tolkningsfråga

enjoy, jag blev imponerad

sjukt med laser

hemma igen från kitts, rolig kväll de blev,
som vanligt så va kebaben slut på hylte pizzeria, så de fick bli hawaii ikväll, ingen av oss 4 orkade äta upp!

kollade in så ska de låta, :) sen blev de film,the pacifier, helbra film :D

de spårade nog ut lite till slut, jag kitte å hanna hade eget språk, jeppe somnade till filmen, sen vaknade han och gick hem, haha, seeen hämtade kitte lasern från thai, så kul man kan ha med den, gaaapa stoort! hihihi

imon är de kalasdagen, ska se hur mycket man orkar :P kanske att de blir fotboll på söndag, om vi är vakna :D

YES

ikväll börjar ju äntligen så ska det låta

settman är verkligen en av mina favoriter :D

kväll hos kitte

äntligen fredag, som jag har längtat!

igår var de en lååång dag på jobbet, närmre 13,5 timma (!) men kvälljobbet var roligt och de flöt på bra med att servera iaf. tappade ingenting, så applåd till mig, tacktack! jag och maje hoppades på varsin ljuslykta eftersom de blev två över, men icke, HAH!

idag har vart den segaste arbetsdan på länge, mitt humör va på topp när jag kom till jobbet, men allteftersom så sjönk de, varför vet jag inte.

nu väntar jag att min hanna ska komma hem från unnaryd så vi kan träffas å göra allt vi ska hinna med idag. ikväll blir de en kväll hos kitte, I like, va längesen vi sågs nu, typ 2 veckor haha, men de är föör länge!

onsdag

de blev ingen film igår ina ;) hehe, de hanns inte med, över 4 timmar flöt på utav bara fan med allt underbart snack :P
att man kan prata om samma sak så länge? vi har verkligen de gemensamt, jag gillar de, men tror de finns mer.

blev en lång dag på jobbet idag, imon blir de ännu längre, ska jobba kvällen också, middag. cash, ja tack! idag blir nog inte mkt gjort tippar jag på, är trött. as usual, this fucking weather makes me sick and tired.

shululuu

whats up with the word fettisdagen, de borde heta semledagen eller nåt annat, så fult är de iaf. och lika mycket som jag dissar namnet, dissar jag själva bullen, I dont like it.

nu i detta underbara vårvädret (jag blundar för snön) så kan jag inte annat än längta så otroligt mycket till sommaren. när man får ligga på beachen och bara njuta...keep on dreaming

I dont like måndagar

skulle suttit på en spinningcykel vid denna tiden egentligen, MEN, jag mår inte 100, så jag sitter här istället. och frida och ina träffen får bli imon istället me like. :)

gårdagen va slö, jag å hanna fick inte mkt gjort, kollade på några vänner avsnitt, vi gillar, sen när vi skulle ha säsong 2, keine skiva vafan!! haha, så vi kollade på tv istället sen. vi avslutade med beck, inge bra för mej för jag fick mardrömmar haha! drömde att nån skulle döda mej, tur jag vaknade! mitt i natten helt livrädd!

likey likee

hanna, denna är till dej

- bäääh!
- we dont talk like that
- I know, sorry
- You should be!

/ska jag ringa dej kanske? haha

coldish

sitter å fryser hemma hos bror, trots att de inte är kallt här, haha! probably för att jag bara sitter och kollar på film. kollar på mean girls! är vi tjejer verkligen så elaka? hah, jag tror fan de!

haft lite snack om alanya med ina, ;) I like our talks. längtar till alanya even moore now. särskilt när de är så kallt!


börjar bli hungrig nu

why does it snow?

har vart en vända i duschen, nu fördriver jag mest tiden tills jag ska åka å hämta lydde love :)

lite konflikter och spydiga kommentarer har ingen dött av, sånt finns de gott om på vår jobb, HAH!

