dejting time

snart kommer min kära helena och hälsar på mig, det ska bli så mysigt med en catch up, kommer väl inte vara tyst en minut som vanligt, haha! me like!
så de blir säkerligen en fika, en chai latte kan jag tro, så får jag bjuda på mina vaniljbullar som jag har på jäsning nu, om jag vågar ställa fram dom sen haha!

nu dags att fixa sista innan min supergirl kommer hit!

träningsdags

ja nu är det tid för dagens träningspass, så ska jag nog vara klar i lagom tid tills muhittin kommer hem från skolan :) han slutar ju 4, så det blir nog perfekt :)
wish me luck att jag kommer fortsätta med träningen nu framöver, haha! känner jag mig själv så sitter jag som en soffpotatis nästa vecka ;) eller redan nu i veckan kanske haha!

.-.


TAKE ME BACK TO THIS GOOD TIME, TIME TOGETHER WITH GOOD FRIENDS ♥

nyheter

ah, hur kan man ha nyheter mitt i en film, dessutom redan efter 30 minuter! suck.

men då kan jag ju inflika med att jag är nöjd med vinnaren av melodifestivalen ikväll. han var överlägset bäst. eller vad tyckte ni? =)

skiathos <3

jag kunde inte få annat än utlandslängtan när jag idag var ute och sprang, idag var första gången sen jag började som det faktiskt var varmt ute! så härligt. därför drömmer jag mig nu bort i den grekiska ö-världen. jag kan se mig och min muhittin sitta där på en restaurang i hamnen om några år, äta och dricka gott. hur fantastiskt vacker är inte denna bilden?

ta oss till skiathos

turkiets bidrag till eurovision


här kommer bidraget från turkiet, vad tycker ni i år?

vårtecken

soligt och fint har det hunnit bli ute idag, det är härligt! våren är nog påväg sakta men säkert :) ska ge mig ut på en runda senare, men först så måste jag smälta maten känner jag, annars blir det nog inge bra av det!

hylte spelar träningsmatch här uppe idag, det är ju också ett litet vårtecken, inte sant? =)

såg en sån jäkla bra film igår, grown ups heter den, herregud som vi skrattade, jag ger den nog fasiken 4 av 5 =) så har ni inte sett den så tycker jag verkligen ni ska se den. adam sandler är bra i de flesta rollen har gör måste jag säga.

ikväll får de bli melodifestivalen då, hörde turkiets bidrag, som redan är  framröstat, lite snabbare eftersom det inte går till på alls samma sätt i turkiet. men jag måste säga att den absolut inte är i klass med förra årets bidrag  som jag gillade.

fredag 25 februari

yes nu är det fredag, inte för att jag ser mycket skillnad på dagarna nu när jag inte jobbar, haha, men älskling är ju iaf ledig från skolan i helgen. så det är ju nice som fan =)

på söndag blir det äntligen ett kärt återseende med jian! =) det ska bli sååå himla kul att träffa dig igen babe! blir ännu längre mellan gångerna vi ses nu, det är tråkigt tycker jag. kanske vore dags för oss att flytta in till stan då så man hinner ses mer?! =) kanske ska köpa mig en trisslott?

jag hoppas på positiva besked, vem gör inte det som är arbetslös? men någon borde ju höra av sig snart, bland alla dessa 15783 ansökningar man lämnat in. men man får ha tålamod att helt enkelt vänta så snällt och fint. ibland brister det bara, men man måste vara på, på på på!

nu blir det lite utforskning av den nya datorn som hittat hem :)

förändring tack!

jag är såå trött på min design på bloggen så jag snart kan spy på den. själv är jag något fruktansvärt okunnig när det gäller sånt, så jag vill ha hjälp. kanske kan ta hjälp av er läsare? någon av er alla borde kunna sånt häringa? eller iaf veta någon som kan hjälpa mig!

idag har vi gjort lite ärendet hit och dit, så hoppas det ljusnar snart, det känns som att vi går på rätt håll iaf om jag får säga det själv. så hoppas hoppas.

nu efter tacos till kvällsmat så blir det bara mys i soffan, är ensamma hemma torsdag kvällar, det är mysigt att få lite tid med varandra, vi behöver det.

love generation

jag har fått allt om bakfoten, till min besvikelse så är inte darin med i melodifestivalen vad jag har förståt? :(
på lördag tävlar tjejerna i love generation och är det en låt i stil med deras förra stora hit så kommer jag vara mer än nöjd :) hoppas!
denna låt gör att jag får sommarkänsla i hela kroppen, denna sommaren i sverige ska delas med min älskade muhittin!



