hif

ah, va och kollade på hanna igår när dom spelade fotboll. underbart väder va det, så man kunde sitta i tshirt. såå skönt. gick upp med inga-lill jennie och lisa. trevligt. matchen däremot slutade med orättvist resultat, hylte förlorade med 2-0, men hade i stort sätt hela matchen. men vad gör man?

har träffat jian och selim mycket när jag har vart hemma, alltid lika trevligt när man kommer dit. vet inte när det blir nästa gång, söndag kanske? vi får se.

ikväll är det ingen vm-fotboll så de får bli gekås med la familia :)

jobb enda fram tills jag åker ner nu, det är så skönt så skönt :) nån vecka är de inte många timmar, men de är som sagt bättre än inget!!

see you!

midsommar

japp så efter dagens jobb tar jag en minisemester på några dagar, ska bli underbart faktiskt :) pratade med älskling precis, så underbart att höra hans röst varje gång. cant wait to see you baby love!

onsdag 23 juni.

det kommer bli en lugn midsommar tillsammans med mamma och pappa :) det ska bli skönt. har ju min fotboll att kolla på och en mycket spännande match väntar mellan portugal och brasilien.

ska bli skönt att ta det lugnt nu när jag har fått jobba en hel del, är så glad över detta. imon också sen är det långhelg.men jag hade gärna jobbat.

vm håller mitt humör uppe så jag hoppas att tiden går superduper fort efter den 11 juli! att jag får lite extra jobb utöver det jag redan har :D

låt måndag bli en av mina lyckodagar! ♥az iitta haz dikim Muhittini min

yes!

kan äntligen lyssna på musik som får mig att minnas sommar! jag har fått en del av sommaren i Turkiet och det är jag glad för, för här verkar inte bli mycket till sommar verkar det som. (jag hoppas förstås att jag har fel)

enjoy!


denna är för dig älskling! fy fan va jag saknar dig!

<3

jag har världens underbaraste pojkvän!

♥♥♥

saknar dig så det gör ont baby!

tomt

finns ingen motvation för att blogga just nu, så jag vet inte när den lusten kommer tillbaka. jag mår bara alldeles förjävligt just nu. ni som känner mig föstår varför, jag pallar inte sverige mer, 1 dag har gått och jag går under.

får se när jag hittar tillbaka hit.

jian hör av dig när du kommer hem!

take care

mamma och pappa

ja denna veckan har gatt extremt fort, mamma och pappa har varit och halsat pa. det har varit underbart! har kommit upp tidigt pa morgnarna och sen bara njutit av de fina vadret vid poolen. en dag gick vi med alskling till bazaaren har i mahmutlar, varmt som fan men tillslut kom vi fram, men de va lika varmt dar inne bland talten. stort var de ocksa och de fanns hur mycket som helst. men jag kopte anda ingenting men sag mycket fint. far se om jag gar dit pa tisdag eller inte, vi far se om jag hinner. aker ju hem pa onsdag sa det ar lite tajt om tid nu till att gora saker.

veckan annars har varit bra och vi har egentligen inte gjort sa himla mycket. en dag akte vi in med bussen till alanya, skulle ju visa dom vart jag har spenderat mina somrar genom alla ar. men de visade sig att dom gillar mahmutlar mer, vilken jag kan forsta iochmed all hets som ar inne i alanya, sarskilt nu nar sommaren borjar komma igang.

sitter pa restaurangen nu igen. borjar bli fullt har ocksa pa kvallarna och det ar skont for min pojk som annars klattrar pa vaggarna om han inte har nagot att gora ;)

idag kl 7 foljde jag och muhittin med dom till taxi knappen utanfor lagenheten och sa hejda. trakigt saklart men jag far ju traffa dom snart sa det ar okej

puss
RSS 2.0