sommardag!

hemma efter en väldigt lång arbetsdag, riktig sommarvärme har det varit idag med, helt underbart väder med massa glada golfare, haha!

annars händer inte mycket idag eftersom jag börjar jobba redan halv 8 imon, suck! men får iaf komma hem tidigare. är ledig måndag tisdag sen. ska bli så skönt sååå! på måndag ska de ringas några samtal om framtiden typ, får se hur det blir med det senare.

vill på semester nu! vet vart och med vem/vilka! det kan bara bli bäst liksom! hoppas det blir så! ♥


tårar

sist jag hörde denna låten framfördes den live på ett torg i en av sveriges städer. en sann sorglig historia berättades av min fina vän om denna låt och plötsligt kom tårarna, jag kunde inte hålla tillbaka


zzz

nu blir det godnatt för idag. måste låna en ny bok av helena nu för "hypnotisören" är färdigläst. mycket bra, rekommenderar den starkt!

imon blir det lite senare öppning, jag börjar halv 10, gott. sen är det nån beställning där framåt kvällen med räksmörgås och öl. så får se när jag kommer hem imon. inte för sent hoppas jag, då muhittin är ledig. behöver lite kvalitetstid tillsammans.

ska även inom mami imon och hjälpa henne med lite grejer, mysigt med mamma-dotter tid.

GOD NATT!

:)

mysig kväll vi hade idag jag och min kära vän. mätta efter maten, så vi glömde det bästa av allt; efterrätten? hur kunde detta hända oss två? vi som älskar allt som har med socker att göra?! haha


kollade på en annan film istället, en som jag och muhittin köpte i turkiet när vi var där förra året, köpte en massa filmer, så billigt så det nästan var gratis, så jag hade något att sysselsätta mig med medans han jobbade.

29 september

nu har vi iaf införskaffat oss i ett varsit gymkort! så nu jäklar ska det dra igång :) har kommit en bit på vägen iaf :D

nu blir det kinamat och filmmys (twilight såklart) med Jian ♥

white label

nytt märke hos Nelly.com - jag gillar det!





gyllene regeln?

ibland kan man inte bli annat än irriterad när man tänker för mycket på vissa saker, och endel saker behöver man knappt tänka på innan man blir det.

hur kan en människa förstöra så många andra människors liv? jag förstår inte vad man ser för nytta i detta. förstås är man väldigt egoistiskt och tänker enbart på sitt eget bästa. absolut ingen annans, även om det i detta fall berör andra som människan nu tror han/hon gör det bra för. såklart han/hon ser det från sin sida. men vad skulle hända om det var tvärtom? Om allt detta helt plötsligt skulle vända tillbaka till denna person och han/hon blir behandlad med samma medel fast emot sig själv? tror inte denna tanken finns i huvudet på denna personen för det skulle ju aldrig kunna hända. eller?

jag mår dåligt av detta, jag vet många andra som också gör det och det är för jävligt rent ut sagt. det verkar inte finnas någonting som biter på personen i fråga heller, det går inte att rubba det sinnet, helt kört är det. jag hoppas att det blir ett slag tillbaka rakt i ansiktet! både bokstavligt och bildligt talat!

vad händer med den gyllene regeln som man fick lära sig som barn? ska inte vuxna också följa den? men den har väl försvunnit med åren antar jag, finns ingenting kvar där som han/hon någonsin lärt sig om mänskliga rättigheter och framförallt respekt!


blev ett långt inlägg men jag var tvungen att skriva av mig lite av all den börda som nöter inuti mitt hjärta varje dag

I need your opinion




rött? brunt?

wet

medans brödet står på jäsning så tar jag mig en lång varm dusch!

hon är olagligt snygg!

what a day!

vilken jäkla dag det blev på jobbet. hur mycket folk som helst och där stod jag ensam i serveringen. men det gick och här är jag nu, hemma i vår stora sköna soffa som var riktigt efterlängtad idag vid middagstid!

svängde inom mamma lite på hemvägen också, alltid mysigt.

det blev inget gym som ni kanske förstår, andra planer kom ivägen, och nu tänker jag fan inte säga när vi ska börja, för då händer det inte, haha! så det blir hemligt från och med nu, så meddelar jag efteråt istället, good deal?



order



dags att klicka hem lite från hms höstkatalog, javisst!


