blå? - min tröja
Vad gillar du mest med jobbet? - just nu danska (internt) och julbord
Vad har du på fötterna? - sockar
Vad är din favorit färg? - svart och rosa
Vilken film såg du senast? - mamma mia
Vad hör du just nu? - yar gitme

HAR DU NÅGONSIN

Hånglat i mer än 3 minuter? - så jag nästan spydde (inte pga grabben, andra skäl, haha)
Sovit i en annan säng? - många gånger
Hånglat på en bio? - nopp
Hånglat i skogen? - tror jag inte
Tyckt att din kusin är het? - NOOO
Sovit naken? - jo
Kört över hastighetsgränsen? - klart jag har
Målat om ditt rum? - evet
Dansat framför en spegel? - tusen gånger
Fått hicka? - ah nångång
Dumpat någon? - kind of
Stulit pengar från en kompis? - never
Hoppat i en bil med folk du just träffat? - no comments (anna)
Varit i slagsmål? - hmm nä
Smugit ur ditt hus? - nej, duktig flicka
Haft känslor för någon som inte känt detsamma? - nää
Hånglat med en främling? - evet
Älskar eller saknar du någon nu? - JA!

1 december

nu är vi inne i december, månaden som gäller! och nu är antalet arbetsdagar nere på 7, buhuu :( jag ska väl klarar mig.
nu är vi mitt uppe i julbord på jobbet, de går som på räls, allt flyter på jättebra. utom disken som ingen vill ha att göra med..suck.

va hemma å hälsade på bror med barn igår, så mysigt så :) får göras om snart, se flickan som lekte med elden kanske? de tycker jag.

26 dagar till avresa!


RSS 2.0