idol 2010

jag tyckte han va så jävla bra igår!
tyckte inte ni det??!!

love

har vart lite lugnare på jobbet idag, jobbade ju till 16 idag. skönt att gå hem tillsammans med dom andra och inte vara kvar, särskilt inte efter vad sabine berättade om när dom va mindre, herregud, som en riktig skräckfilm fast detta va på riktigt. vi skulle nog kunna göra en film om det alltså, på allvar!

har pratat med min underbara pojkvän nyss, imon börjar festligheterna för bröllopet, dom hade gift sig på papper idag, så imon börjar de roliga. jag önskar såå att jag kunde vara vid hans sida! men snart så är jag kanske det, vem vet?

ikväll ska jag upp en sväng till annelie, hon har god tårta på som hon ville dela med sig av, får se om jag ser idol där eller hemma och pratar med min love samtidigt :) som jag saknar honom, men det går förvånansvärt bra denna gången hemma ändå. men de ska inte bli några 11 veckor igen inte, så mycket ska jag inte förstöra mig själv ;)

NU; duschen!

tired

idag blev det en lång dag på jobbet, kom inte därifrån förrän kl 18.30 så jag är ganska trött nu kan jag säga. ska nog lägga mig och kolla lite på the hills som jag lånade av jian häromdagen. men de får bli efter maten, om jag nu orkar trycka i mig nånting alls.

inatt åker baby till sin familj, jag önskar sååå att jag kunde få sitta på bussen tillsammans med honom. som jag saknar hans familj! jag vet inte om jag bokar? ska jag boka eller inte? inte förrän jag fått papprena iaf, de är ett som är säkert och de kanske dröjer 4 veckor till, vem fan vet? men sen vet jag ju inte hur länge jag kan få vänta igen, men ändå så har jag ju inte mkt tid på jobbet, så vad ska jag göra hemma då egentligen, när de gäller 3 dagar i november, fan va de suger!!

så jag är tankspridd och virrig typ, jag vet inte alls hur jag ska göra nu. =/

seg dag

idag har det vart nästan 300 lunchgäster på nissakanten och det uppskattas såklart, men ändå har det varit en seg dag. är nog trött på att ha livet såhär när jag tänker efter. jag har hela tiden en stress inombords eftersom jag inte har nåt riktigt jobb, denna veckan är heltid, det är ju jättebra säger allt. jo klart det är, denna veckan ja, men sen då? det är jättejobbigt att ha det såhär och inte kunna slappna av och veta att jag kommer klara mig nästa månad igen. jag har ju mina underbara föräldrar som ställer upp för mig oavsett. både när det gäller mitt liv och mitt liv tillsammans med muhittin och det uppskattas nåt fruktansvärt mycket!

ska hem till jian ikväll igen, ska kolla på idol, finns inte så mkt annat att göra nu när det är så himla kallt ute, det är verkligen höst. så fram med mössa och halsduk alltså! haha!

imon är det 4 veckor sen jag och muhittin va i ankara, när vi stod där utanför militär grinden och väntade på yünus, och jag glömmer aldrig den lyckan som jag såg i dom två killarna när dom såg varandra igen efter drygt 6 månader, det var så underbart att se att jag nästan började gråta! haha, men jag är ju väldigt känslig också. men fint va det :)

sesss!

working nine to (five) six

kom hem strax efter 18 idag, en lång dag på jobbet, men de gillas, iaf när lönen kommer. dock va de lite ensamt att jobba själv mellan 16-18. men vad gör man? jag hade iaf mix megapol som sällskap och det var inte så illa ska jag säga!

så nu känner det som jag har vart hemma typ 20 minuter och vips så var det kvällsmat, måste också ner i duschen en vända för jag luktar verkligen stek-os efter att ha stekt alla de där 90 biffarna till imon haha! sen är det att bänka sig framför tvn och kolla på idol.

imon blir det nog date med jian igen :) jag längtar, som vanligt. vi gör inte direkt mkt när vi väl träffas, men jag trivs så bra i hennes sällskap så det är inte sant!

later on dudes

en bra dag

om det bara kunde få vara helenas födelsedag idag, ta mig tillbaka till hennes dag. vi hade det så himla bra den dagen/kvällen, verkligen!



selim hade gärna fått förstöra alla kort som han så gärna gjorde, bara jag fick va där för en dag!

