forever and ever

hemma från jobbet, skönt att få sitta ner måste jag säga. haft endel gäster idag, men dom kom sent, därav senare dag. men jag klagar inte. det jag klagar mest på är att pendla, haha, jag vet att jag inte jobbat länge men man tröttnar fort att pendla så långt.

snart kommer baby hem också, han har vart på äventyr i Halmstad idag, får se hur det har gått.=)

imon har jag sovmorgon och börjar inte förrän kl 11 såååå skönt eller?! sen har jag "ansökt" om ledighet den 16 april också, såklart har vi en stooor bokning då, men vi får se hur det blir. vill ju inte att mitt födelsedagsfirande ska bli lidande. så vi hoppas på ledigt den 16e gott folk =)

surfin u.s.a

har kollat runt lite på nätet för jag har inte mycket annat för mig, nätshoppa är kul, fast roligast om man köper såklart, jag har bara tittat..hehe.
har en ny sida som jag inte kollat på innan, hittade lite fina grejer;



jag är iof ute efter en rosa kavaj mest, det var därför jag kikade runt, haha. nån som kan ge mig ett tips på vart man kan hitta det? kavajer finns det gott om men inte en rosa som jag vill ha, en persiko färgad går också bra.


det var egentligen meningen att jag skulle kolla upp några bra filmer, sugen på att kolla på film som innehåller denna skådis som enligt mej är en av de bästa barnskådisarna i världen, trots att hon nu blivit rätt vuxen.



let´s get lost

idag var det bara jag och chefen på jobbet, jag vart lite nervös måste jag medge eftersom jag inte är en utbildad servitris, men allt gick över förväntan och chefen var mer än nöjd, så det är väl bra betyg va? =)
imon är jag ledig så då blir de lite annat som ska fixas.

när jag kom hem hade älskling goda nyheter (och en dålig, men jag är inte såå förvånad över den) däremot dom nya, det gillas. jag säger inte mer om det nu eftersom vi inte vet något mer om det nu, men ska berätta senare vad det handlar om. kanske :P

jag måste erkänna att träningen verkligen tar stryk av jobbet, jag är så himla trött när jag kommer hem, först springa runt på jobbet och sedan sitta i en bil för 45 minuters resa hem, ni förstår ju att man är trött när man kommer hem.
men imon så får ja ge mig ut och springa lite. det blir kanonbra, jag rör ju mig bra annars på jobbet med!

födelsedagsplanerna går inte riktigt att planera, haha. önskar att det var färdigt och bestämt, MEN jag vet ju inte hur jag jobbar den helgen?! jobbigt när vi inte är mycket personal, men jag tackar inte nej till pengar heller, men jag firar ju gärna min dag ihop med mina fina också!

sommartid?!

hemkommer från jobbet för drygt en timme sedan. kl 16 då alltså, eller var det 15? herreguuuuuud säger jag bara. Jag brukar aldrig glömma bort att ställa om klockan eller nåt sånt när det är nåt viktigt dan efter (typ jobb)! men igår va jag väl trött eller nåt haha, för i morse så kom mamma och väckte mig. tacka gudarna för det. min klocka ringer kvar i 7 och jag åker halv 8. mamma väckte mig 5 i halv 8 i morse!!! fattar ni vilken panik haha, på med kläder och lite smink. fick med mej en banan i farten och jag kom  tid, men suck vilket stress alltså. men vi överlevde dagen och det var rätt mycket folk idag faktiskt. det är roligt!

ikväll vet jag inte vad som händer, blir väl lugnt antar jag. träna? vet inte? jag har så ont i fötterna, ni vet det är vääääääldigt jobbigt att va servitris, hahahah. skämt å sido så är jag väl inte van vid att gå såå himla mycket som vi gör längre. har vart borta från det för länge. men snart så är jag nog back igen :)

jo men lite träning får det blir ikväll, iaf styrka, bål särskilt, det behövs. vill ju ändå va fin med baby på stranden i sommar...wihooo ♥

business?

jobbet idag gick bra :) det var inte överdrivet mycket folk, men lagom mycket för en öppning och helt nytt kassasystem som jag och my ändå klarade av över förväntan båda två, haha! skönt.
imon blir det tidigt pass igen, men de gör inte mig så mycket ändå. då slutar man ju tidigare också =)

ikväll blir det lite mys, tänkte unna mig ett glas vin eller två, mums! får la se om jag får tid att kolla lite på körslaget, va faktiskt helt okej sist jag kollade. vi får se vad som händer.

