1a advent.

ja, inte har jag nån julstämning direkt, fastän man har vart på julmarknad i helgen plus att jag idag jobbat lite extra för att göra iordning inför julbord nästa vecka. de kommer väl. om inte annat på julafton. eller när man kommer till gekås och går igenom julsakerna ;)
anna har vart här i helgen, hann faktiskt med att se mamma mia, såååå underbart bra den är! ett till måste till turkiet som pirates och titanic, haha!
har hunnit med lite stuff idag, först åkte jag å mamma till femsjö, där väntades körsång, där mami deltog, sen direkt till jobbet och nu är jag hemma igen.
blir jobb hela nästa vecka, sen är de bara strödagar kvar :/räknade på det innan och jag har 9(!!) arbetsdagar kvar! :(



ikväll blir de el classico <3

julpynt #2

yes, nu har vi julpyntat på jobbet också. skönt att göra det en torsdag istället för att få stanna länge en fredag kväll. va klara kvar i 6 idag, så de gick snabbt. minns en kväll med Cina när vi va klarade halv 11!
imon kommer anna panna hit efter jobbet. äntligen ses vi igen. känns som evigheter sen ju!
ska försöka hinna se mamma mia filmen, vi har alltid så mycket planerat när vi ska ses, och vi hinner nästan aldrig ens hälften.

shopping suget börjar dra i mej, helt galet. vill åka till halmstad och få allt inhandlat nu så man kan slappna av lite!!!

you will stay in my heart!

vi var på beachparty med x antal kunder en kväll. norska tjejer och killar, hur trevlig som helst. det blev en helt lyckad kväll, iaf under beachpartyt (haha, anna). jag minns dagen som igår, under middagen satt vi vid samma bord och de spelades in en film med annas kamera och denna underbara låt kom med. helt crazy! efter middagen intog jag och anna våra vanliga vip platser. snart sitter vi där igen <3
 

-

dont touch
dont care
please
let it be
.
.♥.

julfint

aaah, lite iaf. har hängt upp julgardiner och fått upp julljus i fönstret :) mysig. tidigt eller inte? jag vet inte? men lika skönt att få det gjort. passade på att städa resten av rummet med, inte så kul men jag va ändå på g. bara resten av huset kvar nu :)
imon ska jag och ida försöka få ta sprutan, tur att jag börjar sent så jag kan va där innan jobbet, hoppas på mindre kö då :) skulle va skönt att få det gjort nästa vecka!!
idag har verkligen vart är grå dag, vart är solen som dom lovade i helgen. man kan inte bli annat än deppig av detta vädret.. :(

på tisdag ska jag fylla i min tatuering som gjorde i april och var dålig redan när jag kom till alanya i maj. så de är på tiden nu, ska bli nice :)

helg.

skönt med fredag. vi ska göra pizza här hemma idag. gott. sen blir det idol för min del :) lovely!

kollade igenom min resväska, herregud va mycket kläder jag äger och ändå tycker jag att jag inte har nåt!! la över en hel del till ett tillfälligt handbagage, blev mucho plats i stora nu! me like! har nästan glömt vad jag lagt ner så detta var spännande ;) frågar är hur jag ska få plats med allt övrigt sen...men ett senare problem, jag har 37 dagar på mig att komma på denna lösning! ja, ni läste rätt 37...=) de går fort nu!!!

how can I choose?

jag blir förvirrad av alla dessa parfymer, alla dessa luktar underbart, hur ska jag kunna välja?




 

dessvärre blir nog en av favoriterna bortsållad med tanke på priset. fuckers


something is going on in my mind..

helvetes väder!

det är just va de är! jag och pappa va som två dränkta katter när vi kom fram till jobbet i morse vid 7! herregud! va nästan lika blöt när jag kom hem. fattar inte hur det kan regna så mycket?! har vart en hektisk dag på jobbet redan från kl 7. så de va skönt att sluta vid 14 idag :) jag och annelie fortsatte med vår danska, fan va bra vi är! haha!

har fått tummen ur och äntligen ringt a-kassan. så nu är det gjort också. finally!


vill ha den värmen nu!

.-.

skulle haft ledigt idag, somnade lite senare igår men vaknade av att jag fick sms av chefen. fick hoppa in några timmar i eftermiddag, skönt med skrammel till plånboken. blir jobb resten av veckan, de känns bra. jag har verkligen haft tur när jag kom hem från turkiet och fick jobb direkt. helt ofattbart egentligen. jag är lyckligt lottad.

just nu skulle jag behöva lite sol på mej, känner mej som en isbjörn och jag fryser typ jämt. tror jag håller på att bli lite sjuk, men to hell with that, jag jobbar ändå! :)

annars händer inte mycket egentligen..anna har vart här och fått bilen fixat av käre bror. de gick fort och nu är bilen tyst igen. hon åkte hem för en stund sen. och nu är det tomt igen, ingen att dela alanya tankarna med live längre :(

this is it by the way var riktigt bra, många av favoritlåtarna var med, men nån saknades, men vilken människa han var! jag önskar att jag hade fått se honom live


kvävd

jaa, precis sån känner jag mig. kunde inte sova inatt på grund av alla tankar som rusade i mitt huvud. allt kom på en och samma gång. allt som måste fixas innan alanya, mitt jobb, pengar, allt sånt. jag har fortf en jobbig känsla i mig. ska bli skönt att anna kommer senare så jag kan få rensa luften lite. dök upp ännu  en sak idag, men de stannar mellan mig och anna änsålänge. fick rensa lite av det med mami innan, de va skönt.