jobbsöndag

ja, men de blev inte så mycket jobb idag, bara mellan 8-12.30 men de får väl duga, inte fan är de direkt bra betalt bara för att det är söndag heller, är ju restaurangbranchen jag jobbar i så. fan va jag klagar, men humöret är i botten idag. den goda nyheten jag ville ha från jobbet, den kommer inte komma fick jag reda på idag, men men, det är bara att söka överallt, vilket de känns som jag redan gjort 100 gånger om!

tror jag ska träffa jian ikväll, de ska bli mys :) mellan varje gång vi träffas känns som evigheter, jag gillar inte det!

this is it; complete

lördag 25/9

blev ingen update igår efter gekås, kom hem och slängde mig framför tvn och hann se sista 5 minuterna på idol, och där stod han sen, chris, han gick vidare. så häftigt! nu är det upp till tittarna!

nu har jag precis kommit hem från en shopping runda med min lilla söta ida! det blev en hel del inhandlat faktiskt. mest på hm för oss båda, men hittade också ett par ursnygga ljusa jeans på cubus för endast 199 så jag slog till. det kände jag att jag kunde unna mig.

ida kommer hit om en stund igen, så får se vad vi hittar på, sen ska jag köra hanna och några till fest sugna till sigges ikväll, lars christers spelar idag och det är tydligen sista sigges för i år, så de kommer nog va packat med folk om jag inte är ute och cyklar.

later

lite jobb

jag blev inringt på jobbet idag, halv 12, jobbade ca 3 timmar, bättre än inget, som jag alltid brukar säga.

har vart med annelie och lämnat ungarna i oskarström idag, mysiga barn så det inte är klokt alltså! såna skulle man ha!

nu blir det gekås, blir update när jag kommer hem, för just nu kom papi in genom dörren!

våfflor!

yes, jag och papi äter ju själva på torsdagarna eftersom mamma är och sjunger :) så vi hittar alltid på nåt skojsigt att käka. idag blev de våfflor, så himla längesen jag åt det. gott va det. mätt är jag. :)

blir att träffa annelie en snabbis imon innan vi ska åka till gekås, ska bli kul, undra om kontot håller med. har lite ideer på nåt jag kanske ska börja pyssla med nu under vintern, som jag vet finns på gekås, nyligen inkommet antar jag. för har inte sett det där innan, får som sagt se om kontot håller med bara. det vet vi snart!

snart dags för idol, måste ju se om chris går vidare idag, hylte-hoppet! håller tummarna!

nissakanten

hemma igen efter att ha ätit mat och efterrätt på jobbet, mysigt att träffa tjejerna. vi fick underbara nyheter, vilket vi hade spånat lite i innan, iaf jag sabine och annelie, mer nyfikna personer går nog inte att hitta, hahaha! men rätt hade vi iaf!
så nu hoppas jag ju på ännu bättre nyheter därifrån såklart ;)

nu;

upptaget

alla våra handläggare är upptagna
beräknad väntetid; 24 minuter! walla??

jag får väl åka ner och äta med brudarna först verkar det som....

host som fan! :(

hade nettan ringt mig imorse och frågat om jag kunde jobbat för martina hade jag vart tvungen att tacka nej, mår fan sämre idag alltså. vafan händer med mej? jag vill va frisk, så jag kan gå ut och gå typ varje dag nu när det är så himla fint väder här! men jag ska pallra mig ner till jobbet idag vid 1 för att äta med tjejerna, sen ska jag springa hem till brevlådan, eller aaah, mami har väl redan tagit in posten då, men springa till köksbordet, blir de inga glada miner så blir det ett samtal! och det samtalet ska jag fan ha ut nånting från också!!

får bli idol ikväll, förväntansfullt ändå eftersom killen från hylte håller sig kvar änsålänge. ska bli spännande när det är solosång ikväll :D

imon väntar gekås, weeeeeeeyy!

