halmstad bor

ja nu är vi inflyttade och klara. det känns jätteskönt. vi var snabba som attan igår med att få iordning så typ allt är klar. bara lite småplock med kläder, men det är sånt man kan ta lite varje dag liksom. ingen superviktigt.
var inom willys och shoppade på oss massa mat också, tur att vi hade bil säger jag bara för det blev ju en hel del som ni säkert kan förstå när man börjar på 0! så ska det vara och allt nödvändigt fick vi med oss.

idag har vi vart i stan och träffat selim och helena en liten stund, blir nog en runda på stan senare med dom också, ina och rauf hänger på också , mycket trevligt! nu när det är så himla fint väder. jag börjar ju inte jobba förrän kl 12 imon så jag hinner vara med en stund jag också =)

jag lovade ju bilder häromdan men det har vart så rörigt måste jag säga. trodde jag hade sladden här i hylte hos mami och papi, men jag hittar inte den, så förmodligen är den väl i lägenheten haha! vi har inte fixat internet där ännu, så därför passar jag på när jag är här. men på måndag ska jag försöka fixa det där, jag slutar tidigt så det blir kanoners!! massa fixande nu i början men snart kommer det nog lugna ner sig haha!

nu blir det adressändring gott folk! vi hörs snart, kanske måndag för att inviga internet i lägenheten om allt går som vi planerat ;)

PUSS :*

dålig aktivitet

ja det är dåligt med updates, både på min blogg och dem jag läser. tjejer, kom igen?! haha, men klart ingen sitter väl vid datorn när det är stålande sol ute. nä precis. eller så jobbar man som jag. men idag är jag ledig och imon

nu är vi nyss hemkomna från stugan, har träffat moster och morfar också, det var mys =) nu ska vi börja med den sista packningen för idag går flyttlasset. ska snart upp till grannen och hämta släpet som vi fick låna, sen så blir det halmstad. =) nice nice!

bilder från stugan kommer senare, har så fina bilder vid sjön där nere :)

livstecken

alltså tiden bara rusar iväg känner jag. jag hinner ju inte ens sätta mig ner framför datorn längre haha! man är ju hellre ute i det underbara vädret, eller som jag då; jobbar! ska strax sätta mig i bilen och köra till jobbet, blir väl en sen kväll som igår också I guess, var hemma typ halv 10 igår, jag var trött kan jag säga men som jag sagt innan och säker kommer säga igen cash is king! särskilt när vi ska få eget boende snart!

imon jobbar jag tidiga passet sen efter det åker jag och baby till hultsfred, så det blir ingen tidig hemkomst då heller inte, men sen är jag ledig fredag lördag vilket passar alldeles utmärkt efter som vi flyttar på fredag =) weeeiiippa!

NU; dags att kamma håret och åka, tur jag har min feta skiva i bilen =)

bbq

igår efter jobbet blev det snabbt hem och fixa sig till förfest hos hanna. tjejerna va där när jag kom och det blev massa prat musik och vin =) det va så mysigt. sen åkte dom vidare till byås men jag gick hem. baby hängde med grabbarna och följde också med till byås.

idag har jag suttit och njutit av solen, fixat lite med kläder inför flytten som börjar närma sig, me like! nu ikväll blirt grill med M och det ska bli så mysigt. väntar på att grillen ska bli klar nu så vi kan börja. jag har mitt vinglas och jag är supernöjd.


imon är det jobb, men börjar inte förrän 12, så härlig sovmorgon, så får vi se hur länge jag ska jobba, de märker vi. hoppas på mer folk än lördags så det blir lite kosing, behövs ju nu när vi ska flytta med, men annars också, det börjar ju bli sommar (hoppas hoppas).

påskafton 2011

igår grillade vi hos bror med familj, så himla gott och så himla mätt =) efter det så åkte jag en sväng till tjejerna som samlats hos ina och också grillat. jag kom lagom till tjejsnacket och massa mys =) det va så himla trevligt, tack ina för igår!!
en av dom bästa mojito jag någonsin druckit den dracks igår =) där kom hennes skills fram och snygga va dom också :P

idag skulle jag börjat jobba vid 12, men icke, chefen ringde nyss så jag måste rusa. kul att jobba påskafton va? till stängning vid 7, suck. men det får gå. jag är ju iaf ledig imon om det inte blir fler sjuklingar på jobbet!

