pratmakarna

va hos annelie igår kväll. träffade helena som va hemma på besök från sthlm. spelade pratmakarna, spelade pratmakarna (jag vann alla 3 gångerna, nångång måste jag vinna något ju) och drack två glas vin.
gick hem tidigt men de va trevligt att träffas och snacka om allt som hänt sen sist. blir allt som det ska så blir de kanske en resa till sthlm nångång efter jul, men de ska inte spekuleras i riktigt ännu.

vart och spelat minigolf med bror och familj idag, vi va ensamma vid banorna, men vi va ju i skärshult så de kanske inte va så konstigt.

ledig nästa vecka, känns tråkigt, kan ju hoppas på att tjejerna ringer mig nåndag i veckan, eller jonas.

ikväll blir de film, "sex and the city" ligger och laddas, ska bli kul att äntligen se den :D

får väl börja en ny nedräkning nu då :D
baby har besök av sin kära farbror nu, glad för hans skull för jag vet hur mycket han tycker om honom.

nu ska jag ögonshoppa lite*

tjipp!

sa du nåt till mig?

helg nu då. men vädret är ju inte det bästa, hoppas på lite sol imorgon iaf. kanske blir minigolf eller något med bror och familj då.
ikväll ska jag iväg till annelie, om ca 1 timma. helena är nere från sthlm så hon kommer också dit. va inte igår jag såg henne precis.

ledig nästa vecka då, eller arbetslös, som de så fint heter. v32 blir de full vecka igen iaf, så jag har lite att göra i augusti iaf.

ska fixa mig lite kanske, men inte lönt för jag kommer bli en dränkt katt när jag kommer fram till annelies dörr. ni som jobbade med mig vet ju hur jag såg ut efter varit inne med vendingen idag haha!

see you later my friend

torsdag 29 juli

sitter hos bror och kollar på lady lovelylocks med jessikas barn, har fått massa teckningar och brev och grejer, mysiga barn alltså :)

jobbet idag va jobbigt, va helt trött, jag och josse va på bra humör så de va kul på jobbet idag, kommer sakna henne när vi inte jobbar ihop v32. men så får de bli, då kommer dom andra galna tjejerna tillbaka :)

selim fick uppskov på sin arme igår och jag är så glad för deras skull, nu kan han åka och hälsa på sin familj igen, så underbart det måste kännas. så ska ju ja och jian åka tillsammans till turkiet, de ska bli så kul =) resan är betald och klar idag!

stereo love!

sommar i hela mitt hjärta när jag hör dessa!





pink

igår efter jobbet kom mikael och jessika och hämtade mig för avfärd mot göteborg, vi skulle gå på pinks konsert! trött som attan i bilen men jag lyckades hålla mig vaken. de va mycket folk inne på ullevi, men inte fullsatt ,men jag va glad att vi hade sittplatser så vi slippades trängas mot kravall staket och liknande! satt inklämd mellan fjortisar  på min vänstra sida och stora jävla danskar på högra sidan, fy fan! slutade med att vi gick upp och ställde oss där upp och kollade när pink äntligen (!!) kom ut på scenen.

konserten va suppose to börja halv 7, men inte då! först va de 3(!) förband, nån vän till pink kommer inte ihåg namnet, good charlotte och takida! good charlotte får bäst betyg, takida sämst, öronen va helt bedövade efter takida och jag frös som fan! dom spelade kanske 6 7 låtar, de va inte dom man kommit för att se väl? så pink beträdde scenen kl halv 10 (!!)
men väl på scen så va hon fantastisk :D

lite bilder på det;


good charlotte




pink´s entre, hon sköts ner ur den här ballong grejsen



beach

en snabbsväng på jobbet, sen åkte vi till stranden i falkenberg. men jag och hanna tröttnade ganska snabbt och åkte hem igen efter ca 2 timmar, haa, ni som känner mig och hanna blir inte förvånade! ;)

full dag på jobbet imon, nettan ska vara ledig, de tackar jag för :D

skrev ut min biljett till tyrkia idag, de känns bra, de närmar sig nu, och jag jobbar ju fram tills jag åker så jag har iaf något att sysselsätta mig med. packningen kommer nog bli lätt, så jag tar mig an det dagen innan bara, inte så svårt när man inte ska vara borta en längre tid.

ha de bra i sommarsverige eller vart ni än befinner er**

18/7

över en vecka sen jag skrev, men de finns inte så jättemycket att uppdatera om egentligen. jag har mest jobbat nu, och i veckan har jag hållt på att flytta en massa möbler mellan hylte och halmstad, gud vilken träningsverk det resulterade i! haha!

