utgång ikväll

fick ett samtal av min bror nyligen. han är i alanya?!?!! ohmaj, jag trodde inte på honom men så va de visst. ska ses ikväll på queens (vart annars)

emma och anna ska ta sig hit ikväll, frågan är när. hoppas på snart. :P saknar ju dom små mössen redan! får passa på att festa med dom nu, för snart åker dom till cypern i tre dagar.

för övrigt så är de soligt varje dag, kvällarna har blivit varmare och jag fasar inför juli värmen alltså.men de ska vi klara av.
åt min favvo pasta carbonara hoss burre igår, har aldrig smakat nåt så gott i hela mitt liv (sorry nettan, men din är bra med, haha)

de va allt för idag!

marknad

idag har vi hittat till den stora grönsaksmarknaden, inte långt härifrån! de va varmt som satan, vi inhandlade gurka, tomater, apelsiner, potatis,lök, vattenmelon och nektariner! fan va smarrigt! strax är de dags för mat hos burhan, sen vidare till syrran och anna igen på damlatas :D, vårt andra hem numera!
blev dopp i poolen innan och lite solning på de, som inte hinns med så ofta, MEN imon blir de stranden nr 15 på östra! hoppas jag verkligen, haha, but you never know!

PUSS

nice info idag

long time no see jag vet. men nu är jag här. den omtalade vilodagen blev typ aldrig av. ingen är förvånad! haha. va hos burhan och kollade fotbollen häromdan. sen blev de utgång för mig och jian, fast vi inte skulle de,men kul hade vi med en gratis öl på havana, vi va snabba att byta bar där sen ja.

ikväll blir de förfest hos emma och anna, selim och jian kommer nog också =) de ska bli nice. börjar väl på queens som vanligt. har fått smaskig info om en som jobbar där. vi är inte förvånade där heller. fast man kan tycka att en kille med 3 flickvänner är the player så är detta snäppet värre HAHA!

nu har josse å ela vaknat upp så snart är de dags att fixa sig innan vi drar vidare till damlatas. de ska bli niiiice=)
lagade fisk till middag idag, de va längesen jag åt de!

har inte hänt så mycket annat, vi lyckades sälja båtbiljetter till några tjejer,så de va bra, den 8 juni börjar beachpartyna, och som vi längtar!

ha de så bra sålänge!

softilation

har sovit ganska länge idag,skönt att vara utvilad. för ikväll bär de av till emma och anna på förfest. ska bli trevligt. annas föräldrar har vart här denna veckan, så vi har inte träffat dom så mycket nu. men ikväll så ska de bli bra. får se vart vi hamnar, antar att lambi ligger ganska bra till, iaf för vissa i vårt umgänge. :P
imon ska de bli vilodag tillsammans med emma och anna, stranden och sen myskväll. ska bli riktigt skönt faktiskt. vi kan behöva de nu. och imon kommer jian hit också, ska bli kul å få träffa henne igen. ska inom burhan imon också, för beachpartyna ska tydligen börja nästa vecka. de gillar vi. sen skulle han tydligen snacka allvar om en restaurang i närheten av hans också, ska bli väldigt intressant att höra vad han har och säga om den, eftersom han bara ville ta de face to face.


på emmas födelsedag,mat på queens



solning

mensur upptäckte idag att vi hade internet i lägenheten igen...wiihhoo!
yes, idag var de kanon väder så de blev grillning idag i typ två timmar. bara morotsolja men fan ingen färg för de! va är de för fel på mej fan? annat som är weird här är hur saker och ting försvinner. vi har fortfarande inte hittat mitt linne som försvann efter första kvällen. de är sjukt!

igår va en lyckad kväll..började med mat på picasso. gott. hanna jag ska hälsa tillbaka från simon. =) sen va de färd hemåt för förfest. senare kom anna mensur och anna från maten på queens med mensurs "svärföräldrar" som sagt. sen blev de lite queens för mej å emma, de andra stack till lambi, vi också sen efter en öl. träffade maria och jaana som kommit ner nu. kommer säkert stöta på dom på lambi ikväll också kan jag tänka mig. så ja, de blir visst utgång idag med. gymmet är fortfarande inte speciellt använt, men de kommer snart :)

