words

 
 

Dags att sova

Har stirrat mig blind på nellys rea, senare klickade jag mig vidare in på asos, där va ju också rea! Helt galet! Någon som beställt från asos nångång? Undrar hur det funkar med returen om man vill skicka tillbaka något, vad kostar det tex?

Ikväll gjorde jag hemmagjorda köttbullar med potatis och gräddsås, smaskens till sista slicken typ! Så det blir lyxmat till mig imon på jobbet, inte helt fel. Dags att jobba över lite både imon och fredag, mycket att göra nu, inte konstigt med tanke på rean va?

Imon får jag äntligen träffa min fina vän mia igen :) kommer bli ett kärt återseende! Får se vad vi hittar på!

Sleep tight <3

insane!

nellys rea är bara helt galen alltså! jag har hittat hur mycket som helst som jag vill ha, som även finns kvar i min storlek - it´s ment to be, right? hittat saker jag kan använda nu men även lite saker som jag kan ha till framtida ändamål, om det blir av, ååh är så sugen, vill bara beställa hem allt, allt, allt!

adorable jumpsuits

 
 
 
 
 
 
 
 

Mer än välkomna i min skogarderob!

Hej hej hallå!

Det händer inte mycket på denna blogg nu för tiden - vilket betyder att jag har liv kanske? Haha! Skämt och sido så har det funnits lite att göra i helgen, såsom att umgås med fina vänner, shopping i Göteborg bland annat. Jag har haft en riktigt bra helg faktiskt! <3

Nu har vi kommit hem från vårt äventyr för denna gången iaf och båda två är ganska trötta tror jag för vi säger inte så mycket till varandra utan sitter bara i soffan haha! Zlatan är såklart med i bakgrunden på tvn.

Imon är det en ny vecka igen så det är bara att ta nya tag! Jag är glad så länge det varar liksom!

Så det får bli allt för idag! Ska försöka blogga lite mer i veckan, om vad som händer och lite annat.

Natti!

Vilken härlig dag!

Dagen började med att vakna upp bredvid kärleken i mitt liv! Ingen dålig start där! Sen hade jag lite ärenden att uträtta sen åkte jag och muhittin till bror med familj och umgicks lite grann.

Ikväll har jag haft mina fina vänner från Halmstad på kräftskiva! Mycket lyckad kväll måste jag säga, blir aldrig en tyst minut när vi är tillsammans! Helt galet underbart! Så jag har haft en toppendag helt enkelt!

Imon ska vi hälsa på mami och papi, dom vill ju såklart träffa muhittin nu när han kommit hem efter sin långa semester hos familjen! <3

Nu blir det snart natten! :))

shoelove AGAIN*

 
 
 

sommar!

idag är det verkligen en härligt sommardag! en sån dag man bara vill samla alla man kännner och grilla och dricka lite gott! precis det känner jag för!
 
det har varit riktigt segt på jobbet idag, fick nästan en chock när man gick ut för att äta på lunchen ju, riktig sommarvärme slog emot en, jag ska absolut inte klaga, men det vart varmt att sitta där ute i dom tjocka jobbarkläderna. 
 
men hemma hoppade jag snabbt i shorts och tshirt och vips så kan jag njuta till fullo på balkongen. 
 
bra nyheter fick jag idag också av min fina! så skönt att vi har lite tur ändå!

Det är nära nu

Sitter i skrivande stund och väntar på tåget från Köpenhamn! Efter jobbet i Falkenberg va det bara att svida om till lite finare kläder, inte så kul att möta upp M i dom hemska jobbarkläderna haha! Så nu sitter jag här redo på att tåget ska rulla in, lite fjärilar i magen måste jag erkänna <3

Trött tjej

Blev ett härligt kalas idag med massa fika och sen grillade vi på kvällen! Helt perfekt och vädret höll i sig hela dagen. Jag har haft en underbar dag tillsammans med min fina familj <3

Nu är det dags att sova för att imon inta en ny fin dag med nära och kära!

