antlıgen tıllbaka

flygresan ner gıck bra och vı hade ıngen overvık, vılket var en lattnad. vı kom tıll mahmutlar vıd halv 7 tıden pa kvallen. muhıttın och selım motte oss och vı gıck tıll restaurangen. de va helt underbart att traffa alsklıng ıgen efter nastan 3 manader. helt obeskrıvlıgt.

ıgar var vı ute, jag muhıttın helena selım och anna! va pa las vegas, vılket ınte rıktıgt var en hojdare, sen gıck vı en snabb svang tıll carısma.

ıdag har de vart lugnt, muhıttın borjade jobba vıd 9, sa jag gjorde frukost vıd 12 tıden =) sen kom han hem vıd 2 typ, var lıte vıd poolen och nu ar jag tıllbaka pa restaurangen ıgen. jag och anna sıtter har och forsoker fordrıva tıden sa gott vı kan. vad som hander ıkvall vet vı ınte an.

men jag ar ıaf valdıgt lycklıg ıgen att vara hos honom! sa jag njuter av varje sekund som gar. hoppas allt ar bra hemma med!

baby

väntar på min lilla ida som ska komma hit och snacka lite skit :) har inte träffat henne sen hon var i side ju! ska bli kul att se henne innan jag åker ikväll.

pratade med baby nyss och det kändes så bra när han sa see you tomorrow baby! fan tiden har gått fort nu dom senaste veckorna faktiskt!

ikväll blir de mys i jians stuga till 100% min underbara bror kör in mig till stan ikväll när hanna har vart här och gjort det hon ska ;) haha, skämt å sido så kommer jag sakna henne när jag är iväg, fast jag bara ska va borta 2 veckor hehe! hon är speciell min lilla hanna!

later on

la musica

jaaappp nu är musiken och filmerna fixade så att jag och jian kan peppa ordentligt imonkväll i stugan :D weeeeey I can´t wait!

klar?

jag tror jag är färdig med packningen nu, skönt som fan! slipper jag tänka på det imon! hör och häpna nu, den väger 16 (!) kg!! Im so proud!! så nu ska jag va duktig och inte lägga i nåt mer! ska säga till papi att han skäller på mig annars! kan hjälpa, kanske


saken är biff

matlagning idag med, men bara jag och mami idag. papi äter på kära restaurang nissakanten med jobbet idag. blir pannbiff potatis gräddsås och kokta grönsaker för er som säkert är jätteintresserade! haha! känner mig duktig iaf och de är ju bra.

i eftermiddag ska jag iväg och fixa lite i torup, ska bli nice att äntligen komma dit.

om de bara kunde sluta regna nån gång så hade man ju kunnat gå en sväng, men de verkar fan inte ge sig idag alltså, så himla tråkigt!

later on folks

fort boyard

aaah, jag blev glad idag när mami sa att de skulle va fångarna på fortet idag med OCH imon med =) kvällarna är räddade!! idag va riktigt bra, hade en förkärlek till idolgänget, men dans tobbe imponerade stort på mig, han va grymt duktig! imon är det fotboll mot handboll som möts! for inte missas för allt i världen. ska upp till bror en sväng efter torup imon, men sen hem till mami och papi och kolla med dom. min sista kväll hemma innan jag åker så den vill jag spendera med my folks!









nu är väskan så gott som klar, drygt 17 kg, så jag ska inte klaga! känns egentligen som jag inte har med mig nåt vettigt, men all jävla skit i necessären väger ju fan i sig 2 kg! fråga mig inte vad som finns i den, för de har jag typ glömt! haha!

nää nu får de bli natta!
xoxo

3 dagar från avresa

fångarna på fortet va sig likt, de gillades av mig och jian igår =) missar det nästa måndag men inte fan gör det nåt, jag är hellre hos baby såklart :D som alla kanske kan förstå.
inte långt kvar nu, fullspäckat schema både imon och torsdag, och på torsdag ska jag ju även in till stan och sova i jians stuga :) såå mys de ska bli. tåget går ju rätt tidigt, så bättre att sova där då än att köra från hylte vid 4 tiden, fy fan ja!

