Fika

Påväg

Nu är på väg till Göteborg. Har införskaffat lite färdkost i Falkenberg så nu ska vi klara oss hela vägen tror jag :)
Får se nu om Göteborg kan uppleva våra förväntningar ikväll, men det ska nog bli bra. Vi är ju många så detta kommer bli perfekt skulle jag tro!

Underbar kvällsmat

Gekås

Nu är vi hemkomna från gekås, det var inte alls mycket folk där idag och det var himla skönt. I köpte inte mycket men jag hittade ett underbart doftljus som jag nu inviger. Älskar doftljus ;)

Imon blir det väla istället eftersom jag inte kunde åka dit igår för jag blev sjuk. Låg helt däckad i soffan tills igårkväll, men nu är det så mycket bättre och febern är borta. Jag är glad att det inte varade längre än så nu när nyår närmar sig med stormsteg och jag längtar jättemycket <3

Nu blir det Bingolotto med dom bästa!!

over

nu är julen över officiellt, så många har gått tillbaka till sina jobb idag. men jag är ju fortfarande ledig. har gjort en massa ärenden idag som va nödvändiga. nu ska jag ta tag i att betala alla räkningar som ligger här hemma i en jättehög. inget kul men det måste ju också göras.

juldagen firades faktiskt på byås och tro det eller ej, men jag hade jättekul! va så kul att träffa alla, verkligen alla va på byås med. så tack tjejer för en underbar kväll!

imon bär det av til helsingborg för lite shopping, gonna be great!

På begäran

Är det fest eller?

Förfest

Efter ännu en dag av julfirande så har jag nu svirat om och fått på mig mina älskade klackar! Det är dags för lite förfest med tjejerna! :))

Juldagen

Mys med saga efter alla julklappar

God jul alla fina!

Natti

Då var denna fixar dagen slut. Allting har fallit på plats idag och jag är helnöjd. Vi avslutade kvällen med Bingolotto och jag blev den enda lyckliga vinnaren, wiho!!

Imon blir det familje mys från halv 1 och framåt, ska bli mysigt med alla samlade.

Nyårs festen är kirrad nu också! Kommer bli awsome guys! <3

Julstämning

dan för dan

alla julklappar är klara, pust så skönt säger jag bara, dom sista kirrade vi igår =) och alla är inslagna också, ännu bättre. så nu blir det bara lite fix med mat tills imon och såklart lite rocky roads står på schemat idag.

nu ska jag försöka mig på att klä granen här hemma, kommer nog bli toppen, sen kommer hanna och färgar mitt hemska hår i eftermiddag.

ikväll blir det bingolotto med grabbarna, vi hoppas såklart på storvinst såhär innan jul.

Klapp

Världens sötaste paket, till världens sötaste tjej!! <3

Pics från heagårds julfest

torsdag

godmorgon på er alla läsare!

nu är jag då ledig framöver, får se hur länge jag kommer gå hemma nu. det ska bli skönt att vara ledig över jul och nyår iaf, då vi får finbesök också, längttar massor!

idag blir det lite sista julklapps shopping i halmstad när muhittin kommer hem från jobbet. ska försöka få upp julgranen idag med så vi kan klä den här hemma!

vilken kille va?

jag har hört många som sjunger just adele´s låt, men detta är ett av det bästa jag någonsin sett

 

day off

har vart ledig igår och idag. välbehövligt. igår vaknade jag med sprängande huvudvärk, så det kändes som jag hade tömt hela baren på jobbet själv, men eftersom jag inte drack någon alkohol så var det inte svaret haha!

idag är det bättre så det får väl bli lite gjort idag, imon jobbar jag heldag, min sista dag på heagård. så jag tänkte hämta julgranen hos mamma och pappa idag, men klär den nog inte ännu tror jag. sen kanske det blir en runda till smålandsstenar idag, vi får se. min favorit butik där kommer ju lägga ner den 1 januari, så det gäller ju att passa på. kanske kan hitta några små fina julklappar där också, annars är det till mig jag ska handla faktiskt.

bilder från personal festen kommer senare idag :)

Julfest

Nu är julfesten i full gång här på jobbet!

Gekås

Det blev en tripp med mitt hjärta till gekås i eftermiddags efter att bilen gått igenom besiktningen :)) det var inte alls mycket folk så det var underbart. Det blev en hel del julklappar men också lite till oss själva :) så ikväll har det stått inslagning på schemat, det känns bra för vi är snart helt klara med detta. Det är ju trots allt bara en vecka kvar till julafton.