I looooove my boyfriend! =)


saknar dig jian!!

uppe med tuppen

ja det kan man verkligen säga. för snart är det dags för mig att bege mig mot haverdal. Vi öppnar ju restaurangen idag, det ska bli spännande. Se hur mycket folk vi får idag. Jag lovar att uppdatera er när jag kommer hem igen.

Det ser ut att bli en fin dag idag, just nu är det runt 0 grader, men det är soligt och fint. så det blir solglajjer på i bilen, wihoo! nu kan man verkligen kalla det vår när en golfkrog öppnar, right? :)

ha en fin lördag mina fina!

våffeldagen

nu är jag hemma från dagens jobbpass som gick mycket bra! allting är i stort sätt förberett tills imorgon då vi öppnar =)
dagens pass imon är mellan 8.30-15 eller något sånt, det blir kanoners! även om det är lördag så känner jag inte att det är jobbigt, jag har ju inte jobbat på länge nu så. så därför gör det inget att jag jobbar på söndag heller, hehe!
 cash is king!

just det, idag är det våffeldagen, det måste man ju bara äta idag då jue! ska tvinga baby att käka det senare då vi faktiskt är ensamma hemma ikväll = myspys!

vårkänslor!

efter middag och lite tid så mår jag faktiskt bättre :) det är jätteskönt ute så man blir ju på bra humör om inte annat!

ikväll ska jag träffa hanna, alltid lika trevligt. hon ska slänga i lite färg i mitt hår så jag är snygg till öppnigen på lördag :) viktigt att vara fin bland fint folk om ni förstår vad jag menar! det blir nog grejer det, blir säkert massa gossip som muhittin alltid säger, men de är ju så vi tjejer funkar, haha! big brother med om jag inte misstar mig, hanna brukar kolla på det så :P

nu ska jag göra mig en chai-latte och sätta mig och lapa lite sol tror jag

hmm?!

idag blir det nog inte många knop gjorda här skulle jag tro. suck. kan jag bli liiiite bättre så jag iaf kan ge mig ut och springa, va ju fan aslängesen nu. jag gillar inte att inte vara 100 % bra alltså. blääää

det är ju superfint väder idag också, då vill man ju helst inte sitta inne, men jag orkar nog fan inget mer idag, men de kanske blir bättre lite senare (hoppas hoppas) just nu vill jag bara slänga mig ii soffan med chips och dipp, men nääe, inte när jag inte tränat på sså länge haha!

imon är det  ju dags för jobb igen, ska bli nice, men jag har redan tröttnat på att köra dit, hallå? jag har jobbat 1 dag, hur ska detta sluta liksom?! vi behöver en lägenhet! SIMDI!! men det är ingen som kan förstå detta!!

va jobbigt allt blev, jag återkommer när jag har nåt intressant att dela med mej av! haha

tillbaka till verkligheten

nu är jag hemma efter en lång dag på jobbet. kändes nog extra lång dels för att jag inte är van vid att jobba längre och för att jag inte mår 100 % bra heller. men det är bara att bita ihop. jag älskar ju att jobba.
mötte upp jonas och my och vi satte igång direkt! det var att putsa och feja som gällde och fylla på massa grejer! vi tog lunchrast och åkte iväg till ringenäs golfklubb och åt middag, det var uppskattat!
sen tillbaka och fortsätta lite till.
tyvärr så ska my bara jobba drygt 2 veckor med oss, sen starta eget, som jag är säker på kommer gå jättebra. det är tråkigt att hon  ska sluta hos oss, hon är verkligen en toppentjej!

nästa jobbpass är på fredag, det blir iaf några dagar i mars, det gillar kontot i april iaf =)

nu ska jag försöka kurera mig på bästa sätt! får se hur det går!