hoppas ni alla får en fin påskafton! det är ju underbart väder om inte annat :) perfekt för en grillkväll/fest!! =)

ledig

så skönt att kunna sova ut idag och vakna av sig själv. =) det har inte hänt på länge känns det som. såklart somnade jag i soffan igår jian när du hade gått hem, haha!

idag är det strålande väder igen, så det blir nog att sätta sig ute en liten stund snart. men lite turkiskt te, så mysigt och vilken turkey känsla det kommer bli.

idag står det grillning på schemat, ska hem till brorsan och grilla lite, det blir nog alla tiders skulle jag tro.

vi hörs senare hörrni!

LÖNING

det bjöds på glass idag när jag kom hem från jobbet, mysigt och så supergod glass. som jag dock bara orkade äta typ 2 skedar eftersom jag var slut efter jobbet. citron-lakrits var det iaf, mm!

imorgon är jag ledig, det ska bli superskönt för jag har vart så himla trött nu dom senaste dagarna som jag jobbat, säkert för att jag börjat tidigt. men på lördag börjar jag inte förrän 11, vilket ska bli mycket skönt!

ikväll händer nog inte så mycket skulle jag tro, om inte brudarna ringer och vill hitta på nåt vill säga, så vi får helt enkelt se. älsk är iväg och spelar fotboll, utomhus idag, så skönt eller? det är ju riktigt varmt ute idag fast inte direkt soligt. men värmen gillas ju som fan just nu!

jag ska ta mig en dusch och sen ska jag försöka hitta mina handdukar som har blandats med mammas alla, ska börja packa lite sånt inför flytten tänkte jag, nu när jag har någon minut över och inte är dödstrött, för så farligt är det faktiskt inte.

löning idag med, det var verkligen välkommet på mitt konto kan jag tala om. kanske blir gekås imon? eller stan? den nya stadium outlet öppnar ju imon och jag behöver träningsskor =)

110419

jag kom upp i morse, men jag va helt väck när klockan ringde idag kvart över 5 ska jag säga. kan inte komma ihåg när jag somnade igår ens, men när jag slog upp min ögon missinassen nångång så låg ju baby där jämte, inte hade jag märkt att han kommit och lagt sig? vadå trött? jag är fan jämt trött nu, hoppas det blir ändring på det snart nu när den underbara sommaren är på väg =)

iaf så gick jobbet bra idag, alla fick sin frukost och sen kom kockarna, så jag klarade mig bra, men de visste vi sen innan va? =)

i eftermiddag/kväll vet jag inte riktigt vad som händer, får se om baby har några förslag att hittte på nåt skoj, vi får helt enkelt se de.

nu ska jag ut i solen lite, hade ju tur att sluta tidigt idag!

snart flyttar vi till halmstad ♥

pics.

idag har jag mest njutit av det underbara vädret som vi haft här i hylte idag. så underbart varmt det var att sitta där på framsidan med lime vatten, aah de låter nyttigt och bra så det fick hänga med här ;)

imorgon blir det tidigt jobb, börjar redan kl 7, vilket innebär att jag måste åka redan kl 6!! fy fan, hur ska detta gå? ni som känner mig vet ju hur jävla trött jag är på mornarna! suck säger jag bara!

jag lovade ju lite bilder från helgen, så dom kommer här, det var inte så många men några blev det iaf!











semesterort?

jag har ju som alltid rest iväg på somrarna till ett varmt och härligt land och det är verkligen semester för mig. denna sommaren kommer det inte att gå i och med mitt jobb. så jag funderar på en resa till hösten istället.  men vart åker man då? där det är lika varmt och skönt som somrarna i grekland och turkiet liksom =)
kom gärna med förslag, en oktober/november resa :)
kan bli spännande det här, så se nu till att kommentera!