idag händer nog inte alltför mycket, men de är skönt, kan behöva ta tag i packningen, det är tråkigt att packa denna gången, är nog bara för att jag bara ska va borta 2 veckor, de blir helt plötsligt svårt. men egentligen borde man inte ha så mkt, de är ju så jävla varmt så man kommer väl inte vilja ha så mycket på sig ändå. jag fasar lite över värmen ska jag säga, men jag och älskling har ju pool iaf :) tuuuur!


later!

måndag v 34

va händer idag? jo först ska jag laga middag till mor och far som kommer hem runt 12 tiden. korv stroganoff får det bli idag. sen ska jag iväg till jian och snacka bort några timmar som vi är så bra på. ska tvinga henne att kolla på fångarna på fortet också, de börjar ju idag. mitt favvo program när jag va yngre ;)

ni som läser, ni kan väl kommentera så jag får en hum om vilka som läser min blogg, de är ju endel har jag sett, och ni som känner mig vet ju hur nyfiken jag är ;)

later

100822

spenderade dagen hos mikael och jessika igår. klippte jessika och färgade hennes hår, blev jävligt bra faktiskt. senare kom hennes syster och hälsade på, då klippte vi henne och färgade hennes också, de blev så jävla bra =) jag är nöjd!! kanske skulle starta en frisörsalong hemma hos dom? hahaha!

idag är jag hemma bara, håller på och tvätta lite inför resan och såklart allt annat som behövs tvättas :) ska nog träffa hanna sen om hon inte är för bakis efter igår när dom va ute ;) haha!

de va min helg det (sista innan jag åker, wiiiihoo) ♥

lördag!

idag är det nåt som är galet med mig, när jag satte mig upp i sängen va jag helt yr, la mig igen och vilade, men de hjälpte inte. saga va pigg såklart. så jag tvingade mig upp, åt frukost och trodde det skulle hjälpa, men icke. får hoppas de går över snart, har ingen aning om vad de kan vara heller.

idag får de bli lugnt. jag och saga va ute lite innan i det fina vädret, skönt med lite sol. blir inte att kolla på hannas match idag tyvärr, passar saga och elias istället, men de går bra det med ju =)

ciao

fredag 20 augusti

tog jag verkligen så bra hand om mej själv igår? nej, jag tror inte det. men jag va iaf bara hemma och tog det lugnt. behövde det, men inte känns det bättre idag bara för det? wellwell

blir bättre när jag får höra muhittins röst senare idag. som alltid. finns inget bättre än dom samtalen just nu. det är dom jag lever för just nu. men en vecka senare vid denna tiden sitter jag på flyget ner till honom, kommer bli undebart, kan inte beskriva med ord hur mycket jag saknar honom nu!




xoxo

what to do

telefonen är ganska tyst när det gäller samtal om jobb :( andra dagen jag inte jobbar nu, de är redan tråååååk! men what to do?

träffade ina och jian igår, timmarna flög iväg snabbt som vanligt, ina är hemkommer från magaluf precis, så hon hade endel att berätta, hon ser ju allt från baksidan kan man säga eftersom hon jobbar där :) sånt skvaller är det bästa ;)

idag blir de himla lugnt skulle jag tro. behöver ägna lite tid åt mig själv känner jag, bara va liksom, avslappnad för en gångs skull. får se om det går



som jag saknar att vara här!