glaaaaaaad

jaaaaaa just som denna glada gröna gubben känner jag mej nu!
för nu mina vänner, nu ska jag hem till min helena! hon kom hem överraskandes en dag tidigare än planerat! weeey!


dille

ah jag kollade runt lite på nätet och hittade massvis med fina klockor =)
här är några av alla fina jag vill ha ;)






jag fyller ju faktiskt år snart =)


ris


idag hann vi med AF innan M började skolan. varför ska dom ALLTID göra oss så fruktansvärt besvikna. här lägger man ner själ och hjärta för att hitta någon lösning, så kommer dom och pajjar alla ens dömmar, vafan är det då? när ska det vända då hade dom tänkt? och hjälp till lite nu för fan, dom gör ju ingen människa glad.
jobben som jag har fixat eller hittat till mig själv, det har verkkligen inte vart genom deras hjälp iaf, pyttsan, usch jag är verkligen besviken.

dagens ris går till arbetsförmedlingen i hyltebruk


imon blir en positiv dag iaf för mig, då började jag jobba och cashen kommer rulla in nästa månad, de får mig att må lite bättre iaf. sen efter jobbet ska jag träffa min sockersöta vän helena :) det blir grejer det!
men jag vill ju så gärna att det ska lösa sig för M också, kan inte sluta tänka på det alls! suck.

danmark

jag hade gärna vart i danmark idag för att se konsert med den här mannen i fråga!






by the way så hoppas jag på en liten tripp till just danmark inom en snar (där kom det igen) framtid! det är så himla mysigt där!


nya tag

måndag igen då, herregud vad tiden går snabbt alltså. snart slutet av mars ju, snart april, då ska de med andra ord vara vår! =) det gillar vi! hihi

igår/idag firar man newros i turkiet, får se om baby far iväg på något senare, vi får se, han har pratat om det iaf 

jag hoppas ju på att få träffa jian inom en snaaar framtid, har ju gjort rocky roads som jag tänkt bjuda henne på :) choklad är alltid gott ju, eller hur vännen! tänk om det bara kunde lösa sig för oss nu, oss två, att hitta en varsin lya, med okej avstånd, inte 5 f-cking mil då!

idag händer inte för mycket, ska ringa till AF och skriva ut mig (heter det så). det ska bli nice att inte behöva gå på möten å sån skit som ger absolut 0!



az litta haz dikim, evinomin ♥

söndag

jag gillar inte söndagar, känns som att man inte gör något på söndagar, något vettigt alltså. idag känns som precis en sån dag. suck.

körslaget började igår, visste det inte, men fick på tvn i rättan tid. min och helenas nya kompis casper (arvingarna) är ju med haha! hans kör va riktigt bra faktiskt. så jag och baby satt och kollade på det. sen kollade vi på filmen "the tuxedo" hehe, jackie chan´s filmer är alltid bra alltså =)

ingen träning idag, skönt för jag känner mig fortfarande inte tipp topp och jag måste ju vara pigg tills på onsdag ni vet!



hängig

det blev ett träningspass idag, det var riktigt skönt och uppfriskande. känner mig aningens förkyld och att det kanske kommer bli nåt av det, vilket jag verkligen inte hoppas när jag snart ska börja jobba. vore ju typiskt.

det har blivit en riktigt slappe dag idag, vilket är skönt också. tvättar och diskar och håller undan lite, för det behövs ju det med även om det är tråkigt.

just nu vill jag bara ha nyheter om lägenhet, varför ska det vara så svårt och krångligt? men det känns ju närmre nu än innan iaf, det är himla skönt.

jag har jian abstinens, jag saknar dig girl! men snart bor vi nog i samma stod, då blir allting mycket bättre! =)

nu får det blir tvn som underhållning, kroppen orkar inte riktigt göra någonting, men just det, det var ju tvätten först, haha!

you feel like paradise

idag har vi fint väder igen, snön har börjat smälta bort och det är torrt på vägarna :) perfekt för en löpar runda jag vet, jag ska ge mig ut snart, :P

igår var vi hos hanna och hade myskväll. vi beställde hämtmat och jag och hanna fixade rocky roads, herregud så goda dom blev, men vi orkade typ 1 bit var eftersom vi var så mätta sen maten och de andra godiset! haha! kollade på big brother innan vi gick hem, helt sjuka hela högen ju, hur f-n kan man ställa upp i det programmet det har jag aldrig förstått!