Maria

Idag fyller min kära danska kompis Maria år! Jag önskar att jag kunde vart med när hon firades i helgen, men icke :( men den dagen kommer, snart hoppas jag, då vi kan ses alla! jag längtar så det nästan gör ont i mig! hoppas du får en fin födelsedag hjärtat!



onsdag 28/9

godmorgon där ute! hoppas endel av er vaknar upp till lite roligare väder än vad jag gjorde idag. suck! denna höst alltså! men det blir ju en perfekt dag för jobb då? och sedan också gym, (I hope so)

när detta höstrusket kommer fram så vill man ju inte annat än att ge sig iväg på en långresa till ett betydligt varmare land. det finns spekulationer, men det är som sagt bara önskningar just nu. men det har pratats om det. så vi får se vad framtiden har att erbjuda.

nu måste jag åka!

time is now

ja nu jävlar är det dags, imon börjar jag och helena vårt nya liv! wihooo, finally!

yesterday

igår hade jag en helt underbar dag tillsammans med bror och brorsbarn. helt fantastiskt väder hade vi också, så det blev massa lek utomhus och såklart glass!




♥♥♥

9 to 5

paketet hade kommit idag, weeei =)


hemma efter en dag på jobbet, det har gått bra idag, snabbt gick det faktiskt. men inte så jättemycket folk, men helt skapligt för att vara slutet av september på en golfrestaurang.

nu blir det strax mat, sen blir det mer uppdatering, promise

wish

onsdag eller torsdag gäller det att börja på gymet för fasen, jag hoppas att jag slutar i bra tid så att jag och helena kan pallra oss upp och ta tag i detta nu!!



jag hoppas att jag har fått ett litet paket när jag kommer hem från jobbet idag, who knows.


godmorgon

verkar som det ska bli helt okej väder idag, hoppas hoppas! igår hade vi en fin dag med 17 18 grader. ska berätta mer om gårdagen när jag kommer hem från jobbet.

idag ska jag lära upp simon i serveringen, det ska bli nice. så jag inte behöver jobba varje dag fram till den 6 november, jag tror jag hade stupat då.

klaffbord med stolar

här kommer lite bättre bilder som mamma och pappa hade med sig hem när dom hade vart i stugan, där dom självklart besökte morfar. han sa sist när vi var där att han ville att jag skulle ha detta möblemang eftersom jag tyckte det var så himla fint. så nu står det i vår lägenhet♥



visst är dom söta?

promise

HAHAHA

okey

så trevligt vi hade det igår. det blev sent eftersom vi spelade okey i flera timmar, tiden bara sprang iväg. innan vi började spela så var vi inom affären och köpte lite snacks, då fick jag chansen att provköra deras nya fina bil, bmw! oh my god säger jag bara vilken bil, helt underbar att köra! jag är lite småkär tror jag ;)

nu ska jag slå in lite presenter, så jag bjuder på lite bilder från igår

 

ser ni det fina bordet och stolarna vi sitter vid, jag har fått det av min kära morfar♥ bättre bilder kommer senare idag

mys

nu blir det mys med snacks och okey. jag har faktiskt aldrig spelat det, skäms på mig som varit så mycket i turkiet, men nu ska dom lära mig!

besök

precis kommit hem från jobbet nu, hoolabandola på jobbet idag men 134 matgäster och varmt som attan var det med, riktigt fin sensommardag var det.

nu väntas besök av helena och selim, ska bli underbart att träffa min fina igen, va längesen känns det som, vi jobbar om varandra som bara den just nu. det blir tacos och massa mys ikväll bara, kanske blir att ta ett glas vin med? jag tror inte hon tackar nej? ett glas sa jag!

en av alla favoriter

fish

på väg hem från jobbet igår stannade jag till i kattegatts fiskaffär, köpte med mig lite fisk hem som vi lagade till kvällsmat, det blev utsökt, min sambo vet verkligen hur man tillagar fisk



hej gråa söndag

får se vad denna dagen har att bjuda på när det gäller jobb. har stängningspasset idag, men det känns som att det inte kommer bli så värst mycket idag, men när jag säger så så brukar det alltid blir tvärt om med rusning. så vi får väl se.

enda dagen denna veckan som muhittin är ledig med, så jag hade ju velat spendera tiden med honom idag, men det går ju inte riktigt då. tyvärr. måndag är jag ledig, då väntar en lite tripp med bror min.

old sweet pic.



because this is real love

lätt

jag skulle lätt kunna fylla min garderob till bredden med godbitar som dessa!

would it not be nice?