lördag 11 augusti

vilken fin dag jag vaknade upp till idag. en perfekt dag för födelsedagsfirande. mamma och pappa fyller ju år denna veckan båda två så vi firar båda två idag. kommer bli supermys med hela familjen. och vädret kunde ju absolut inte bli bättre heller!
 
innan dess ska jag hinna med att städa lägenheten, började ju i torsdags lite så får ta resten idag.

storhandling - check

idag hann jag med en runda in till stan för att storhandla. ville ju fylla kylskåp och frys nu innan mitt hjärta kommer hem. sagt och gjort! alltid lika skönt när man har det gjort! och det är så mycket värt att åka in till stan och göra det, sparar massa pengar även om jag räkna med bensin, det är helt sjukt!
 
måste ta tag i nån slags träning också, jag har blivit så fruktansvärt bekväm och lat?! för några år sedan tränade jag som en galning, kan inte fatta att jag har 0 motivation nu. 100 situps om dagen räcker väl inte så jävla långt? SKÄRPNING!
 
ikväll blir det handbollsmys med några vänner. ska försöka heja fram sverige till en final idag!

jobbigt med avsked

jag har alltid haft svårt för avsked, det vet nog alla som känner mig. det gäller inte bara stora saker utan även små. känslig som jag är. så det var rätt känsligt igår när jag skulle lämna krogen i haverdal för gott. men det gick bra ändå. jag vet ju att jag kommer träffa mina fina vänner ändå även om vi inte kommer att jobba tillsammans mer. vänner för livet är det! jag är så glad att jag träffat dom
 
nu är det dags för lite lunch, köttfärspaj blev det idag! mumma!

back to reality

ja då var man tillbara i verkligheten igen. efter 5 dagars underbar ledighet så va det bara att tuta mot jobbet i haverdal. imon är det min näst sista dag där ute. känns lite overkligt faktiskt. får se hur det känns på onsdag - sista dagen.
 
så imon efter jobbet så blir det lite festligheter med tjejerna från jobbet, ingen avskedsfest egentligen men det känns ju lite så, många av oss som skiljs åt nu och det är sorligt. men vi kommer att ses igen det vet jag. under andra roliga omständigheter!
 
så ikväll blir det att packa väskan igen då, för jag ska nana över hos Carro imon, så himla nice, så jag också kan dricka något glas vin och inte behöva åka hem klockan 22 till hylte liksom. blir perfekt det här. börjar dock jobba klockan 8 på onsdag men det får ju gå bra ändå =) 
 
nu blir det OS mys i soffan med mig själv

vill ha nytt - inspo

 
 
 
 
 

Fint väder

Snart är årets marknad över. Det har varit helt underbart att vara ledig och spendera tiden här i Småland. Vi har någon timme kvar här innan vi plockar ner ståndet och beger oss hem till stugan. Där väntar efterlängtat rosevin och familjemys!

Växjö

Nu har vi fått i oss lite mat på vägen också. Stannade och åt lunchbuffe i Växjö. Utanför låg även en godisaffär med massa massa godis och billigt med. Farligt att gå in, men vi gjorde det och det fick följa med en påse ut såklart! Nu har vi inte så långt kvar 5-6 mil skulle jag tro! Ska bli skönt att komma fram! Sooo long!

Växjö

Nu har vi fått i oss lite mat på vägen också. Stannade och åt lunchbuffe i Växjö. Utanför låg även en godisaffär med massa massa godis och billigt med. Farligt att gå in, men vi gjorde det och det fick följa med en påse ut såklart! Nu har vi inte så långt kvar 5-6 mil skulle jag tro! Ska bli skönt att komma fram! Sooo long!

Mot småland

Äntligen är vi påväg

Some shopping

Vart i stan en runda med Hanna igår, skulle bara inhandla det sista till marknaden men det följde såklart med lite annat hem också. Skorna är mina nya favoriter, in love!

RSS 2.0