nice one

precis hemkommen från gymmet, yes det blev av, så skönt nu efteråt! imon blir det igen, sen är det ju ingen ledig dag förrän måndag. så det gäller ju att passa på!

ikväll blir det lyxmiddag med tacos, can´t wait! (ja jag älskar tacos)

bakning

brödet står i ugnen och är snart klart. då åker jag iväg till mammsen och ska hjälpa henne lite. sen blir det faktiskt gymmet idag, första gången denna veckan, det ska bli skönt (efteråt iaf) sen blir det nog inte många ryck efter det tror jag. är ledig imon med och det ska njutas av så mycket jag bara kan. för sen blir det en tuff helg fre lör sön, fullproppat på jobbet verkligen. får se hur mycket människa jag är på söndag natt.

paradisio

nu har jag beställt en massa nya saker så snart kommer det komma  upp fler nyheter här på bloggen, så håll utkik!

 

besök

har haft så fint besök av malin och melwin i eftermiddag. så snabbt han växer alltså, helt otroligt. det var trevligt att träffas lite såhär när jag ändå var ledig.

nu blir det att pyssla med paradisio, det har ju kommit in lite beställningar, vilket jag tycker är jätteroligt.

Sveriges Radio

det finns många sätt att bli väckt på, idag blev jag väckt på ett sätt jag aldrig blivit innan. klockan 7 på morgonen så ringer telefonen, jag svarar är fast det är dolt nummer. jo då är det sveriges radio som vill ringa och önska mig en god morgon! hur wierd är inte det? haha!! var det någon som hörde mig där på radio halland i morse eller?

igår så hade vi eleiko sport på besök på jobbet, med en massa olika nationaliteter som skulle få se en svensk tradition med julborg. det börjades såklart med glögg, sedan blev det folkmusik och folkdans. mitt under julbordet avbryts det lite grann för luciatåg. så himla himla fint var det. snöstorps kör, dom va hur duktiga som helst. vid 11 kom deras buss och då var det bara att röja. vi var klara vi 12 snåret och allt gick jättebra!

Just nu;

hallå måndag!

då var det redan måndag igen ja. första advent är avklarad så vi närmar oss jul med stormsteg och vad har jag köpt för julklappar hittills? jo EN haha! men bättre än ingen. vi har inte riktigt haft tid till det. men nästa vecka blir det nog lite seriös shopping. en tur till gekås kanske? det behövs, inte bara för jul utan för oss själva också, det var ett bra tag sen vi var där nu.

ikväll blir det jobb igen, skulle egentligen inte jobbat, men behövdes mer folk, så jag jobbar 18.30-24 ikväll. sen är jag ledig i 3 dagar och sen kör vi hela helgen, med superdupermycket gäster. kommer va riktigt död på söndag natt!

men först idag blir det en promenad min fina emelie. ska bli kul att catcha upp lite där :)

paradisio

ugglehalsband 120:-

 

fjäderörhängen ljusa 95:-

 

örhängen kors 80:-

 

armband med pärlor och remmar 85:-

 

image description

pärlarmband med ängelberlock 95:-

 

image description

halsband kors 120:-

 

image description

läderarmband med berlocker 95:-

 

image description

läderarmband med berlocker 95:-

 

image description

enkelt läderarmband 80:-

 



jag gör alla mina smycken själv, alla är nickelfria enligt apotekets tester. vill ni beställa så lägg in en kommentar på bloggen och skicka ett mejl till [email protected]
det tillkommer en fraktavgift på 30:-

Julskyltning

Jag hade tur som kunde stå inne idag på julskyltningen och sälja mina smycken. Det har inte varit något vidare väder om man säger så. Min första försäljning nu för paradisio och det gick ju faktiskt över förväntan och jag är supernöjd. Tack alla fina för era lovord och att ni köpte så mycket som ni gjorde. Får se när jag ger mig ut nästa gång. Jag har mitt mål i sikte iaf. Det måste man ju ha. :) så jag fortsätter så länge försäljningen här på bloggen och jag kommer uppdatering med mina nyheter så ofta jag kan. Så nu är det dags att beställa nya delar eftersom jag fått endel beställningar nu :) i love it!! Så om ni är intresserade så hör bara av de :)