musikblogg igen

det blev inte så jättesent idag, slutade vid 20 så det va ju lugnt. hade middags servering vid 18 tiden sen var det inget mer. norrmän som är på träningsläget, dom har tur med vädret så det måste va fina vibbar av sverige ;)

när jag åkte till jobbet dag så lyssnade jag på digilistan, och hörde en så jävla bra låt, som jag dock hört innan men aldrig vetat namnet på, så här kommer den, och eeenjoy för fasen!!




jobb

idag är det dags för jobb igen. skönt att va ledig igår måste jag säga. jag va så himla trött igår så jag somnade typ vid 10! herregud haha! men idag är jag pigg och glad igen :) så det är bara att dra sig till jobbet snart. får se om det blir sent idag eftersom jag börjar så sent som 13! men det märker vi ju. och pengar vill man ju gärna ha. fan va hemskt det är att pengar styr ens liv så himla mycket. suck. men what to do.

fint väder är det idag, samtidigt som jag kollar ut och lyssnar på låten jag la upp förra inlägget så kan jag inte mer än att längta som en tok att åka utomlands. jag vill till grekland!!! men då måste man ju ttyp åkaa senast i augusti och det kommer inte gå, för jag kommer inte få någon semester då inte. det är lite tråkigt så vi får väl välja ett land som är behaglig värme i oktober istället då. vi har ju ett tag till att tänka på det då!

nu ska jag fixa mig och säga hejdå till min sovande fining!!

ha en bra dag därute så hörs vi säkert ikväll!

skön musik

tack alla för en fin kväll igår, det vart jättetrevligt :) som vanligt är förfesten alltid bäst :) vi beslutade oss för att gå till ina sista halvtimmen innan vi drog eftersom hon sa att hon va ensam hemma, så hon fick visa sina skills med drinkblandningen ;)

bilder kommer en annan dag, jag är lite sliiiiten idag faktiskt. träffar gärnaa jian ikväll om hon har vaknat från igår ännu vet jag inte hahaha!





utbildning

det har varit intensivt nu i två dagar med jobb och utbildning. onsdags jobbade jag tidiga passet för att hinna till utbildningen mellan halv 4 och 23! jag var rätt jävla trött när jag kom hem men kunde ändå inte sova. igår vart jag ledig men de blev en runda in till stan då, träffade helena och gick på en riktig shoppingtur, det var så mysigt och vi hittadde massa fint :) avslutades med årets första mjukglass! mumma!
sen var de bara att ge sig iväg till halmstad arena för en till utbildningsdag. det var långa dagar men så bra det var! jag är verkligen nöjd att min chef anmälde mig till den utbildninge.
alkohollagen var det bland annat. och handlade också om ansvariig alkoholservering. heltt ofattbara saker som varje människa egentligen borde veta. .ja det var jättebra iaf =)

men jag är ganska trött fortfarande, jag sov inte mycket inatt, men det behöver vi inte gå in på. jobbade tidigt idag så det blev inte alls mycket sömn dessa två nätter. så vi får se hur det går ikväll, haha! hoppas på en trevlig kväll iaf :)

som jag längtar tillbaka till denna stad!

easytone

jag måste inskaffa ett par nya skor till jobbet, det funkar inte längre att gå med vanliga skor, måste ha något annat. mina funderingar har landat på skon easytone från reebok! det är ju ändå en slags walking sko, och jag gör ju inte annat än går på jobbet i stort sätt haha! så nu undrar jag om det är någon som testat dom eller kan rekommendera dessa skor?!





på tal om det så är det nog dags att göra lite nytta (kroppsligt) haha va fel det lät. men jag ska nog ta och köra ett litet pass här hemma, det va ett tag sen nu, känns dom jag inte hinner ta mig tid till någonting längre. så nu får det allt bli av, lite är bättre än ingenting alls!

