ingen efterfest

idag kom vi äntligen iväg på förfest hos Pia. hennes andra norska kompisar va också där. de va trevligt måste jag säga. fast några ville dra tidigare, men vi väntade till tolv som vanligt och tog taxi då. självklart började vi på queens, sen blev de casablanda (sorry brorsan). sen va de meningen att vi skulle dra till Auditorium (som stänger kl 6) med våra norska vänner som vi träffat på casablanca och dessutom sålt båttur till (15 pers). mensur ela och josse är på auditorium nu, men jag känner mig inte 100 % frisk så jag åkte hem istället. och här sitter jag nu och berättar om min kväll som har vart bra trots hur jag känner mig. tror min kropp behöver vila. men snart kommer hanna och lydia och då blir de ingen vila på 2 små veckor, som går så himla snabbt här nere. de är sjukt.
men nu ska jag ta å krypa ner i sängen och vänta på att dom andra festprissarna ska plinga på dörren och väcka mej framåt 7 tiden eller nåt ;)
take care!

party party

har egentligen inte hänt speciellt mycket sen sist men vi lyckades få med 14 kunder upp till solnedgången igår och sen mat på mona lisa. så de blev en lite slant till cikcilli gänget igår. de gillar vi. efter maten följde elas kusin och vänner med hem till oss där vi bjöd på förfest ;) utgången var lyckad som vanligt. ikväll blir de nog utgång igen verkar de som. casablanca va inte nöjda med sina kunder igår för dom tyckte de va för lite folk.. så vi får la försöka dra dit några ikväll då så dom blir happy face igen.

nu har de vart tal om att åka till pia på förfest 2 ggr, men de har alltid kommit nåt emellan. men imon så ska vi dit, SKA! =) så pia va inte orolig, vi kommer :)

nu är de också bara 8 dagar kvar tills hanna och lydia kommer ner :) att jag håller räkningen hörrni =) de ska bli så jävla kul :D

på söndag ska de bli stekning här vid poolen, anna ska sova här imon, så hoppas hon kan dra upp oss i tid då :) för solningen måste vi sätta fart med nu alltså. de är ju redan slutet av juni.

sol sol sol

igår va de en lugn dag för cikcilli gänget förutom mensur som va ute och härjade. vi andra tog bussen ner till emma och annas jobb. efter en stund fick dom äntligen sluta och vi kunde gå hem. vi käkade sen gick jag och ela ut på shoppingtur. jag köpte armband och en svart klänning. sen blev de hem igen och vi kollade på film med tjejerna. vi sov hos anna och emma och passade idag på att gå till stranden när de är nära. sen blev de solning vid poolen och. handling på metro är också avklarat. effektiv dag.
ikväll blir de inte lugnt som planerat utan utgång. det är ina och ramonas sista festkväll, tyvärr, så vi ska ut å partaja med dom, de ska bli nice =) alltid kul att träffa dom härliga tjejerna! får se om pia dyker upp här ikväll också, hade vart nice =)
antar att kvällen börjar på queens, sen vet man aldrig vart vi hamnar. men iaf nattamat på husses. standard.


kära sara va på besök en dag


pia va här med =)midsommar i alanya

midsommar har börjat bra här i alanya. vi har lagat mat ihop med emma och anna. sen satte vi oss nere i vår trädgård och åt med våra grannar. hur trevligt som helst. aref kom ner med spritbrickan. men de va lite tidigt att börja med de. men en öl gick ner iaf.
så vi har fått äta sill och potatis idag iaf, lax också. de va supergott!

ikväll kommer pia också hit och då blir de party. vi ska inom bellman och robin hood också för dom har nåt midsommarparty ikväll.

nytt kort

igår va de meningen att vi skulle dra in till hamnen för att jobba lite. vi åkte till picasso först. happy hour va de, träffade sara och snicksnackade. mycket trevligt. sen drog vi vidare till hamnen och de blev festande istället för att jobba. men vi har två som ska med på beachpartyt på måndag iaf. bättre än inget. :P

idag har jag vart på banken här nere och fått mitt nya visakort. de gick snabbt och smärtfritt. skönt att ha de i handen nu. så allt är bra nu igen.

ikväll ska vi träffa anna och emma igen,känns läääängesen så fort vi inte träffar dom på nån dag bara. haha. men nu så.
sverige vs malta

idag gäller det fan att vinna över malta, så vi har någon chans här. sverige tröjan ska på ikväll igen,den ligger på mona lisa och väntar på mig.

igår va de en vilodag för oss i cikcilli, vi åkte till bazaren och shoppade loss. jag köpte mig ett par ed hardy skor, ett halsband och parfym (diskmedel) men de funkar med fejkparfym här nere :)

beachpartyt i måndags va lyckat, de va mycket folk. gratis mat och gratis dricka är inte alls fel. sen blev de lite mer förfest hemma hos anna och emma, med några killar som vi sålt biljetter till. sen blev de queens, lambada och robin hood, dom vanliga ställena. idag ska vi nog utvidga våra vyer och gå till bellman, och hoppas på att de är mer folk där nu än första veckan vi va där ;)

sverige vs danmark

ikväll blir de fotboll på mona lisa. ska heja fram segern åt sverige! kommer nog bli ett bra dag på restaurangen ikväll!
igår blev lyckat med förfest här, sen queens, bytte ut lambada till carisma igår, de va nice. där blev både dans till cotton eye joe och YMCA, vi gillar dom skarpt!

storstädning

idag har vi vart å storhandlat på metro. sen blev de storstädning av lyan. under tiden kom selim och jian hit. selim fick sin födelsedags present av oss.en flaska jack daniels. han blev så glad så :) vi ska fira han ikväll kl 00 på queens för han fyller den 4.
de blir då storförfest om jag ska fortsätta med ordet stor. anna och emma kommer hit. jian är kvar här :) sen kommer våra vänner kurderna förbi också. så de blir nog galej.
nu är de dags att hoppa in i duschen, måste verkligen bli klara i tid idag...

RSS 2.0