 

vill ni lika mycket som jag?

mamma mia!

jag var så himla sugen på att kolla på filmen mamma mia! när jag åkte hem från jobbet innan idag, vilket sammanträffande att dom visar den på 3an ikväll. då var min lördagskväll räddad!

rihanna

bästa versionen jag kunde hitta på hennes nysläppta singel, jag älskar den!




förlåt

för min dåliga uppdatering, men gårdagen var en dålig dag, man har rätt att ha sådana dagar med, eller hur? men nu är jag på gång igen.

dock började dagen inte alls bra, jag skulle börja jobba 8.30 i morse. helt plötsligt vaknar jag med ett ryck, kollar på klockan, shiiiiit 8.22!! jag börjar alltså om 8 minuter. det tar ju ett tag för mig att komma till jobbet, hade jag jobbat i närheten hade jag fixat det, men det tar ju drygt 50 minuter för mig att köra till jobbet, suck. men det gick bra ändå, för det var lugnt idag på morgonen som tur va!

nu är jag hemma och har en hel kväll där jag ska leta inspiration! me like it! =)

hemma

blev en lång dag på jobbet, nu är jag äntligen hemma, men inte är det bättre för det. fan för denna dag säger jag bara, imon kan bara bli bättre, antar jag?

tomma kort

jag vill bara att allt ska falla på plats, vet vad som ska hända sen, då menar jag inte imon eller nästa månad, utan sen! jag klarar inte av att leva i den här ovissheten hela tiden, det tar för mycket på mina krafter, våra krafter. kom igen nu, det måste kunna visas ett litet tecken i nåt hörn av våra sinnen? kom igen

addicted

OM jag hinner till maxi idag efter jobbet så ska jag köpa med mig en fet godispåse hem, det är jag värd!

it sucks

om drygt en timma ska jag bege mig till jobbet. har varit vaken ganska länge idag, hör inte till vanligheterna när jag har sovmorgon, men jag kunde verkligen inte sova efter att muhittin gick till jobbet tidigt imorse. känner mig nere, vet inte hur jag ska beskriva det. det kommer bli en jobbig dag på jobbet idag men sånna här känslor inom sig, det är fan inte roligt.


kaos i haverdal

igår blev vi verkligen invaderade av folk vid 1 tiden, shit! allting tog slut, vi sprang med allt hela tiden, dom var som gamar, jag lovar! helt galet. allt tog slut hela tiden; tallrikar, ätrsoppa, grädde, bestick, you name it. mitt i allt började det brinna också! haha, sättet hur linda skulle släcka det går vi inte in på, men fan va vi skrattade när hon berättade haha!

blev inte mycket mer update igår, men jag hann inte, hade lite annat för mig igårkväll :) idag blir det ett stängningspass, vilket verkar bli lite senare idag, så tyvärr hinns det inte med något gym, så det får väl bli på måndag då eftersom jag jobbar hela helgen. men på måndag är jag ledig igen. då jäklar ska jag ta tag i det!

hernekeito

nu blir det ett arbetspass med 90 väntade personer som kommer och ska inviga hösten, ärtsoppa it is! hösten är officiellt här nu då va? suck


jag kan längta lite till julen nu när vi ändå är inne i den mörka perioden. julmarknader och stuff like that, myspys. hoppas på lite nyheter här på bloggen vid den tiden då, kan nog allt bli så, så stay sharp dear readers :)

ååh

do you remember! jag satt alltid som klistrad när detta gick på tv.

