back on track

idag har jag hittat tillbaka till nissakanten igen :) de va härligt att va tillbaka på ett jobb som man tycker om och trivs på :) får se hur det blir imon, men det återstår att se helt enkelt.
annars händer inte för mycket, har då slutat  på mitt andra jobb och det ångrar jag inte en sekund ska jag tala om. =)

ikväll blir det lugnt, baby har eftermiddags pass i skolan idag, så han blir lite senare än vanligt idag, men han kommer ju hem i bra tid ändå :) min finaste!

dags att söka sommarjobb, eller nåt liknande. andra jobb finns det inte gott om?

suck.

så här jävla glad och motiverad känner jag mig innan jag ska till jobbet

27-01-11

bara för att jag är på bra humör och för att jag älskar Rihanna. hon kommer till Sverige i år, ska ni se henne?

he did it again

david guetta är jag ett stort fan till.
denna låten får mig alltid att tänka på handbollsvm, spelas i varje paus och time out ;) får mig på bra humör!

portugal

inte konstigt att man längtar hit just nu?

  

  

danmark vs sverige

ja ni som såg handbollen såg ju att det inte gick så som vi svenskar hade önskat. men som sagt var det inte en jätteviktig match. nu står frankrike som motståndare i semifinalen på fredag. blir spännande med jävligt tufft. som det ska va i en semi.

idag blir det jobb igen, bara 3 dagar kvar denna veckan, alla 3 dagarna jobbas ihop med anna, det underlättar väldigt mycket eftersom man kan stå och tjata med henne när det är dötid, vilket det är ganska ofta.

annars då? man är ju knappt sugen på att sätta sig på ett plan söderut nu eller? jag vill ha sommar! typ egypten hade verkligen inte suttit fel, lata dagar på stranden (poolen i mitt fall) god mat på kvällarna, men stopp, just det, man ska ju ha pengar till det, så det får vänta! kanske portugal då? i sommar :)

ledig.

ah idag har jag vart ledig, har vart skönt. men imon är det back to business again. anna jobbar alla mina sista dagar också nu, så det kommer gå fortare när vi jobbar tillsammans. =)

ikväll är det dags för handboll igen, sverige-danmark, ingen viktig match att vinna eftersom vi redan är i semifinal, men de är alltid kul att kolla =)

varför har man ett sånt jävla sug efter shopping när man egentligen inte har råd? hade velat åka till antingen väla eller gbg för en riktig shoppingtur! någon som känner som jag? =) livet är bra orättvist ibland

rysare nr2

ja det blev ju en jäkla spännande match igår igen, men fan va bra vi är nu! så nu är vi klara till semin, det känns underbart ju! danmarks matchen betyder ju inte så värst mycket imon. men jag ser gärna danmark och sverige i final, de skulle va grejer det ;)

idag står det jobb på schemat, så jag ska snart gå och fixa mig inför detta underbara! är väl fortfarande lika lite folk på gekås, men jag hoppas verkligen inte det. blir å drygt då.

vi hörs senare

helsingborg.not.

det blev inget hbg idag tyvärr. tråkigt när vi hade sett fram emot det, men sånt som händer. helsingborg finns alltid kvar. och plånboken kan ju få fyllas lite mer innan man åker dit :)
så nu behöver jag inte heller bekymra mig om att komma hem i tid till handbollen heller. =) det är bra!

precis skickat iväg receptet på kiwipajen till mikaela, kul att folk vill ta del av mitt liv lite. älskar kommentarer så bara fråga på om det är något hörrni :)

helsingborg.

igår va jag ledig, idag med, skönt att va ledig på helgen måste jag säga. igår va väldigt lugnt, det kliade i mina fingrar att göra något, så jag försökte mig på en kiwi paj, vilken jag lyckades mycket bra med. =) sen hände inte mycket mer den dagen då, haha, till kvällsmat gjorde jag currykyckling med ris, så himla gott det med.
sen kollade jag förstås handbollen, som var en rysare igår, my god!! men vi klarade det! Herregud va spännande det var.
Blir förmodligen lika spännande ikväll när det är kroatien som står för motståndet! innan dess ska jag och älskling hinna med en runda till helsingborg. ska åka med kära bror och jessika till ikea. det blir nice, inte för plånboken dock om man nu skulle hitta nåt. så man kan ju hoppas att vi inte har tid att gå in på väla? eller? jooo..

ta hand om er därute

pc.love.

