bästa bästa

gardagen var den bästa dagen sen vı kom hıt!vı bestämde oss för att ga en runda, blev en laaang runda..gıck vıd 3 och var hemma typ vıd 6 tıden. vet ınte hur manga affärer vı var ınne ı och vı hıttade sa manga lovely affärer ska jag säga! grymt bra va dom, massa smınk och parfymer tıll bra prıser..mycket bra att veta ı framtıden nar sant behöva ;) det enda vı köpte var klädnypor och en vırknal haha! meeen sa kul vı hade ı den butıken där dom hade ı stort sätt alltıng! de va längesen vı skrattade at ıngentıng sa hımla mycket! bada hade jättebra humör hela dagen och när vı väl kom hem sa la vı oss ı sängen och kollade pa 'marıa larssons evıga ögonblıck'
under fılmen fıck jag sms fran kıne..hennes sısta utekvãll sa de va ınget snack om att vı skulle stanna hemma ınte. sa efter manga vändor ı garderoben sa va vı klara. väl framme pa james dean sa va de knappt nat folk. men vı träffade kıne och bonus och ett par tıll som vı satt med. de va trevlıgt att se dom ıgen =) har ju aldrıg trãffat bonus prıvat ınnan sa de va ovanlıgt att se honom sa.

för nagon dag sedan rıngde mamma tıll mıg. de va sa underbart att höra hennes röst ıgen. alltıd lıka kul. vı har ju snart vart borta ı 5 veckor nu..och de börjar kännas nu.

ıdag när jag vaknade sa hade jag drömt att jag och anna akte hem tıll sverıge ıgen..bara för att vı hıttade en sa bıllıg resa och de va superdyrt att aka tıll cypern..de sjuka va att anna ocksa hade drömt att vı akte hem tıll sverıge ınatt...huuuuva!

ıkväll hoppas jag pa en lugn slappekvall men lıte mat :D fıskpınnar hade suttıt fınt ıdag =) blır nog även sa att vı slänger pa !män som hatar kvınnor' snart..

snart är det februarı och da är de menıngen att mustafa ska komma tıllbaka..ska blı kul att se hans ansıkte ıgen =)

halvkrassligt

idag har vi vart en sväng på havana, blev en öl, och några pizzabitar =) gratis är gott! satt jämte värme elementet, men kunde endå inte sluta frysa!

nu ligger vi hemma i soffan och har elementet på vårt rum..såå skönt! här är så himla kallt i vår lägenhet så vi sover med kläder på om natten! om jag längtar till sommaren? jaaaa - någorlunda!

det är snart dags för oss att börja träna på gym med ömer och muhittin, men bäst att vänta tills vi blir friska så man kan ta ut sig ordentligt. ska bli skönt att göra nåt sånt!

framöver så vet jag inte riktigt vad som händer, vi har inget planerat och det känns bra, tar dagen som den kommer bara och håller i pengarna!

mamma och pappa - jag saknar er! ♥

storstädning

japp..ıdag blev de en runda ın tıll hamnen..kollade ı lıte olıka klädaffärer men köpte ınget. duktıgt av oss. det enda vı köpte sen var städgrejer. :) mopp bland annat. sa nu har vı storstädat hela lägenheten och möblerat om lıte...vı kunde ınte vara mer nöjda.

ıkväll far de blı lugnt..vı känner oss lıte krasslıga..städnıngen var de enda vı orkade med egentlıgen. knappt det. alla resväskorna är tomma nu med och det är sa prydlıgt ı garderoben. far se hur det ser ut ımon dock..haha

ıdag har kıne och bonus anlänt tıll alanya.sa hoppas att fa träffa dom ımon :D kommer blı nıce nıce!