folket bara försvinner

aah det verkar som det snart bara är jag och chefen kvar på jobbet, alla andra sticker till höger och vänster, är det inte göteborg så är det guatemala eller australien. mamma mia, så snart står vi väl där jag och chefen och jobbar 24/7. får se vad som händer, det kan ju inte funka så, visst det blir många timmar på lönespecen, men funkar det? haha

vacation

nu är det värre än någonsing med suget efter en resa! 2 veckor i thailand hade inte suttit fel allt, det hade varit perfekt! vi båda behöver lite space från detta liv vi lever nu. går inte in mer på det, men åh så skönt det hade varit att komma iväg lite!

jag har aldrig riktigt varit inne på att åka till thailand för att resan är så fruktansvärt lång, men nu skulle det vara värt det, lätt! för där är det riktig värme fortfarande, det är det inte riktigt i spanien på vintern, även om det är bätter än här ;)

nostalgi

haha, minns ni denna!


jobb

hur kul är det att söka jobb på sin lediga dag då? men måste man så måste man. inte direkt att någon ringer  till mig och frågar om jag vill jobba? haha, om det ändå vore så!!

jag vet vad jag vill jobba med men det är lättare sagt än gjort att få det, tyvärr

sysselsatt

har pysslat med massa roligt i några timmar nu, känner att det räcker för idag. om drygt 1 timma kommer min kära hem från jobbet, får se vad som händer då, inte mycket antar jag eftersom vädret suger!

gå ett varv med dammsugaren känner jag att jag behöver, känns som jag gör det jämt? haha!

som sagt

jag saknar allt med mahmutlar


motiverad till tusenmiljoner

jag har fått mina båda paket, jag är jättenöjd och har inspiration till max, nice att jag är ledig imon och kan börja så smått med mitt hemliga projekt. =)

food it is

hemma efter en heldag på jobbet, gick bra för det var väldigt mycket att göra en stund mitt i lunchen. tiden bara flög iväg, så gjorde också folket kändes det som, helt tomt på eftermiddagen när det bara regnade och regnade.

nu lagas det bulgur och kyckling, muums!

do or don´t

I would love to.



turkiye


saknar tiden i mahmutlar grymt mycket



3/6 2010 (förlovningsdagen, firade jag med vattenpipa?)

ångest

börjar redan känna ångest inför morgondagens jobb. varför är det alltid så när man har vart ledig? jag gillar ju ändå mitt jobb och människorna jag har runt omkring mej, men ändå denna ångest varje gång. är nog för att jag vart ledig lite för länge nu, när man är mitt uppe i det så är det inget sånt här som händer, typ.

jag väntar med spänning på två paket som kommer dimpa ner denna veckan. can´t wait

wanties from bikbok

britney spears

måndag 19 september

sista dagen av min långledighet idag, ska hinna med en massa ärenden idag, så det är väl lika bra att börja med det snart.

annars blir det en lugn dag idag med. ganska skönt om ni frågar mig. vädret gör en inte mycket piggare heller. men snart är det för gymet också, ska bli riktigt nice att komma igång!

Paris, I miss you



tagen för några år sedan när jag och min vän marie var i paris på en oförglömig resa!

pizza hut

mmm, ikväll blev de pizza till kvällsmat. tror att vi var ganska jävla trötta efter gårdagen för att göra mat, båda två. men de satt gott måste jag säga.

imon blir det tandläkaren, kan inte minnas sist jag var där, jag hatar tandläkaren, iisch.

pics.

avslutar med den absolut bästa bilden ;)

bjuder på en dagens sålänge

sneakpeak



spontanitet = ofta lyckat

gårdagen blev verkligen lyckad. innan tjejerna kom så käkade vi lite lasagne som jag fixade ihop snabbt och lätt efter vi kommit hem från falkenberg. strax efter det kom brudarna :) så kul att träffa dom igen, går så långt mellan varje gång. men nu kommer jag nog träffa alexandra lite mer eftersom vi kommer träna på samma gym, me like that!