Redo

 

 

första advent.

tänk redan 1a advent. vart tar tiden vägen?

igår var det ju dags för julbord igen, det flöt på bra och tiden gick hyffsat snabbt ändå måste jag säga. vi blev klara 00.15 igår. inte så dåligt för att vara lördag ändå.

idag är det dags för den årliga julskyltningen här i hylte, tur att vi har så bra väder idag med, NOT! men iaf, förra året gick vi aldrig, men i år så är jag själv med och säljer mina smycken, ska bli intressant. så ni missar väl inte mig idag då? jag kommer stå i det stora garaget vid örna city ;) kom och hälsa på!

ska bli färdig med de sista förberedelserna nu, sen dags att åka dit upp vid 1 tiden :)


ha en fin första advent, med massa glöggmys med mera ikväll!

lördag

har nu precis kommit hem från bror där vi ätit massa god mat och efterrätt tillsammans med saga och elias. så underbart att träffa dom igen!

nu ska jag snart åka till jobbet, har kvällspass idag, mellan 17-24. jag ser inte fram emot det, men vad ska man göra? pengarna behövs ju nu i juletid ;) det kommer blir julklappsköpning efter nästa vecka förmodar jag, tar en dag båda är lediga, kommer blir mys, jag ser fram emot det.

nu blir det att förbereda mig lite inför julbord och julmusik, here we go!

Trött tjej.se

Är nu hemma efter en väääldigt lång dag på jobbet. Började 11 i morse och nu kryper jag i säng. Det känns i fötterna ja. Jag lova. 127 julbords gäster på 5 timmar, jisses!! Så nu kommer jag sova gott!

Imon väntas en underbar förmiddag med mina änglar saga och Elias!!

God natt underbara läsare!

25 november - 1 år

idag är det 1 år sedan jag och M satte våra fötter på svensk mark första gången tillsammans. det var superkallt och mycket snö. mamma och pappa hämtade oss på tågstationen i Halmstad och det var ett kärt återseende för alla.

det har hunnit hända mycket på 1 år kan man säga - vi har haft 2 lägenheter, M har gått och klarat SFI och lärt sig väldigt bra svenska, han har fått jobb, jag har haft 2 jobb. det går bra, men tänk vad mycket som händer under 1 år. kan bara tänka mig vad som kommer hända om ytterligare 1 år nu när vi rotat oss här i Sverige ordentligt menar jag. Snart ska vi också iväg och förlänga hans armé så det blir gjort. det är mycket fix med papper såklart och det tar ju en jäkla tid här i sverige.

så ja, detta inlägg får bli tillägnat oss två som har kommit en bra bit på väg på bara 1 år.



(taget förra julafton)

I have a dream

det är väl så att om man verkligen vill något och kämpar för det så kan man bli vad man vill här i livet. man föds ju inte som president, eller hur?!

jag är inne i en period som jag verkligen inte är bekväm i. det är jättejobbigt men jag kan inte göra något åt det just nu. jag är helt förvirrad med vad jag vill och inte vill göra. jag vet bara att jag inte vill hålla på med det som jag gör just nu. ändå är jag fast i det, jag har varit i restaurangbranschen sedan 2006. men vad gör man då? när man står och stampar på samma ställe fastän man inte vill? jo man tar ett likadant jobb igen, precis så gör jag hela tiden.

jag vet inte vad jag vill blir när jag blir stor som man brukar säga, jag har fan ingen aning?! drömmar har jag, men det räcker inte långt, för jag vet inte vad jag ska börja. mode och skönhet är det som drar i mig mest, men sen är det ju det att man ska välja också, och bestämma sig för vad inom detta oändliga yrke?

någon som har några bra tips på utbildningar eller liknande? snälla hjälp, jag sitter verkligen fast, bokstavligen talat

Ännu mer news från paradisio

suck.

jag säger bara en sak; FET ÅNGEST!