chefen ringde igår, så på onsdag börjar allvaret, kl 9 :) ska bli skönt att äntligen få lite rutin igen :) sen börjar det på "riktigt" på lördag. de ska bli spännande. tycker det är kul att vara med och starta upp från början också. får se om det blir någon mer än jag och den andra tjejen, men jag tror inte det. vi får helt enkelt se!


FAN va snygg hon är!

gjorde en skiva som M skulle ha på gymmet. riktigt grymma låtar fick jag ihop, en av dom som sätter sig direkt är denna! en av mina nya favoriter! kommer nog spelas sönder i alanya i sommar, och överallt annars, men kan ju mest reflektera till alanya eftersom man vart där så många somrar
 
enjoy it yaa




vår idag :)

det blev inget från ellos idag, men inte gör det nåt. =)

imon hoppas vi på goda nyheter här i hylte, jag & baby! får se hur det blir med det, imon eller måndag! man ska inte säga hej innan man kommit över bäcken om ni förstår vad jag menar!

imon blir de mys med hanna hos henne. gissar på film och kebabtallrik? haha, det låter smarrigt för jag är så hungrig just nu. den här träningen ger nog verkligen resultat i kaloriförbränning, haha, för jag tycker jag är hungrig jämt!

ska ner och möta baby vid affären senare, blir storhandling på ica inför helgen, som vi kommer tillbringa ensamma tillsammans, kan inte bli mysigare :)

nätshopping

ja nu har jag suttit här ett bra tag, först med att läsa alla mina bloggar som jag troget följer. sen efter det försvann jag i drömmarnas värld på ellos hemsida. det finns sjukt mycket jag vill ha där.
meeen, det är väl bara att hålla igen haha. kanske blir något av allt? men vi får se!

finns viktigare saker att prioritera just för tillfället. :) saker som behövs i livet liksom. både för mig, muhittin och oss tillsammans med såklart!

milkshake

nu har jag avnjutit min hemmagjorda choklad milkshake, det var mumma ska jag säga, dock inte lika god som donkens, men de funkar ;) tanken var egentligen att jag skulle göra mej en frappuccino som jag vart sugen på sååå länge nu när jag läser i en av mina favoritbloggar att hon vart på starbucks!

ingen som har ett bra recept på en hemmagjort frappe?

just nu

efter lite skvaller med söta annelie så blir det nu en springtur i det soliga vårvädret! mitt humör är på topp idag! hoppas ni mår bra också min söta små cupcakes!

god morgon!

ja idag blev det en tidigt morgon för mig som inte brukar "behöva" gå upp någon speciell tid, men nästa vecka så ändras det när man börjar jobba igen :) jag var upp och käkade frukost med M idag, sen körde han till skolan. vilket underbart väder vi har idag igen! =)
man kan inte annat än bli glad när man ser det. så det blir nog en löprunda nu på förmiddagen istället. så är man ledig hela dagen sen och kan vila eller vad man nu vill hitta på.

har lite andra saker jag ska fixa med idag.
M har också saker att göra idag efter skolan, hoppas att allting kommer att bli bra, känner jag han rätt så blir det toppen :)

slog på tvn lite lägligt igår, eftersom jag inte ville kolla på ishockey med mami o papi så gick jag ner, och vips så började ju desperate housewives, som är så jävla bra! visste inte det skulle börja igår. :)
idag börjar en annan favoritserie, greys anatomy, hoppas denna säsongen blir lika bra som alla andra.

