god morgon världen

uppe lite tidigare idag, vaknade strax efter halv 9, men har legat och latat mig i sängen lite. men det får bli ändring på att sova länge nu. dagarna blir helt förstörda och mitt humör också. så idag ska jag ta mig till gymmet, allt för längesen jag var där. skäms på mig, men så blir det ibland. men snart tar mitt gym kort slut så jag måste verkligen utnyttja det sista nu och komma igång så det är lönt att köpa ett nytt ;)

igår vart jag och mamma på ljusparty, massa fina grejer, jag ville ha typ allt, fanns massa fina stormlyktor, men jag fastnade mest för dekorationer att hänga på väggen och stora fina slags glas att dekorera med på bordet, man kunde använda dom som vaser också :) men bäst var såklart alla olika doftljus, jag älskar det. det blev inget köpt men det kommer det nog bli lite senare om jag känner mig själv :)

näää nu är det dags för frukost!!

monday

jaha då va det måndag igen, tycker fan det är måndag hela tiden haha! jag hoppas på några samtal snart, för jag är så trött på att gå hemma nu. hoppas kan man alltid göra men det leder inte till så mycket. men vi får se vad som händer.

idag är det grått väder här igen, men jag tror det blir bättre i veckan. jag har bestämt att våren ska komma nu, för jag är så trött på kylan! helena kommer hem i veckan med så jag hoppas att hon har solen med sig i väskan ;)

klackarna i taket

ja som rubriken säger så kan ni kanske förstå att vi dansade hela natten lång igår. det blev mårtensson för oss igår, riktigt bra faktiskt. girls night out, det va kul att träffa tjejerna med en utgång.

började hemma hos josse (så skönt att slippa åka bil in till stan efter en förfest för en gångs skull) där vi kollade på mello först, och det var väl rätt låtar som gick vidare måste jag säga, till finalen iaf. ingen är väl förvånad att danny gick vidare va?

idag har det var underbart väder igen, har hunnit med att hälsa på bror och anette också, trevligt, för det va längesen. så nu funkar vår stereo i bilen igen, tack bror :)

ikväll har det vart sofflänge nu till matchen mellan napoli-inter, spännande måste jag säga, men hade vart roligare att se Zlatan!

vårkänslor

idag är det verkligen helt underbart väder här i lilla hylte, känns som att våren är påväg och jag hoppas verkligen det!!

igår va jag hemma hos hanna och hade fredagsmys, alexandra kom också och gjorde oss sällskap, mycket trevlig kväll måste jag säga.

ikväll blir det utgång i halmstad, hanna lyckades övertala mig igår. nu är mitt stora problem bara vad jag ska ha på fötterna? vill ju gärna ha mina nya rosa klackar men problemet är att jag redan är lång och då 14 cm längre med klackarna och dom andra tjejerna kommer se ut som minis jämte mig eftersom alla dom är så korta, (spelar ingen roll om dom har klackar heller) haha, dagens i-landsproblem va?

hoppas ni får en superbra lördag, för det har jag tänkt ha!

tack för igår!

igår hade jag en jättemysig kväll med mina tjejer! vi åkte in till Josse i halmstad för ett restaurang besök på Pio´s, det blev deras berömda plankstek som var mycket god. alla blev verkligen proppmätta, men vi begav oss ändå till hemmakväll för att köpte lite godis ;) (konstigt att det alltid går ner även när man är sååå mätt)

efter det blev det melodifestivalen, som var en besvikelse igår, behöver inte säga mer än så. det blev en massa gossip och mys. kollade på en massa gamla bilder som josse hade på datorn, så kul och kolla på alla gamla bilder från fester och resor :) detta får vi göra om snart tjejer!

idag blir nog inte så mycket gjort, men träffar nog lilla hanna ikväll igen :) det är ju den traditionella wallanderdagen ;)

Shoe love!

Jag har ju för tusan glömt att visa mina supersnygga skor som jag beställde förra veckan! Jag älskar dom!

lördag 18/2

jag överlevde jobbet igår trots att det var längesedan jag var där. men jag var helt slut i kroppen när jag skulle åka hem igårnatt, men det blev några timmar iaf och på torsdag ska jag dit igen.

tiden rullar på idag och om ca 3 timmar kommer ida hit och hämtar mig, då bär det av in till stan med ida och hanna, till josse. ska bli hur mysigt som helst!

så nu får jag försöka hinna göra något med denna dagen innan det blir dags att fräscha upp sig lite.

hoppas ni har en bra helg därute!