Onsdag kväll

Är hos brorsan och hälsar på ikväll. Det har tillkommit en liten krabat i hans hem. Blixten, så söt

Dagens nyhet

Hanna <3

Nu blir det tacofest med min lilla Hanna :) mums!!

Dags att träffa Hanna!!

trötter

nu har M precis åkt iväg till jobbet så jag ska nog passa på att vila en stund, haha, låter som en pensionär men jag skyller på gymmet!
har fixat till lite smycken idag, men väntar nu på nya delar som kommer imon, sen blir det verkstad. det behövs nu när beställningarna börjar komma in, så kul!

Early morning!

Ja idag blev det tidig uppstigning för fröken Ingvarsson. Kände när jag gick upp i morse att jag ska gå och lägga mig igen så fort jag kommer hem. Men nää!! Varför inte ta vara på dagen istället? Har bestämt med Alexandra att vi ska upp och träna mellan halv tio och tio. Så det blir ju en perfekt kickstart på dagen :) ikväll ska jag träffa Hanna för lite skitsnack och god mat. Ska bli riktigt nice!!

Vi hörs senare!!

fest tankar?

tipsade ju om några festblåsor inför nyår eller kommande fester i vinter, här kommer ännu en fining

 

 

sen måste man ju ha skor till det också, jag som äääälskar high heels tipsar om mina favoriter!






hade såklart kunnat göra listan väldigt lång, men detta får räcka för nu, kanske dyker upp mer tips sen

update

har nu städat hela lägenheten, känns skönt när det är klart, jag hatar verkligen att städa!

tänkte uppdatera lite om smyckena. jag har gjort en liten uppdatering på de svarta fjäderörhängena med kors i. så nu ser dom ut såhär istället



enda skillnaden är att det nu är 2 små kors istället för 1 stort, skitsnyggt!

Paket på väg

Ska nu skicka iväg första beställningen. Det känns bra och det är precis lika kul som jag förväntat mig. Jag blir så glad över era fina kommentarer och besökare till bloggen har också ökat. Lovely!!

träning

så trött jag var idag när jag bokstavligen tvingade mig själv upp ur sängen. det blir gymmet tidigt idag, det är så skönt när det inte är något folk där. helt lovely, efter halv 5 är det katastrof, så lika bra att passa på när man kan. nu ska jag strax hämta jian, men vi hörs senare!

1 års väntan

Är nu på väg hem från stan. Har varit och kollat på breaking dawn med Helena. Bra film verkligen men överskattat att behöva vänta ett helt år på nästa. Det är inte min favorit av filmer, jag tycker nog att tredje filmen är bättre, men femman kommer nog slå alla. Kommer hända mer då (kan jag säga eftersom jag läst boken).

På gång

paradisio - fler tips

här kommer mer smycken i min kollektion, enjoy

 

pärlarmband med strassmellandelar, magnetlås, persika, 90:-

 

pärlarmband med strassmellandelar, magnetlås, vit, 90:-

 

armband  med svart pärla, strassmellandel 85:-

 

tvåradigt armband, pärlor och läder, reglerbar storlek med förlängningskedja 80:-

 

örhängen med ljusa fjädrar och kors 95:-

 

julbord

igår jobbade jag mitt första julbord på nya jobbet. det gick bra, hjälpte till med serveringen som jag kommer göra framöver i början iaf. så nu fick jag se hur det gick till. det är bra tjejer att jobba med, så det ska nog gå bra det här!

imon blir det äntligen bio, breaking dawn med helena! det ska bli supermys!

idag blir det nog en riktig hemma dag, tvätta och lite sådär. ska sätta mig och knepa ihop lite nya smycken nu också. visar bilder senare, jag har ju andra på lager som jag inte visat ännu heller, så skynda att fynda ;)

b.e.p.

