Mys

Nästsista kvällen av 2012 spenderas hemma i soffan, jag blev serverad mat ikväll efter att jag fixat viktiga papper hos mamma och pappa.

Nu kollar vi avatar som går på 4an ikväll, mysigt!

Elise Ryan

fint från en av mina favorit designer!
 
 
 
 
 
 

 

Månen

Ja det blev visst en liten oplanerad såkallad spontanutgång igårikväll! Vi började med b&b och sedan moon! Jag har haft en kanon kväll och kan bara tänka mig hur bra nyårsafton i Göteborg kommer bli :) bättre sällskap får man leta efter! <3

fokus på det positiva!

vilken rolig ide detta var! att samla de goda/roliga sakerna du gör under ett år. alltså fokusera på det positiva och försöka glömma det negativa? så varje gång du gör något kul skriv ner det på en liten lapp och lägg det i burken, öppna sedan efter 1 år och se vad för härliga minnen du bär med dig från det gångna året? hur underbart låter inte det. jag ska försöka hitta mig en fin liten burk och bannemej göra detsamma, med början i januari!
 
 
 
 
 

Snart slut

Ja idag har jag jobbat min sista dag för detta året! Så nu ska jag vara lite ledig, så himla skönt det ska bli! 8 hela dagar, helt galet, kan nog inte minnas senast jag va ledig så länge. Undra hur det ska gå? Haha!

Idag verkar det inte finnas några planer på agendan, ovanligt? Nej! Får se om det dyker upp något! Nyår kommer iaf firas i Göteborg, så mycket vet jag!

shopping

ja det har faktiskt blivit lite shopping såhär i juletid trots allt! vi vågade som sagt på oss annandags rean på väla vilket jag nog inte gör om nästa år, haha! vilket fall som helsst så är här lite nyheter  i garderoben och sminkhyllan
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reality

Ja idag var det dags att vakna till väckarklockan igen, men bara 2 dagar sen är det ledigt igen :) så jag klagar inte. Lite övertid idag så det blev tidig uppgång!

Har inte uppdaterat så mycket om jul men det var en underbart mysig jul med nära och kära! Kunde inte blivit bättre!

Igår var jag och fina shannie en sväng på väla, herre Jesus va mycket folk på ett och samma ställe, helt galet! Men jag fick med mig lite hem, visar senare :)

Dag #15

Äntligen!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/715139/images/2012/pic_50d470b79606ee5a7818a7bc.jpg" class="image">

Annorlunda dag

Ja idag har varit en lite annorlunda dag på jobbet, fick reda på att vi va välkomna på julbord i Falkenberg! Så vi åkte dit alla 5 från Hylte idag, så mysigt dom hade gjort det uppe på kontoren :) jättegod mat och trevligt sällskap! Lunchen avslutades med en julklapp till allas förvåning!

Sen åkte vi tillbaka och jobbade till 4, nu ska jag strax åka hem till mina underbara föräldrar och baka pepparkakor! Mys på hög nivå idag!

Här är julklappen vi fick i år, inga dåliga grejer, tack cdon!

Fullt upp!

Ja det är knappt att man hinner sätta sig när i soffan när man kommer hem från jobbet. Det är fullt upp både hemma och på jobbet! Så gymmet ska vi inte ens prata om haha! Dåligt jag vet! Men så är det just nu, men jag kommer tillbaka snart!

Jag va inne i stan och köpte de sista julklapparna i söndags, väldigt mysigt! Förutom krocken då precis när vi kom till stenalyckan, men ingen blev skadad så vi ska va glada!

Ganska mycket på jobbet nu, övertid nästan hela veckan! Men det är nice sen när lönen kommer iaf :) bra start på nästa år ;) pengamässigt iaf ;)

Idag kunde jag inte låta bli att slänga mig i soffan när jag kom hem, 3 min senare hade jag nog somnat! Vaknade med lite mer energi och efter en dusch va jag människa igen! Så nu är köttbullarna till julafton klara också, himla skönt att va klar med dom!

Imon är det upp tidigt igen till jobbet 5.45 infinner jag mig på jobbet denna veckan, tur att jag är ensam den första kvarten med tanke på mitt morgonhumör haha!

Så nu ska jag bara slänga köttbullarna i frysen, kolla lite tv och sen sova, så skönt det ska bli

Hur har ni det i julstöket?

Uppe med tuppen

Är något trött idag måste jag erkänna! Jag och mamma fastnade framför en film igårkväll och sen hämtade jag pappa från en julfest så jag va inte i säng förrän typ 1 inatt. Men idag är det jobb som gäller några timmar så det får bli bra! Har inget planerat idag så kan vila lite efter jobbet med :)

Ha en bra lördag!!

vill ha!

