sommaren ´08

 
 
 


1. försökte heja fram sverige hos kitte, outfiten va bra, men inte matchen
2. underbar kväll med underbar favorit person, true ♥
3. en dag på stranden med lovely people, lilla fröken dök upp titt om tätt, ursöt
4. party på östra stranden
5. here we are, paradise, glömmer aldrig dom veckorna
6. härliga årsfesten får avsluta sommaren

ge mej helg

igår va jag hos min lilla vän Ida, färgade mitt hår, thank you, jag var i big need, HAH, lagom till på lördag. sen kom Martin hem efter jobbet, trevligt med lite snicksnack, jag å Ida höll på med en partylista men vi hann dock bara till H eftersom hon hade en del låtar.

på lördag är de full galopp hela dagen, jag å hanna drar oss upp mot göteborg på förmiddagen för å hinna med endel, hår å grejer. längtar efter att få gå i affärer å bara drömma mej bort bland alla vår kläder å skor å bikinis *alanyaaa in my mind* blir mysigt en hel dag bara jag å hanna.... götet = big shopping

nu sitter jag här o väntar på morgondagen typ, fast väntar på hanna också, (surprise?)

sverige räddat av en stukad fot?!

dagens kommentar
"han blir bättre när han är skadad" om stackars larholm som slet för sitt liv på handbollmatchen idag. han va grym även efter den stukade foten, precis som doder som "råkade" få rött kort. suck man blir så trött! men vinst blev de, tack o lov!

imon är de onsdag, ska träffa idis (äntligen), bli snicksnack plus att hon ska färga till mitt hår (äntligen2) behövs nu, de ska gudarna veta HAHA!

jobbet är ganska livlöst för tillfället..vart är alla? shuhuuu? de är nästan eko stundtals, de är fan skrämmande. men tre månader, de ska väl gå. hoppas jag får skor snart från jobbet :)

nu ska jag kila vidare, höres

twins

igår åkte vi in till stan jag hanna å malin, kollade på som sagt benjamin buttons otroliga liv, vilken film så bra den va. nästan 3 timmar lång men de hände mycket hela tiden, I liked it. så se den.




i eftermiddag kommer twinsen, ska bli superkul att träffa dom. :) sen ska jag å hanna smita upp på volleybollen å heja fram en seger förhoppningsvis. helgen har som ni ser varit väldigt lugn, börjar vänja mej vid de nu, men de är fan inte kul, så nästa helg för vi ta å ändra på detta ;)

see ya!

handboll + bio!

har haft besök av lilleman niklas idag, vart highlife, han å morfar bygge en låda att ha grejer i, så stolt, (både morfar och barnbarn) helt lyriska!

ikväll blir de bio med malin o hanna, myspys, benjamin buttons otroliga liv. men först blir de handboll, kan bli knivigt med tiden, men de får gå! ;)

nu blir de hopp i duschen!


I love shoes

varför älskar alla tjejer skor? högklackat är döfint, men så har jag fått oturen att vara så lång, men idag klickade jag hem två par skor, sandaler miicket bra för alanya och ett par med klack (8cm!!!) bruden kommer bli ännu längre, hah! men de är smällar man får ta.

  gillar svart?

äntligen helg, fick gratisbiljetter till volleyboll matchen idag på jobbet, jo man tackar, hoppas att de finns tid till att gå på matchen också! ser mörkt ut.. you never know

jag vet att jag inte ska bli sjuksköterska iaf, igår hade stackars papi fått en speta i fingret, och jag rådde verkligen inte få ut den, MEN de fick inte en riktig sköterska heller, så jag får köra upp han till sjukan om en stund, stackars papi.

vi hörs

januari suger

varför kan ingen ringa mig med världens idé, hitta på nåt för fan, inte bara sitta hemma å tråka. stan lockar -500% på helgerna för de är så jävla kallt och aldrig nåt kul folk ute!

två som fått kicken på jobbet, va är de som händer? snart är vi bara fem stycken stackare kvar. sen drar jag också.. ( yeahjj) så dagarna är rätt långdragna nu, men jag kämpar mig igenom varje timme. efter jobbet idag stack jag och Cina å simmade, så himla skönt, va längesen jag gjorde de nu, måste ta tag i träningen, ;)

ikväll är de dags för något som förmodligen kommer bli superspännande handboll, de är de jag ser fram emot mest just nu, tragiskt! sen kommer ju aldrig den förbannade beställningen från HM heller..gaah, jag blir galen.