snön går mej på nerverna, jag vågar fan inte cykla till jobbet, är rädd att cykla omkull, de värsta tänkbara som skulle kunna hända är ju att man bryter ett ben, lagom inför alanya, nej tack, så jag pinnar på istället. hoppas jag vaknar imon av att fåglarna kvittrar, all snö är borta och de är lite vårsol ute så jag får tillbaka vårkäslorna som va på god väg för någon vecka sedan, mmm me like

dumb & dumber

herreguuud va längesen ja såg den filmen, men kollade ikväll för jag hade inget att göra och jag var home alone, dom är så dumma att man nästan skäms, hah!

dagarna på nissakanten går fort nu, my oh my, vet knappt vilken dag det är längre. ouups

nästa vecka blir de dejt (!! Hihi) med kim, ska äntligen beställa våra kläder o skor från the USA! så blir de ju filmtajm också såklart

imon är de äntligen fredag, blir dags för vänner kväll hos hannis, ska börja från början å se de, har snackat om de länge å nu

min namnsdag :D

vart tog dagen vägen? jag är typ fortf snurrig i huvudet efter dagen, stressen började redan kl 7! när de va dags att köra upp till mässen för att duka fram frukost till engelsmän, ja, då startar inte bilen! SUCK! men jag får skjuts haha! tack.
sen har hela dagen vart livlig, de har vart mkt folk å hit och dit, but we like!

nu är jag äntligen hemma och inväntar en prominix mit hanna, de är kallt!

har sovmorron imorn, like it a lot =)

mucho folk

hemma från gekås. fick inhandlat de jag skulle, lite födelsedags presenter sen hittade jag en supernice bikini, tro de eller ej.

idag är de en sån härlig dag, jag får vårkänslor, de är jätteskönt i solen, man vill bara sätta sej ute mot en vägg och fika å snacka massa gojs med hanna :) sen perfekt dag för detta! måste ut nu och andas i mej lite av den underbara dagen innan de blir kallare!

alla <3 dag

började bra på pizzerian igår, helt fullt när vi kom dit, men vi hittade ett litet bord å sitta vid. vi beställd vår mat, efter lååång tid fick vi den. alla utom kitte, haha, stackarn, han fick gå å beställa om sin, men mätta blev vi. sen blev de lets dance o massa thailands kort hos kittsson :)

ikväll blir de sammangaddning igen,

nu är de dags för gekås ;)

II-U!

vart hemma hos hanna nyss, skulle bara sticka inom men som vanligt så blev de längre än jag trodde ;) me like.
vi hade ett snack om vilken soffa man skulle ha, men som de urartade, I-U hanna HAHAHA! så de blir nog ingen skinnsoffa mer va ;)

nu ska jag fixa mej å hinna leka lite med twinsen

reunion

ikväll är de dags för käk med grabbarna thai (hahah) ska bli ett kärt återseende. imon blir de nog mello på storgatan skulle jag tippa på om de inte blir ändrade planer.

fredan den 13, peppar peppar, än så länge så har de inte hänt nåt, innan jag kom till jobbet så smällde visst en ballong i ansiktet på maje, fick värsta märket, stackarn, men hon va glad ändå!

måste kila upp till hanna to get some stuff, see you later

songbird

hinner lyssna på mycke musica på jobbet, trots eviga p4 jönköping, spyyyr på de, men ändå. detta är just nu favoriten! love her voice!!!

Im in fucking LOVE

vart inne fööör länge på min nya favori sida för mode, mamma mia jag kommer aldrig kunna bestämma mej, I need som help, please?!


  
  
 

ögongodis

har varit en bra dag på jobbet idag, jag å nettan var på strålande humör i morse ( ja ni hörde rätt, jag med) å vi skulle få en ny kylmonter :D weeeii! de tog tid, dom började typ 8 å va klara lite innan 12, men bara mera ögongodis på förmiddan and I liiike! hihi

när jag kom hem så gick jag och mami till skoaffären, har sagt flera dagar att jag ska gå dit, nu äntligen. jag fyndade två par skor med, va tycks?