15 mars!

varför kan man inte glädjas över något särskilt länge. igår var jag jättenöjd efter jag fått beskedet om nytt jobb. men idag? idag känns allt som vanligt igen. men kan tro att det är för att vi är ju faktiskt två som det ska ordna sig för. visst M går i skolan, men den är ju snart slut.
vad händer sen då?
ett jobb hade suttit perfekt.
för jag vet att han inte vill annat än att börja jobba. tyckte det skulle vara lättare nu när han har rätt till instegsjobb, men det är inte många som nappar på det ändå! hallå, det är nästan gratis arbetskraft för företaget! kom igen!

ikväll står det tacos på menyn, det ska bli så himla gott :) kan nog äta tacos 1 gång i veckan utan att tröttna faktiskt haha!

ingen som har förslag om lägenheter i halmstad eller?! hör av er isf..we are in neeed of one :)

våren är här för att stanna

iaf om jag får bestämma, vilket härligt väder vi har.
efter middagen idag så gick jag och baby ut och satte oss lite i solen innan det var dags för han att gå till skolan.
blåste knappt någonting och det va bara så skönt.
han satt och berättade om sina historier som aldrig är tråkiga, man kan skratta mycket åt alla hans historier.
han har vart med om mycket i sina dagar, såklart. =)
jag har väl också säkert roliga minnen, men jag är inte lika bra på att berätta så därför blir det inte så ofta! haha!

workout

idag vart det riktigt jobbigt med träningen måste jag säga. fast jag tror nog att jag ökat hastighet lite, sträckan vart längre idag tror jag, vilket fall som helst så kändes det så iaf. klart kroppen är ju inte i samma skick varje dag heller. men nu efteråt så känns det så himla bra =)

ikväll blir det bara slappe känner jag, det är jag värd nu. hela kroppen är helt trött nu, så det blir nog lagom god träningsvärk imon, känner det i armarna redan, haha, så otränad man är egentligen.

tänk för några år sedan när man höll på som bäst med fotbollen. då var man ganska vältränad måste jag säga. spelade 90 minuter, innermittfältare, vi springer rätt bra där på mitten. nu hade jag nog aldrig ens orkar en halvlek ens, haha! som det kan förändras!

men jag har ju alltid älskat att träna, så jag är ändå glad att jag tagit tag i löpandet nu, för det har saknats någonting. det får en att må så bra och bli lite piggare. Im going strong. jag har ju inte gett upp ännu iaf. det är jag stolt över. hur det kommer bli sen när jag börjar jobba, det får vi se, eftersom det kan bli lite sena kvällar där, det vet jag ju sen innan. men det blir nog prima ballerina det med :)

f*ck you ams

jag har himla bra nyheter idag alltså!
jag kan säga tack och adjö till arbetsförmedligen för ett bra tag framöver, förhoppningsvis behöver jag inte skriva in mig igen. haha! EVER! för nu är det nämligen så att jag ääääääntligen fått mig ett jobb!! jag är såå lättad, känns som en stooor tyngd har släppt mina axlar, ni anar inte hur skönt det känns.
kanske att jag och baby ändå kan få det bra snart, jag hoppas innerligt för detta.

nu är det ju fortfarande ett sökande kvar, lägenhet, aah, en lägenhet i stan behövs ju nu eftersom det kommer bli jobbigt (läst dyrt också) att pendla från hylte. men vad gör man inte för ett jobb. haha!

annars idag har jag och baby gjort lite ärenden eller vad man ska kalla det, och nu är han i skolan. skönt att komma upp i tid för en gångs skull haha!

den här dagen kommer nog bli bra med dessa underbara nyheterna iaf! men nu ska bara min baby få nånting också =)

btw melodifestivalen i lördags, myste ju hos hanna med tjejerna, vi hade mysigt och åt god mat (enschilada, hur de nu stavas) och lite godis på det såklart.
vinnarlåten? helt okej ändå, han kan nog vinna mycket på sitt scenspråk iaf. annars hejade jag ju på nicke borg, men det blir aldrig så att den jag hejar på vinner. så jag vart förberedd på det.