Paradisio - tips

vet du inte vad du ska köpa för julklapp till din vän/syster/flickvän/svärmor mm så har jag några fin tips att dela med mig av

 

tre radigt läderarmband med mellandelar 90:-





örhängen kors 85:-




läderhalsband med stort kors 110:-




ugglehalsband 120:-




pärlarmband med ljusa stenar och magnetlås 80:-




armband med svarta stenar 85:-



örhängen med svarta fjädrar och kors 95:-




Är ni intresserade så skriv en kommentar i bloggen och  skicka ett mejl till mig på [email protected]

Vardagslyx

erfarenhet

igår var jag som sagt på julmarknad med pappa i smålandsstenar. min första bakom ett bord där jag visade upp mina egendesignade smycken. det var kul att se hur det gick till och lärde mig en del tips från pappa. :) så nu är jag en erfarenhet rikare. idag är jag ledig, har inget på schemat alls, så skönt. imon jobbar jag igen 17-03 står det på schemat så det blir sent, men stålarna rullar in iaf =) vi hörs senare fina ni!

Paradisio - release

På julmarknad med pappa

Årets första jultallrik

Iphone

Fick paket på posten idag. Så nu är jag ägare av en iPhone 4s. Ska försöka vänja mig vid den nu och det blir nog skitbra tror jag. Så nu kommer jag försöka uppdatera ännu mer här nu när jag fixat appen :) kommer självklart bli en uppdatering inom eftermiddag så ni får se vad jag ska pyssla med!

möte

nu är jag hemma från mötet. kändes väl bra att se alla tjejer som man kommer jobba ihop med över julborden. men mycket mer än så var det inte. vi fick god fika och även då schemat. så det är väldigt skönt att ha det. nu ska vi boka twilight filmen!!

smygtitt

hemma!

efter en tidig färd (05.00) så är jag hemma igen från göteborg! blev en tripp med annelie som hade ett ärende. trött som attan är jag nu så det blir nog en liten powernap innan jag drar till mötet med jobbet ikväll!

later

monday again

dagarna går så sjukt snabbt, även när man är ledig och ändå inte har något att göra. vad har jag gjort idag liksom? inte mycket. ändå är dagen snart slut känns det som, eftersom det kommer bli tidig bedtime idag. ska ju åka upp till göteborg med annelie imon. hon hämtar mig redan kl 5  imonbitti. så det blir att vi går samtidigt imon jag och muhittin, fast han till jobbet och jag till götet!

när jag kommer hem sedan blir det att åka direkt till halmstad för möte med jobbet. kommer få schema och grejer och det ska bli skönt att äntligen få ett riktigt schema en gång :)



det närmar sig

ja nu börjar det närma sig en release om my secret project. det är några som har gissat men inte många nog med tanke på hur många som faktiskt läser bloggen. men men, det blir ju en release ändå så ni som bara gissar utan att kommentera kan se om ni har rätt ;)

kommer en liten teaser imon, så håll utkik!

girls girls everywhere

i lördags blev det fest, det var evigheter sen jag var ledig en helg och kunde gå ut. så nu var det allt på tiden. det blev förfest i helenas stuga i stan, hon jag och ina, lilla tjejligan där ja. sen rullade vi in mot stan och det blev en snabb vända in på bulls, men så mycket folk, så vi tänkte försöka med roberts då eftersom det vart nåt event där. joo visst, efter 30 min i kö så kom vi in. bra tryck där inne! sen blev de såklart en runda på moon också och där mötte vi upp killarna med, så härlig kväll det blev. allt var lyckat och alla var glad. (endel va väl liiite fulla också kanske, haha)


fars dag

började dagen med en brakfrukost idag, så himla gott! sen körde vi hem ömer till falkenberg och sedan blev de bara en sväng hem för att sedan åka till min kära far! där blev det tårta och lottskrapande. mys.