 

vart hos bror idag å skulle fixa en sak, men han hade redan gjort de visade de sej, HAH, så de va onödigt åkande, men de gjorde inte mej nåt för jag har ändå inget att göra efter jobbet. :P

me like



har alltid vart svag för little mermaid <3

bling bling

love is in the air, lalala...
idag när vi satt å åt middag på jobbet så ser jag plötsligt nåt blänkande på nettans "it" finger! shit jag bara; MEN NETTAN! har du förlovat dej!? aah, säger hon helt överlycklig, de blev kramkalas and me like! söt hon va!

i lördags va de kalais, ja de kan man säga. nästa lördag får de bli lugnt med melodifestivalen har jag bestämt, måste spara in lite cash till alanya faktiskt.

la mej å glodde på the break up igår, men orkade inte se klart hela filmen då jag hade legat framför tvn i stort sätt hela dagen! aniston I like you ;)


little me

homecoming

gårdagen va snabbt över, efter jobbet åkte jag å hanna ut å kollade när brorsan å jessika taggade sig, ;) men vi beställde inga egna tider ännu, chickens, hah!

idag blir de slappe dag tills ikväll..hanna hämtar mej efter matchen sen är de dags. ska fira kim som fyller på söndag :) ska bli hur nice som helst!

här är resultatet av the tattoo

på brors höger arm

/livet har sina motgångar, men man måste ta sig igenom de också, I believe in you J!!

idag kommer grabbarna hem från thai =) ska bli kul å höra stories by them, haha. hemma om 2-3 timmar sa kitte nyss :) lovely!

shit happens

en dag som alla andra, jobbet var som vanligt o allt, förutom att dom ringer från jobbet å väcker mig på min underbara sovmorgon 10 över 7, thats life. blev långpanna idag med, slutade halv fem,

fick mina efterlängtade skor från hm igår, weei, ska behålla pumpsen iaf :P de är inne å va lång nu ;) då är jag väldigt inne ;)

en man på jobbet blev sur för att maten tod slut, (men vi har inte buffe så man får inte hämta mer, gaaah) så tog han ut sina aggressioner på mig, men jag stod pall, hah!
jag får nöja mig med att jag iaf fick beställt arbetsskor heute! =) me like

nu väntar jag bara på att få beställa flygbiljett till alanya

sen blev min vaccination flyttad också, jag som ville få de överstökat, shit happens,

back on track

at least once ;) va de fruktade spinningpasset i eftermiddag. men de va inte så farligt som jag trodde, riktigt nice va de faktiskt. en liten applåd till mej själv, så kanske jag fortsätter.

fick ett brev idag, sprutdags om två veckor, mamaaa, jag kommer lipa.

jobbet gick snabbt som fan, började kvart i sju å jobbade långpanna, men svisch sa de å dan va över, två sjuklingar så de va mycket att göra, kan va därför, but I like it! så ska de va!

det höll hela vägen

la france blev världsmästare, and Im happy!

igår va en hel bra dag, jag å hanna pallrade oss iväg till göteborg tidigt.
senare va jag hemma hos ida vid 4 snåret, de blev tajt om tid och jag sprang in i duschen efter 5, emelie o jennie kom tio i sex, ja va nästan klar då (impad av mej själv) shiiit
grand va fullspäckat med bra musik, å vi dansade järnet..I love it! ♥
synd att inte alla följde med till fbg bara. blev lite ledsen i ögat att ida inte följde med, men shit happends,

idag har inte hänt mycket, jag å hanna somnade på soffan båda två och undrade om tvn stannat för de va fortfarande samma program när vi vaknade.

imon väntar ett spinningpass på mej kl 5, nettan som tvingar med mej, de är bra att jag har henne, :) annars hade jag bara suttit hemma, so keep up the good work nettan!

nu är de visst dags för kvällsmat, hör hur de smäller i skåpen där ute.
RSS 2.0