kärlek

1 år i kärlekens tecken


<3



Följ min blogg med bloglovin



ja men visst tycker jag att ni ska följa mig via bloglovin, klicka på länken här ovanför bara, så ordnar sig allting ska ni se ;) vill ju veta hur många söta regelbundna läsare jag har :) vet ju redan en hel del, så klicka du också om du inte redan gjort det ;)

halmstad

idag drog jag och baby in till stan, målet var nya skor, det hittade vi till slut, jättefina är dom också =)

jag slängde på mig skinnjackan idag för jag tycker att det ska bli vår, haha, det var ändå så strålande fint väder i hylte, men sen på vägen in så förändrades vädret avsevärt, det började snöa! what?!? haha, men jag klarade mig med min skinnis ändå =)

in på willys och fyllde på vårt matförråd, de va nice. sen vidare in mot stan för att som sagt leta skor, och sedan träffa helena och selim. vi svängde förbi några affärer, dock hann vi inte gå in på monki och gina tricot, men det får bli nästa gång :P

vi avslutade med en mysig fika på roberts coffee :) det var verkligen välbehövligt med lite sockerintag kände jag och helena, hah! blev lite för mycket av det goda för min del, så älskling fick käka upp hälften (om inte mer) av kakan, haha! men gott var det

imon blir det mellomys hos min lilla hanna!!

snöblask

det var ju roligt väder man vaknade upp till idag...not! men förutom det så är allt hur himla bra som helst :) lite otur att det är träningsdag idag (ute!!) haha, men det får gå, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder?!

förutom träningen så händer det inte mycket, blir väl lite lägenhets letande såklart, men det är inte det lättaste, ska skvallra med helena sen om hur det går för henne :) man får hjälpas åt när man är två, de blir nog kanoners!

imon blir det stan med baby, de ska bli så mysigt så, ska även passa på att träffa lydia lite snabbt, en fika kanske? eller så svänger vi inom hennes lya å kikar lite! längtar, va såå längesen jag träffade henne! ♥

sökande

ja det blir mycket sökande, just nu är det största sökanden efter en lägenhet i halmstad. det är ingen som kan hjälpa mig? med lite förslag på hyresvärdar eller liknande? alla förslag är mer än välkomna! :D

va nu inte rädda för att kommentera, just din kommentar kanske hjälper mig fett mycket, vem vet ;)

hanna <3

igår åkte jag hem till hanna för att mysa lite :) tog med kebabtallrik och vi blev mätta så vi trodde att vi skulle spricka båda två haha!
hon fick ihop sista delarna till sängen nu, sån fin säng :) som jag också ska ha en gång i framtiden när vi äntligen har flyttat, :)

idag känner jag mej lite krasslig, men det börjar nog ändå bli bättre tror jag, så vi får se. ändå ingen träning idag som tur är, för här snöar det på bra, har till och med lagt sig på marken nu ju, det gillar jag verkligen inte! jag trodde ju att våren va på väg.

vårtecken

igår va en ganska stillsam dag, gjorde inte mycket förutom träningen då.

gjorde köttbullar, kokt potatis och brunsås till kvällsmat, eftersom varken jag eller baby hade ätit speciellt bra under dagen.

innan vi gick och la oss så kollade vi på rush hour 2, alltså dom filmerna kan man nog inte se för många gånger, haha, dom är så jävla bra! =)
efter det ville jag se "black swan" så vi kollade på den, lite dryg i början men det visade sig va en ganska spännande men också väldigt konstig film. någon som sett den? vad tyckte ni isf?

ikväll blir det mysdate med min lilla hanna :) ska käka mat och kolla tv å bara snicksnacka, ska bli såå mysigt, bara hon och jag i hennes nya lya ♥

bjussar på denna

känner att jag är dålig på att lägga upp bilder på bloggen så därför bjuder jag på en bild från när vi var hos älsklings familj i höstas. bara för att liva upp bloggen lite haha!



första gången jag provar på att mjölka och jag har ett härligt bildbevis på att jag faktiskt lyckades ;)

7 mars 2011

igår var det verkligen en slappe dag. det blev inte mycket gjort och vi sov länge :) muhittin tvingade mig ut att träna, vilket jag är jävligt tacksam för i efterhand, just i det ögonblick han tvingade mig var jag inte för glad men jag behöver ju detta. tur jag har som har honom som verkligen stöttar mig i precis allting jag gör. vad skulle jag göra utan honom?!