onsdag 23 februari

jisses snart är februari slut och vi går in i mars, det är inte klokt vad tiden går fort. jag och baby har nu varit i sverige drygt 3 månader. tiden verkligen flyger iväg.

det var soligt o fint när jag steg upp vid 9 snåret idag, men det är fortfarande kallt ute :/ det är det tråkiga, det är ju perfekt vårväder annars om det inte hade vart för denna jäkla kylan som kommit tillbaka. suck.

idag orkar jag inte med nåt jobbsökande, så det blir lugnt på den fronten, blir helt snurrig i huvudet att det tillslut, så idag får de va.

snö?

innan muhittin gick till skolan idag så kom han ner och skulle säga hejdå, så tillägger han, det snöar! what the fuck tänkte jag? men de va ju inte mycket, men de räcker, jag vill inte ha mer snö nu! och nu har det börjart igen, men det är bara liite så jag hoppas att det inte lägger sig nu.

har slängt iväg lite ansökningar hit och dit idag med, endel jobb hoppas man så mycket mer på än andra, varför känns dom då ouppnåeliga? (stavning på det) men så känns det. men jag hoppas på att någon hör av sig snart, jag tänker inte ge upp nu alltså!

i de flesta bloggar jag läser så har minst 5 st av dom alanya planer, jag minns för ett år sedan, då var jag och anna i alanya, för tillfället så bodde vi på sesam :) det var kallt. haha
i slutet av mars gjorde vi ju även våran resa till kas, för att sedan ta oss till ön meis (grekland) för att förlänga vårt visum, vilken härlig resa det var. jag gillar verkligen grekland, denna ö var jätteliten men mysig. reseledaren var ju iof botten, eftersom vi fick stå för översättning i stort sätt alla resande timmar och vid utflykterna eftersom guiden inte kunde svenska som vi hade blivit lovade, men mysigt hade vi ändå. härligt att bo på ett fint hotell emellanåt :)

kan inte göra annat än drömma mig bort på semester nu alltså...när man vet att det inte går är det ännu värre!

kyligt i luften

nu har vi vart i stan en vända, fint väder så det är härligt, men det är fortfarande fruktansvärt kallt i luften. men jag är glad sålänge det inte kommer mer snö. :) har man bara tillräckligt med kläder på sig så funkar det att sitta ute. :)

idag händer inte mycket mer, har tagit tag i lite saker nu, så det känns bra :) pluspoäng där. sen vet jag inte om jag kan bestämma mig nångång om jag ska plugga eller inte? jag söker ju förstås jobb som en dåre, så vi får helt enkelt vänta och se. det blir inte för sent att plugga till våren heller om det nu skulle vara så det blir.

blev nåt fruktansvärt sugen på chailatte, så ska nog ta och fixa mig en sådan :) veeet att det är rätt jävla onyttigt, men det är rätt jävla gott också, så jag skiter i det! man lever bara en gång.

stan

imon blir det en tripp till stan med mamma. ska iväg på en sak på förmiddagen som jag inte tänker ta upp här i bloggen, men sedan efter det blir det stan. har höga planer och förväntningar, men får se. jag kommer inte få nåt resultat imorgon ändå, så varför va förväntansfull liksom. men syns man inte så finns man inte, aiiight?

ikväll blir det lugnt som en filbunke, haha, som man sa när man va liten. muhittin är i skrivande stund på gymet, men han kommer nog hem snart. hade tänkt att jag skulle slänga ihop en kyckling curry gryta ikväll, så det blir att ta upp kyckling nu.

hoppas ni alla fina läsare har haft en fin helg, det har jag ♥

soligt! söndag 20 februari

igår hade vi utflykt till gekås med mami och papi, alltid kul att hitta på saker tillsammans. vi hittade lite smått å gott såhär inför våren. :) på kvällen blev det melodifestivalen, det enda bra bidraget gick ju faktiskt vidare, sen måste jag säga att jag gillade varga´s låt, jättefin och jag älskade hennes röst. dock passar den inte riktigt i mello i mina ögon, men fin låt är det.

idag blir det nog lugnt, det är fint väder, så får se om de blir te ute på terassen idag, det är så himla mysigt och då känns det verkligen som att våren är på väg att titta in, visst det är kallt när det blåser, men de gäller ju bara att ta på sig då ;)

later on folks

å ja klipper till me saxen?!