ikväll har vi myst framför en beck film. brorsan och anette kom hit och åt kvällsmat så det blev lite update med vad som händer! alltid trevligt!

julmarknad

åkte iväg en runda på julmarknad med min fina vän idag. strålande sol så det kunde inte blivit bättre. vi strosade runt där ett litet tag. jag köpte den obligatoriska glöggen såklart, det blev blåbärsglögg i år, riktigt god var den!

ikväll blir det nog utgång, om huvudet tillåter, annars får jag ge mig fan på det, huvuder kommer ju banka imon oavsätt ;)

20 månader i kärlekens tecken

blev en lång dag på jobbet igår, jag stämplade ut kvart i 2 inatt. jag var ganska trött då ska jag säga. men jobbet gick bra och alla va nöjda så det ska nog bli bra det här.

nu är jag fortfarande väldigt trött och jag har en huvudärk som inte är från denna jord. men det blir att åka till segersta med helena iaf. ska bli mysigt!

hörs senare!

11-11-11

speciellt datum idag när många personer väljer att gifta sig, själv hade jag nog inte valt att gifta mig i november, men det är ju inte min ensak om vad andra vill. men så hade jag valt iaf, hellre maj då. datumet ska man väl komma ihåg även om det inte är med samma siffror ;) aiiight!  iaf, så är det några som valt att gifta sig idag eftersom vi ska servera bröllopsmiddag på jobbet idag. ska bli spännande och se hur det här går till!
WISH ME LUCK!

when you are down - music helps

weekend

helgen börjar närma sig (med stormsteg) och va händer? jo jag ska jobba haha, men det är bara fredag sen är jag ledig till nästa fredag igen. så jag har, hör och häpna, alltså en ledig helg framför mig! förmodligen blir det girlsnight out på lördag med ina och jian. va väldigt längesen jag va ute, så det ska bli jävligt roligt faktiskt. kan behöva det känner jag.
sen innebär det antagligen att jag kommer jobba de närsmta helgerna efter det fram till jul på mitt nya jobb. så jag får väl ta vara på denna chansen.

får se om det blir en utflykt med M och helena på lördag förmiddag också, vi får helt enkel se :)

tyngd

jag känner mig själv ganska väl märker jag när jag redan på morgonen kände den där ångesten om att jag ska jobba imorgon. det känns jobbigt nu när man vart ledig 4 dagar. det har varit jätteskönt att få vila upp sig eftersom jag inte hade någon som helst semester i somras utan jobbade 110% typ. det som är jobbigast tror jag är att jag ska till ett helt nytt ställe, jobba med helt nya personer och en helt ny uppgift - renodlad servitris. jag har aldrig serverat på bröllop i hela mitt liv, aldrig haft fatservering. så jag tror det är det som får mina nerver att spela mig ett spratt. tanken på att jag lämnade mitt förra jobb med vetskapen om allting, gick något snett visste jag direkt hur jag skulle lösa det ändå. men det är väl så med alla jobb. det är bara att ta sig i kragen och göra sitt bästa. jag är säker på att det kommer bli bra tillslut ändå, jag är ju inte ensam. och som tur är så har jag simon igen på jobbet, det känns skönt. jag vet inte om han jobbar imon, men jag skulle tro det.

så nu fick jag skriva av mig lite om känslan jag har inom mig.





btw - "the apple don´t fall far from the tree"

härliga torsdag!

vaknade upp till skolsken idag, hur underbart är inte det i november! jag vill aldrig att snön ska falla och lägga sig! jag klarar mig utan det!
idag hoppar jag nog gymmet, jag har sån träningsvärk från igår och jag vill inte riskera att jag inte kan röra mig bra första arbetsdagen på nya stället imon, det skulle bli jobbigt.

så jag får helt enkelt hitta på något annat resten av dagen (inte för att jag tänkt vara på gymmet hela dagen annar, men det tar mycket tid både före och efter)

underbara sol!

beautiful dresses - for new year?

