pic

ljuset ger inte riktigt rättvisa åt färgen för det skiljer inte så mycket i färg i botten och längderna som det visar här

jag säger bara snoop dogg! =)

SÅKLART med hjälp av david guetta! me love!




red head

ja nu har jag äntligen vart hos frisören, det behövdes kan jag säga. det märkes om inte annat när hon fick klippa av typ 15 cm av mitt underbara svall (som egentligen inte vart så underbart, hehe, baara längden)
jag är suuuupernöjd med färgen, verkligen verkligen nöjd. men jag hade gärna haft några cm längre svall, men inget att hänga upp sig på! förändring är bra!
ska försöka få till en bra bild snart :P

barcelona

vilken mysig kväll det blev igår. hann med massa snack och skratt. det var verkligen toppen så jag hoppas vi gör om det snart. älskar ju dagarna med denna tjej. can't get enough yaa :)

idag har helenas syrra bal så hon skulle hjälpa henne med det, igår vart vi och hittade smycken till henne. åh tänk så härligt. för 6 (!!) år sedan var det jag som gick på balen. herregud vart tar tiden vägen egentligen? 6 år. helt sjukt är det iaf.

det blev vinst för barca igår som vi båda trodde :) vi kollade faktiskt på hela matchen samtidigt som vinet slank ner, det va nice måste jag säga!

här är lite random bilder från igår =)


vinet som vi fick upp efter mycket om och men, skam den som ger sig!!


min fina vän


bjuder på den ^^


klockren bild verkligen, ett under att jag fick med just messi där


där har vi henne igen, min pärla, med sin mojito 







lediga!

efter mat och snack så blir det vin och massa mys och ännu mer snicksnack med bästa jian =) det ska bli underbart mysigt. för en gångs skull så är vi lediga samtidigt, både idag och imon, woohooo!
bilder kommer kanske imon :D

ha en bra lördagskväll därute!

ett måste

jag bara måste lägga upp denna underbara låt innan jag åker hemåt! fina ina tipsade om denna dagen efter vi hade vart ute och härjat förra gången, så jävla härlig!


long time no see

jag måste skärpa mig med bloggningen nu känner jag. har var lite busy dom senaste dagarna.
just nu befinner jag mig i hylte, har sovit här inatt, för jag körde mami och papi till bussen imorse vid 4 tiden som skulle ta dom mot varmare breddgrader. jag hoppas verkligen dom får det så underbart som dom är värda!! det får en att längta lite måste jag säga. men om min och babys idé ska bli av så gäller det att spara, spara, spara. =)

ska snart åka hemåt igen tänkte jag, har ju bil nu så kan bara ta det lugnt och åka när jag vill, vilken frihet haha! blir att träffa jian ikväll med lite vin tror jag. tror att grabbarna ska kolla CL finalen, det gör inget för min del, jag ser gärna när barcelona vinner ikväll :P

träffa min kära vän ida igår, det var hur mys som helst, måste också göras om snart :) det blir nog jättebra! kändes som vi var små igen igår när vi sprang mellan våra hus och hämtade det ena och det andra, hehe. vilken känsla :)

ska inom klädhörnan nu tänkte jag, innan jag åker hem. så vi hörs later babes!

tisdag 24/5

idag blir det att åka hem till hylte. vilket är hem egentligen? men hylte är nog fortfarande hem ändå :) ska hjälpa mina kära med mina frisör skills. finns dom? haha, jaa det blir nog bra! ska inom salong duo och boka tid för mig själv också, så hoppas jag verkligen dom har något i veckan, men det verkade inte så positivt. men hoppas, så det kan bli av nångång. har ju pratat om det sen länge nu. aahja

skumberg väder idag om inte annat. spöregnade när lilla frida skulle gå till bussen idag, så det fick bli cyklen eftersom jag inte har något paraply. tänkte ju att det går fortare och blir inte så blöt som jag skulle bli om jag går. och det hade jag nog fan ta mej rätt i. blev inte så farligt blöt. regnade som tur var inte i haverdal så det var nice när jag behövde gå sisådär 10 minuter.

