lovers.

har glömt att visa mina två nya babes i garderoben yaa!

   

ida.

denna veckan är jag i köket på jobbet. det är annorlunda men det är så kul. :) faktiskt. skönt med lite variation. vi har haft mycket i början på veckan, men tror det börjar lugna sig nu.

efter jobbet blev de promenad med ida och hunder. nästan två timmar och de va jämt nåt att prata om. jag gillar de gångerna vi träffas så. blir nog bio framöver med. de ser jag fram emot. mys.

helgen blir att tillbring med anna, som kommer hit efter jobbet på lördag. jag längtar. känns som evigheter sen vi träffades. varför gör de alltid det?

it sucks, really really hard yaa!

wala jag finner inga ord......

shopping a la gekås

helgen har spenderats tillsammans med Anna i Ätran. me like. kom dit i fredagskväll och kollade på idol. somnade sent som vanligt men va uppe hyfsat tidigt så vi var på gekås vid 10-tiden. 3 timmars kö in, men inte stod vid där, skönt, jag hade vänt annars. väl inne så hittade jag massa fint, så min shopping är snart klart. och väskan börjar bli full med, fast nu är de bara nerslängt en massa, men lika bra att ha allt samlat på ett ställe.

kvällen blev fullspäckad med pirates filmerna 2 och 3. finns de bättre filmer? tror inte det? finns de bättre skådis än depp? tror inte det? filmerna - ett måste i turkiet!

nu är jag hemma igen och ska ladda för en hel jobbar vecka mellan 7-16. och sen är det helg och anna kommer hit :) 

alltså jag orkar inte...

hur kan man längta så mycket efter nånting? vi har bokat och betalt våran resa. vi var överlyckliga då. men nu? nu är det bara ännu jobbigare. för nu finns det verkligen ett satt datum, och tid. för både tåg och flyg. nedräkningen är på rikigt och det känns förjävligt rent ut sagt. drygt två månader, det är lång tid för mig, andra ser det som att julen snart är här. like I wish it was...

70 gün

har haft anna hos mej i helgen.. :) blir inte mycket annat än alanya planer och snack när vi träffas. helt underbart!
började kolla på andra filmen i pirates trilogin, men hann inte se färdigt den. man kan inte se dom filmerna för många gånger. me like!

lyssnade lite på digilistan på älskade p3 innan, och jag är förälskad, listen and fall...

lycka!

bokat och betalt!

ja nu jävlar är det på riktigt! kunde inte varit lyckligare nu faktiskt.

alanya here we come yaaa!

 

this is just love

fredag!

ledig idag. ganska skönt att få sova. men de va ändå upp och laga mat till mami o papi. potatismos och falukorv..mm. =) väntar bara på att mami ska komma hem från jobbet nu.
efter maten blir de dags för lite ärenden, bra sådana! :) vilken bra dag det är idag.

fick en chock när jag tittade ut idag, snööö, whata?! jag vill inte ha snö, men de känns närmre till jul och det är ju bra, haha!

later

panik efter pass!

sitter här med sötaste Saga jämte mig. kom hem från jobbet och de blev fikastund med äppelkaka och vaniljsås. sååå gott och sååå längesen!

började plocka bland alanya saker igår och tänkte att jag skulle kolla vart mitt pass va nånstans! INGENSTANS?! herregud va vi letade, jag mamma å pappa! men icke. har haft stress i huvudet större delen av dagen, men idag hittade vi det. malin hittade det. fy fan om jag inte hade hittat det. men nu kan jag va lugn och har lagt de på ett säkert ställe! HAHA

lyssnar på turkisk musik och för över tankarna till queens garden :)





nu längtar jag oerhört mycket tills jag och anna ska åka till väla, vilket inte kommer bli förrän 28 november, fy fan, men den som väntar på nåt gott...

sweden vs denmark

jag mami å papi åkte till gekås efter jobbet igår. träffade anna vid smyckesaffären, inhandlade örhängen, så fint så. skoaffären hittade vi också, men vi väntar lite med skoköp, men jag vet exakt vilka jag vill ha :)
hittade lite stuff in på gekås med, nice säger jag bara, kommer bli toppen!

nu sitter jag ensam hemma hos anna. anna fick rycka in och jobba idag med, men kl 4 slutar hon. :) inte så långt kvar. hilding ligger här jämte mig i sängen, världens mysigaste kisse tror jag bestämt att de är. ikväll blir de att ladda upp för matchen! vinner inte sverige vet jag inte vad jag gör!! sist jag såg sverige spela va jag nere i alanya, jag var lycklig då...



   
malis födelsedag
idag :) grattis

onsdag

nu är vi över puckeln, som jonas glömde säga idag. men så är det.
imon ska jag packa väskan för en helg i ätran, jobbar till 2 på fredag sen är de raka vägen mot familjen johansson.

har försökt mig på att ordna upp min blogg lite. men mitt tålamod och bloggfixande va ingen bra kombination så jag skiter i det nu..

det är inte långt kvar nu..jag håller på att spricka av att tiden går så sakta just nu. jag längtar till jul

har hunnit gå en låååång runda med kära ida plus hund idag, de va välbehövligt och mysigt. sedan väntade två busfrön hemma och de har inte vart en lugn stund, men nu sover dom så gott på andra sidan väggen.

anna forsberg, JA, jag är avis på dig, men vi ses snart barmaid :)

musika

jag kan inte slita tankarna från alanya idag
 

jag saknar..

anna
böneutropen
vänta på bussen
dödsvågorna
casablanca
queens
bistro havanna
strand nr 10
beach party
åka buss
kolla på vänner med anna innan vi ska sova
picasso
värmen
äppelte
turkisk lira
efes
somna på stranden
jobba i alanya
musiken
dansa
alex
bada
befolkningen
turkiska språket
55 grader stekande sol




1 oktober

härligt att säga att de redan är oktober. får hoppas att denna månaden går fort bara :) hoppas också att jag kan få mer jobb än jag redan har. tiden går så himla mycket fortare när man jobbar.  så tjänar jag ju in cash till alanya också :) de behövs nu.

imon blir de date med lydia, ska bli helmysigt, har inte träffat henne sen alanya, och på måndag kommer äntligen min underbara anna hit och nanar här :) äntligen, har inte träffat henne på länge nu.

jag har vart hemma 2 veckor exakt från alanya, de känns som en evighet, känns som jag inte vart iväg alls. de som håller mig vid liv nu är, såklart anna, och tanke på att alanya inte är Allt för långt borta :)


RSS 2.0