go turkey

ya baba

33 dagar från alanya idag, de känns som en evighet, medans alla andra säger "de kommer gå så fort du är snart där!" eller som jeppe säger, "du ska ju snart hem" haha!
är typ uppbokad varje helg framöver, de känns bra, vill träffa så många som möjligt innan jag drar, på veckorna hinns inte med å träffa många

feelings till denna eller vad?!?

män som hatar kvinnor

ja de blev bio igår, män som hatar kvinnor, hemsk film. satt nog och höll hanna i handen nästan hela filmen! haha, vi skrämde upp varandra rätt bra med.! en film man ska se tycker jag, så har du inte sett den;  se den

vädret
får mig på bra humör idag, ska upp och kolla när hanna och ina spelar match, vilket väder att spela i, får blir en långpromenad sen tro jag, om vädret håller i sig.

hörs senare

love shoping!

de blev endel inhandlat idag när jag å hannie va i stan :D sprang hit och dit å hittade massa grejer bägge två, we likey!
när vi va på språng en gång så såg vi en underlig barnvagn, helt hightech! skrattade rätt bra åt de!
hittade inga röda jeansshorts som jag va ute efter men lite annat, nån ny mascara som ska få testas, alltid svårt å hitta nån bra!

  

musiKa








weekend is BIG welcome!

äntligen helg! som jag har längtat! veckan har vart seg å de har inte hänt för mycket kul. inte haft kraft att ta tag i nånting heller egentligen, men hoppas på nya krafter nästa vecka!

imon blir de shopping med min kära hanna :D som jag saknar henne på veckorna!! ska försöka hitta mej ett par röda jeansshorts. får hoppas på lycka! :D
senare på kvällen blir de bio, äntligen män som hatar kvinnor, har hört mkt bra kritik om den. med josse bosse :D


whata?

whats up with the weather? helt plötsligt från ingenstans så börjar de blåsa och nu snöa! jag trodde de skulle bli vår på riktigt, mitt humör hade blivit mycket bättre med allt solsken och ibland vissa varma stunder. men nu är de påväg tillbaka igen, hur kan vädret tära så mycket på mitt humör? jag vill ha sol!

kommande..

[x] spruta 1

[ ]  invigning av nettans altan :)
[ ]  tattoo
[ ]  birthday
[ ]  avskedsfest med jobbet
[ ] spruta 2

yes de är en del jag har på listan ändå! hah, mest roliga saker ändå, om man bortser från sprutorna ;)

boooring!

nu är de illa, för nu har jag till och med börjar räkna hur många jobbardagar jag har kvar. på senaste har jobbet verkligen vart tråkigt!! fastän jag trivs som fisken i vattnet med mina arbetskamrater.

vi lurade visst till oss en altanfest hos nettan snart :D haha, ska bli så mysigt! kul att göra nåt ihop, sen är de stan den 17 med heeeela styrkan + respektive ju.

jag hanna å kitte hade myssöndag, käkade å kollade på wipeout sen beck. jag fattar inte hur mycket jag ska kunna skratta till wipe alltså! HAH! underbart program,

shoppingsugen

aah, vill in till stan å shoppa, massa vrårgrejer som kommit in nu, alla skor å härligheter ;)
fick nöja mej med klädhörnan här hemma idag, kom hem med två linnen iaf. skönt att allting inte är svart å grått längre!!



får hoppas på att hitta mer i stan nästa helg :D beroende? nää, synd å säga!

kycklingsallad

japp, de blev de på menyn ikväll. haha, snabbt å bra =) papi fixar

har fixat lydias hår nu,sååå nice de blev , flickan har ju underbart hår!! I love it

blir en lugn kväll, papi hojtar så jag måste dra!

bokelibokat

yes, ett samtal sen vart de bestämt,
jag å cina ska bli fina! hahahha, den 8 april gaddas de folks, yes de ska bli nice :)



annars har de inte hänt så mkt idag, jobbat, flickorna på nissakanten va nyfriserade idag, iaf sabine och carina, sååå fina dom blev! efter jobbet blev de en liten jogging runda, superfint väder till löpning!

nu sitter jag ensam å funderar på vad jag ska göra för att fördriva tiden.

lady lovely locks!

