sjukdom

snart är den min

back on nissakanten

yes, då har man jobbet en dag på nissakanten igen. att jag skulle komma till ett jobb så fort efter hemkomst trodde jag ju inte. men jag har tis ons också sen kanske de inte blir mer, de vet man aldrig.
de kändes som att jag aldrig ens vart borta från jobbet. allt var sig likt och jag kom ihåg allting. märkligt och skrämmande som fan egentligen att ingenting förändras.

nu ska jag lyssna på lite alanya musik och drömma mig tillbaka till mitt paradis!

lycklig?

fick nyss ett underbart sms av min chef. så jag jobbar tisdag onsdag! snacka om att jag är glad nu? han gjorde min dag nu. finns nog ingenting som kan få mej på dåligt humör nu.

nu kommer emma och josse på besök hos mej å anna. blir väl snick snack om turkiet kan jag tro! =)

so long!

en helg i ätran

sitter och väntar på min lilla anna som ska komma och hämta mig. ikväll så kommer josse till oss också, hon flyttar till norge på måndag :( så dags att träffa henne.

annars händer inget, jag börjar redan klättra på väggarna över att inte ha något jobb. och jag har inte vart hemma länge. fan jag måste få göra nånting. tiden går så himla sakta nu. fy.

tänkte slänga upp lite låtar som jag har många underbara minnen till från mitt liv i alanya!

enjoy


självklart kan jag fylla hela min blogg med musik, men de får räcka för nu

hanna

idag kom ida över och hälsade på. satt å pratade några timmar och mitt liv i alanya och hennes liv här hemma. det va trevligt och så kul att träffa henne igen. nu sitter jag hemma hos hanna efter så många månader. känns som de va igår jag va här. och de känns som igår jag åkte till alanya. tiden rusar iväg. ikväll blir de mys hos jeppe med mat och film. ska bli så kul att träffa alla igen. även om jag vet att de kommer va mycket gliringar och tetning så har jag ju saknat dom så himla mycket!

jeans långärmad sjal och skinnjacka? de låter inte normalt för mig. men de är bara att vänja sig. i onsdags gick jag omkring i linne och shorts hela natten.

sverige?

nu är jag tillbaka i kalla gråa Sverige igen. allt känns overkligt! hur fort gick inte allting egentligen? de ska inte kännas såhär. känns som att vi inte har avslutat alanya ännu, fast vi åkt därifrån.

gårdagen va en av de jobbigaste dagarna jag haft i mitt liv. att säga hejdå är inte min starka sida även om jag vet att jag kommer träffa dom underbara människorna igen om bara några månader. men de hjälpte inte. söta michala och alex startade tårflödet, sen fortsatte de på casablanca. men jobbigast måste vart den underbara kramen och orden vi fick av murre på queens innan vi åkte hem för att hämta väskorna. fyy.

jag kommer inte kunna skriva mina ut mina känslor om hur mitt liv i alanya vart nu, det blir för jobbigt. men de kommer. varje inlägg kommer förmodligen dyka upp nåt nytt!

jag har min anna för alltid nu och next year is gonna be a good year (tonight is gonna be a good night)

nu ska jag kolla igenom hm-katalogen, ååh sånt har jag saknat! men inga vinterkläder här inte!

dyker de upp nåt jobb så får ni gärna skrika på mej ;)

varmt

det ar fortfarande hur varmt som helst har ı alanya fast vı har kommıt ın ı september. ıgar och ıdag har vart supervarmt.

ıdag knackade de lıte försıktıgt pa dörren hemma ı cıkcıllı. och utanför stod annette :) varan kara granne har kommıt tıllbaka. antıngen stannar dom tva veckor eller fem veckor. ska blı trevlıgt att traffa dom ıgen.

ımon ar de beachparty ıgen. jag och anna ska dıt saklart. har nagra kunder som ska följa med. trevlıgt ska det blı. att de alltıd kan va lıka kul pa beachparty ar ofattbart?

ıkvall blır de att jaga kunder ıgen. ska laga mat hemma först. ska blı mysıgt :)

resan vı bokade för ett tag sen blev aldrıg betald. sa nu har vı bestamt oss för att boka nasta vecka för prıserna sjunker ju narme resdatumet man bokar sa en tjej pa en resebyra ıdag. sa vı far val se om vı kommer hem eller ınte. haha!

tjıllevıppen!

RSS 2.0