 
 

Elise Ryan

är en av mina favorit designer när det gäller underbara klänningar! idag fick jag äntligen hem min beställning på en klänning och den är absolut lika fin i verkligheten som på bild. blir nog att ha den på julafton kanske, om jag inte hinner ändra mig 32 gånger ;)
 
 
 

Magnus Uggla

man måste ta vara på det som erbjuds här i livet, artister som gör konserter, stora som små. för en dag kan de vara försent. jag ville så gärna se michael jackson live, en liten dröm jag hade. jag tog aldrig tag i det och nu är det försent! så man måste ta vara på sånna tillfällen även om det är en fotbollsmatch man vill se, artist, ja vadsomhelst! man vet aldrig när det kan vara för sent!
 
Ja han har alltid varit en idol sen barnsben, hade massa olika skivor med honom hemma och sjungt med i hans låtar. han är ju lite av en legend i Sverige, inte sant? =) så mitt nästa steg kommer nog bli att se hans krogshow i sthlm, jag är grymt sugen, någon som hänger på!?
 
 
 

dag #14

inte så mycket att säga egentligen, har en förkylning i kroppen som gör att jag tar det lite lugnare på gymmet nu ett tag, men jag är ju där iaf och blir det för jobbigt så lägger jag bara av, så det funkar bra ändå =)
 
nu ska jag sticka iväg till affären, ikväll blir det broccoli paj =)

25 års kalas

Ja i lördags va bi bjudna på 25 års fest! Det blev en väldigt lyckad fest med massa folk som va underbart att träffa! Allting va så lyckat, mat uppslutning, musik ja allting!

Efter maten så blev det dans resten av kvällen! Helt galet hur mycket man orkar dansa runt med lite vin i kroppen, har träningsvärk idag till och med haha!

Tack mina fina fina vänner för en underbar fest!

Dag #13

idag är verkligen inte dag 13 på gymmet haha, men hann inte uppdatera om det igår och jag vill ju att det ska komma med i mitt lilla dagboksgrejs jag håller på med  här, så vi tar det nu.
 
jag fick med mig Lisa upp till gymmet igår, alltid lika trevligt med sällskap. vi hade inte så jättemycket tid på oss eftersom dom stängde  klockan 14, men en timme blev det iaf! kände att jag behövde gå till gymmet eftersom jag visste att idag kommer inte ens tanken finnas att gå dit, och ja, jag känner mig själv rätt bra, haha! 
 
 
 

frida fixar

idag är det dags för 25 års fest! ska bli himla kul, vi var och dukade och sånt igår, så inte så mycket kvar dom behöver fixa idag =) 
 
nu kommer snart min fina Hanna hit för att fixa naglarna, ska bli spännande, första gången jag gör på någon annan =)
 
 

Dag #12

ja idag kände jag att det verkligen va dags. har känt mig krasslig i två dagar men idag släpade jag mej till gymmet,helt okej ändå och väldigt skönt efteråt! 
 
nu är det matlagning som gäller så vi hörs senare!

Hej mitt vinterland!

Det har snöat hela dagen idag, enda sedan jag kom till jobbet i morse alltså! Helt galet, men måste nånstans erkänna att det är himla mysigt? Jag vet inte vad som hänt med mig, jag gillar ju inte snö och kyla egentligen! Och det säger jag inte att det har ändrats men just snön känns så mysig i år! Bara man slipper va ute så haha! Tål nog inte kyla märkte jag idag! Så jäkla kallt det är!

Såhär mycket snö hade kommit redan vid lunch!

Dag #11

idag vart det riktigt tungt på löpbandet måste jag erkänna. efter typ 7 min ville jag bara lägga av, men jag gav mig inte så det blev 6 km idag med, stolt som en tupp efteråt, sen blev de lite andra övningar med. känns bra med att starta veckan med ett gympass. plus att man sover så gott när man tränat ordentligt!
 
work it!
 
 

1a advent

Vilken mysig dag jag har haft med min pappa idag <3

Vi gjorde varandra sällskap under julskyltningen idag och vi sålde bra båda två, så himla roligt!

Nu är helgen redan slut :( går så himla snabb så det är helt sjukt! Önskar att det fanns fler timmar på ett dygn just nu!

Imon är det dags för jobb igen så det blir snart sängen, men Beck är ju så spännande som vanligt så jag blir uppe lite till :)

Hoppas ni har haft en fin helg, det har jag tillsammans med mina fina föräldrar! <3

Decemner

Ja då va vi inne i december, den mysigaste månaden på året är här. Även om jag föredrar sommar framför vinter så måste jag ändå erkänna att det är mysigt nu med alla ljus i detta mörker.

Får se vad december har att bjuda på då :) idag ska iaf jag och Helena åka till Göteborg för lite shopping! Det blir en tjejdag på stan, helt underbart!

RSS 2.0