bilder från igår kommer lite senare, jag måste bara göra lite andra saker först, typ hänga tvätt och sånt annat måste! det är ju måndag imon ;)

folk

har varit och hämtat muhittins kompis i falkenberg nu, sen kommer några av mina tjejer hit ikväll också, det kommer bli nice. det blir nog ingen utgång men man vet aldrig. kameran ska fram iaf, denna gången måste jag hålla vad jag lovar. alltid roligare att läsa inlägg med bilder i, right? =)




enjoy the night out there!

sleepy head

idag blev det verkligen en lång  sovmorgon, så himla skönt! får se vad denna dagen har att bjuda på. jag vet att min systerdotter och hennes pojkvän kommer och hälsar på lite i eftermiddag. det ska bli trevligt, se hur hon mår nu när det börjar närma sig beräknat datum :)




that girl

två låtar av rihanna som jag aldrig kan få nog av




cocktail

kan man se den för många gånger? nej jag tror inte det =)

I want you, I think I need you!

fredag är ändå den dagen som känns bäst

ikväll blir det kycklingcurry. ska strax börja fixa iordning det (för jag är såå hungrig) medans muhittin är på gymet! yes nu är båda två på gång, bara det att han redan börjar, haha, men nästa vecka kommer jag igång också!

så får hoppas att han kommer hem pretty soon. kanske skulle sticka ner till ica och köpa lite gotte till ikväll? myskväll? ja det låter väl inte helt fel kanske? fredagsmys helt enkelt, vi brukar ju inte leva upp till det där, får se om det blir ikväll hehe.


sooool

så härligt det är att vara ledig när det är så fint väder! balkongen är helt lovely att ha dagar som dessa.

ida var här på en snabbvisit innan, kul att träffa henne, blir inte alltför ofta nu för tiden tyvärr, på måndag sticker hon till grekland, så jäkla nice. hade gärna följt med om det gått =) så nästa gång vi ses kommer hon vara brun som en pepparkaka :)

var ute och fixade lite ärenden innan, så himla skönt väder ute när solen ligger på, hösten kan faktiskt vara härligt den också ju, nu ska vi vara positiva,det har har jag lärt mig från linda på jobbet nu, hehehe

just nu

godmorgon

det blev ingen lång sovmorgon idag, fast jag ville det. men jag känner mig utvilad ändå och det är ju huvudsaken. vaknade till klarblå himmel, så jag är på bra humör redan :)

idag ska jag träffa min lilla idag en sväng, hon åker ju till grekland snart så vi måste passa på innan.

sen blir det ärende till banken också, nu när vi äntligen är lediga båda två så får man passa på att göra sånt

varmfodrat

ursnyggt och varmt

pannkakor

det blev en snabblagad kvällmat idag; pancakes! det var längesen jag åt det, så himla gott ju, och det går så fort att göra. minns när jag jobbade på restaurangen här i hylte och vi hade ärtsoppa och pannkakor varje jävla torsdag haha! jag vet inte hur många gånger jag stod och stekte 100tals pannkakor varje torsdag, hehe.

because I do love you baby!

suave

överraskning

idag efter jobbet svängde jag inom clas ohlson för att byta den vita tvättpåsen som typ vart möglig när jag öppnade den igår, blläää! iaf så fick jag en ny utan problem. sen stack jag till stan och köpte födelsedagspresent till min underbara vän helena och även lite fika.

väl hemma så hann jag inte långt innan det plingade på dörren. blir alltid massa prat och mys när helena är här, presenten (laila lindholms bok; a piece of cake) var uppskattad och även fikan. gjorde varsin chai-latte till oss också.

 





så det var min lilla överrasknings kväll för henne, hon var ju i magaluf på sin födelsedags så jag fick ha mitt eget här hemma



yes!

nu inne på mitt sista arbetspass på 4 dagar, underbart, jag vet att jag tjatat om det, men jag behöver lite ledigt nu känner jag. haft en vecka med massa huvudvärk, så nu ska den bort med massa vila och kvalitets tid med min fina pojkvän.

bara för att

color

nu har hanna varit och hälsat på en sväng, alltid kul med lite nytt skvaller :) hon hjälpte mig med min äckliga utväxt så nu sitter jag med tonvis med röd färg i håret och väntar på att tiden ska gå typ.

imon är det tidigt pass igen, sen blir det långledigt. lovely.

new things

detta kom jag hem med idag efter en runda i stan efter jobbet



lyrics!