när kvällen kom så gick vi upp för att kolla lite när hanna spelade fotbollsmatch, vilket gick bra i första halvlek iaf, vi gick hem då eftersom det var så fruktansvärt kallt, men då stod de iaf 4-1 till hylte. tjejerna va duktiga, särskilt hanna såklart :)

nu blir de lite jobbletande, senare blir det träning, det har jag gett mig fan på idag :)



bilder

hann ju inte lägga upp bilderna från byås som jag lovade igår, så här kommer dom;









så det var de bilder jag fick i fredags, kul hade vi iaf det måste jag säga :) tack helena för en fiiinfin kväll! ♥





igår så va vi båda lite slitna efter fredagens fest, så det blev inte mycket gjort på dagen egentligen. men senare på kvällen så träffade vi helena och selim igen för en myskväll bara. jag och helena började med att skvallra om allt som vi inte hann med sist, men vi hann nog inte med allting denna gången heller, haa!

sen körde vi ner killarna som skulle spela fotboll så vi passade på att handla inför kvällens tacos :D vi kom hem lagom till melodifestivalen, så vi satt som klistrade och kollade och båda var nöjda med resultatet faktiskt :) sen blev det matlagning och vi åt vår underbara tacos :)

efter maten blev det film, sanctum, en helt okej film men jag kämpade som attan för att hålla mina ögon öppna, gick till slut inte, men jag missade nog inte jättemycket haha!

för att avrunda så måste jag säga att det blev en lyckad kväll till. alltid trevligt att träffa dom! =)

lyckad kväll

igår var jag och hanna igång i hennes lägenhet, fixa med lite möbler och sånt, vi fick ihop tvbänken ganska snabbt faktiskt. imponerande måste jag säga :) sen hann vi aldrig med skåpet som ska va bakom sänggavlen (btw så ska jag också ha en sån säng när vi flyttar, hihi) så vi fixade lite småsaker som blommor och sånt, det måste ju va fint när det vankas förfest.

sen var det bara att slänga sig hem och in i duschen, var inte mycket tid och jag blev lite försenad, men de va hanna med så det va ju lugnt ;) väl klara så åkte vi till hennes, korkade upp vinflaskan och bara njöt. det droppade in folk under kvällen och vid halv 10 tiden kom baby helena och selim. :)

vid sisådär kvart i 11 så kom snälla papi och hämtade oss för att köra oss mot byås, väl där så skojar jag inte om jag fick en chock om hur lång kö det faktiskt var, my god säger jag bara, jag tror vi stod där minst ½ timme, om inte mer och folk knuffade som om dom var galna, herregud, det var inte beyonce som var där inne som man kunde tro, utan arvingarna, haha!

vi hade iaf en jättebra kväll, alltid var så lyckad, jag är glad att vi bestämde oss för att gå ut! =)

jag har några idolbilder med arvingarna, men dom lägger jag ut lite senare (den som väntar på nåt gott, haha) jag är lite seg nu så jag orkar inte fixa med kamerasladden och grejer, så ni får helt enkelt vänta och kika in lite senare istället ;)

nu ska jag njuta av solen jag ♥

tagga

snart är det dags som vanligt att börja laga mat, ingen aning vad jag ska göra idag heller, det är inte ovanlgigt att jag inte vet. men nåt blir det alltid. får ta en snabb koll i frysen/kylen sen. det blir alltid bra

ikväll blir det byås, bestämde oss lite snabbt sådär igår när jian började prata om det. så det blev tillslut ett ja. hon slutar halv 7 idag så det blir snabba puckar för deras skull, men de kommer bli nice torr jag =) arvingarna och allt. sen är ju min hanna med såklart också.

jag hoppas på fler goda nyheter den närmsta framtiden nu, men man vet aldrig. får se. jag är positiv iaf. idag känner jag mig glad över det mesta :)

kärlek.

jag bara älskar denna låten, har gjort det länge och kommer nog alltid att göra. men jag har inte kunnat lyssna på den på senare tid, flera månader när jag och älskling vart ifrån varandra så mycket, inte ens när vi väl var tillsammans så kunde jag lyssna på den, utan att gråta.
för jag visste att jag en dag skulle resa hem för att vänta ytterligare på att ens få röra vid honom.
men nu är det inte så längre, för nu har vi varandra för evigt. men ändå så är den så laddad med mina känslor den här låten. jag hatälskar den på nåt vis.