Mysigt

Idag mår jag så mycket bättre så det blir jobb imon hela dagen. Över 400 pers imon. Så det blir jobb mellan 10.30-24 (om inte senare)

Ikväll kom Alexandra över så det har blivit pizza och film. Kollade på "inte utan min dotter" och nu någon overklig film med Nicolas cage :) så mysigt och skönt att inte behöva vara ensam när muhittin jobbar kväll :)

bläää

soffläget fortsätter idag, börjar bli less på detta nu. blir inget jobb imon heller. på fredag måste jag bara masa mig dit, jag har bestämt att jag ska dit på fredag, hoppas bara att det inte blir något mer nu! är trött på att bara sitta inne och inte orkar göra någonting, orkar ju inte ens laga mat. då är det illa, så imon blir en sista dag att krya på sig, sen får det va nog! har bara 3 dagar kvar på jobbet sen och dom ska jag jäkla jobba också! har julfest på söndag, får se hur länge jag orkar stanna där om jag nu tar mig dit, men det ska jag nog, för det är ju jobb först på dagen.

ikväll händer inte mycket då som ni kan förstå, blir väl att kolla på tv då, kan många reklamsnuttar nu, haha, så trött jag blir på mig själv. ingen pojkvän hemma heller som kan ta hand om mej, men han får ju ta hand om sitt jobb som han nu skrivit avtal med, tillsvidare, så himla skönt! det känns bra!

hoppas ni andra mår bra där ute! =)

NU;

twilight på kanal 5!

hur söta är inte dessa?

öppna din dörr

 

bland de vackraste jag någonsin sett

 

 

 

 

sjukling

är fortfarande inte bra, så min lediga dag blev en riktig hemmadag. kommer bli hemma från jobbet imon också. sen får vi se om jag orkar ta mig dit på onsdag.

jag har ändå försökt få lite gjort idag, så jag har faktiskt gjort lussekatter och knäck idag. vet inte när jag skulle hinna med detta annars! är ju inte långt kvar till jul nu och jag vill inte stressa in i det sista som jag alltid gör annars. det är ju nog med julklappsstressen som inte det blivit mycket av för världen ännu.

nu är jag helt färdig efter stöket i köket så det blir soffan tills jag förflyttar mig vidare till sängen.

Söndag kväll

Ikväll är det 3e advents mys med film och glass <3

Änglavakt

Slutade halv 1 på jobbet igår. Körde hem som vanligt och ville bara hem då jag mått dåligt hela dagen på jobbet. Feber och massa skit så det skulle bli skönt att komma hem och bara gå och lägga sig tänkte jag. Jag hann nästan till första infarten till Hylte när bilen framför mig plötsligt bromsar när han håller på att köra om bussen framför oss. Så jag bromsar ju också eftersom jag trodde de hänt nåt längre fram. Jag ser bilen framför mig börja slira fram och tillbaka på vägen och känner att mina bromsar inte tar, inte alls! Så börjar slira jag med. BAM rakt in i framförvarande bils bakdörr, sen bara börjar min bil snurra och sen smäller jag rakt in i mitträcket, sen vart det tvärstopp! Jag går ur bilen och ser att de andra är okej också, sen hör vi en bil komma i värsta höga farten och vi tänker alla shiiit det kommer smälla igen. Men bilen lyckas bromsa trots den höga farten hann hade och kunde köra mellan våra bilar. Då ser vi att det är polisen som tydligen var på väg någonstans, så vi hade tur att det ändå var dom som kom så vi fick hjälp snabbt!

Det kunde gått så mycket värre, men alla inblandade är oskadda.
Så ja, jag hade verkligen änglavakt inatt!

lördag 10 december

idag är det min tur att inte känna mig 100. vaknade lite täppt och känningar i halsen. suck. jag har verkligen inte tid med detta nu! jobbar idag mellan 13-24. blir det inte bättre senare så kommer det bli en lång och svettig dag.

den 18 blir det personal fest på heagård, först jobb mellan 12-22 sen så är det vår tur att gå på julbordet och drickan. det ska bli trevligt att umgås med personalen utan jobb faktiskt.

nu blir det att snygga till sig lite, sen åka till halmstad för att ta hand om över 200 gäster!

ha en fin lördag alla fina!