3 veckor

yes, har hunnit vara här i 3 veckor nu, (igår)

idag var vi och bokade tid för tatuering som måste fyllas i, som förövrigt gjordes här i september. så onsdag kl 4 ska vi dit. ska bli skönt att få den fixad.
det är väl i stort sätt vad vi gjort idag. ätit frukost som en riktig turkfamilj idag, på golvet =) jag anna ömer muhittin. så de ska vara, mysigt =)

ligger och lyssnar på min nya favoritlåt. warra warra heter den härpå playlistan, men vet inte om de är riktiga namnet, bra som fan är den iaf =) kurdisk låt. me like ;)

vi har funderat på att skaffa oss ett gym kort. för vi har inte mycket annat att göra på dagarna, så då kan vi lika gärna fixa kropparna inför beach 2010 =) det låter nåt det =) får se när vi får tummen ur, och jag hoppas verkligen att vi gör det snart.

tack för pratstunden innan Ina, de värmde, alltid nice att prata med dig!15 januari

imon kommer en norsk vän hit, så då blir de utgång. =) vi börjar väl på havana som vanligt, sen blir de james dean! ska bli kul att gå ut igen.
jag och anna va ute och gick en runda igårkväll, gick in till hamnen, helt öde, känns konstigt att se allt såhär, inte ens robin hood va öppet igår. på hemvägen började de regna nåt grymt mycket, så vi va rätt dränkta när vi väl kom hem.

idag bli de slappe dag, upptäckte att vi hade helt okej varmt vatten i duschen idag!! lovely. inte så skönt att duscha i halvljummet vatten direkt. ska försöka hinna med att tvätta idag med! sååå underbart, haha.

precis nu plingade de på dörren på och dom sa att dom skulle fixa med varmvattnet, haha, too late, anna är ju redan i duschen. kanske att jag får ännu varmare vatten då ;)

ska uppdatera med bilder när vi lagt in de nya på datorn. så håll ut :P

 

görüsürüz

danska vänner

har träffat på två danska tjejer, lene och jeanette. hur trevliga som helst. jobbar i antalya, men är i alanya på helgerna. tyvärr så åker dom hem till danmark den 28, så denna helgen va deras sista i alanya. tråkigt. men dom kommer tillbaka i juli. har varit ute med dom nu i helgen, det har vart superkul :)
ikväll blir de grillfest med grabbarna och tjejerna..kommer bli gott :)

annars händer inte mycket annat, men vi har det bra och trivs med livet. =)

liten update på vad vi gör iaf!

onsdag

igår va de filmkväll igen hos grabbarna, full hus, de är mysigt. kollade på två filmer, men jag höll på att somna till den andra så vi gick hem. inget snack om att man ska gå själv, alltid någon som följer en, de gillar jag. känner man sig säker. de är inte ens långt hem, men ändå. jag vågar ju knappt gå själv i hylte, haha!

soligt och fint idag med, =) jag gillar de. har ju hört att de är hur mkt snö som helst hemma, era stackare, man får ju välja med omsorg :) haha!

får se vad som händer ikväll, de vet man aldrig, men snart kommer vänner från norge ner, antar att de blir party då, har inte vart ute på ett tag nu, men de är skönt att va hemma med kompisar också. men nu blir de nog lite ändring när dom kommer ner.

bilder

tänkte lägga upp lite bilder ni kan roa er med.
lite blandat sen vi kom hit

  
  

 


så de får räcka så länge. våra glasögon va poppis på nyår iaf. mina vandrade runt hela james dean, men jag fick med mej dom hem iaf :D

live from alanya

nu äntligen tar jag mig tid att blogga. har inte riktigt hunnit med det sen vi kom fram. jag vet att ni väntat men nu så. vi har fått internet i lägenheten nu.
resan gick bra, kan man väl säga, väl efter incheckningen iaf, fast mitt handbagage gick sönder så fick bära en astung väska helt fel men de gick bra.
väl framme på antalya airport så kom två kompisar och hämtade oss. så skönt att slippa transfer bussen.
dagen efter fick vi våran lägenhet. vi ska byta lägenhet om ett tag, men vi vet inte riktigt när ännu, men de kommer bli nog bli toppen.

nyår firade vi på havana och sedan åkte vi in till hamnen, det blev james dean. hade hur kul som helst iaf.

annars träffar vi mest våra vänner, turisterna är på väg hem snart, va väldigt mkt under jul och nyår. robin hood och james dean va helt fullt. =)

anna står å gör pannkakor nu, så jag ska gå ut och diska lite.  blev en liten update iaf, ska skärpa mig, promise!

later!
RSS 2.0