låg två filmer på bordet igår, den ena var lady lovely locks! jag minns att jag gillade den när jag var liten. :) minnen väcktes till liv och jag längtar tills jag ska se den med lilla saga :D



gick bra

nu vart de gjort, dagen är snart över, dagen då de va dags för twinrix sprutan!
sjuksyster märkte nog att jag va lite nervös, för hon frågade om jag ville ligga ner, aaah, så gick vi till nästa rum! hahh!
men de gick snabbt och smärtfritt. nästa stick blir 29 april, långt kvar känns de som,

idag har jag äntligen vart å hämtat mina linser

får kolla lite kläder på nätet nu, kommer ju aldrig iväg å shoppar längre, triiiist!

nu är de vår!

såg ett vårtecken idag, när jag kom hem från min springtur! en nyckelpiga, miniliten å jättesöt! :D

ikväll blir de fotbollsmatch med hanna (who else), herrarna spelar kl 7, alltid trevligt å kolla. nu är ju vädret bra med så de blir ännu bättre!


hanna & jag i alanya 08

slowmo

hemma från jobbet å sånt nu :) men nu är de dags att sticka igen, spinningtime med nettan, härligt :D iaf efteråt :P
skjutsen väntar nu, hörs!

btw, tiden står typ stilla, hur lång är månaden mars egentligen?!?!

söndag

haha, va roligt man kan ha en söndag då.
då är de mesta roligt
tex

jag blir så glad

vaknade av fågelkvitter och solsken idag! kan man bli gladare då? :D

jag å lydia kollade på melodifestivalen hos lisa igår, dom skulle ut sen, men jag å lydia drog hem till mej å kollade film, började i mitten av en film, så vi fattade inte så mkt, sen va vi så trötta så vi slaggade direkt :)

jag var inte nöjd med resultatet igår, jag som hejade på alcazar, den är så bra den låten!!
så nu vet jag inte om jag ska säga vart jag kommer ifrån när jag kollar på eurovision nere i turkiet HAHA

<3

idag fyller mina sötbollar till brorsban Saga och Elias hela 4 år, va tiden går fort!

stort grattis till er!!

  ♥

fredan den 13

har inte hänt nåt bad idag, yet,
de som isf kan kallas otur är att min finafina bikini överdel har fått skickas tillbaka och de fanns ingen lila i min storlek, så jag fick ta randig lila/vit. men blev super det med :D

jobbveckan är över och äntligen helg!! om en stund kommer hanna hit, :)

fick sån otrolig längtan efter alanya innan idag, läste en blogg som fick mej att inse att de snart är dags för mig med :) I like!

oh holy

shiises va den danska kronan ligger högt nu, så nu får vi allt vänta att beställa flyg ner till turkiet, i förhoppning om att vår egna krona blir lite starkare. jaja, ner ska vi iaf! :)

snart dags för joggingturen igen, får hoppas ja håller i detta nu, fick mej en tankeställare när jag helt plötsligt inte orkade spela 90 min fotboll längre, de är illa!

brytningsfel

japp, så va de gjort,
vart hos optikern idag, han konstaterade min tanke, att jag har aning dålig syn. men inget allvarligt. behöööver inga glasögon om jag inte känner att de är nåt som stör mig. *pussst!
men så småningom får de nog bli så ändå, men skönt nu iaf :) blir bara ett par linser till att börja med,
ska dit på onsdag igen:P

miss it

hittade ett gammal resebevis när jag sorterade gamla papper, inte jättegamla, men inte nya.



hanna! I miss dom där dagarna i alanya, bara du o jag, på naula tac, typ världens finaste hotell enligt oss. uuhh, I miss it . the stuff och musiken, till och med han i affären, haha, du minns, han var ju så snäll mot oss :D
att jag aldrig fick klippa mitt hår och allt annat som vi va med om där. :) only we know! som tur är så kommer du till mig i sommar, annars hade jag nog blivit galen. hehe

nu är den min!

japp idag damp skönheten ner i min brevlåda :) passade gjorde den också, så nu får de gärna bli maj så jag kan använda den flitigt ;) iiih, ska bli skönt!



nu ska jag ge mej ut och springa, japp ni hörde rätt!

aldrig mer!

