jeanslove

saknat

som jag saknat att kunna köpa sånt här bubbelvatten!
vi brukade ofta köpa det i turkiet när vi bodde där, bara när man var ute på promenad, ute och handlade, you name it! lite flaska är det men det räcker gott och väl!

kvällning

hur underbart är det inte att komma hem efter en dag på jobbet och min fina pojkvän har lagat mat som står färdigt när man stiger innanför dörren. helt fantastiskt! nu är man mätt och belåten och det blir soffan resten av kvällen eftersom det är öppning på jobbet imon klockan 8! tur att man har ett underbart jobb med fina jobbarkompisar som gör att man vill åka till jobbet när man vaknar!
post hade jag fått idag också, lite smyckesdelar så det blir tillverkning i veckan när jag är ledig, härligt! pratade planer med pappa häromdagen, och det närmar sig, snabbare än man tror, särskilt när man inte har så mycket färdigt hemma! men det blir alla tiders detta, det känner jag!

valborg

ja fasen vad tiden går snabbt, imon är det redan maj!! denna valborg ska även den spenderas på jobbet! det blir kväll idag så blir inte mycket mer gjort sen skulle jag tro, eftersom jag jobbar imon tidigt. men sen är jag ledig i 2 dagar.

igår kollade vi ju på film, we own the night blev det. en riktigt bra film måste jag säga. Mysigt vart det.

nu blir det frukost och sen är det dags att åka till jobbet!

slappis

det finns väl knappast något bättre när man kommer hem efter en lång dag på jobbet och tar på sig sina mysklädet! det är precis vad jag gjort och krypit upp i soffan. det blir film ikväll, muhittin väljer. har sovmorgon imon så det blir nice med en filmkväll och bara mysa! :)

hoppas ni har en fin söndags kväll därute i världen!

uno

idag vart det inget roligt väder att vakna upp till, inte så mycket att göra åt det och jag ska ändå jobba så. jag jobbar heeela denna långhelgen, suger lite när muhittin är ledig.

igår va jag hälsade på hemma hos brorsan en sväng, så mysigt. direkt när jag kom skulle saga spela kort, ovanligt att hon ville spela spel? nej haha, varje gång. men det är så mysigt, uno blev det. det slutade med att jag och brorsan satt och spelade tillslut haha!

vi var också en runda hos mamma och pappa igår. muhittin hälpte pappa i trädgården och jag och mamma satt inne och kollade på fotboll, haha, precis som det ska va ;)

nu ska jag fixa mig och sedan åka till jobbet!

a saturday at work

uppe med tuppen och trött som tusan!! men det hjälps inte, det måste jobbas ändå. det vankas träningsläger igen i helgen! wihoo - NOT!

en trevlig överraskning i morse var att min kära pojkvän tankat bilen åt mig - vilken nice surprice!

ha en fin lördag så hörs vi senare!

tidig kväll

har nu bäddat ner mig i sängen för att sova. det blev en lång dag med storhandling i falkenberg idag med min älskling. det gick fint så nu är kyl frys och skafferi fullt (bokstavligt talat)
efter det åkte jag hem till min fina vän hanna, det blev mat och gotte till lets dance. åkte hem tidigt och nu ligger jag här. ska stänga mina blå alldeles strax. imon väntas jobb klockan 8 (!!) så det är nog bäst att sova nu så jag kan va människa på jobbet imon

godnatt alla fina!

kondition?

idag är det helt underbart väder, så jag började dagen med frukost sen en löparrunda. satan vad jag har tappat kondition, men den ska tillbaka, skam den som ger sig!! nu sitter jag på balkongen och pustar ut för det var riktigt jobbigt idag!

snabb postgång

ingen blir gladare än mig när man får sånt här på posten, gillas extra mycket eftersom jag beställde igår!

