wanties!

 
underbar till nyår med svarta jeans och höga klackar!
 
 
 
stilig jumpsuit 
 
 

fredagsmys

då vart en jobbarvecka över, igen. tiden bara springer! skönt med helg iaf. inte lika kul är första snön som kom idag! tycker inte om det där, kunde de inte väntat liiiite till, ca 2 månader haha!
 
ikväll blir det fredags mys med film och god mat, första bra filmen börjar nu, the tourist (på 3an) så om ni inte sett den? gör det, den är riktigt jäkla bra!
 
 

Breathe

Äntligen påväg hem från Halmstad! En intensiv och nervös eftermiddag är äntligen över! Nu ska vi hem till mamma och pappa för fika, har världens finaste familj <3

Stök i köket

Idag hade jag och Hanna bakdag! Får försöka införa detta nu, inte för ofta bara för då blir frysen överfull och vi blir också jästa typ!

Idag stod vaniljbullar på schemat och dom fick helt klart mvg utav oss när vi provsmakade med ett glas kall mjölk till, mums!

Imon är det jobb som vanligt, har ju börjat cykla dit nu, vet inte när jag cyklade senast men längesen är det, jisses vilken dåååålig kondition jag har! Förhoppningsvis blir den bättre snart!! Så nu är det dags att sova!

Godnatt världen!

lite nostalgitripp idag

 
 

våga eller inte?

igår blev det tjejkväll hos hanna, blev tv tittande och lite gott på det. inte alls fel en lördag. hon är kattvakt också åt en liten kattunge, så himla lite och söt! 
 
idag är det söndag igen, känns som det är söndag hela tiden, det går så snabbt så jag knappt vet om jag hinner göra någonting över huvud taget haha! idag ska jag iaf upp och hälsa på mikael och barnen, ska bli kul att se dom igen! =) 
 
jag har planer i huvudet på vad jag vill göra i framtiden, men det krävs tid, planering, vilja men framförallt pengar! frågan är också om det skulle funka här i hylte? tiden får utvisa, antagligen rinner det ut i sanden som allt annat, den som lever får se!

helg igen

ja så var det fredag igen! veckorna går i rasande fart måste jag säga. till och med på jobbet går det snabbt. dagarna är lite längre nu när jag lägger ner ca 10 minuter att ta mig till och från jobbet istället för 2 timmar, jisses vilken skillnad när man ser så på det, helt galet! så jag hoppas på att detta extra lager blir kvar i Hylte ett tag till.
 
ikväll blir det nog inte mycket gjort, får bli fredagsmys iaf,

jobba i hylte

idag tog det mig ca 5 minuter att ta mig till jobbet, väldigt längesen jag hade så nära till jobbet. så himla himla skönt. hoppas detta håller minst hela vintern iaf =) 
i varje fall så har det gått bra idag, kom två lastbilar med gods från falkenberg som vi har ställt upp så fint inne på vårt nya lager. vi blev inte klara med den sista lastbilen som kom i slutet på dagen, så vi har att göra imon också när vi kommer, känns bra! 
 
ikväll har jag vart hos min fina vän hanna, vi lagade mat, pasta carbonara, och kollade på tv, svenska hollywoodfruar tar priset, så jäkla bra! gillar mest att se isabell och maria, men vad vore programmet utan vår allas gunilla? haha, jag behöver inte säga mer än så va? 
 
nu blir det sängen, imon väntar jobb i hylte igen (känns så jäkla skönt att kunna säga så)
 
godnatt fina läsare!

förflyttning

det händer mycket på jobbet ska jag tala om. för en vecka sedan blev jag anställd utav CDON-group och idag fick jag reda på att de ska öppna upp AJ´s gamla portar för ett extra lager för Nelly. Idag blev jag tillfrågad om jag var intresserad av att börja jobba där, självklart, för det innebär ju att jag har ca 10 min (på cykel) till jobbet. kan ju inte bli annat än perfekt! jag som pendlat några år nu blev ganska glad över detta. 
 
jag vet inte riktigt vad det är jag väntar mig men det ska bli mycket spännande idag. så jag börjar redan imon
 
 
 

Fika

Åkte in till Halmstad idag för att träffa Charlotte för en fika. Blev espresso house som vanligt, mycket att prata om såklart och sen tog vi en promenad genom stan, mysigt så! Det känns verkligen att det är höst nu, för det är inga varma vindar ute. Så då gäller det bara att ta på sig mysiga tjocka tröjor ;)

 

 

Pink love

Dessa godbitar hittar ni i mitt badrum (ja, jag erkänner, jag älskar rosa)

RSS 2.0