det går bra nu

träffade äntligen helena igår!! det va så skönt att få krama om henne igen! hon hade en överraskning med sig hem, presenter från världens gulligaste pojkvän, jag blev så överraskad att jag nästintill började gråta. han är så underbar min baby och allt va så himla fint :)

jobbar heldag idag med, skönt :) men nu ska jag inte jobba förrän söndag, kan bli skönt att sova ut imon faktiskt, fast jag ska ju till jobbet och äta och fika imon såklart då som netta säger :) hehe! det bli mysigt

ikväll ska jag över till annelie och kolla på idol, får se hur det går för hylte ikväll, bra hoppas vi ju på såklart! ska bli kul och snicksnacka med henne utanför jobbet också! se hur golvet blir i gillestugan och sådär :)

nu ska jag ta och pyssla om min mamma som inte är riktigt kry (vem är inte det egentligen) ska fixa till lite mat och så. :)

mitt liv är bra just nu, jag är lycklig!

kärt återbesök ikväll

jobbat heldag idag, så underbart det är! endel kanske tycker jag är knasig som tycker det är härligt att jobba heldag, MEN, är man arbetslös så är det helt jävla underbart att äntligen få jobba! imon blir en heldag till och jag är så lättad. känns skönt att det kommer trilla in lite pengar i oktober, och även november då, eftersom jag fått liiiite tider i oktober också!

de va full rulle på jobbet idag! hjälpte marie i köket idag, tiden gick jättesnabbt! stekte biffar och vips så va de redan lunch! mycket entreprenörer redan och det gillar vi! =) alltid kul när man har mycket att göra!

ikväll blir det date med jian, ska bli så härligt att träffa goaste tjejen igen, känns som en evighet sen. sist jag såg henne va ju nere i hamnen i alanya och det var ju typ 12 dagar sen, men så segt tiden går här hemma om man jämför! ska klart bli kul att träffa selim också, jag har inte glömt dig min vän :)

dags för dusch!

?!

det här valet stiger mig åt huvudet!

det skrämmer mig, att SD fick så mycket röster!

vart är vi påväg?

man ska väl inte behöva skämmas för att vara svensk? men jag tror ärligt talat att jag gör det nu!

me like

ny vecka, nya tag

blev väckt av kära nettan idag! hon fråga om jag kan jobba imon, visst kan jag det. :) en heldag, så underbart. Jag mår inte bra, de kan jag inte påstå, men fan jag jobbar ändå, sålänge jag inte har feber och kan stå på benen så ska det allt gå bra.
 
efter jobbet imon ska jag träffa helena och selim äntligen! dom kommer hem från alanya idag, är på svensk mark nu :) stackarna, komma hem från 30 graders sol och värme, till detta höstrusket! menmen, det går det också, hösten är ganska mysig ibland, om man får dela den med nära och kära!

sökte kanske 8 jobb igår, får se om man har någon tur, men antagligen blir det väl som vanligt, inga svar, inte ens ett nej. hur jobbigt kan det vara att bara skicka ett snällt mail med ett nekande svar liksom? ta er tid till det FFS!

sprang förväntansfull ut till brevlådan idag när postbilen kört förbi, men till min besvikelse så var det ingenting till mig :( får hoppas på imorgon istället då!

val

ja, nu har jag gjort mitt i det här valet. Åkte upp till skolan innan lämnade mina kuvert :) känner man sig lite duktig också.

Pratade med älskling innan på msn, mitt humör var i botten, men när vi sa hejdå till varandra så var jag glad igen, han har den förmågan den mannen, att alltid göra mig på bra humör. det är en av många bra egenskaper hos honom, som jag älskar honom!

meningslös söndag

ja idag har verkligen inte vart en rolig dag, har inte hänt nånting. sen att jag inte mår så bra gör ju inte saken bättre heller!
röstning idag, ska dra mig upp mot skolan senare och rösta. vet inte riktigt hur länge som har öppet, men det hinner jag, klockan är ju bara tre.

solglimt

ja de blev uppehåll framåt eftermiddan, ida kom hit med hunden så vi gick faktiskt en runda med hunden, tror de blev över 1,5 timma, gudars. men såklart började de ju regna, men som tur va så var vi nästan hemma då, men man hann ju bli genomblöt och kall som en isbit. men man känner sig duktig ändå nu efteråt :)

gjorde kladdkaka innan, så jag är välförtjänt av en bit nu med glass till,, mmm!


saknar värmen

jag vill ha sol, åtminstonde uppehåll!

det blev ingen film efter idol igår. vi spelade buzz istället :) det är så himla roligt! mitt under matlagningen igår så kom dennis hem och skrämde halvt ihjäl oss allihopa, ingen,verkligen ingen av oss hörde att han kom in i lägenheten. fyyy fan!