 

vad vore livet utan choklad?

eftersom jag köpte den fina boken med massa undebara recept i för några veckor sedan så var jag ju bara tvungen att testa ett av alla! så idag passade bra, det blev choklad cupcakes och omg vad goda! så det blev ett lyckat första försök med cupcakes för min del. är de andra recepten såhär bra och så är det en bok som alla måste köpa!

ett tips

har nu fått i mig lite mat efter ett pass på gymet!
rikigt bra kändes det idag, så det går framåt! skam den som ger sig. vissa dagar är det riktigt segt, men när man väl kommer dit så går det fint! vissa dagar är jag riktigt trött och seg och undrar hur jag ska klara mig genom tiden på löpbandet. men efter att jag börjat med charlotte perellis proteinshake så ger det mig otroligt mycket mer energi och jag orkar mig igenom passet nästan utan problem. så detta blir mitt tips idag till alla er tjejer som svettas på gymmet som jag! rekommenderar det till endast tjejer eftersom det är framtaget speciellt till tjejer.

good news!

ännu en ledig dag på schemat. har börjat vänja mig nu, så på fredag kommer nog kännas jobbigt. om inte imon kväll när ångesten kommer smyga sig på, som vanligt när man har vart ledig. men då kommer jag sätta min fot på min nya arbetsplats, så det blir både spännande och utmanande!


igår när muhittin kom hem från jobbet så hade han underbara nyheter med sig. eftersom hans 6 månaders provanställning går ut nu i början av december så har vi vart smått oroliga varför dom inte sagt något om vad som ska hända efter det. så igår kom han hem och berättade att han fått tillsvidare anställning! hur underbart är inte det? jag blev överlycklig att det har ordnat sig så snabbt och bra. jag är stolt över honom!

dreamwork!

jag har hittat mitt drömjobb, men tyvärr ligger det i stockholm!

myskväll

städdag

det blev en hemma dag med städning och tvättning! alltid lika fint efteråt :) ikväll kommer mamma och pappa hit lite. så jag ska ta och baka lite småkakor tills dom kommer så jag kan bjuda på det! :)



finns ingen som Zlatan i svensk fotboll just nu

finally

ja nu har jag äntligen fått upp texten på väggen. det blev riktigt bra! jag är supernöjd! tack bror för hjälpen :)





kom igen!

tycker att det kom in dåligt med gissningar från mitt inlägg om vad ni tror det är för secret project jag håller på med. med tanke på att jag har så många läsare så borde det vart massa mer gissningar. kom igen nu! vad tror du?

free like the wind

hej hallå så skönt det var att sova länge idag, att inte behöva ställa klockan!! jag är nu ledig i 4 dagar och det ska nog gå att slå ihjäl den tiden skulle jag tro. mycket av den lediga tiden kommer förmodligen att spenderas på gymmet (inshalla) och sedan massa mys och pyssel hemma!

igår kväll kollade vi på new moon, så underbar den är. det blir nog att jag kollar på eclipse nu i veckan också. fräscha upp minner inför kommande film liksom! jag håller ju på med boken, men oj vad jag längtar efter att få se filmen nu!!

bayraminiz kutlu olsun

då var sista dagen på lindbergs krog avklarad. det kändes omtumlande att gå därifrån idag och lämna nyckeln ifrån sig också. vi har haft mycket att göra idag och tiden har gått jättesnabbt. det var mycket fix idag, allt skulle diskas och plockas bort. men det gick finfint!

nu ikväll blir det lite firande av bayram med gott kött till kvällsmat.

min fina jian är här också, så det blir twilight ikväll också. underbart!