dags för lite pics


josse fixar pastasallad


pose haha


ela och sandra

regnıgt

ıdag vaknade jag upp och var redo att grıllas vıd poolen, men jag fıck vanda, de va molnıgt och nu regnar de ratt bra. men regnet stoppade ınte oss for att ga tıll ınternetcafet ;) som tur ar de nara.
ıkvall blır de mıddag pa pıcasso for oss tjejer, medans mensur ska kaka pa queens med sına "svarforaldrar" haha. sedan blır de antıngen forfest hos oss eller en tjej som heter matılda som vı traffat har nere. sa blır de val lambada efter de skulle jag tro ;)
va ınne en runda pa robın hood ıgar, men de va ınget lıv dar, sa vı traskade vıdare mot the doors, dar va de mycket folk (turıster mest) man marker att de borjar komma mer och mer turıster nu. formodlıgen ar de manga skolklasser som aker ner ınnan studenten.
ıgar eftermıddag sa kom araf (var granne) ner och knackade pa dorren, alla blev lıte nervıga men vı oppnade. de enda jag sag fran balkongen var en flaska som stracktes fram. HAHA. 110 lıra kostade den, MEN nar vı drog bort prıslappen sa stod de 225 lıra, de ar over 1000 svenska kronor. sa den ska vı drıcka med andakt :) haha!  han ska aven ta med oss pa en VIP-kvall har ı alanya, bara for oss att saga tıll nar sa ordnar han detta. de gıllar vı :)
snart kommer jıan ner, forhoppnıngsvıs far hon med mına lınser sa kan vı saga pa rıktıgt att jag o mensur ar kusıner. far se om dom gar pa de.
vı ska skaffa cyklar hos burhan ocksa, har sagt de nagra dagar nu men vı far aldrıg tummen ur. men de hade vart nıce o ha dom sa man slıpper projsa taxı varje dag. for nan dag sen promenerade vı ın tıll hamen, de tog oss en tımme. men de va en skon promenad.

hors snart ıgen

ınternet cafe

va ett tag sen jg uppdaterade nu. vart ınternet ı lagenheten har forsvunnıt. sa jag josse och mensur har letat runt efter ınternetcafe. och tıll slut hıttade vı ett, som vısst lıgger nara var lagenhet. haha. skam den som ger sej. ela foljde ınte med, hon lıgger hemma och nanar sın 5 mınutare (tımmar)
annars mar vı bra har nere. vadret har verklıgen andrats fort sa nu far vı smaka pa alanya varme pa rıktıgt. kan bara tanka hur de kommer va ı junı.
vı har lyckats hıtta nagra svenska tjejer som vı tog med upp tıll borgen, sedan tıll mona lısa. ıgar va dom hemma pa forfest och de va rıktıgt lyckat ıgar.
vı har hunnıt med en battur ocksa, nı som kanner mej kan ju tanka er hur raddıgt jag madde pa den resan, trodde aldrıg den skulle ta slut. josse och jag flıppade lıte under dack sedan och sen va vı hemma. :)
ı lordags va vı som sagt uppe ı borgen med tjejerna vı hıttade sedan blev de eurovısıon pa mona lısa. ınte sa jattemycket folk men stamnıngen var pa topp. dock trodde vı de skulle ga lıte battre for sverıge, men de blev som vanlıgt.
ıkvall blır de nog sa att vı ska traffa tjejerna ıgen, formodlıgen forfest hos oss. blır aven pa onsdag for dom ska aka hem tıll sverıge sen.
vı tog med dom tıll queens ıgar for dom hade aldrıg dansat tıll cha cha slıde, sa de fıck dom smaka pa ıgar. synd bara att dom andra latarna ınte kom ocksa.
var o storshoppade pa metro ıgar, blev mest flytande foda men de gıllar vı. kylskapet ar proppat tıll max.
solnıngen gar de ınte sa jattebra med, vı sover ganska lange eftersom vı ar ute sa sent varje kvall. men de kommer, vı har tıd pa oss.
far blı ett besok pa pıcasso snart, traffade en av kıllarna ıgar, som kommer ıhag mej fran sıst (hanna de ar sımon jag syftar pa, han kom typ ıhag allt fran forra aret, da menar jag allt, med alla ınblandade, haha)

de far racka for denna gangen, take care

nice väder

har besök utav våra vänner anna och emma idag. har spenderat dagen tillsammans, bjudit dom på mat och snart ska vi åka till dom och förfesta :D sen blir de queens som vanligt. idag ska vi även haffa sannarp, blev galet igår för att vi inte hade några mobiler med oss, (som vanligt)
gårdagen va också queens som gällde, de är nice som fan.

dags att fixa sej.

later

nu är de varmt

gårdagen var lyckad igen, vi drog till emma och anna vid 9 tiden. jättefin lägenhet har tjejerna, och vi trivdes bra i varandras sällskap, de blir nog fler kvällar ihop känner jag på mig. igår kunde vi gå in till hamnen, skönt att slippa taxin ;) vi gick som vanligt till queens och tog våran öl, som vanligt. =) blev lite dans också till våra favvolåtar. när gasgas spelades så försvann ela å mensur upp på baren, jag å emma höll oss nedanför :P efter queens så drog vi vidare till james dean (nytt place för mig) men de va inte såå kul igår, bara massa turkar, de va nog nåt speciellt igår. sen blev de nattamat på husses, sen tog vi taxi hem :) idag har vi legat och stekt vid poolen, riktigt varmt idag alltså, sen begav jag å josse oss neråt för att handla lite medans dom andra nanade lite.
ikväll ska vi försöka kränga lite tickets till sannarp, ska nog gå bra :D



