back to where we started

ja nu är vi tillbaka i hylte, vi saknar redan vår fina lägenhet i halmstad. men om det blir som vi vill så flyttar vi nog tillbaka till halmstad när det är möjligt. men man vet aldrig vad som händer. nu ska vi ta tag i livet här ett tag först. får se vad vi gör med planerna. men det blir nog bra

vart en sväng på jobbet idag, va riktigt trött och det hjälpte ju inte att det inte var något att göra. så jag stack hem halv 1. helt dött fan. jag var också död, riktigt trött i bilen, blev rädd för mig själv ett tag, livsfarligt för fan!

om man skulle ge sig ut i solen när man för en gångs skull är ledig? men kroppen får la en chock och typ smälter eller nåt.

laaaater babes!

snart;

aah snart går flyttlasset mot hylte. sitter och väntar på bror och älskling nu. dom ska komma med släpet. jag har fixat det sista nu efter jobbet. fick sluta lite tidigare, det behövdes. så nu är det bara sista städningen kvar, men det kan inte göras nu med 568 väskor på golvet.

ledig torsdag fredag nu, ska bli skönt. så kan jag fixa lite i hylte sålänge. hur vi ska göra senare och massa sånna grejer. skönta att va ledig mitt i veckan när man inte är ledig varje helg!

största anledningen att jag bloggade var att tvinga er lyssna å denna, ni som hört den innan vet ju hur jävla skön den är. hörde den ute på james i helgen, skakade rumpa ordentligt till denna gjorde vi =)



hylte

imorgon går flyttlasset till hylte. min kära bror kommer in med släp och hjälper oss, snällt. jag vågar fan inte köra med släp haha! så inom kort blir vi hyltebor igen, känns både bra och dåligt. men man få ta det som det är, annars hade inte baby kunnat jobba ju, och jobba är så förbannat jävla viktigt och samtidigt svårt att få. eftersom detta inte var ett sommarjobb så är det ju värt allting att satsa på!

nu blir det jobb för min del, hemma efter 8 ikväll. ciao bella!

just miss the feeling

antingen så har mina vänner redan vart utomlands i år, andra ska åka och många planerar vart dom ska åka och när. det gör lite ont i mig när jag vet att jag inte kan komma iväg i sommar. enda sedan jag slutade högstadiet så har vi vart utomlands på solsemster varje sommar liksom. det vill säga 8 år. så inte konstigt att det svider lite.

jag vet också att jag inte kommer åka till turkiet på solsemester, isf om vi ska hälsa på muhittins familj eller släkt men inte en semester till alanya, jag är mätt på det nu. enough is enough.

jag hade ju gärna upplevt nåt annat med honom, även om jag har varit där innan så spelar det ingen roll, det kommer bli helt nytt tillsammas ändå. portugal lockar hårt, även grekland och spanien. time will tell

bilder från midsommar


babys fina dukning




min fina DJ :)




jag och mitt ♥




tyvärr så fick jag inte med kameran ut, typiskt.


right now

en riktigt lång sovmorgon tog vi idag, det behövdes verkligen efter en veckas jobb och massa annat fix.
men nu blir det frukost då (!!) och sedan fix innan kvällens festligheter. :)

midsommarafton 2011

vart en konstig dag idag. började med att bilen inte startade i morse 07.05 och jag börjar ju 07.30 idag! herregud, sprang upp och väckte muhittin som hoppade upp ur sängen och skulle hjälpa mig. till slut kom en granne ut och hjälpte oss med startkablar. snäll som få! men jag ringde jonas i panik och snäll som han är så hämtade han mig. vilken toppen chef man har!!

det vart ganska lugnt på jobbet idag ändå, men en del golfare var ute på banan ändå, men inte mycket lunchgäster däremot. men det hade vi inte räknat med heller. så jag hann med halv 3 bussen hem idag, det var nice.

hem och hämta baby för att åka till ica maxi och köpa gotte tills imon. så nu är allt fixat inför morgon dagen iaf. helena kommer med drickan imon också, så det här kommer bli hel nice!

provade att baka såna däringa makroner idag också, och det blev lyckat. muhittin gillade dom och det är ju inget dåligt betyg =) söta kakor måste jag säga alltså. men det tog lång tid, men de va de värt då :)

nu blir det snart sängen känner jag. har vart en hektisk dag som började i panik då med bilen haha.

hoppas ni haft en fin midsommar iaf!

ingen vila

nu ska jag sticka iväg till österskans och möta upp harena, sen drar vi till göteborg. berättar mer imon eller nästa gång jag hinner sätta mig här

byebye sunshines!