skulle försöka mig på att sy in och sy upp ett par byxor idag, men de blev bara uppläggning, de andra vågade jag mig inte på :P hah! får jag överlåta till någon annan, typ josse :)

bio ikväll då. this is it! ska bli kul att äntligen får se den. och se om det blir hiss eller diss


lateeeer

fredagen den 13

dagen har levt upp till sitt namn, har aldrig trott på det innan, men nu gör jag. hände saker på jobbet, men de löste sig faktiskt till slut. har bara lite ont i fingret jag klämde i kassaapparaten.

efter jobbet drog jag å mami ut på stora stan här i hylte :P shoppade nödvändigheter såsom resorb, ibumetin och stövlar!! haha, jag veeeet skor är min sjukdom! jag fattar inte?! pappa fick dåndimpen som jag visste att han skulle få! menmen, its my life!

ikväll blir de mys med mami å papi. får bli idol senare!

now; snack med anna om alanya!!

danska vs engelska

ja kan bara inte slita mig från denna låt! finns på engelska, men de tro de eller ej så är den sååå sjukt mycket bättre på just danska.!. fick ju en underbar nyhet igår med, alex kommer nog åka till Alanya nästa vecka :D alltså kommer han också va där på nyår, så underbart det ska bli att träffa han och Michala igen :)

kul på jobbet

aaah, idag har vart en flamsig dag på jobbet. iaf för mig och annelie, började redan på morgonen, tro de eller ej, ni som känner mig och mitt morgonhumör ;)
när jag gjort klart salladen (skönt och slippa de rummet när helena kommer tillbaka, BLÄ!) så iaf blev de smörgåstårte race haha. fjantade som vanligt med vår snygga danskdialekt, de höll fast hela dagen och till slut kunde vi knappt stå på benen haha! skönt med såna dagar ibland, dom behövs verkligen i detta mörka och kalla land! vill åka iväg nu och glömma alla bekymmer som kommer på en så snabbt här...fattar inte hur det är möjligt?

hann kolla en liten bit på lilla sjöjungfrun med saga och elias efter jobbet, det var mys.

46 dagar nu...tiden börjar rulla, men inte riktigt så snabbt som jag vill. men liksom hallå,vi ska julpynta på jobbet torsdag v48. de är inte långt borta! me like

love love love

mina fina vänner Kine och Mehmet har nu gift sej. jag är lite olycklig att jag inte kunde vara där och uppleva det!
men så fina dom är tillsammans, blir kär när jag ser dom!


fars dag <3

har firat min kära papi med lotter och fika idag. mys.

Jag älskar dig pappa!


nu bjuder jag på lite skön musica





some old and some new love <3

tripp

snart dags att åka till ätran igen. anna slutar 17, så jag åker väl typ halv 6 - 6 nångång. ska bli kul å ses igen. men måste säg att denna veckan gått snabbt faktiskt. kan bero på att jag bara jobbade 3 dagar? haha.
ikväll står det tacos på menyn, smaskens, de blir ju även idol såklart. och ikväll ska eddie INTE hänga löst. fan heller!

imon fyller annas papi år. då blir de fika med släkten. frida nervös? -ja, lite...!


underbar kväll i cikcilli ♥

jobb :)

trodde jag skulle få sovmorron idag, men icke. 10 över 7 ringde min chef och behövde mig, självklart! vaknade genast då han sa att de va snöblandat väder ute. fy fan! upp upp och iväg. fick sluta 3, för jag ska jobba ikväll också! försäljning vid körsång, ska bli intressant. mer om det när jag är hema.a imon blir det jobb också 7-16 :) me like!

fullt skydd

jaa, emot hepatit A och B iaf. tog tredje och sista sprutan idag, skönt att ha det ur världen. nu är de bara den häringa svininfluensa sprutan kvar. jag har varit helt inställd på att inte ta den, men sköterkan ändrade min uppfattning lite. så jag överväger nu, förmodligen kommer jag ta den i och med att jag ska resa iväg snart och i turkiet är det lögn att få den ju! men jag har några veckor på mig att tänka, vaccinationen för övriga börjar v48.

ja, jag behövde mer skor och klänningar...







finally

ja äntligen inne i november...låt denna månad gå fort! dessvärre har jag inte lika mycket jobb denna månaden, de är trist. denna veckan är bara idag torsdag och fredag. men det är såå mycket bättre än ingenting alls!

busungarna saga och elias sover här inatt. helt galna och underbart mysiga ♥

onsdaga ska jag till arbetsförmedlingen på möte, hur lönt är det? och hur kul är det? jag har redan vart på ett sånt för flera år sedan. inget har förändrats. och ja åker snart härifrån. men jag får väl pallra mig dit ändå. sen är de tredje och sista sprutan på onsdag. skönt å ha de avklarat yaa!

shopaholic

yes - thats me folks!
jag kan inte gå in i en skoaffär utan att köpa nåt, de måste va nåt fel. blev två par till igår.. herregud hur ska allt få plats i min lilla resväska? för att inte tala om de två nya klänningar jag också köpte igår på HM, sinnessjukt så mycket shopping det blev igår Anna, men va kul vi hade. spenderade mycket tid i omklädningsrummet, haha. fick gå i flera omgångar!
bilder kommer snart :) för ni måste ju få se mina ytterliga lovers.

har vart och fikat hos brorsan i eftermiddag, de va mys :)

nu väntar morgondagen med jobb, det är bara måndag och torsdag denna veckan,vad jag vet om. men jag hoppas självklart på mer...

fick precis världens finaste sms...♥
RSS 2.0