 

12 april

hemma lite tidigare från jobbet idag, vilket jäkla väder det var idag då. det har regnat heeeela dagen i haverdal, så det har inte vart mycket gäster, fast mer än jag trodde det skulle bli. imon är det dags för första dagen av utbildningen. jag och en till tjej ska på utbildning i 2 dagar. ska bli intressant faktiskt. dock är det lite dum tid, håller på enda till kl 23 och på fredag börjar jag halv 9, inte jättekul men det får gå. sover ju så gott jämte baby så det kommer nog bli bra ändå!

blir lite shopping på torsdag med jian, ska bli såå nice, hoppas vi hittar nåt fint till fredag-kvällen :)

beverly hills 90210

är det någon mer än jag som bara äääääälskar denna serien? önskar att jag hade hela boxen alltså! kanske den finns på gekås? jag ska se om jag hittar den någonstans iaf!



min dag!

min födelsedag hade inte kunnat börja bättre. att vakna upp jämte min underbara pojkvän! ♥
sedan andra bra nyheter med, deklarationen kom idag och det blir pengar som trillar in på kontot innan sommaren, en ganska bra summa, så himla underbart, precis vad vi kommer behöva med tanke på; lägenhet, sommar, turkiet aah you name it!

har fått lite presenter idag, så fina saker, jag som inte ens önskat mig något alls. som många andra säkert och tycker så är det mede presenter inte viktigt längre, men såklart uppskattad då. men det viktigaste för mig är såklart att få umgås med nära och kära. men också det att vänner och andra nära också säger grattis, det är för mig så himla viktigt! själva ordet att säga det, komma ihåg det!

nu är jag ensam hemma så det får bli stök i köket lite senare, ska fixa tårta, blir den bildskön så kanske jag lägger ut en bild på den lite senare, haha, jag är ju ingen konditor direkt,men det viktiga är ju att  den är smakfull såklart ;)

jag har så härligt väder på min födelsedag också, tack för det :) förra året spenderades min födelsedag i alanya, herregud, ett år sedan och jag var inte ens med mina föräldrar. men jag hade en fin födelsedag förra året ändå måste jag säga. då fick jag ju ett par rosa converse av muhittin, detta året blev det en rosa klocka, han vet att jag gillar rosa, haha! no shit!

soligt och vårigt!

det vart minst lika mycket folk på jobbet idag ssom igår, om inte mer, herregud, men vi kämpade på bra och allting gick  jättebra. skönt att komma hem lite tidigare idag eftersom jag började liiite tidigare.

imon är jag ledig, ska faktiskt bli skönt efter en hetisk helg. sen är det bara på det igen på tisdag, ensam då, men de blir nog kanon!

vi har ju verkligen underbart väder nu, när jag kom hem så höll pappa och muhittin på som bäst i trädgården, det är härligt att man kan vara ute och jobba nu alltså, så underbart! jag gillar denna årstiden, fast såklart gillar jag sommaren bäst, hoppas på en fin sommar i år. då blir det nog många lata dagar/eftermiddagar vid stranden, då bor vi ju i halmstad också. idag är det exxakt 3 veckor tills vi flyttar, det ska bli så himla nice alltså. kanske att vi kunde få nycklarna några dagar tidigare, vi får se, det hade vart skönt med ju. =) får hoppas att jag är ledig den helgen då, annars får dom andra sköta det med flyttningen och det gör inte så mycket, haha! så kan jag tjäna pengar istället!

nu ska jag inte va kvar här mer, ska ut och njuta av den sista eftermiddags solen tänkte jag =)

musikblogg

kollade på körslaget lite nyss, tyvärr åkte casper ut nu, när jag kollade på det så fick jag lite lust på gamla fina låtar såhär på kvällekvisten










trött giiirl

ja nu är jag hemkommer efter jobb. puuh säger jag bara, vilket j*vla dag det har varit. jag skulle ha sovmorgon idag och inte börja förrän halv 12, men så blev det inte när chefen ringde och väckte mig vid halv 8, så det var bara upp och sedan iväg. slutade 18.15, så det har verkligen varit en lååång dag, med sjukt mycket folk! allt detta beror ju på vädret såklart, annars hade det inte vart kaos idag, det var ändå organiserat kaos om jag får säga det själv haha!