endel har ju nåt å se fram emot denna helgen iaf , chris brown, fan va jag är avis alltså! :/ lite surt att man inte beställde tickets!!

tjipp!

handboll!

yes, sverige vann mot spanien, de trodde vi inte riktigt egentligen, men så blev de =) härligt!

vart en dag på jobbet idag, långdragen som vanligt, imon har jag iaf sovmorgon, ska bli helt underbart!
det är en speciell dag imon, jag är nervös förbannad och allt på samma gång.

imon blir de också stan för mej å hannis, lite snabba ärenden på eftermiddagen, får se vad vi hinner med, =)

just nu vill jag inget hellre än sätta mej på planet till turkiet, jag längtar verkligen efter solen nu, känner mej helt grå och tråkig, vill ha lite sunlight i mitt liv nu

idrottsgalan kallar nu, vi hörs!

helgen gick fort

ah, redan söndag och jag har inte gjort nåt i helgen. ja och hanna träffades i fredags och skulle mysa med mat å grejer, men ni tror väl inte jag får magsjuka? orkar knappt kolla på lets dance! så hela lördag gick till att ligga i sängen å kolla på skidor och film...suck! jag var ju sjuk en hel vecka med feber nyss för fan. nu får de va nog.
men idag gör jag å hanna ett nytt försök haha! är volleyboll ikväll och vi funderar på att gå å kolla, va väldigt längesen jag kollade nu.

så jag kan inte säga att de har hänt så mycket i helgen precis, en dag va ju helt förstörd. får ta igen de nästa helg istället!

take care!

it makes me happy

   
  
  

new stuff is welcome

en avi låg å väntade på kökbordet idag när jag kom hem från jobbet! :)
-mobilen! tänkte jag helt glad! så jag åkte ner till pressbyrån och hämtade de lilla livet, har inte gjort annat ikväll haha, så nu har jag äntligen fått dit lite musica :P me love!


nu väntar jag bara på mer paket, fast med annat underbart innehåll kläder! want now! alltid lika kul att få hem nya grejer och pilla med ;)


igår va de kick-off med fotbollen, jag befann mig inte på plats..har bestämt mig nu, de blir inget i år. kommer jag sakna det? är de rätt beslut? de kan ingen veta, men de känns tråkigt och tomt redan. jag älskar ju fotboll!

funderar på att lägga mig i sängen och slå på en film, ? whatever de finns ändå inget vettigt att göra känns de som, vädret suger och jag är på kasst humör denna årstiden ändå!

vilken kväll

igår va en bra kväll, =) spenderades med de personer som jag tycker väldigt mycket om.
började med bowling på b&b, fortsatt sedan till Yoss för lite mat, under kvällens gång kom ett glatt och stort sällskap in och skulle äta. hah! han va inte nykter den ena. 
efter maten gled vi in en stund på bulls, sen avslutades kvällen med Wallander - hämnden. inte så bra som jag trodde att den skulle va, men nu har man sett den. saknade gamla skådespelare...



fröken ingvarsson fick köra hem, för dom andra ville dricka lite, väl hemma i hylte så står polisen där, men jag får köra förbi, sen följer dom efter mig istället, nejdå jag va inte alls nervös. svängde in på vägarna hemåt, å dom tror la att jag försöker smita, (kör mercedes också, kan va därför dom följer efter haha) sen på med blåljusen å grejer, herreguuud, i lilla hylte för å stoppa för vanlig förarkontroll, jisses! hahaa! 



nu ska jag köra tillbaka mercan till dens ägare ;)

later! ♥

2009!

what would it be like?

har stora förhoppningar på mitt 2009 =) snart dags att säga upp mig från mitt jobb (!) för därefter bosätta sig i alanya 5 månader :) wiiih* inte långt kvar nu..

min nyårsafton var superlyckad, va hos hanna (vem annars) redan halv 12 för att hinna bli klar till kl 3 då vi skulle till kitte, blev lite sena, så vi va där halv 4,
jag hanna josse jeppe kitte och nisse =) sen körde snälla pappa upp oss till Lisa och Jonas där de blev middag prat och dans =) helmysigt och verkligen kul!

idag har de inte hänt mycket, gick upp för att äta lite mat, mums, sen sängen och kolla på film, vilken slappedag. men imon är de dags igen, jobba. men de ska nog gå bra, en dag sen är de helg, igen:) me likey!

första kvällen på detta året kommer förmodligen tillbringas med hanna :)

take care! ♥
RSS 2.0