idag känner jag mig golvad, kollade ut genom fönstret och helvete vilket ösregn, helt otroligt! jag som skulle med ida och hunden ut och gå. men de blir inget med det. Sen hade jag nog inte hängt med för det är nåt som är konstigt med kroppen idag, känner mig helt lam. Får väl ta och dricka älsklings medicin, som han skickade hem med mig. :) feeling of wintertime! lovely wintertime! saknar vintern i alanya, men kan inte vara för förväntansfull inför vintern som förmodligen kommer att bli i sverige denna gång. men vem vet, kanske den blir i alanya igen, det är tiden som får utvisa detta!

nu ska jag ta och koka vatten och dricka min "TylolHot"

ida och hanna

yes idag blir det bus med dom brudarna. jag och ida sitter och väntar på hanna som förmodligen kommer vilken minut som helst. ska hem till henne sen och käka tacos kolla på idol och sen på film tror jag, blir väl godis med om jag inte känner damerna fel! haha!

vart på jobbet idag, va så underbart härligt att vara tillbaka om det ändå bara va för en dag! men jag fick några strödagar till av nettan i oktober, så då kommer de trilla in lite pengar på kontot, och då är jag antagligen i turkiet när jag får dom, kanske i haci halil, den som lever får se! saknar baby nåt oerhört mycket, men de vet ni redan vid det här laget, så kanske blir tjatigt om jag ska skriva det i varje inlägg. men de är ju min värld och den är inte lätt att leva i just nu ska ni veta!

later

ösregn

har vart ute och gått en lång runda med hanna, blev på en timme tror jag. och det regnade i stort sätt HELA vägen. fyyyy fan! men de va de värt. fick prata om allt mellan himmel och jord :) alltid lika kul med hanna!
imon blir de tjejdate. jag ida och hanna, ska kolla på idol/film och käka nåt gott, förmodligen tacos :D

men först blir det jobb imorn, finally! känns som en evighet sen jag jobbade nu, och de va ju i lördags, så snart en vecka. det är tjatigt att bara va hemma, vill ju tjäna pengar, för dom växer ju inte på träd. och inte finns det nåt annat sätt att tjäna pengar heller, jag blir tokig. vill bara ner till älskling så jag kan få bli lite happy igen!

anything that hurts you, hurts me too

tid!?

15 september idag ja. snart oktober, det gillar jag :) 2 veckor sen vi var i ankara nu, önskar att jag vaknat upp i babys famn idag, men det får vänta :( och det är det värsta jag vet just nu; vänta! varför kan man inte få svar direkt, jag menar, dom märker väl på personen om det är kärlek eller freaking fuffens på gång liksom! gaah! blir tokig på det här, ändå har jag bara vart hemma 1 vecka, men de känns som en evighet fan! vill inte vill inte!
att vi pratar i telefon 2 ggr om dagen säger inte alls att vi saknar varandra heller, eller hur?

kul inlägg men jag är inte på topp idag kan jag säga!

life

nu i eftermiddag kommer ida hit igen, ska kolla på idol ikväll, som jag inte sett sen de började. ska bli mys. äta nån god mat eller så också :) martin jobbar så då får vi passa på med tjejmys :)

saknar muhittin så oerhört mycket, som tur är så pratar vi varje dag och det behövs verkligen! så underbart att höra hans röst, höra att han mår bra, att jobbet går bra och allt! längtar så efter att få träffa honom igen, jag hoppas bara att det blir snart, och att vi åker och hälsar på hans familj några dagar med :) jag saknar dom!

hoppas på post nästa vecka :)

på måndag kommer helena och selim hem, jag saknar dom också, herregud så tomt här är utan dom. umgicks ju flitigt innan vi åkte ner till paradiset. kommer nog göra det efter dom kommer hem också känner jag på mig. så de får gärna bli måndag SIMDI! men jag vet ju att dom njuter nere i värmen och det är dom väl värda mina små fina vänner :)

memories <3



pics

nu blir de lite bilder som jag har lovat.