ikväll blir det bara lugna gatan, som alltid varje helg känns det som nu, jag jobbar imon med, tidiga passet imon. så det blir ingen stängning iaf. sen är jag ledig måndag iaf, min dag ju, skönt att vara ledig då iaf.

annars händer det inte mycket nytt, får se om det blir några nyheter nästa vecka, men jag vet ingenting om det ännu.

jian jag saknar dig även om vi träffades för inte alls längesen! <3

jobbelijobb

snart dags att bege sig till jobbet, har de sena passet idag. men de vart skönt med sovmorgon också måste jag säga.

efter jobbet idag åker jag in till halmstad för att skriva kontraktet om lägenheten, det ska bli så nice att få det gjort =) får se om jag hinner gå lite på stan innan också. känner att jag måste hitta nåt nytt kul som jag kan ha på mig på fredag. men vi får se helt enkelt!

vi hörs ikväll!

gammalt

har suttit och läst igenom massa gamla inlägg, typ 1 år gamla, jag vet inte varför egentligen men jag hade inget bättre för mig.
läste om hur jag var utan muhittin i dryga 3 månader, hur klarade jag det? men här är jag, med han vid min sida varje natt, och jag njuter av varje dag.



anyway så läste jag om när mamma och pappa var och hälsade på i turkiet, så underbart vi hade det, då levde man som turist i turkiet som man inte gjort på väldigt länge annars, det blev ju liksom en vardag där nere tillslut. men den veckan vart helt underbar!



har skrivit om sånt som väcker så mycket minnen och känslor nu och jag inser verkligen hur lycklig jag är tillsammans med muhittin och vi har kommit såhär långt. för det har verkligen gått bra för oss i sverige än sålänge. även fast det inte känns så bra just nu med allt, jag lever med en inre stress helahela tiden verkligen, men jag hoppas den försvinner när vi väl stadgar oss i halmstad. att man kan pusta ut lite. ingenting har hänt mellan oss två utan det är allting omkring, skola, jobb, boende, vänner man kan lite på och inte lita på. massa sånna saker som spelar så stor roll i ens liv. men jag har valt att inte bry mig, jag sätter oss två i första hand nu och det gör livet lite enklare.


jag är otroligt glad över att jag har min underbara vän helena vid min sida i vått och torrt. att bolla tankar med henne om precis allt mellan himmel och jord är guld värt! jag kunde inte önska mig en bättre vän som får mig att må så fruktansvärt bra. jag tänker, nu och för alltid, bara omge mig av folk som får mig att må bra och tänka positiva tankar. varför välja något som bara är jobbigt?! nä, det är över nu och jag älskar mina vänner (ni vet vilka ni är)

ett ljus i tunneln

som ni kanske undrar över när jag skrev om en tillfällig lösning i nåt inlägg tidigare så handlade det om lägenhet. så det har alltså blivit så att det blir just en tillfällig lösning.
jag ska in på fredag och skriva på kontraktet efter jobbet. sen flyttar vi in den 1 maj, det ska bli såå härligt. passar perfekt att det är en söndag också, för jag vågar fan inte köra med släp alltså hahaha!

idag har jag vart hos frissan och fixat ögonbrynen, så snabbt det gick och så bra det blev :) hon är duktig denna tjejen, bra att det finns i hylte.

pratar med en tjej som är i mahmutlar nu, herregud, tänk för ett år sedan, det var typ då vi också va i mahmutlar, i våran underbart fina lyxvåning. som tiderna förändras alltså. men det är härligt att ha fina minnen att titta tillbaka på också.



mistake

för några dagar sedan på jobbet så hörde jag J-lo´s låt typ varje dag (in the floor) och märkte att jag tyvärr fått fel version på min skiva, denna versionen är såå mycket bättre då jennifer sjunger mera :)




alltid ett budskap

igår var jag hos min underara helena igen. pladdrade på så vi nästan blev helt paff när vi kollade på klockan och de va redan 8, vart tog timmarna vägen liksom, haha! eftersom vi var utan pojkvännerna så bestämde vi oss för att kolla på film, tjejfilm :) så det blev remember me. vilken bra film måste jag säga, sorligt som fasen men så himla bra. och som med amerikanska filmer så har den alltid ett budskap såklart. kan sammanfatta att detta handlade verkligen om att ta vara och uppskatta det man har. en dag kan det vara försent, utan förvarning. så fin det var. har ni inte sett den så rekommenderar jag den stark!



undra om en tillfällig lösning är bra i mitt och min älskades liv just nu? jag menar, det är bättre än inget. vi får se. skickar ut han på uppdrag idag. får se hur det slutar, haha!