ledig

ja idag är jag ledig, tog sovmorgon och sedan lite frukost. efter det beställde jag lite nya grejer till paradisio, jag får passa på när jag är ledig annars blir det inte av. jag säljer ju visst lite grejer i den nya butiken så jag har inte mycket hemma nu, och det går fort till sommaren eftersom jag jobbar mycket. så man får som sagt passa på när man är ledig ;)

snart ska vi åka till bror och hjälpa till att bära lite möbler eftersom han blivit sjuk, tur han har en snäll syster och svåger va ;)

efter det blir det nog lugnt skulle jag tro. eftersom muhittin jobbar förmiddag så händer inte så mycket på kvällarna.

vädret kunde ju vart bättre, hoppas verkligen värmen kommer snart, längtar efter att få ta på mig sommarkläderna!

stuck on work

blev en del timmar på jobbet idag trots det dåliga vädret! precis när jag skulle slå igen kommer ett 15 tal in och ska dricka öl efter dagens tävling, tack för den! så det var bara att le och hälla upp öl för fulla muggar!

ikväll blir det lugnt i soffan, real spelar så det får bli kvällens! hoppas på en lika bra mat match idag som igår, med real som segrare såklart!

fotboll

det har blivit en del jobb nu på senaste. torsdag-söndag och då blir bloggen lite lidande. men igår var jag iaf ledig och då blev det en riktig hemmadag i soffan framför tvn. alltid lika trevligt när någon är och hälsar på med när muhittin jobbar :)

ikväll så är jag hos mamma och pappa, får ju passa på när jag är här med och kolla på barca-chelsea eftersom dom har rätt kanal som vi nu inte råkar ha!

imon är det jobb igen, men inte förrän 11, så lite sovmorgon där, alltid uppskattat :) sen är jag ledig torsdag fredag, får se vad som händer då :)

nu tillbaka till matchen! ha en fin tisdag kväll!

sol

mysfika efter jobbet

sista andetaget

det verkar som att våran tv är inne på sina sista andetag, eller iaf är högtalarna det för idag är det inte alls kul att kolla på tv haha. ni vet när man har spelat för högt i sina högtalare och förmodligen sprängt dom, jag tror det har hänt med våran tv.
så det är väl dags att leta efter en ny då eller? hur ska vi klara oss utan våran tjock tv (haha, vi är väl sist med att fortfarande ha en) men hur ska man hitta en bra nu då? vilken ska man ha? vilket märke är bättre än ett annat? förslag och lite tips vore inte helt fel, tack ;)


dagboken

igår var det tjejernas kväll, vi blev här tillslut efter lite velande. mysigt var det, massa tacos (som vanligt) film och godis! perfekt lördag kväll måste jag säga.

vi kollade på "the notebook". filmen är helt underbar, jag har sett den innan många gånger, men så fin film, jag kan se den hur många gånger som helst och inte ett öga är torrt, för oj vilken kärlekshistoria! har ni inte sett den så bara måste ni sen den!

 

TJEJMYS

ikväll blir det lugnt för min del eftersom det är en jobbhelg. började 8 idag så kom ganska tidigt, så skönt. imon börjar jag halv 12, ännu bättre.
så ikväll blir det bara en lugn tjejkväll med mina fina! ska laga mat och kolla på nån gammal kultfilm eller liknande. det blir toppen det!

motivation?

trött som aldrig före var jag i morse när jag vaknade och skulle till jobbet. det gick aldrig riktigt över heller på hela dagen. det gjorde ju inte saken bättre heller att jobba 9 timmar, men väl hemma blev det en snabbis in på ica sen hem och snöra på löpar dojjorna och bara bita i det sura äpplet. det blev drygt 4 km och jag kunde knappt andas när jag var utanför min port (seriöst) men ska man va fin får man lida pin!!

just nu;

chelsea-barcelona

beat that!

jeans love

nu har jag hittat ett par vita riktig somriga jeans som jag vill ha, som jag gärna bär en sommardag med en pastell färgad topp till!