så härligt när man kommer upp på morgonen att det är soligt ute! jag blir så lycklig! hoppas det håller i sig nu, ingen mer snö tack!! får se om man kommer ut på en promenad sen, jag och baby.

nu snart tror jag att håret ryker också, det är typ för långt nu, det finns inget kul att göra med det, det är för tungt också när det är så långt. det enda fina man kan göra är att locka det, och hur jobbigt är inte det jämt? och det tar så lång tid. ska bara låta luggen växa ut lite till, sen blir det nog kapning. jag minns hur mycket jag ångrade mig förra gången jag klippte av det mycket, och då va håret inte ens såhär långt. men som alla säger, inklusive mig själv. Det växer alltid ut igen :)

nu blir det matlagnin till resten av familjen; mami papi och babii

blåsigt värre, jag vill ha vår!

i morse ringde underbara sabine till mig :) hur kan man bli glad av att vakna att telefonen ringe 06.40? jodå jag kan! jag fick ju jobba! så härligt! allt gick bra idag, ganska mycket entreprenörer så det är en del att göra. men det är ju så det ska va, då det är roligt. får se när det blir ett samtal nästa gång!

sen jag kom hem har jag inte gjort alltför mycket, haha! fick på ett avsnitt av oc, som man älskade det innan, och jag måste medge att ibland är det fortfarande bra alltså, yes jag växer aldrig upp :P
nu har baby gett sig iväg till gymet i blåsten och kylan, jag avundas den styrka han har att verkligen gå dit i stort sätt varje dag. jag har verkligen ingen motivation till någonting alls just nu. någon som kan tipsa om nån roligt workout kanske? verkligen alla tips är mer än välkomna!

my name is bond...

igår stod det fest på schemat, började lite här sen vidare upp till dennis, klockan gick snabbt så vi fick springa till bussen typ. men vi hann med. mycket hann hända på bussfärden också, flera stopp osv haha! väl inne i stan så gick vi förbi bulls, men där fanns inga bord, så vi hamnade på bond till slut och satan va kul vi hade! jag dansade fan röven av mig eller bokstavligt talat nästan fötterna, ajajaj! kan ju säga att high heels + flera timmars dans inte är en bra kombo! haha, men kul hade jag så det va fan värt det alltså ;)

en av favoriterna från igår, underbar danslåt alltså!(trots fötterna) haha




tack alla för en underbar kväll!! och muhittin, jag älskar dig såå himla mycket!

summer

bara för att jag längtar så mycket till sol och värme så bjuder jag på några bilder från i somras som jag tror att jag missat lägga upp



ett av alla restaurangbesök när mamma och pappa var och hälsade på :)







promenad i hamnen, jag ser ju till och med brun ut?! haha




bästa ♥



smokin' hot :P



underbara poolen



inte en kväll utan dans på baren va? haha



blev rätt mycket av det här på kvällarna



nyinflyttade och då är inte ens hälften av sakerna med




eurovision @ pat foleys


uppdrag granskning

kollade på uppdrag granskning igår. hur vi svenskar tar de jobben som normännen inte vill ha, herregud. och hur dom lever i norge. detta var i oslo då, man fick följa en svensk tjej. hon hyrde rum utav en förening som hette svensk förening. hon delade lägenhet med 15 andra svenskar och delade sedan rum med 3 andra, så de va alltså 4 i ett litet rum, för detta betalar hon 3000 i månaden. plus att man fick reda på att den svenska föreningen lurade dem på att betala andra kostnader som inte ens var lagligt i norge. herregud och bo så! jag hade inte stått ut en vecka och hon har bott så i 1 år. amazing.


imon är det fredag, då blir det fredagsmys ♥


sök sök sök

herregud, jag mår snart illa av allt jobbsökande. varför ska det va så svårt att hitta nåt? bara nåt att börja med liksom. timmis funkar inte i längden. att leva med denna inre stress är inte bra för mig. det går ut över min omgivning, särskligt föräldrar och kärlek. suck. men alla säger att det löser sig, jovisst, men frågan är bara NÄR?
visst att de kanske bli lättare att få tag i sommar jobb (hoppas) men det är ju bara en visstids anställning och inte klarar man sig på det?

nä nu ska jag sluta vara så negativ och njuta av denna fina dagen, nu får solen stanna tycker jag! jag vill ha vår nu nu nu!

musikblogg?


ja helt plötsligt känns det som att min blogg har blivit en musikblogg? haha, men vad gör väl det? lite musik förgyller min vardag. jag hade inte kunnat leva utan musik, hade ni?



summer feelings...