älskling är i skolan så jag fördriver tiden här just nu. ska söka jobb snart med, egentligen därför jag har satt mig här, men man hamnar så lätt in på andra sajter, för det är ju mycket roligare, fast det är ju kul att få lön med så jag får väl dra mig :P

undra hur länge jag ska behöva vänta på att den här finingen ska bli min?

omotiverad.till.tusen.

snart ska jag bege mig till jobbet. börjar kl 12 idag. jobbar till 18. får hoppas att det är folk på gekås denna veckan då. annars händer inte så mycket, väntar på ett samtal som aldrig kommer, hjälpte inte att jag ringde själv förra veckan heller, men what to do. jag är jävligt lack på detta och vill bara ha nåt annat, vad som helst.

ikväll så blir det nog lugnt, har slutat gymma med, jag har ingen motivation till någonting alls? jag vet inte vad som har hänt med mej? jag vill helst bara va hemma och inte göra nånting alls, bara ligga och mysa i sängen med min älskling, men det går ju inte heller. vi måste starta upp vårt egna liv snart, så då måste ju pengar hovas in.

får väl ta och fixa mig nu då, så lite, då menar jag liiiite pengar hovas in idag.

fredag.

yes nu är det fredag, men inte blir det som en vanlig helg för mig i och med att jag jobbar idag lördag och söndag, det suger egentligen. men vad gör man inte för lite cash! snart dags för mig att åka iväg mot ätran där jag ska byta bil, eftersom inte anna jobbar idag så får jag köra idag. ska väl gå bra hoppas jag.

ikväll skulle jag tro att det blir lugnt, imon vankas det bio, vi ville hitta på nåt även om både jag och anna jobbar på lördag, så bio är ju inget uttröttande till dagen efter, så det ska bli mysigt.

nu ska jag fixa mig inför dagens jobb, vi hörs!

you.

you will always be my hero.
always in my heart.
 ♥

12 januari

det är härligt att se att mina läsare är tillbaka, :) vilka ni nu är, men kul är det att se iaf. hade en liten down period när jag va i turkiet,eftersom jag inte hade något internet hos babys familj. men nu så :)

nu ska jag fixa mig, sen ska jag åka iväg till anna, sen drar vi till jobbet.

10 månader tillsammans med baby idag. jag älskar honom över allt annat i världen, det ska gudarna veta!

11 januari

första jobbdagen igår. det kändes väl bra att komma iväg och tjäna lite pengar. sen hur det kommer gå framöver det får vi ju se. det är nog en döperiod på gekås nu i januari, folk har inte så mycket pengar kvar = mindre kunder till oss såklart.

idag ska vi försöka komma iväg till gymet, inte för att jag ska fixa bodyn till stranden i sommar, för de kommer inte bli någon utlandsresa tyvärr, och det är tråkigt. jag som har vart iväg minst varje sommar sen typ 2003 eller nåt. life change, och de är inga dåliga förändringar heller ska jag säga.

ikväll blir det lugnt skulle jag tro, ska jobba imon, inte för att jag börjar tidigt men ändå, man ska orka stå upp och va trevlig 6 timmar i rad ;) så imon bär det av till anna igen.

ha de bra därute!

110109

idag har vi inte gjort överdrivet mycket. men selim och helena vart över en sväng när dom ändå va i hylte. selim och muhittin gick till gymmet medans jag och helena stannade hemma och drack chai latte, gott som vanligt!
har fixat lite i rummet nu, hur mysigt som helst har vi det =)
imon ska jag börja jobba, ska bli skönt att  få in pengar på kontot, regelbundet.

nu; bingolotto :)

kolbasti

låter klippet tala för sig själv :) men måste tillägga att jag älskar hennes brudklänning!


110106

aa, jag pallrade faktiskt mig iväg till gymet igår, svettigt blev det och det är ju det som är meningen, eller hur?

idag blir det födelsedagsfirande i lidhult. våran josefine har ju fyllt år, så jag hanna och ida ska åka dit ikväll. ska bli mys att träffa brudarna igen :)

har en hel del inplanerat nu i helgen, det är bra :) men tiden går så himla fort bara, helt galet.

nu har jag iaf fått jobb och det känns skönt att man kommer få en inkoms nu framöver, pengar växer inte på träd direkt ;)

snabbt

ja det har inte vart så bra update här, men det händer inte jättemycket. har vart på 2 intervjuer så jag hoppas att en kommer höra av sig iaf.
ikväll ska vi åka och hälsa på farmor i smålandsstenar :) ska bli mysigt, så därför får vi passa på att gå till gymet nu, till och med jag ska med idag. jag måste känner jag, haha! detta funkar inte längre..

måndag

igår vart vi och hälsade på helena och selim när dom tagit sig hem till hylte. de va kul att träffa dom igen, blir ju inte så ofta nu tyvärr, inte som det var innan =(

idag har vart på arbetsintervju, hur det gick vet jag inte riktigt, men det kändes bra. så jag hör av mig om det senare ;)

annars händer inte mycket, får se om vi tar oss till gymet senare?

110101

och jag som precis nästan vant mig vid att skriva 2010. vart har detta året tagit vägen egentligen? fort har det gått iaf!
vi hade en mysig nyårsmiddag här hemma med marinerad kyckling potatisgratäng och sallad, med efterrätt. ah de va himla lyckat faktiskt.
det var härligt att fira nyår tillsammans med muhittin, de kunde man ju bara drömma om i somras, men nu är han ju verkligen här =)

vi får se vad de här året har att bjuda på, jag har stora förväntningar iaf!
RSS 2.0