Ännu ett julklappstips

working girl

halvledig idag, förmiddagen är fri, börjar jobba klockan 17 idag. många julbord beställda ikväll, så det blir nog livat skulle jag tro.

annars händer egentligen inte så mycket just nu. nästa vecka när jag är lite ledig så ska jag ta tag i julbaket, det ska bli mysigt. kommer lukta jul i hela lägenheten när jag är klar. fått insider recept på kalasgod knäck från en på jobbet, kan de blir bättre än att få det av en kock som just nu är mitt uppe i flera tusen julbord? nej, skulle inte tro det.

det kommer bli en sväng till gekås inom närmsta tiden också, söndag eller nästa vecka, det kryllar väl av folk där varje dag nu så det spelar nog inte så stor roll vilken dag man än väljer. vi måste ju dit så, det får bli att trängas. (jag hatar det)

Sweet wednesday

Blev en riktig syskon dag idag. Först har jag hjälpt syrran att flytta. Oskar och Niklas var duktiga små krabater som också ville hjälpa till såklart :)
Sen efter det åkte jag direkt hem till brorsan.
Nu ikväll har det inte hänt mycket, m har åkt på influensa så det blev inte mycket gjort efter att jag hämtat honom på jobbet. Så jag hann inom Ica ikväll innan dom stängde så jag kunde skämma bort min sjukling med lite svensk huskur; glass! Vilket inte hann trodde på, men visst är det så att man ska äta glass när man är sjuk!? Haha! Det slank ner iaf och jag kanske njöt lite mer om jag ska va ärlig! ;)

ledig dag

ja efter  13 timmars jobba idag så är det riktigt skönt att vara ledig idag och bara va och ta hand om sig själv. precis vad jag ska göra idag efter att jag hjälpt syrran med flytten. ska strax åka dit, så det blir väl lite mer uppdatering när jag kommer hem därifrån.

Vilken bra dag

Ja idag har det varit en dag med massa bra nyheter! Började med att Helena meddelade mig att intervjun idag gick bra och selim har nu permanent uppehållstillstånd! Så jävla underbart! Jag är så himla glad för deras skull!! Sen den andra var mycket bra besked angående muhittins jobb. Papper skrivs nästa vecka. Så en lättnads suck drog jag idag, så skönt för framtiden och alla planer idéer och drömmar som vi har så är detta ett steg i rätt riktning iaf. :)

Jag är ganska så nyss hemkommen från jobbet, det har gått bra idag, riktigt bra. Fick en dag till av chefen idag, det är väl bara att tacka och ta emot (när det kommer till lönen iaf) haha! Så nu ska jag sova, jag somnar förmodligen så snart jag har stängt ögonen!

Imon ska jag hjälpa syster att flytta, så det blir ingen vila här inte! Jo sen efter blir det slappe. Och jag börjar inte jobba förrän klockan 17 på torsdag, så det blir nice!

God natt alla fina läsare!

Nu;

Ja nu blir det film mys med en massa våfflor, mmm så gott det ska bli! Va längesen

Som på beställning

Nu är jag klar med den första beställningen, det har nämligen kommit in fler.

Ledig

Det har blivit väldigt dålig uppdatering här på bloggen nu i helgen. Men jag har bara sovit och jobbat, så jag har inte ens haft tid att sätta mig vid datorn. Men idag ska det väl bli lite mer kan jag tänka mig. Ska göra två beställningar på paradisio idag, jag lägger upp bilder sen när det är klart. Annars verkar det bli en slappe dag idag. Och det kan behövas efter ca 30 timmars jobb på tre dagar. Jag orkar egentligen inte. Men snart är det slut!

Inte så kul att vakna till det här i morse heller

Paradisio - december nyheter

Its time

Ja nu är det snart dags att ta sig till jobbet. Jag har djävuls passet idag 11-24. Snacka om ont i fötterna när man är klar, förra gången kunde jag knappt gå ordentligt! Men det är bara att bita i det väldigt sura äpplet och se glad ut, right?

livet är hårt ibland

tristessen är ett faktum här. skit också. jag är på dåligt humör. allting är bara blä! ingenting är kul just nu känns det som. jag vet att man ska ta sig an sånt som man blir glad av, eller åtminstone inte grämar sig över flera dagar innan det är dags. men jag har inget val just nu, och vad visste jag? om 1  månad är det över, jag har nästan aldrig längtat efter nåt som jag gör nu, ge mig den 22 december, please!

Paradisio - dagens nyhet

Post

Ja nu jäklar ska det pysslas hörrni :)

Vad ska ni andra göra idag?

RSS 2.0