-worth thinking about-

positive

visst att jag är trött efter ett långt och jobbigt arbetspass MEN jag känner att jag sprudlar av energi! normalt så brukar jag hamna i en höstdepression varje år, ingen allvarlig sådan, men känner mig alltid trött och nere. jag hoppas att detta humör håller  i sig. kan vara för att jag har massa ideer på gång, har gått och tänkt på det på jobbet idag. de känns bra! jag ska nog fan göra det här!

skvaller :)

om det finns något som man aldrig riktigt kan tröttna på så är det gossip från bloggvärlden,right? haha

Jag läser Blossip, gör du?

clas ohlson

jag bara måste inom clas ohlson imon, dom har något som jag vill ha till vårt hem. storleken är det viktigaste, därför måste jag dit och kolla innan jag bestämmer mig, den får inte vara för liten (hahaha så fult det låter egentligen)


äntligen hemma!

blev en väldigt lång arbetsdag idag, nästan 12 timmar. så jag har ganska ont i kroppen nu. imon blir det förmiddags pass, sen in till stan  en sväng, sen ska jag träffa hanna på kvällen, så ska vi färga min röda knopp,haha, som tappat väldigt mycket av sin röda nyans.

jobb

nu har jag en hel dags jobb framför mig. 8.30 till stängning. hel dag ensam i serveringen, det ska gå bra! jobbar 3 dagar nu,sen är jag ledig 4 dagar. det blir nice. då blir det planering om kommande projekt och förmodligen lite spännande saker.



en tripp till malmö är även inplanerad framöver med helena och selim. våra sambos vet inget än, men det blir nog bra. får snacka om det mer, men jag vet att det kommer bli nice

plötsligt händer det

träffade min fina helena lite i eftermiddags. hann med en massa snack/skvaller på bara 2 timmar, helt sanslöst när vi börjar. underbart är det.
iaf; we made a decision! den 25 smäller det och den 26 kommer jag förmodligen inte upp ur sängen, japp vi ska börja gymma! med varandras hjälp så ska vi nog lyckas masa dit våra lazy asses och komma igång!

 

I can feel it coming

vilket jäkla väder, jag visste inte om jag skulle tro på nyheterna om ovädret som ska komma in över Sverige. men nu gör jag nog det. suck säger jag bara. whyy?


har haft en mysig kväll hemma hos bror och flickvän. blev pizza och film. date night, vilken bra film! fick oss många goda skratt,  haha! rekommenderar den starkt!!

 

 

inspo

dags att söka lite inspiration :)

ska försöka hinna inom rusta på onsdag efter jobbet och se om dom har den däringa vägghyllan som jag är ute efter

seriously?

jag har fått sån undebar information på sms dag från en kär vän utanför sverige! om detta blir sant framöver så spricker jag av lycka typ. hoppas allt går som hon vill nu så att det blir verklighet

du & jag

idag firar vi 1½ år tillsammans  ♥



godmorgon

de var segt att gå upp idag. blev ganska sent igår med. men det gick inte sova längre när solen lyser så starkt in i vårt sovrum. ja solen lyser faktiskt idag, haha!

blir en slappedag idag när jag är ledig, nice. har lite ärenden att fixa i hylte men annars är det lugnt.

härligt soliga ankara förra hösten, tänk va tiden går!

 

 

visitors

va roligt att se att så många besöker min blogg, så det måste ju betyda att ni är intresserade av det jag delar med mig av. kommentera gärna om det är något annat ni också vill läsa om så kan vi säkert lösa det med =)

har haft en mycket trevlig kväll med tjejerna, filmen bodies of lies var bra.

nu blir det natten,imon ska vi försöka få liv i vår lilla pärla, wish us luck!

riverside mother ******

just love it!



när det gått 1 minut kommer min favoritrytm i denna låten!

flicks

snart kommer ina och jian hit, ska bli såååå mysigt att ses igen alla 3!!! cant wait,så nu måste jag hoppa in i duschen, stinker nog matos från jobbet, haha. inte så nice kanske!