 

Lady Gaga

det hade varit riktigt häftigt att se henne live i stockholm, jag gillar hennes musik och hade inte tvekat om någon ville följa med mig - så vem är på?

soffhäng

när jag är ledig och ensam hemma blir det lätt soffhäng, älskar det, särskilt när man fortfarande känner sig lite seg efter lördagens bravader (eller vad vi ska kalla det)
efter kvällsmaten har jag legat i soffan tills nu, kommer göra det lite till eftersom jag fastnat framför wermland forever! haha, you gotta love it!

mys med tända ljus är det bästa

ensamt

denna veckan jobbar m eftermiddag vilket betyder att vi i stort sätt inte ses någonting på 4 dagar. jag sover när han kommer hem från jobbet, han sover när jag går till jobbet. ja ni hör ju.
men tiden går snabbt ändå, man behöver lite egentid ibland, jag har inga problem att va ensam :) man kan ha massa att göra ändå. :) snart kommer det bli en nybeställning till paradisio och då kommer jag ha massor att göra och säkert ingen tid, haha!

vill ha

dreamer

jag fortsätter drömmarnas värld idag med. nu när solen  börjar komma igen så kan man ju inte annat än att längt till sommaren. och jag är ju inget big fan av sommaren i sverige, så är det bara.
senast jag var på semester var ju 2010, även om det bara är 2 år sen så är det för mycket för mig. jag behöver det för att ladda batterierna typ.
i sommar vet jag inte hur något bli alls? vilket jobb jag kommer ha kommer ha stor betydelse, men de vet jag ju inte än. men jag vet att jag behöver åka iväg, jag behöver det verkligen. komma bort från verkligheten lite.

 

drömmar

jag vill, jag vill, varför känns det så omöjligt?

mina tjejer <3

wooop

jag kom ifrån jobbet i tid idag och nu är jag snart klar inför kvällens partey, men mitt största poblem är vad jag ska ha på mig? hjälp? världens jobbigaste idag!!

gästerna kommer om ca 1 timma så jag känner att jag har bra med tid idag, inte allting i sista minuten som det brukar vara, att jag springer rrunt med allt när alla redan kommit ;)

tjejor

ja snart kommer fina flickor hit för lite myskväll. det blir färgning av hår, mat, lets dance, godis och säkerligen en massa skvaller! åh det kommer bli så bra.

imon är det dags för lite jobb, sen på kvällen ska vi fira mig (igen) med utgång denna gången!

familjemys

ja idag blev det mys eftermiddag med familjen. massa tårta och prat. det var trevligtoch tiden bara flög iväg :)

tack för idag fina familj! ♥

image description

image description

image description

image description

image description

♥♥♥

Kalas

Ja, det blir att firas i eftermiddag istället eftersom det passade bättre för många, även för mig som inte var hemma förrän 8 från jobbet igårkväll. Så vid 5 kommer familjen och blir bjudna på tårta :) det ska bli mysigt. Har hunnit med en hel del på förmiddagen, städa diska göra 2 tårtor och lite annat småplock, här gäller det att va effektiv vettni :)

nu får det bli duschen innan Muhittin kommer hem från jobbet!

vi hörs senare

överraskad

ja hur överraskad blir man inte när man får presenter från jobbet bara sådär? :) tack snälla!

 

11 april 2012

för två år sedan firade jag min födelsedag i Alanya, idag firar jag den i Haverdal på jobbet!

ha en fin dag alla för det ska jag ha!

lite trött

efter en lång dag på jobbet så kom jag äntligen hem vid åtta tiden ikväll. åkte hem till mina kära föräldrar och stannade lite för länge haha, tiden springer iväg när man är där. när jag kom hem så hade muhittin lagat mat, det var ju väl tajmat kan man säga :)

imon blir det en lång dag igen, inte jätteroligt när det är min dag men jag är ju ledig sen så vi kan fira lite så det blir nog toppen!

nu har vi kollat på zlatan och milan fick vinna idag, så nu säger jag gonatt!

som en sommardag

ja idag hände det mycket på jobbet så det kändes nästan som en sommardag idag eftersom det vart så mycket att göra! men det gick bra!