HUH

va och kollade på hylte som spelade match igår, tyvärr gick de inte så bra för killarna. kallt va de också. efter matchen gick jag till jian, pratade bort några timmar om verkligen allt! hur kan man komma på allt? minnen är så härligt att dela med sig. det blev mycket skratt, får se om de blir likadant ikväll, för ska antagligen dit eftersom vi inte kan ses förrän typ måndag nästa gång innan vi åker.

passar dom små vilddjuren saga och elias idag, så vilda är dom inte, ganska lugna nu. blir snart att fika lite =) alltid gott!
sitter och kollar på cartoon network med dom nu, på engelska men elias vägrar att byta, så engelska får det bli fastän dom inte förstår haha! roliga barn

17/8 -10

hos brorsan igen, ska försöka kolla efter lite bra låtar till mig o jian =)

ikväll blir de att kolla på fotboll, herrarna är med i någon cup, kan va kul att göra lite annat för en gångs skull här :) fotboll är ju alltid kul menar jag, bara de håller uppe annars blir de nog change of plans.

annars händer det inte mycket, inget bra väder så man kan ju inte göra speciellt mycket. börjar gå mot höst på riktigt nu verkar det som

hadi by by

15 augusti

har varit på födelsedags kalas idag :) sara blev så glad för sina presenter, så nu är hon redo för skolstart kan man säga!

körde hanna och tre andra tjejer till stan igår, kom hem till hanna och dom var redo för utgång kan man lugnt säga! på vägen dit har jag nog aldrig mött så många bilar nånsin, sen kom jag ju på att det va ju roxette konsert, så den va slut lagom till jag kom till halmstad. gjorde ju inte saken bättre att de spöregnade vissa delar på vägen hem. men de gick bra

en tråkig nyhet idag var att personal träffen blev inställt eftersom det regnade och åskade utanför ljungby där vi skulle åkt vattenskidor, och ingen hade nog vart så pigg på att ställa sig på ett par skidor mitt ute i vattnet. så självmordsbenägna är vi ju inte riktigt.

ska jobba imon, annelie är ledig tyvärr, men positivt för mig för jag kan nog få några timmar extra där istället. superduper om de blir så :)

mindre än två veckor tills jag och jian åker nu, känns bra :) allt är så gott som färdigt nu, de sista får jag reda på nästa vecka och jag hoppas såklart på det bästa :) men de bästa är ju ändå färdigt egentligen, att jag får träffa muhittin igen och de finns inget som kan slå det och inget kommer kunna förstöra den dagen, verkligen ingenting!!

fy fan!

gårdags eftermiddagen spenderades med jian på gekås..hittade lite sista grejer till resan, så nu är verkligen allt klart, allt! skulle käka innan vi åkte hem,satte oss lugnt och sansat och började tugga i oss våra köttbullar när plötsligt två getingar och verkade va sugna. dom gav sig verkligen inte heller. vi gick iväg, men dom följde efter, så tillslut fick vi sitta i bilen och käka. jag skojar inte heller att dom va utanför bilen när vi satt inne i och käkade. fan hade vi gjort?

åkte hem och lånade en film av brorsan, skicka vidare, mycket bra film. en trevlig kväll var det verkligen som jag gärna gjort om, om de nu inte vore för att helena jobbar typ varje dag till vi åker nu. jag har ju bara måndag tisdag, så jag vet inte vad jag ska fördröja mina dagar med riktigt.


-tack jian för att du fanns hos mig igår!

fredagen den 13

änsålänge har jag inte haft någon otur direkt, peppar peppar) men på jobbet idag höll vi på och leta ihjäl oss efter moppe nycklarna så stackars martina fick åka in till vendingen på eftermiddagen men de gick bra :)

igår firade vi mammas födelsedag, :) va ett hålligång när syrran kom hit med ungarna ;)
sen på kvällen blev de film hos brorsan med fru "I love you phillip morris" hette filmen, va la en okej film med tanke på att de va sann berättelse. men endel scener kunde man typ kräka åt, iaf jag och jessika. haha

idag blir de gekås med jian :) blev bestämt nu, så jag ska hoppa in i duschen snabbt, för här är varmt som attan, men man ska inte klaga

höres!