jag vet inte vad det är med mig och musiken idag alltså, men denna låten får mig att känna en otrolig längtan efter sommaren!



bara måste

titta så liten han var här, och osäker. kan man fatta att han gått så långt när man ser honom här?


because I like it

jag är säker på att han kommer göra succé i årets melodifestival!



tisdag

idag har jag och baby vart i falkenberg. jag skulle på vad jag trodde vart intervju, men det var lite lössnack över disk bara. inget seriöst alls så jag blev väldigt besviken faktiskt. kändes så bra innan jag åkte dit ju. men många nej ska man få innan man hittar det rätta. det börjar ta på krafterna nu, men skam den som ger sig!
vi fick iaf hittat på nåt, det är ju inte alltför ofta vi gör så mycket nuför tiden. dels är vädret så dåligt och det finns inte mycket att göra under vintertid.

nu ikväll blir det lugnt, får hoppas på att tjejerna behöver mig på jobbet imon. =) (man kan ju alltid hoppas iaf)

ha de bra alla läsare :) lämna gärna en kommentar om ni vill veta nåt? :)

stök i köket

ja tro det eller ej, men nu har jag vart i gång i köket ett bra tag. förbereder inför imorgon ju. både med tårtbotten och kakor :) själva tårtan för ju göras imon, men jag hade inte hunnit göra bottnen imon eftersom jag ska jobba.

kollade melodifestivalen igår och för en gångs skull så gick mina favoriter vidare, så är det aldrig annars, ni som känner mig vet ju att jag brukat sitta förbannad efter varje melodifestival för att min favorit inte vann. kanske blir annat i år? och går min favorit vidare kanske vi vinner hela skiten? haha, man kan ju alltid hoppas.

pratar med söta ina nu, dom har underbart väder (Inte just idag men annars) så det är ju knappt att man längtar mycket till sommarn eller? det får ju bli en svensk sommar i år, vare sig vi vill eller inte. måste etablera oss här hemma nu för fasen.

njut

tycket denna tolkningen är så underbart fin



hemma

skönt att jobba lite en lördag iaf. man kommer upp i tid på morgonen och förstår inte hela dagen (jag sover gärna annars). sen är man inte så trött heller som man är om man sover för länge.
men nu är jag iaf hemma efter att varit nere i två omgångar, det serverades smörgåstårtor så det stod härliga till! omtyckta var dom också, de gillas, eftersom det var jag som hade gjort dom ;)

annars har jag väl mest sökt jobb idag känns det som, får hoppas att någon nappar snart, för det är jävligt tråkigt det här, att inte veta nåt, inte kunna planera eller nånting. Jag älskar ju att resa också och vill att jag och min baby ska kunna unna oss lite semester och sånt där man gör ni vet. men det får helt enkelt vänta. det viktigaste är ju trots allt att vi är tillsammans, i samma land!

eftersom min blogg har så dåligt med bilder så bjuder jag på lite pics från middagen

   

work..and I like it

idag vart jag uppe tidigt för att vara mig en lördag. halv 9 kom jag upp och skulle iväg till jobbet (där har ni anledningen) men det var bara en snabbvända dit, men jag ska tillbaka sen när dom kallar efter mig.

idag blir det en lugn dag känner jag på mig, det ska bli skönt ändå, att inte jobba hela dagen, några timmar räcker faktiskt på helgen känner jag :)

igår va jag och hanna o kollade på hennes blivande lägenhet, trots dålig ljuskapacitet så såg det väldigt fint ut, stora rum, fina garderobsdörrar/köksluckor + det bästa av allt, tvättmaskin i lägenheten. det vill jag också ha när jag flyttar, så mörkrädd och lättskrämd som jag är så tycker jag det är oerhört jobbigt att behöva gå ner i en källare helt ensamt. Som jag fick göra när jag bodde i min lilla etta för några år sedan, fy fan!

trött

har jobbat på nissakanten igår och idag. det är skönt att ha nåt att göra. men nu blir det inte förrens lördag och söndag. men det ska gå bra. älskling är ju hemma hos mig så det blir underbart ändå =) är trött faktiskt nu, för är ju inte van vid att jobba såhär hårt och mycket i sträck, va ju på utbildning igår också, 4 timmar i halmstad. men det är ju så, money rules

va en bio idag som jag va lite intresserad av, som gick i hylte för en gångs skull, men jag tror inte att det blir av, ska iväg och handla sen och fixa lite grejer så vi hinner nog inte till bion. har inte meddelat baby om det ens, så det är bara i mina tankar, så skit samma. haha



RSS 2.0