NU;

dags att bege sig till jobbet.

later

can´t wait

mer att göra på jobbet idag, och härligt väder. så det gick snabbt att jobba idag. bara 2 dagar kvar sen lite ledighet igen, det ska bli härligt. och mina fina vänner kommer ju hit på lördag för lite party, det ska bli så himla kul! får hoppas att vädret blir okej också, inget regn bara så är jag nöjd :)

imon ska jag och en jobbarkompis iväg till götet, det ska bli intressant, synd att man inte hinner med någon shopping bara, haha, det får bli en annan gång. finns ju andra större utgifter som är lite viktigare nu.



eric saade

vad tycker vi om saades nya låt då?



bil

nu är jag och baby stolta ägare till en renault megane :) life flows

plans

införskaffade mig en välbehövlig pryl idag på väg till jobbet; ett paraply. fan va det har regnat idag fram och tillbaka. shit! men bra att göra på jobbet var det idag trots det dåliga vädret. dom där golfspelarna dom är trogna kan man säga.

imon bär det av till hylte efter jobbet, ska fixas en massa grejer, eller massa grejer, men mycket till en sak hehe. får hoppas allt går bra =)

på torsdag bär det iväg till göteborg med harena :) weeeii

montag

ny vecka och nya tag brukat man väl säga. har haft sovmorgon idag, inte helt fel om ni frågar mej. vaknade av att det regnade som fan så jag måste springa inom nån affär och köpa paraply, annars kommer jag se ut som en dränkt katt när jag kommer till jobbet, inte så himla kul kanske.

ikväll ska det skrivas kontrakt med den nya tjejen, så hoppas att allt går som det ska. isf är allt klart och då kan vi bestämma hur vi ska göra med den lägenheten i hylte och allting. jag vill bara att allt ska bli klart nu så man kan börja tänka på nästa fas liksom. släppa denna lägenheten helt här och fokusera på den nya.

nu blir det lite frukost sen ska jag ge mig iväg.

good news

lägenheten är uppsagd och vi flyttar till hylte den 1 juli!!


nu har jag och jian precis kommit hem från en shopping tur på stan. hittade lite smått och gott :D

beautiful song - beautiful girl

håll tummarna

låt oss hoppas på något positivt om nån timme!

INSHALLAH

torsdag 16 juni

det blev tyvärr inge bilder igår på arsfortet då vi låste in alla värdesaker och det gick inte ha något på sig. meen hur kul som helst var det även om vi inte vann (kan inte riktigt förstå att jag säger det, men iaf)
vi blev indelade i blandade lag och sen var det bara att köra för fullt i 2 timmar. det låter ganska mycket men fan va tiden flög iväg. tror vi klarade 4 celler eller nåt sånt, herregud, det var inte lätt ska jag säga haha!

idag är jag ledig och det är så himla skönt, sov utan att bli väckt av alarmet, förutom när muhittin skulle till jobbet då, men  jag somnade om snabbt när han hade gått. det va skönt. innna vart det ju alltid tvärtom.

jag tror jag  åker hem till hylte lite i eftermiddag. var längesen jag träffade mamma och pappa. så får det nog blir. prata lite viktiga saker med dom också. saker förändras ju för oss hela tiden. så vi ska se hur vi ska lösa detta på bästa sätt nu.

imon kommer bästa helena hit :)

fångarna på fortet*

sista dagen på det långa arbetspasset är här!! och ikväll blir det kick off med jobbet också, så jag hinner bara jobba 4 timmar idag, sen bär det iväg till arosfortet! det blir inte bara restaturanarbetarna utan även kansli, shop och banarbetarna. så vi blir många, typ 20 stycken. hoppas det blir kul och att min vinnarskalle inte tar över för mycket som vanligt, haha!
jag ska ta med kamera och sen om jag kan få några bilder, hehe!

