vår

va ett bra tag sen jag skrev här, har fått skäll och jag ska försöka skärpa mig. den senaste veckan har vi umgåtts mycket med tjejerna från Danmark, har blivit mycket utgång men de har vart jätte kul! nu blir de bara lugnt så vi inte tröttnar på utelivet.

det har vart jättefint väder den senaste veckan med, man kan gå utan jacka utan att frysa, nästan som svensk sommar skulle jag säga, fast här är inget regn hah!

idag har vi vart på gymmet och slitit ut oss, de känns bra nu efteråt. kom hem och lagade mat! Idag blev de fisk, som vi har längtat!! och de va så gott, har inte ätit fisk sen vi kom hit och de är ju snart två månader sedan.

Igår ringde bror min, kul att höra hans röst. fick även höra dom små söta rösterna från saga och elias, de va underbart!

Nu efter en härlig dusch så blir de nog att gå ut och kolla upp en resa som ska göras inom snar framtid, måste kolla upp i god tid annars blir det bara panik ju närmre de kommer.

Man märker att de börjar komma mer turister nu, men de är mest äldre. men alla hotell rustas upp för fullt och jag tror att barerna kommer öppna snart i mars, blir nog tidigare säsong i år och de gillas stort av oss!

Snabb update men nu är de dags att föna håret!

Ciao!

In Oba

yes, har sovit hos matilda och huseyin i Oba inatt. Nu när jag är "ensam" i Alanya så får man roa sig på nåt sätt fan. Har vart mysigt och snart ska vi nog gå ut och gå en runda, får bara passa mig för alla hundar här i Oba, så jag hoppas att jag kommer hem hel igen.

I lördags va vi ute, jag matilda huseyin och muhittin. James dean och de va crowded! såå mycket folk och de va hur kul som helst! jag behövde komma ut, har inte vart ute på så länge nu. så de blir utgång på lördag igen och då ska fan anna va hemma. vi kan bli många som går ut, de gillas stort!

pratade med pappa på msn häromdagen, de va både jobbigt men samtidigt hur underbart som helst att få prata och se honom =) pratade såklart om fotboll och sverige har tydligen kommit i en bra grupp inför EM-kvalet, =) =)

sov förövrigt med ac inatt, och de va underbart =) frös inte och jag hade bara ett täcke på mig, haha! som jag längtar till sommaren, ge mig april NU!!!

gym

yes, idag har vi äntligen pallrat oss iväg och börjat på gym. 50 lira fattigare men de är de värt! helt okej gym, stort och fina redskap. =) me like! beach 2010 here we come (hoppas jag) fick hjälp av en kille som jobbar där, vår nya kanki, haha! vi såg nog rätt vilsna ut när vi kom in. så nu hoppas jag faktiskt att vi har träningsvärk imorgon så de känns att man har gjort något. nu säger vi att vi ska träna varannan dag, så vi får se hur länge det håller =)

när vi kom hem så plingade det på dörren nästan direkt och där stod två herrar med en fönster ruta =) vilken dag!! vi fick ett nytt fönster i sovrummet, så nu ska det inte behöva vara så kallt!

en dag för några veckor sedan va vi ute och promenerade i de fina vädret, lite pics på det

    
RSS 2.0