älskade sol

idag är de härligt, vi har legat och grillat oss vid poolen i några timmar. bränd är nog förnamnet senare.

igår skulle vi försöka ta oss till "bossens" restaurang via buss, efter mycket väntande, två bussturer och promenad så va vi där efter ett tag. god mat och trevligt vad de, avslutades med strawberry daiquiri on the house :D we like
sedan blev de hunting time efter sannarps elever som vi inte hittade så de blev att vi gick vidare till queens, vart annars ^^
ikväll har vi blivit bjudna på förfest hos två tjejer som vi träffade på queens (!) för några dagar sedan, ska bli intressant att se hur denna kvällen slutar :P

nu är de dags att laga käk

ps. sabbe, jag gillar dina kommentarer ^^

update

glömde säga att vi köpte jordgubbar innan också 1 kg för 15 spänn ;)

chill i lägenheten

har blivit lite shopping i alanyum idag också, nödvändigheter.

igår blev de en liten utgång, först mat på husses, sen vidare till bellman där de va mer arbetare än gäster. sen drog vi till queens och där va bättre drag. vi gillar de stället ju.
ikväll blir de nog queens igen :)

nu är de diskning som gäller här, så de är bäst att jag går å hjälper till lite

bilder kommer så fort som möjligt, ha tålamod ;)

från sverige till alanya

robban körde oss till landvetter, blev först mat inne i gbg. nice. väl på planet så va de en scary männska som satt framför oss. jag å josse va säkra på att han hade bomb, livrädda när vi skulle landa, haha! men vi fördrev tiden bra med några konstiga killar som satt framför, tjuvlyssnade? ja! haha

tog taxi för 80 lira till alanya, köra kunde han knappt men fram kom vi, tog nästa taxi fram till lägenheten som inte hade nån el. vi gick upp till grannen över för vi hörde musik. gästfriheten va ett faktum, han hjälpte oss och bjöd oss på kvällsmat vid 1 tiden :D svensk kille som är hur trevlig som helst som byggt dessa fina lägenheter. de är underbart här!

idag tog vi oss till alanyum, ett köpcentrum, och shoppade mat å nödvändigheter! sen tog vi vårt första dopp, så härligt eller.

ikväll blir de chill i hamnen, :)

tog en kall turkisk peppar shot innan med, vi lever livet här nere redan!

hörs snart!

soon alanya

om en sisådär halv timme så ska vi åka å hämta upp mensur. pappa har hjälpt mej att stänga väskan, de gick precis, pust. men den väger fan mycket alltså, 26 kg! OHMAJ! Jag fattar inte hur detta ska gå?

pratade med hanna nyss och hon kommer ner en sväng å säger hejdå. *lipi lipi* haha, men de får gå bra hoppas jag.

nerverna är på helspänn och de pirrar i hela kroppen, jag mår typ illa.
nu ska jag visa pappa hur min blogg fungerar.

PUSS

sol

idag är sista lördagen på några månader i sverige. de känns, konstigt, eller jag vet inte? de känns ändå inte som att vi ska åka imon. jag har fått byta resväska också, den andra va alldeles för liten :/ så nu är jag uppe i 22 kg, fan vi får hoppas dom inte är så griniga imon alltså.

nu blir de snart fotboll, herrarna spelar kl 2, sen till kära ida efter de, på kvällen blir de grillning hos nisse, ska bli mysig som attan att va med dom dan innan. hela dagen kommer iaf spenderas ihop med hanna, I like it! kommer bli konstigt att inte ha henne omkring sej på så lång tid sen.

dags å fixa lite till :D

valborg

ah, min sista dag på jobbet igår, de var en av dom jobbigaste dagarna i mitt liv att säga bye bye till dom. fick presenter och grejer som absolut inte hade behövts, gulligt till tusen. tårarna kunde jag inte hålla inne länge när de väl börjades säga hejdå.

vidare in till stan mot östra stranden där de blev grillning med hanna å josse, sååå mysigt vi hade de, underbart väder också. kvällningen kom och vi tog taxi in till stan, lite uteservering på bulls där grabbarna satt :) till slut blev de moon sen hemåt.

idag har de vart strålande väder, jag å josse solade, har fått liiiite färg iaf. har även hunnit med att fixa naglarna, (finfint) och blivit klippt av jennie =) kanon, så nu är jag redo :D

resan närmar sig snabbt nu, och nu börjar jag undra om allt verkligen är klart, har jag glömt nåt important? men jag tror inte de, de löser sig alltid isf.
RSS 2.0