efter att ha jobbat hela påskhelgen så fortsätter jag några dagar till, är ledig först på torsdag, även fredag. så det blir nice att ha 2 dagars ledig i rad :) sen jobbar jag lördag morgonpass sen hem och fixa för festen och sen är jag ledig på söndag igen! lyx!

kalas

idag fyller min fina syster år, så efter jobbet idag åkte jag och muhittin ut till dem och firade lite. malin linus och melwin var där också :)
det blev smörgåstårta som syrran själv gjort, super mumsig! och sen såklart gräddtårta på det, massa tårta så nu behöver man inte äta på länge, inte förrän kalaset nästa vecka ;)
lite kul är det att vi alla syskon fyller år i april!

Krinolinda

efter jobbet igår så styrde jag bilen mot Getinge och Lindas butik som hade invigning igår. det hade gått mycket bra och hon hade fått en massa sålt, så glad jag är för hennes skull!
jättemysig liten lantlig butik som säkert kommer få många återkommande kunder! 

image description image description image description image description


image description


image description

de två sista bilderna är mina verk och jag tycker hon har fått upp dem så himla snyggt!

äggaspelen

jag och alle hann upp och kolla liiite på äggaspelen ikväll iaf (för er som inte vet så är det en årlig innebandy turnering som anordnas av ibk nissa här i hylte) vi ville se hannas lag spela och det fick vi. finalen, tyvärr så gick det inte hela vägen, men man kan  ju inte vinna varje år ;)

image description image description


imon väntas det jobb igen, så det blir en ganska tidig bedtime för mig idag (som vanligt...)

go morron

gick upp strax efter 9 idag, så skönt. man uppskattar dom lediga dagarna så mycket mer nu när man jobbar. så därför vill jag inte sova bort halva dagen. det är strålande väder så det får nog bli en promenad idag skulle jag tro.

ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, jag vet bara att jag ska ta och fixa en present till min fina syster som fyller år på lördag, påskafton och allt =)

hörs senare!

seg

kom hem från jobbet för ca 1 timme sedan, trött som vanligt, fast inte att jag ska sova, men slapp i soffan det är det som står högst på min önskelista just nu. ingen av oss orkar laga mat, så det blir nog hämtmat verkar det som, gott. imon är jag ledig och det ska bli skönt. blir nog en sväng till getinge för att kolla in Lindas nyöppnade butik =) ska ta massa bilder som jag ska uppdatera er med också tänkte jag.

nää nu kurrar magen så nu får vi allt beställa, ha en fin onsdag kväll alla fina!

på väg till jobbet

dagens verkstad

promenix

helt slut vart jag efter vi kommit hem efter ett besök hos mina föräldrar. jag la mig och vilade lite och slumrade visst till, helt supertrött masade jag mig upp och tog en promenad med Hanna. det blev hela 4 km så inte helt fel där och nu är jag mycket piggare, så det blir bog lite pyssel nu eftersom jag måste höra en hel del till marknaden i sommar - rom byggdes ju inte på en dag, det vet ni ju!

he made it!

idag har min andra hälft fått sitt körkort!! ingen kunde vara lyckligare än vi idag! undra vem som är lyckligast - han eller jag?

words

I have always been in love with you - but you are unable to see that!

en söndag på jobbet

det blev en hyffsat lång dag på jobbet idag, började runt 11 och fick gå hem vid halv 7.
har vart i köket i stort sätt hela dagen idag, jag och simon, det har funkat hur bra som helst.

det är så tråkigt väder idag så det blir soffhäng resten av kvällen känner jag..

igår vart mamma och pappa på besök här. det blev lördags mys med lite godis, chips och en film. den slutade inte förrän kl 24 och tro det eller ej men jag vart tröttast av oss alla. jag kände hur ögonen inte orkade och jag råkade nog blunda en sekund för länge ett tag, men mamma och pappa verkade inte alls så trötta som jag. haha, det tar  på en att vara working girl antar jag haha!

soffhänget blir nog hos min fina granne istället ser det ut som! ♥
RSS 2.0