så lite motion får jag om dagarna då jag jobbar, 40 minuter sammanlagt :P

jack sparrow

ja nu är jag hemma efter en kväll med bio i lovely sällskap! fjärde pirates filmen sågs idag, den var bra, men slår inte första såklart ;)

jian kom hem till mig efter jag kollat på fotboll i harplinge, vi hade underbar gilrsnight och massa gossip, det var jättemysigt! det ska göras om snart. älskar ditt sällskap tjejen!

nu blir det sängen för imon vankas det jobb!

iyigeceler!

besök

nu är det fullt upp här. fixandes i köket innan mami och papi kommer på middag, ska bli mysigt =)

dags att hjälpa till i köket känner jag

lateeeer babes

kankiii <3

en bild säger mer än tusen ord!



förändring

ja en liten förändring i bloggen, vad tycker ni?

idag är jag ledig, det är så skönt så! bara slappa och inte ha några måsten, det gillar jag. M är i hylte och fixar lite saker inför jobbet, han har ju fått sommarjobb i stan, så himla underbart så det är inte sant! det ordnar sig, sakta men säkert :)


döcoola **

är dom inte bara så jävla snygga dessa skor?



hembesök

nu är jag hemma efter en arbets dag (känns som mina blogginlägg alltid börjar eller handlar om mitt jobb, hur kul är det egentligen?)
iaf så ska vi åka hem till hylte nu i eftermiddag, min utväxt ska fixas så att jag kan färga det i den där röda nyansen nångång som jag velat ett bra tag nu. så nu jävlar!! tur jag har hanna som alltid ställer upp, för jag kan veerkligen inte göra det själv, blir inte bra då.

sen blir de väl mys pys prat med mamma och pappa såklart, dom åker ju på semester snart, neeeejdå jag är inte alls avundsjuk, hehe. men vi har ju en dröm om resan, fast det får bli en massa sparande innan vi kan åka på den resan :) med en lön tar det lång tid kan jag säga. men det kanske löser sig snart?

sen har jag en annan dröm också, som jag inte vet hur jag ska göra med. jag ska kolla upp allting först och sen kanske jag kläcker ur mig det här, men jag måste bestämma mig först. får se hur allting blir. tid och pengar är allt i den frågan, så vi får se. jag håller tummarna att jag inte ska backa ur och att det ska bli något bra av det :)



tillbaka till verkligheten

ja nu är det dags att jobba idag igen efter en härligt ledig helg. det behövdes verkligen kan jag tala om. men nu jobbar jag bara 3 dagar sen är jag ledig igen, det är inte helt fel

lördagskvällen blev verkligen lyckad, melodifestivalen gick bra för sverige ändå tycket jag. låten som vann var ju bra med, eftersom jag själv gav min sms röst till just azerbadjzan =)
efter det blev det utgång och vi hamnade först på cafeét och sen på james (där jag aldrig vart innan, visste inte ens att det fanns) vi var inte där så länga, men vi dansade lite och sen gick vi till donken och tog med oss lovely food hem :)

gårdagen var lugn som satan för alla var ganska bakis haha, senare på kvällen tog vi tag i att laga lite mat iaf, sen blev det hocket vm, som blev en katastrof kan man väl säga.

bilderna från lördagens bravader kommer senare idag, för snart måste jag kila!


vin och härliga tjejer

har vart på stan en runda med baby idag, de vart mysigt. kom hem, käkade och har fixat lite i lägenheten. måste ju se respektabelt ut när tjejerna kommer ikväll =)

ska strax hoppa in i duschen och sedan fixa mej, my girls kommer vid 7tiden. så det blir mys med vin och girltalk, can´t wait! såklart ska vi kolla mello också, sen blir det utgång också, det händer mycket på en gång. lika bra när man inte är ledig så ofta va? =)





freitag!!

yeeees! det gick vägen för sverige igår! såååå nervös jag var! men nu gäller det bara imon också =) det ska nog gå bra hoppas jag iaf =)
delfinalen igår var mycket bättre än i tisdag med mer bra låtar iaf! men hur europa röstar i en del situationer kan ju funderas på?

nu är det dags att dra sig mot jobbet, jag jobbar inte själv ikväll och det är jag tacksam för, så det blir nog superbra =)

ha en superbra fredag idag alla läsare!