 

söndag 3 april

hemkommen från jobbet nu, inte direkt trött idag även fast jag började tidigare. så jag kanske börjar vänja mig nu? det låter bra så det kör vi på! hah nästa vecka börjar vi ännu tidigare, det är bra med fler timmar nu, det behövs verkligen om man ska hålla på att pendla hela tiden!

ikväll ska jag träffa min underbara helena, äntligen! ska bli mysigt, bara sällskapet gör hela kvällen. imon är jag ledig också, så behöver inte tänka på det heller. jobbar inte förrän på onsdag, då har de kommit en ny tjej också, ska bli trevligt :)

jag tror det vankas fika i köket, kan känna doften av kaffe, så dags att kila.

glassmonster

idag har det verkligen varit en underbar vårdag!
det är så härligt när man åker till jobbet och tar på sig skinnjackan istället för den stora pluffsiga jobbiga vinterjackan, ja ni hör ju hur less jag är på den, hah!

var dimmigt som fasen idag när jag körde till jobbet idag, men sedan klarnade det upp ordentligt och det vart superväder! folk satt till och med ute och åt lunch, det är inte dåligt!

ikväll blir det bara lugnt, jag är helt slut idag. älskling är inte hemma ikväll så jag tänkte kolla på körslaget och sedan mumsa i mig min glass som jag faktiskt unnade mig själv idag

jobbhelg

yes, jag jobbar hela helgen som sagt. men det känns bra. jag tycker ju det är skitkul att jobba nu igen :)

idag händer nog inte mycket, ska iväg å kolla på lite bilar efter jobbet, får se vad som tycks om det, men man ska inte hoppas på för mycket, hehe! så lite sysselsättning har vi när jag kommer hem iaf.

har kollat runt ännu mer på nätet och hittat massa kläder jag vill ha!! så jag måste nog ta en vända inom stan snart, jag behöver nåt nytt i garderoben. särskilt när det vankas utgång om nån helg menar jag haha!
är det inte alltid så att man tycker aldrig man har nåt nytt/roligt när man väl ska gå ut!? haha, sån är jag iaf!

lurad/lurade

det har vart en rolig dag idag, haha! dels har jag blivit lurad plus att vi lyckats lura några som verkligen har gått på det med, haha! va kul vi har haft! han har bra fantasi min boy hahaha =)

imon är det dags att jobba igen, men jag har sovmorgon så jag behöver inte åka förräns vid 10tiden :) på söndag har jag tidiga passet däremot, men de går så bra det med. så jian jag kommer hem ganska tidigt på söndag om vi skulle ses då. smida lite planer inför den 15 kanske? för jag kan inte smida bra själv märker jag, haha!

nu blir det nog film snart med lite mys med älsklingen ♥

we do what you DON`T

denna låten är en av dom bra låtarna som förgyller min väg till jobbet varje morgon, enjoy



1 april

ja, idag är jag ledig. slipper man att bli lurad på jobbet iaf, haha, jonas brukar vara rätt finurlig måste jag ändå säga haha!

ny månad igen då, satan så snabbt det går, målet med denna månaden får väl vara att hitta en lägenhet och för min del umgås mer med jian :) can´t wait to see you!

grått och mulet idag, men inget regn än så länge iaf, får se vad dagen har att erbjuda.

igår  var vi hos hanna och käkade god mat, blev sååå mätta och ändå tryckte vi i oss massa godis efteråt haha! brukar va så, godis går alltid ner ;)

RSS 2.0