så nu kommer kvällen tillbringas med de bästa brudarna så det blir inget mer bloggande ikväll förutom ett tidsinställt med en grym låt, dock inte ny but I still love it!

tjululuuu

blev överraskad på jobbet idag när jag stod i kassan. kollade ut i korridoren och där stod mamma och pappa och kollade på menyn =) trevligt.
det har verkligen varit fullt ös på jobbet idag, trots lågsäsongen så hade vi över 100 gäster idag!


just idag har jag en sån där tråkig dag igen där inget känns kul. känns som jag står och stampar på ett och samma ställe, bor i ett alldeles för litet samhälle, har helt fel jobb, ah ni fattar. it sucks!

tänk att det gått 10 år idag

turkiye



underbara turkiska mat, tur att du finns i sverige

godmorgon söndag!

nu blir det frukost sen ska jag pysa iväg till jobbet! härliga söndag!

what the f*ck



time for stories

nu blir det lite läsning innan jag ska sussa gott i vår säng. börjar sent imon så det blir lite sovmorgon imon. alltid uppskattat av morgontrötta lilla mig!



kan inte fatta heller hur fort denna veckan egentligen har gått, en hel vecka sedan den underbara helgen infann sig. men känner på mig att det blir minst lika bra snart igen, right? ;)



movie

 

någon som sett den? den går på 3;an imon, jag kommer sitta bänkad, den verkar jävligt bra

beställt

ja nu tror jag allt att far min har gjort beställningen, så jag väntar med spänning på att paketet dimper ner i hans brevlåda nästa vecka.

make a statement



(!!)

-

vilken jävla tråkig dag detta är!!!

=(

mtv

paris hiltons british best friend. haha. varför vill folk vara hennes bästa vän? känns så jävla fejk. men ändå är det kul att se alla göra bort sig, inte sant?



nytt

nytt höstplagg inför kyliga kvällar





(ursäkta röra i bakgrunden men städning/tvättning pågår)

babyboom

ja det är verkligen baby boom i år/början på nästa år.. jag vet hur många som helst som väntar barn. även vi i familjen ingvarsson får ju tillökning om mindre än en månad, helt ofattbart hur fort tiden har gått.



bio

var ett tag sen jag var på bio, minns inte ens vilken den senaste var nu. haha

så har ni några bra tips på bra biofilmer så är jag tacksam för kommentarer.



jag har ju redan bokat in mig på 16 november med jian, remember that =) men det är ju ett litet tag kvar

bröd

fick något ryck och fick för mig att baka igen. det är ju så himla gott med nybakat bröd, jag vet att det är väldigt uppskattat av min kära sambo också.

så det blev både små frukostbullar och ett matbröd

god morgon

idag tog jag sovmorgon. skönt som alltid. sen har jag fixat lite bland kläderna. sommarkläderna är inte lönt att ha framme längre, eller hur?

nu ska jag ta mig en lång frukost och sen får vi se vad dagen har att bjuda på. tvättning står på schemat.

laaater

Tiger Of Sweden




they sure know fashion

all day

imon är jag ledig. skönt. det har blivit mycket mindre dagar på jobbet nu, så det märks tydligt att golfsäsongen börjar lida mot sitt slut. när vi jobbar ensamma i servicen, det har inte hänt sen april liksom.


så imon blir de fixar dag här hemma, inte så mycket egentligen, men ni vet typ tvätta å sånt överdrivet kul som man alltid längtar efter, haha!

bjuder på denna låten bara för att jag skaffat mig fiiiiina minnen till den





torsdag

kom hem tidigt idag ifrån jobbet. ganska skönt emellanåt ändå. det har vart full rulle sen jag kom dit vid halv 12. precis så ska det vara så tiden går snabbt. kollar efter nya jobb nu, inte det lättaste, lite inspiration från er läsare hade inte vart helt fel heller. det finns inget som säger att vi inte kan flytta heller. hylte är ganska för litet om man säger så. jag har stora drömmar i min fantasi, men de får förbli en dröm, inte för alltid, men de närmsta månaderna iaf

på gång

projektet jag har i mitt huvud börjar ta lite steg åt rätt håll nu. i tisdags fann jag lite inspiriation, idag eller imon görs en beställning





work

hoppas på att det blir bättre stämning idag på jobbet än vad det var igår, pallar inte sånt helt ärligt. idag jobbar jag med linda, det var så längesen så jag minns knappt när. vi ska försöka få ihop ett schema idag, wish us luck :) men det är ganska nice att få göra sitt eget schema ändå, eller hur?

jason derulo

när jag hörde hans röst för första gången så var jag fast. helt underbar!