torsdag

en lugn eftermiddag på jobbet gjorde att jag kunde stänga typ kvart över 7, det var skönt ska jag säga. imon blir en längre kväll tror jag, med middag kl 19. så är det. det känns att jag jobbat mycket nu, imon är 7e dagen i rad, men lördag söndag är jag ju ledig. det är jag värd :)

ikväll gäller det för sverige! jag hoppas han går vidare, blir roligare att kolla på lördag då. men som alla vet så är jag ju en riktigt dålig förlorare så om det inte går bra för sverige blir jag nog depp, haha nejdå, jag ska försöka skärpa mig faktiskt.

aufwiedersehen!

eurovision

ja igår var första semin i eurovision och norge gick inte ens vidare, dom var ju typ mina favoriter igår?! får hoppas det går vägen för sverige i år bara. för han måste vi ju kunna hejja på på lördag :)








en annan av mina favvo låtar just nu är denna, en riktig sommarlåt kan jag ju säga


underbara sol!

så mysigt det var att va hemma i hylte igår, supergod mat blev det och sen var de redan dags att dra sig hemåt. blev uppdaterad av pappa om branden på hans avdelning på bruket. herregud vilka bilder han hade tagit med mobilen, helt osannolikt var det. det var inget litet område som brunnit heller. branden skedde i lördags och det rök fortfarande igår när pappa tog bilderna. shiiiit!

idag är det stängning på jobbet, kan bli allt mellan 18 och 20, så jag har ingen aning om hur länge jag ska jobba idag. det är lite surt med dessa rörliga tider, jag vill egentligen ha ett jobb med fasta tider där man vet hur mycket man jobbar varje månad så man kan planera efter det. det är jättesvårt för mig att planera någonting alls nu. men i helgen blir det iaf melodifestivalen och sedan utgång eftersom alexandra fyllt år så det blir firande av henne. bulls? aah jag gissar på det!

nu ska jag sätta mig på balkongen och njuta av solen innan jag drar till bussen!

CIAO

hylte

idag åkte vi till hylte efter jag slutat jobba, fick jobba lite extra idag, men de gör inget. det underbara vädret hoppas jag verkligen stannar till helgen när jag är helt ledig, för det blev visst ändring verkar det som på söndag =) och det tackar man ju inte nej till. ska bli så skönt att va ledig hela helgen, helena kommer ju hem så vi ska träffas också =)


iaf så är vi nu hos mami och papi =) det blir grillning ikväll, så mysigt =) ska snart lägga kycklingen i marinad och sen bara njuta av att vara lite ledig här hemma =)


värmebölja?

nu är jag äntligen hemma från jobbet. det blev en lång dag med start kvart över 7. men snabbt och bra gick det.

ännu en dag med strålande solsken och värsta alanya värmen, haha, tröstar mig med att vi har det lika varmt som dom underbara charterländerna nu när jag inte kan åka dit, men inte hjälper det för jag jobbar ju. men jag är glad för det! satte upp mig på ett extra pass på söndag också, så det får väl gå bra.

nu har jag uppdaterat mig med vad mina bloggvänner har för sig, så nu ska jag gå ut och njuta av värmen på balkongen tänkte jag!

vi hörs

trevlig kväll

igår kom min fina vän helena hit, vi hade det underbart trevligt, massa girlsnack och vin, så det kunde inte bli bättre. förutom att hon skulle iväg och jobba senare på kvällen, lite tråkigt, men sånt är vårt liv nu. när vi båda jobbar inom restaurang branschen så är det dåliga tider och vi jobbar oftast om varandra hela tiden. imon åker den lyckliga tjejen till London, nej då jag är inte alls avis!




tack för igår vännen!