10 augusti

seg dag på jobbet idag, men de går bra tack vare annelie =) imon ska vi på bio jag och hon, här i hylte Dear John heter den, hoppas den är sevärd.

saga och elias är här igen, busungarna, stackars saga fick ett getingstick eller liknande innan, men hon gjorde inte mycket väsen för det, jag hade nog legat på gräset och skrikit och klagat.

ikväll ska jag nog upp till bror och jessika en stund, får se hur det blir med det.

-snart är de löning och de ser jag fram emot ;)

back to work

idag cyklade jag ner till nissakanten igen. skönt att jobba igen, fast jag bara va ledig 5 dagar så känns det som en evighet. jag gillar ju att jobba, även på nissakanten ;) haha!

skitväder idag och ser ut att bli så till helgen med, synd, med tanke på att jag både skulle på barnkalas och sen personalfest på söndag. får om de senaste blir inställt? för det är ju inte så kul att åka vattenskidor om det är 15 grader ute precis.

ida och martin är i side nu, selim är i alanya. alla åker nu, men de är inte långt kvar tills jag och jian åker heller :)

8 augusti

jobbat hela helgen i haverdal, har gått jättebra, jobbat med harena och linda, alltid lika kul att träffa tjejerna :)
igår va väldigt lugnt, inte så mycket matgäster. kom hem lite innan 6, grillen va tänd och gästerna va här.
de va mysigt och god mat, för mycket mat dock! haha! plus efterrätt!!

idag va de mer att göra på jobbet, rush under lunchen, men de gick bra, tiden gick snabbt också. nu är jag hemma igen. blir jobb nästa vecka i hylte, kul att träffa dom tjejerna igen också :D

nu får de bli en dusch sen blir de bara lugnt resten av kvällen,, skööönt :)

herrrå!

M

trevlig överraskning

jonas ringde idag och har jobb till mig imon och på söndag :) härligt eller vad! här har man gått "ledig" en vecka, men nu äntligen ringde han :) men jag hinner hem till pappas kalas imonkväll eftersom jag slutar kl 17 =)

så nu är mitt humör ganska bra, för se annars va dagen har att erbjuda

va hos jian o selim igår, hon har packat åt selim, han åker ju på söndag. och jisses me grejer :) haha, men han ska ju va borta ett tag också så inte så konstigt.

4 augusti

skulle köpa födelsedagspresent till kära pappsen igår, jag och mamma åkte in till stan. jag hitta min present men de blev värre med mammas, så jag ska försöka ordna detta i eftermiddag när vi åker till gekås.
jag hitta som sagt min present till honom och en till mig själv.. har inte unnat mig nåt på väldigt länge så jag slog till på en telefon och jag är så nöjd. :) tänk va lite teknik kan glädja en :)

pat foley´s

behövs inte beskrivas med ord egentligen, när man dansade till denna låten på pat foley´s. Det var så underbart och man blir så glad av att dansa denna låten, jag saknar turkisk och kurdisk dans.

smålandsstenar

idag har vi vart och hälsat på farmor i smålandsstenar. hon bjöd på restaurang, jättegott, åt rödspätta. sedan gick vi till henne och efter några timmar blev det kaffe och kakor såklart.  mysigt, har ju inte träffat henne på länge, men hon var sig lik =)

åkte sen hem till brorsan och lämnade tillbaka bilen. va ju fyllechaffis åt hanna å gänget igår, kul att se dom igen. ingen va ju direkt nykter men jag tror dom kommer ihåg att jag pratade med dom! haha!
va på lekplatsen lite med sara och emma, sen gick vi hem och de blir nog film ikväll igen. jag bryr mig inte om tid nu, för jag är ju "ledig" nästa vecka. får se vad jag hittar på, pappa har massa arbete till mig, haha, de är bra med tidsfördriv :)
RSS 2.0