har tillbringat mycket tid upp hos bror och jessika med alla barnen efter jobbet, igår var den stora dagen och dom gifte sig i rådhuset i halmstad. dom va så fina så, och festen efteråt va mysig :)

jobbet i haverdal förra helgen gick jättebra =) men de va varmt som FAN så de va inte många golfare ute på banan på eftermiddagen kan jag säga.så de blev rätt lugnt då.

söndag idag, jobb imon så de blir lugnt ikväll. alla verkar ha semester men jag jobbar på så mycket jag kan. ska se om jag hinner träffa hanna idag också =)

ha de bra därute

fredag

ikväll blir det kalas igen..ska in till grannen som fyller år, kommer träffa ida då också, ska bli kul :) va ett tag sen nu, vi jobbar ju om varandra hela tiden. men de får bli tidig hemgång i och med att jag börjar halv 8 i haverdal imon. men de får gå!

har vart lugnt på jobbet idag, många som har semester nu, martina gick på semester idag, kommer bli tråkigt att inte ha henne på jobbet nu :( hon kommer inte komma tillbaka innan jag åker ju. men sen får jag träffa henne igen iaf.

får hoppa in i duschen nu, ska iväg halv 6

vi höres

musiiiic!!

sandwich

tog efterrätt på jobbet idag, glass, mmm så gott :)
gick bra på jobbet idag med, är inte så fruktansvärt mycket och göra, idag va vi bara 3 personal, imon är de kanske bara jag nettan, men de ska gå bra!

blir jobb hela helgen, så får vila upp mig på söndag kväll med finalen i vm mellan holland-spanien (heja spanien) börjar ju inte förrän 9 på måndagen sen, det är inte såå himla farligt ändå.

hanna va här och färgade mitt blonda hår haha, eller va man ska kalla det ;) tack hannis :)

idag kommer det inte bli mycket gjort, är alldeles för trött för det.

pratade med älskling innan och allt var bra med han med..skönt att höra. saknar honom såklart, men det går bra nu, vi ses ju snart också så det är toppen♥

tjillevippen*******

kalas

blir en sväng till olshult för att fira lille oskar som fyller 3 år idag. =)

gick bra på jobbet igår, men både jag och hanna va ganska trötta när vi åkte hem, kom iväg kvart i 1, så de blev några timmar :) nästa helg blir det också jobb, men som tur är så missar jag inte finalen i vm på söndag, jag jobbar inte kväll =) wihoo!

saknar min pojk så mycket, men snart ses vi igen och de ska bil sååå underbart att få träffa honom =) bara hålla hans hand kommer göra mig överlycklig!


ciao

haverdal

yes, snart är det dags för mig och hanna att åka iväg och jobba hos jonas i haverdal, ska bli spännande. skulle börjat 4, men fick börja halv 6 istället. så vi har hunnit att sitta i solen nu men satan va varmt det är, jag klagar inte men det är ovanligt med denna värmen hemma i sverige.

nu är det dags att kolla de vi hinner på kvartsfinalen mellan argentina och tyskland!

hörs!

sensation

ja, herregud, holland brasilien, vad hände? jag trodde stensäkert att brasilien skulle vinna efter ledningsmålet. men så fel jag hade. jag tycker det är ganska bra ändå att brasilien inte är oslagbara, hollande gjorde en jävligt bra match idag!

mitt humör är på topp idag, underbart väder, jobbet gick bra och vm är igång igen :) match ikväll, kommer också bli spännande, kanske en runda till hanna och kolla på fotbollen med henne och dennis. ska ju iväg och jobba med hanna imon, ska bli skoj att göra nåt annat.

nu blir de fix med lite grejer



xoxo

varmt

ja, jag hade fel i nåt tidigare inlägg om att de inte är nån sommar här, men så fel jag har. jag älskar detta väder och de verkar bara bli bättre och bättre. till helgen ska de ju bli supervarmt, men jag och hanna ska ju jobba på lördag, ska bli skoj. om vi hittar dit vill säga haha!

det är lugnt på jobbet, kul att vara tillbaka, men imon är sabines sista dag innan semester på 4 veckor, så henne kommer jag inte träffa på länge :( tråkigt

idag kom maje och hälsade på med bebisen, så himla söt hon är, världens största bruna ögon alltså..guuud vilken tjej!

gekås igår, herregud säger jag bara, jag älskade det innan men nu orkar jag knappt ens gå där, man hittar ju ingenting och damavdelningen är en enda röra och stort som fan, nää iiisch, de va bättre förr



PUSS
RSS 2.0