rött

förra gången jag färgade håret så ville jag bara få bort det svarta! no matter what. jag vart så trött på det! frisören gjorde allt dom kunde (bokstavligt talat) så tillslut blev det typ rött i alla dess nyanser, haha! jag var inte nöjd ska jag säga, men vande mig och nu ska jag snart beställa tid igen. måste klippa av en hel del för det är så slitet och på mitt jobb får man ändå se anständig ut om ni förstår ;) 
jag tänker köra på rött!
eller typ röd/orange tänkte jag mig. så svårt att förklara men här är typ hyr jag tänkt mig



ledig

ja idag är första av två lediga dagar.
det händer inte alltför mycket måste jag säga, så jag har passat på att dammsuga hela lägenheten (som inte är så stor som det låter när jag skriver så haha) men iaf, och tvättat har jag hunnit med. bra när det inte är så många lägenheter i huset, så är inte tvätttiderna så svåra att få, det gillas verkligen. systemet är så himla bra också. boring jag vet, men det är ju sånt som måste göras.

senare idag blir det att åka till willys igen (!!) för att handla lite. blev en del man missade när vi handlade i fredags när vi precis flyttat in allt. vi var nog rätt trötta, men vi fick ändå med oss det viktigaste. idag blir det lite mer nödvändigheter så det blir nog kanon.

bestämt en dejt med jian imon, underbart att vi äntligen är lediga samtidigt någongång. i love it! så det blir väl en massa skitsnack och lite gotte kan jag tänka mig? hehe!

jag har massa vin som står i vårt fina vitrinskåp, tror det vill in på kylning så det kan drickas ikväll, det låter som en superbra idé tycker jag, så får det bli =)

woop woop!

off

jag slutade tidigt idag och hann med 14.12 bussen in till stan. så himla skönt. jag hann springa hem mellan regnskurarna också. konstigt väder idag eller vad? solsken och ganska hyffsat varmt ena minuten, nästa gång jag kollar ut så har himlen öppnat sig. suck. hoppas att det blir som de är lovat nu från och med imorgon. för jag är ledig nu torsdag fredag och det ska bli så skönt efter många dagars jobb. så det blir date med jian antingen imon eller fredag. vi får helt enkelt se, träffas ska vi iaf! no matter what!

ikväll är det verkligen lugnt, muhittin är i hylte med polarna och kommer hem senare ikväll, så det blev en hemmakväll för min del med lite gotte =) inte helt fel. blir en dusch snart och sen bara tv mys :)

är så himla sugen på en resa så jag vet inte vart jag ska ta vägen. dock inte så farligt sugen på turkiet som jag brukade vara vid denna tiden på året (om jag inte redan befann mig där). är sugen på nåt annat, typ spanien, grekland eller portugal. men det är säkert bara för att jag vet att det inte kommer gå denna sommaren. hur tråkigt är inte det egentligen? ska man satsa på thailand då eller nåt land där långt borta? frågan är om jag pallar flygresan? jaja, det är ju långt kvar dit, så jag hinner allt fundera! men något kommer nog behövas känner jag redan nu. för även om det är fin fin sommar här hemma i år så kommer jag ju ändå inte vara ledig mer än 2 dagar i rad liksom. så en semester till sensommaren säger vi ja tack till =)


bildregn



det var ju längesen jag la upp bilder; så här kommer bilder från olika tillfällen, bara för att förgylla bloggen lite med mer än bara text, so enjoy :P




så underbar natur har vi vid stugan!


innan flyttlasset rullar iväg mot stan


frukost i nya lyan :)


fika med baby på valborg <3



internet

yes igår va vi och fixade internet till lägenheten. det är så himla skönt att ha de nu måste jag säga. adressändring är också fixat, men det tar ju lite tid såklart. men ska bli nice när det är ordnat också. så man inte behöver hämta posten hos mami och papi hela tiden, haha!

annars är det mest jobb som gäller nu. det går bra. jag ska iväg vid 11 idag, så håller på med frukosten samtidigt som jag bloggar, kände att jag va tvungen att uppdatera er lite även om det inte händer så mycket egentligen.

har ju fått schema på jobbet nu, som det ser ut så är jag ledig varannan helg och jag kunde inte va gladare för det. har jobbat varje helg sen jag började och det är lite tjatigt faktiskt att inte kunna hitta på så mycket på helgerna som man vill. särskilt nu när man bor inne i stan, då det händer nåt hela tiden känns det som :)

nu ropar tevattnet på mig hör jag, men vi hörs snart!
RSS 2.0