på tal om bilder så la jag aldrig upp  dom från förlovningsfirandet på wild west so here they are. better late than never

     

det var allt för nu, men  kommer ju en uppdatering om hur det gick ikväll, eller? ja vi får se, haha. det ska bli spännande iaf, för jag har aldrig vart där, inte hört nån prata så mycket om det heller. så jag ska recensera er sen :P

I have a dream

väääldigt seg idag när jag kom hem från jobbet. men så är det ibland. det är bara att ta nya tag imon =) vet knappt vad det är för dag längre när jag jobbar jämt haha! tur vi har olika priser på lunchen på helg och vardagar så jag kan skilja på om det är helg eller inte haha! på fredag blir det iaf date med bästa jian, det ska bli såå jävla nice. längtar hur mycket som helst, hoppas allt går som det ska nu bara =)

om det inte vore för pengarna så skulle jag gått en utbildning till hösten efter jag slutat jobbet, eller kanske till  och med under tiden jag jobbar, men nu går inte det. det ska alltid förstöra, dessa jävla pengar. det styr verkligen ens liv, hur sjukt är inte det. vi klarar oss såklart och har det bra, med bra liv och allt men de där lilla extra någon gång hade ju aldrig skadat, eller hur?

blir nog att gå och lägga sig tidigt idag, det känner jag nu, men först måste jag fräscha upp mig med en dusch!

natt bloggning

har vart en händelserik dag på jobbet, började med att jag fick börja tidigare och sen var det full rulle med alla juniorer som hade tävling. efter det var det bröllop på gång. restaurangen förvandlades till en jättefin fest avdelning. brudparet var jättefina och alla verkade ha en härlig kväll. för att inte tala om hur fin maten var som serverades. det var kul att se. jag har inte varit med på ett bröllop innan. dom är nog inte klara ännu, det blir nog en sen kväll.
imon ska jag jobba tidigt, så det ska bli härligt att komma hem tidigare imon eftermiddag. lite jobbigare bara att gå upp vid 6 tiden imon. men det är smällar man får ta :)

på fredag blir det jakt på midsommarkläder med min älskade vän jian! ska bli så mys att träffa henne för en dag på stan bara vi tjejer. =) blir nog jättebra!

baby har draigt iväg på äventyr så jag ska snart lägga mig nu, kan bara inte slita mina ögon från filmen som går på 4an för tillfället, tror jag sett den innan, men för väldigt längesedan.

känner jag mig själv så går jag och lägger mig och läser den bok jag håller på med just nu. har hunnit läsa ut en sen vi flyttade in, snart den andra. henning mankell är fortfarande en av mina favoritförfattare. man kan inte sluta sig där heller.

hoppas alla har en trevlig helg!

lugn dag

idag har det varit väldigt lite att göra på jobbet, så jag stängde tidigt och gick hem halv 6 redan. helt öde var det verkligen. så det blev tidigt hemkomst vilket känns väldigt skönt för en gångs skull. jag har många stängningar denna veckan för alla vill byta. imon igen, för en tjej som skulle på student, jag har ju ingen att fira så varför inte? det är lugnt på kvällarna på jobbet med så det är helt okej faktiskt. bara det att busstiderna suger så det är inte lika kul. måste införskaffa oss en bil snarast, särskilt när vi fått nya tider på schemat på helgerna. sen ska ju baby börja övningsköra snart också, svenskt körkort är ju ett jävla plus på denna arbetsmarknaden. helst sjukt egentligen.

hörde också idag att det ska bli massa ändringar i busstabellerna. så vi får väl se om det blir bättre eller sämre nu då. norra station skulle ju helt försvinna med, det hade jag verkligen iiiiiiiingen som helst aning om.

nu blir det lite nätshopping, eller jag ska iaf kolla, me love!

torsdag 9 juni

fixar morgon idag. har duschat, fixat med massa papper å grejer. känns skönt att gå lite gjort sådär innan jobbet. ska snart ge mig iväg till bussen, 4e dagen av denna monster vecka nu, vilket innebär "bara" 6 dagar kvar. det blir en jobbig vecka känner jag och jag är redan trött.