nu på youtube :)

ja nu har en av mina favoriter äntligen kommit upp på youtube, så nu delar jag den med er! jag gillar hans röst såå!




reparerad

förhoppningsvis så blir det ingen sjukdom eller liknande. för nu när jag vart ute å sprungit min runda så känner jag mig mycket bättre :) härligt vad lite träning kan göra för ens humör och energi! going strong!

snart kommer älsk med min beställda yoghurt så jag kan göra mig en välförtjänt god smoothie, addicted? me? no no!

lite glada nyheter idag, det gillar vi båda två, nu går något på rätt håll för oss på riktigt, så det ser ljust ut nu =)

vad händer?

det var nästan lögn för mig att vakna idag, eller vakna gjorde jag ju flera gånger, men att väl komma upp. kroppen är jättetung och slö. jag känner mig helt orkeslös. håller jag på att bli sjuk? nej, tack! vi får se om det blir bättre framåt dagen.

strax ska jag sätta igång och laga kyckling gryta med potatismos till, till resterande av familjen som kommer hem runt 12 tiden.
mmm, barnmat, det gillar vi haha!

trött

nu är man mätt och god efter en kvällsmat bestående av toast. minns i turkiet nu när jag var och hälsade på baby att vi åt toast nästan varje natt när vi kom hem från hans jobb :) eller när jag var hemma över dagen när han jobbade, sen när han kom hem så hade han toast med sig. så han var säker på att jag verkligen åt. sötingen min!

jag är så himla trött idag, ändå har jag inte gjort alls mycket. städat har jag iof gjort och tvättat i omgångar, men det är inte mer än man brukar göra. gäller att vara pigg imon när man ska träna igen, för det ska jag ju! nu när jag skriver det här med ;)

gjorde mig en supergod smoothie innan, jag har fått dille på det nu, haha, men det är väl bra som sagt så är det ju nyttigare än godis ;)

framtiden

ah idag när baby kom hem från skolan hade vi mys snack om lite framtidsplaner och andra planer, det är skönt att vi delar åsikt om vissa saker iaf, haha! så det känns kul, de är skönt att gå något att se fram emot om man säger så. =)

ikväll blir det lugnt skulle jag tro, laga lite mat och sen bara slöa framför tvn, det låter som en helt vanlig vardagskväll, haha, men de blir nog bra med det :) så länge jag inte är ensam så går det finemang!

btw så tog ju damerna guld i skid vm innan idag, så härligt att se!!

film mys

snart kommer baby hem, då ska vi mysa med film hade jag tänkt :)

ny månad

ny månad, nya tag. jag hoppas det blir en bra månad :) klart alla hoppas det egentligen, haha! men jag vill att allt ska börja gå mot en lösning snart, kanske få nåt jobb, muhittin kanske får nånting snart, vem vet. jag hoppas innerligt att det ska lösa sig. vill stå på egna ben. vill bo tillsammans med mitt hjärta i vår lägenhet, allt sånt. sen om det är hylte eller halmstad, det är inget jag funderar så mycket på. =)

idag har jag (hör och häpna) vart ute och tränat, än så länge så håller jag mig till schemat, haha! kanske om jag skriver om det här i bloggen att jag forsätter detta? who knows! efter duschen så gjorde jag en supergod smoothie, det var jag verkligen värd. jag och mami surplade i oss varsin, mumma! det får bli en bra vana, något som jag äntligen tycker är gott som faktiskt är nyttigt ;)

nu blir det tv mys :)

mysigt

igår va helena förbi här några timmar, som bokstavligt talat bara flööög förbi. vi fikade och mina bullar blev godkända av alla i huset, haha! vi pratade om egentligen ingenting kändes det som när hon skulle gå hem. så vi bestämde ett nytt datum lite löst, hoppas det blir en träff då, för vi hann som sagt verkligen inte prata om alls mycket. helt besvikna båda två haha! men de va härligt att se dig babe ♥

RSS 2.0