   
   
   
   
   
 

aaah, bilderna får tala för sig själva. ni ser ju hur underbart jag haft det. Och detta mina vänner är bara en liten del av alla mina bilder, men andra är mer privata om man säger så, både på mig och mina underbara vänner!

lamt och jobbigt :(

idag vet jag inte vad det är med mig, helt nere bara sådär. saknar muhittin såklart. och jag är trött på allt väntande. men de kommer vara värt att vänta för att få tillbringa resten av livet med honom.

ida kommer hit om några timmar, ska ut och gå en runda, jag kan behöva komma ut i friska luften också. ska försöka få iväg massa cv:n dom närmsta dagarna med, hitta ett jobb igår som jag sökte, men som vanligt får man väl inte ens svar skulle jag tro. suck på det!

ska iväg och inskaffa mig en ny laddare till telen nu, kan behövas om jag vill höras med älskling och alla andra vänner i min lilla värld!

later on

basket

går inte som vi hade hoppats på med basketen för turkiets del, 81-64 till USA. men men, det är en bra nation!


blev inga bilder idag, va hos hanna och dennis en sväng istället, för se om det blir imon istället

söndag

idag blir en lugn dag, ska snart äta middag, fisk :D sen ska vi in till stan jag mami och papi, känner att jag måste följa med för att hålla mig sysselsatt liksom. annars kommer dagarna bli lama och jävligt långa!

ikväll får det bli basket, jag gillar det egentligen inte, men nu är ju fan Türkiye i final så det blir ett måste, vet att det visas på Pat Foley´s också, så älskling kollar ju med ;)
idag firar vi 6 månader btw :) ♥

efter hemkomst från halmstad så ska jag försöka lägga upp lite bilder från resan!

lördag elfte september

9 år sedan katastrofen i usa. herregud va tiden springer iväg! vad har man gjort alla dessa år liksom?! haha, mest vart i turkiet I guess och jobbat då när man väl var klar med skolan!

idag har jag jobbat igen, mellan 10 och 17, tiden bara rusade iväg och de va skönt =) jag nettan och lotta rockade ihop med alla mc veteraner haha! det gick bra ändå, men nästa år ska vi va 4 personer LÄTT!

pratat med älskling innan, han gör verkligen mina dagar värdefulla! får se hur det går med nytt jobb imon, jag håller tummarna! vét hur mycket an vill jobba, tiden går ju så mycket fortare då.

ikväll blir det lugnt, ska se om de finns nåt bra på tv, det är ju höst nu och det brukar va en massa bra program som börjar nu. men jag har inte kollat på idol, inte lönt innan de börjar på "riktigt"

anna och helena, ni kan la ta och njuta i turkiet åt mig också nu va? jag saknar att vara där som fan! kan inte förstå att jag åkte hem från det livet! jag var så glad då! med älskling! men nu är det bara att bita ihop och jag vet att de inte kommer dröja lika länge denna gången. hans bror frågade ju till och med mig om jag skulle komma och hälsa på dom i byn snart, klart jag ska det sa jag, men jag vet inte när :) men de blir så och de ska fan bli snart. om bara migverket kan snabba på lite sen för fan!

i hylte 01.13

ja, jag befann mig i hylte inatt. tillbaka till "verkligheten" kanske man kan kalla de!

jag har iaf haft 13 underbara dagar tillsammans med älskade muhittin! har vart helt perfekt. har vart i dimcay med helena selim anna och ömer. vi har vart på bazaar vilket alltid är trevligt, sen har vi ju vart i ankara med =) vilken jävla stor stad säger jag bara :) grymt! vill åka dit igen, hann aldrig shoppa ens,och där va så himla billigt, bara han som shoppa lite,  baby, vi får åka dit igen ya!

igår följde han med till flygplatsen, vi stog och väntade på att jag skulle checka in och jag önskade så innerligt att han också skulle checka in en väska. -nästa gång åker vi tillsammans älskling. jag kommer aldrig glömma hans ord!
kan inte beskriva hur mycket jag saknar honom, men jag vet att vi kommer ses snart igen och det gör mig så jävla lycklig!! ♥


idag började jag jobba halv 8, om jag var trött?? jaa de kan man lugnt säga, men nu är det ganska okej, har fått prata med baby också, så jag mår bra nu! imon är det jobb igen =) på nissakanten, mc rally! har vart med i stort sätt varje år, så får hoppas de går lika bra imon. 210 personer är anmälda men jag känner att de kan trilla in några till. får se imon!


RSS 2.0