 

 

 

 

 

 

 

 

VILA I FRID



att ett liv kan tas ifrån någon så otroligt fort och överraskande är fruktansvärt

Vila I Frid

Stefan Liv



Idag är våra tankar till hans familj och närmast sörjande


bad girl



rainy days

jag kan inte fatta hur mycket det ska regna hela tiden? antar att det är värst här längs västkusten? men jag vet inte. men en sak jag vet är att det är iaf inte kul att jobba på en golfkrog när det spöregnar varje jävla dag! jag är så trött på det nu!


en spanien resa hade inte suttit fel alls!

HEJA SVERIGE

he did it again

me like

 

 

stor skillnad

fick tag i ett par glasögon idag, äntligen. nu ska jag bara använda dem ockå =) i skrivande stund gör jag det. vilken skillnad haha!

nu ska vi snart äta, muhittin håller på för fullt i köket och det luktar underbart gott. något turkiskt på gång :) efter det så ska vi hem till mami och papi. sverige spelar ikväll så vi kollar nog på den där skulle jag tro!

glasses

nu börjar jakten!



ledig

igår var det typ stendött  på jobbet, jag skojar inte, så jag slutade redan kl 18 igår. kom hem, duschade och sedan kom min kära jian över lite. lite updates från hennes magaluf resa och lite av vad jag pysslat med. härligt att ha henne hemma igen.

snart ska jag gå hem till mami, för idag blir det äntligen av med glasögonen! hoppas jag hittar några som jag gillar, jag kommer va ganska kräsen med det om jag känner mig själv rätt, hehe! det blir en sväng inne på gekås också, inte helt fel heller.

boktips

denna boken är riktigt bra, om man inte  är för känslig. det är en sann historia om en liten tjej som blir intagen på olika slags barnhem redan som bebis. hon blir misshandlad på hemska sätt och jag blev såå arg/ledsen när jag läste boken. me tanke på att den är sann så rekommenderar jag bara den till er som inte är för känsliga.


do not like

jag tycker inte om att det redan är sen söndag kväll. helgen har gått ruskigt fort. men det är ju som man säger att tiden går snabbt när man har roligt.

sitter i soffan och latar mig framför casino royale. dansk mads mikkelsen är ju inte helt fel att vila ögonen på om man säger så. :P



Filippa K



fashion

oh my god!

jag älskar high heels, jag hittade ett par och jag är typ förälskad

skorna finns hos zara

what the fuck

dags att uppdatera lite, eller vad säger ni? har verkligen inte haft tid nu i helgen. har inte ens suttit vid datorn, så jag har mycket att ta igen.

det har varit full upp med massa roliga saker, detta var en av de bästa helgera på riktigt riktigt länge!

imon är det dags för jobb igen, börjar halv 12 så jag behöver inte känna mig stressad för de heller.



min underbara helena har äntligen kommit hem från espania nu, har saknat dig babylove!






(göteborg esta muy loca)

långledig

efter jobbet dag åkte jag direkt hem till brorsan, satt och tjatade om allt möjligt, alltid lika trevligt. nu är jag hemma och slappar lite i soffan. ska strax ta tag i disken i köket så det är rent och fräscht när muhittin kommer hem från jobbet.

jag är ledig 3 dagar nu, riktig långhelg, det ska bli så skönt så, lyckades byta bort morgondagens pass, typ första gången jag gör det på hela säsongen så det är jag värd!

jag tror detta kommer bli en fin och mysig långhelg, ♥

bläää

snart blir det jobb igen, suck.  en jobbig dag väntar framöver känner jag...

new

hittade en ring till min samling också. lite annorlunda än min smak, but I like it

RSS 2.0