nu för tiden så är det alltid muhittin som går upp först på morgnarna, det känns så ovanligt, innan har det ju alltid varit jag. things changes. och det är ju inget dåligt, för jag är så glad för hans skull att han fått ett bra och riktigt jobb nu. det har gått snabbt, visst ett sommarjobb hade jag också blivit überlycklig om han fått, men detta är ju bara ännu bättre :)

dåligt väder som fan idag, så det gör inte så mycket att jag ska iväg och jobba idag, annars är det en pina att va inne och jobba när solen skiner ute och man inte kan gå ut alls på jobbet, utan bara springa med massa tunga tallrikar inomhus. haha

imon är det student här i halmstad, får se om det har någon påverkan på jobbet, om det blir mycket eller lite. det märker vi imon =)

midsommar?

jag börjar redan få lite smått panik över midsommar! jag har ingen aning vad jag ska ha på mig, vill ju ha något nice liksom, nått nytt! jag vet ju typ vad jag är ute efter men kan inte hitta! en maxiklänning står överst på önskelistan, MEN jag kan inte hitta den, är det nån som har tips eller annat så är ni välkomna med dom! vare sig det är internet sidor eller affärer (ja ni hör ju min frustration haha)
vi vet inte ens vad vi ska göra på midsommar, men något måste man ju göra? hallå liksom, det är bara midsommar en gång om året ;)

det tråkiga/knepiga är ändå att jag har stängning på jobbet då. jag menar hallå vem spelar golf på midsommarafton? jag hoppas på att kunna stänga tidigare (tidigare än 19 menar jag då)

vad ska ni göra på midsommar?

zlatan ääääger

lägesedan nu. det har hunnit hända lite grejer, typ. i fredags var vi ju på wild west och firade 1 år som förlovade. hanna och hennes pojk gjorde också sällskap. det var trevligt och mycket god mat =)

det har vart skönt att vara långledig. men nu jobbar jag igen. började i måndags. i söndags hann vi åka till brottet också, varmt som attan och jag brände mig såklart, men det tillhör bara vanligheterna så ingen är förvånad.

igår började muhittin jobba, det har gått jättebra. nu sitter jag och väntar på att han ska komma hem =) så härligt att vi båda har jobb alltså, lovely!

sverige vann igår,underbart det också, jag säger bara ZLAAAAAATAAAAN!

iphone?

har varit rätt sugen på den här finingen ett tag nu. får se om jag slår till snart;

1 år

idag (klockan är ju efter 00 så det är fredag den 3 juni) har jag och muhittin varit förlovade i 1 år! herregud vad tiden går snabbt. för ett år sedan så var jag baby mamma och pappa i mahmutlar och njöt av värmen. pappa hade gjort underbart god tårta och vi förlovade oss på våran balkong. vilken underbar dag det var. att det har gått 1 år sedan dess är ganska svårt att greppa.
nu är vi i sverige och bor tillsammans och allting börjar ordna upp sig

det blir till att fira tillsammans med hanna och hennes pojkvän på wild west steakhouse framåt kvällen. kan det bli mysigare?!

vi ska en sväng till hylte imon bitti så jag ska gå och sova nu medans älskling är ute och svirar med grabbarna. =)

GOD NATT!

långledig utan att veta om det

ja igår på jobbet får jag reda på att jag visst är ledig i helgen, haha, jag och en annan tjej hade visst bytt ;) så nu är jag ledig till måndag, snacka skönt eller?! =)

så det firades med utgång med tjejerna igår, först uteserveringe, sen gick vi in på caféet, det var en helmysig kväll igår. men snart försvinner en i vår trio till varmare breddgrader.

jag fick tyvärr inga bilder igår för jag glömde kameran i all min hast ut i vimlet haha!


glada

tänkte bara meddela att baby nu har fått jobb :) vi är så glada här.
allting blev klart igår och på tisdag börjar han och då skrivs också papper =) heltid och allt, det här kommer bli jättebra



RSS 2.0