hejdå lindbergs krog, hej heagård!

ja, idag jobbar jag min sista dag på lindbergs krog för att på fredag börja jobba på heagård skafferi. det ska bli skönt med lite vila i veckan innan jag tar mig an det nya jobbet på den lyxigt fina restaurangen. jag är välförtjänt av lite vila. önskar bara att man kunde gjort en liten miniweekend, men de får blir en annan gång. jag vet precis vart jag vill ta oss, jag har många ställen på gång. men just nu siktar vi nog mest in oss på våren 2012. det är ju därför vi går in stenhårt på gymmet med, inte sant jian? =)

200+

det var en fartfylld dag med över 200 besökare på golfkrogen idag! det är uppskattad, men också jobbigt när man är så trött och sliten som jag känner mig. kom efter strax efter 19 ikväll och känner mig helt utslagen.

har ändå fått lite gjort sen jag kom hem, tvättat och fixat en ny skiva till bilen. den blir nice, mycket turkisk musik, det gillas!

klockan är inte mer än 22 ikväll, men jag ska snart nana kudden känner jag, det är ju en dag imon med. sluttampen vill säga!

godnatt!

lite bilder från igår

 

mys

det har varit en mysig tjejkväll som nu tyvärr tagit slut. alla blev rätt avslagna efter maten så det var passande att dimpa ner i soffan och kolla på idol.

nu får det bli sängen eftersom jag jobbar imon igen. det är ju lördag så inget ovanligt. röd dag imon, så det gillas!


reunion

vi 4 tillsammans igen ikväll ♥

çok güzel

träning

det blev en nice workout på gymmet idag. sista gången för denna veckan. nu blir det helgvila sen blir det nya tag på måndag igen.

imon blir det reunion med tjejerna, va så himla längesen, ska bli jättemysigt!

puss

osminkad och allmänt urläcker så visar jag upp min kärlek till er OCH min nya hårfärg!


alltid lika kul

man kan inte se detta klipp för många gånger!



 

reddish

sitter nu med färgen i håret, som snart ska sköljas ur. tack så mycket hanna för hjälpen. det var på tiden nu, haha! hade massa olika färger i håret, hoppas det blir bättre denna gången!

har inte hänt mycket annat idag, en ganska lugn dag på jobbet, men ändå mycket golfare ute för att vara november, jag är imponerad.

update later!

väntans tider

om drygt 2 veckor så kommer ni få veta vad det är jag har hållt lite hemligt här på bloggen. dags för en liten release här då. är det någon som kan tänkas veta vad det handlar om? hade vart kul och se era gissningar??

mycket tårar

nyduschad efter ett riktigt svettigt gympass! kört hårt två dagar i rad så det blir vilodag imon iaf. ikväll blir det mys med mat och lite tv skulle jag tro. det låter bra i mina öron.

dags för jobb imon igen då, 5 små dagar kvar på jobbet sen bommar han igen där ute i haverdal. tråkigt att det ska behöva va så, varför ska det bli vinter i detta land? jag pallar inte!?

bjuder på dagen look idag, brukar ju sällan göra det



1 november

tänk att det redan är november. detta året har gått kusligt fort alltså. men vi har hunnit med mycket. och lite mer ska det väl hinna bli tror jag ;)

vad som händer med jobb efter december det är ingen som vet ännu. men det löser sig nog förmodligen. annars får man väl flytta på sig om det inte finns någonting häromkring. jag är inte främmande för att flytta, jag vet typ vart jag hade velat om det skulle bli aktuellt.

nog om det, jag hoppas ni har en bra tisdag där ute!
later on

god morgon!

nu har jag en ledig dag framför mig. inte helt fel om jag får säga det själv! vet lite grejer jag ska göra, men sen på seneftermiddagen så har jag inget planerat. skönt. får se vad vi hittar på idag! lite pysseltime maybe?
RSS 2.0