shiiises,
vart uppe å spelat match idag, fick ställa upp eftersom de va många borta på semester eller sjuka! jag har ju egentligen slutat! men säger bara, FAN va jobbigt de va. hur kan man tappa så mycket på så kort tid? de är ofattbart! jag måste ut å springa typ varje dag nu om jag ska orka anstränga mig lite, eller ens orka gå på stranden i alanya! hahaha
söta ina va uppe å kollade en sväng på matchen i detta underbara väder, haha, kul å se dej igen :) blir alltid för långt mellan gångerna!

igår beställde jag hem den lovely bikinin, hoppas att den sitter som en smäck, :) annars blir jag disappointed

mat å mys

igår blev en bra dag,
vaknade hos hanna, efter lite sömn haha!  vi pallrade oss upp och kollade när hylte spelade fotbollsmatch,
sen hem, sen upp på match igen!

på kvällningen så begav vi oss till kitte,gick å handlade mat för att fixa till lasagne, de blev lyckat :) lite kryddigt, men de gick ner, haha! fruktsallad till efterrätt, mumma!!

melodifestivalen va bra fram till resultatet, fuck off! helt fel låtar, skulle vart star pilots och lili & susie som skulle gått vidare!! jaja, resten av låtarna är ju bra i globen,

tack för igår

I want all I see

jag kan inte slita mej ifrån olika sidor med mode hit och dit, va inne nu och opss, hittade massa, bara de att plånboken ska säga ja också

  

bikini är ju ett måste i massor när jag ska va borta länge, ;) haha, tänk alla brudar som kommer springa runt i hm-bikinis, så därför tror jag att jag ska klicka hem denna!

inget jag var beredd på

nää verkligen inte,
va inne och beställde tid för massage idag sååå skönt de ska bli.
när jag och hanna kom ut så vinkade jens dit oss, de fattades spelare inför hannas söndagsmatch i fotboll, då kom frågan.
-vad gör du på söndag frida?
-eeh, inget, så du menar att jag ska va med?
hahaha, som de kan bli, så jag får damma av mina fotbollsskor ;) ska bli kul på ett sätt, men tur att de bara är som avbytare iaf.

annars har de vart en mysig promenad med hanna, inte tyst en sekund, snarare så att vi pratar i munnen på varandra, mest jag som avbryter, Im sorry hanna, haha <3

spikat datum

japp, idag bestämdes datum för min avskedsfest (låter konstigt) med jobbet. 17 april blir det, spännande, jag vet inte alls vad vi ska göra, bara att vi samlas kl 19 i stan :D
ska ta med respektive, men, jag har ju ingen,
date någon? haha

vilken giiirl!

nytt schema igen?!!

slutade tidigt idag, halv 3, så skönt!
har både hunnit med smålandsstenar en vända, solning + att jag sålt mitt soffbord, på typ 2 röda! hah! I like it a lot!

så kvällen blir lugn, jag är verkligen trött. blir mys med mami, för pappsen är på bridge hela kvällen.

fått nytt förslag på schema (igen) , måste kolla igenom så de stämmer, denna gången suger de verkligen, slutar bara tidigt på onsdagar, bläää, men en månad ska jag väl klara av de kanske :P

oh

kallt värre

vart uppe och kollat på fotboll i mer än 1½ timma, valt de själv jag vet, men fan va kallt de va. när ska våren komma hit egentligen? som jag väntar nu..
ganska mycket folk uppe på örnvallen idag, trots att de bara va träningsmatch mellan torup och unnaryd, som vanns av torup.

some was intressant  iaf haha!

new pics

i söndags fick jag mejl med nya bilder på lägenheten i alanya :D here it is folks

   

jaaa, de gjorde inte en ännu mer längtansfull? eeeh JO

träning

snart är de dags för spinning, yeah, ni hörde rätt! Haha, efter de blir de film med kim :)

igår hade jag å hanna värsta mysdag, va å kollade på fotboll (kitte) sen åkte vi hem, köpte litte gotte också, kollade på vänner, hela dagen va så mysig, tänk att de bara kommer bli 8 sånna dagar till, de är lite sorligt,men vi får ta vara på tiden hannie :)

ska kila upp till träningen nu.
RSS 2.0