Friday it is

Då var det fredag igen, så snabbt det går! Nu när alla vänner kommer från jobbet och tar helg så ska jag bege mig till jobbet. Känns alltid tråkigt när man väl ska jobba en helg, men nu har jag inte jobbat på länge så det får väl gå ;)

På lördag blir det tjej mys i stan med Ida Hanna och Josefine. Det blir restaurang sen går vi hem till Josse och så får det bli mello :) det ska bli kul att hitta på något med tjejerna.

Det pågår lite gitarr övande här hemma nu, roligt måste jag säga. Det är super svårt men kul :) en dag, en dag :)

valentine <3

har haft en mysig eftermiddag/kväll på hjärtedagen, fick blommor av finingen min.

nu softar vi bara till matchen mellan leverkusen-barca. soft soft, så skönt.


på fredag ska jag jobba, heagård ringde mig idag, så man får ju tacka ja, har 3 dagar nu, vem vet, det kanske blir mer. finns en del jobb som jag ska söka nu, bara för att jag måste, det suger, särskilt när man inte ens vill ha dom jobben. suck. vilket jävla dilemma va?


hoppas ni haft en fin alla hjärtans dag, det har jag!

ge mig

snoop dogg

 

 

nelly

idag är det bara grått och tråkigt ute, perfekt för en hemmakväll då ju. får ladda upp med en film och lite popcorn ikväll.

håret blev superbra igår, nu är allt det röda borta :) tack hanna för hjälpen. hon kommer hit i eftermiddag så vi kan beställa lite skor från nelly, dom har typ allt jag vill ha, men ja får nöja mig med ett par skor idag :) jag älskar ju skor, kan inte få för många! min pappa håller nog inte med mig om det, han tycker redan jag har på tok för många, haha!

helgen närmar sig med stormsteg!

jag har ju glömt att säga vad jag tyckte om bion i söndags! och jag kan bara säga att den va riktigt bra, rolig verkligen. bättre än sommaren med Göran som jag ändå gillade =)haha! hade lätt kunnat se den igen snart.

idag blev det gymmet igen, nice working out! jag måste bara hålla detta nu, målet närmar sig, men 2 minuter är ganska mycket att ta igen, det tar sin lilla tid,  men tid är juu det enda jag har just nu.

snart kommer min fina hanna och färgar mitt hår det blir snyggt till helgen när det blir fest :)  ska bli så roligt, shannie kommer redan på fredag, då vi hämtar henne i varberg. ska bli så kul att ses  igen!! =)

soligt värre!

så fint väder det bjuds på idag, riktigt skönt i solen. vart en runda på gymmet idag med alexandra, vart dötrött när jag gick upp i morse, men jag  överlevde trots allt! efter det blev det frukost med M som jobbar eftermiddag denna veckan. så nu sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på för att fördriva tiden, facebook funkar ju alltid haha!

ikväll är jag bjuden på kvällsmat och helena och selim, det ska bli mysigt. och imon är det dags att färga håret,, IGEN! det växer så det fan knakar.

såg att det ligger massa jobb ute nu, så det blir att söka söka söka, för nu är jag så jävla trött på det här!!!

snart bio

mysigt litet kalas  vi hade idag, muhittin blev överraskad av sina presenter, vilket vad roligt att se, då har man ju lyckats? det blev mycket kakor, och tårta på det.

ikväll blir det bio med tjejerna, nice. det blir den här nya filmen "en gång i phuket" om den heter så =) sommaren med göran gillade jag ju, så hoppas att denna är bra med! ni får höra sen! =)

kalas

har haft fullt upp hela förmiddagen med att fixa och dona, ännu är jag inte klar. men jag tar en liten paus för att skriva några rader här och för att sätta på lite musik som ska göra städningen lite roligare ;)

idag har vi lite kalas för muhittin, han fyller ju inte år förrän på tisdag, men denna dagen passade bra när saga och elias också kan vara med. sen jobbar muhittin eftermiddag nästa vecka och då blir det lite svårt att få ihop det.

så nu ska jag tillbaka till tårtbaket.

ha en fin dag, för det ska jag ha!

4 februari

idag är soligt och fint igen, men supeekallt! det blir fullt upp idag! ska baka en massa till imon (vi ska ha lite kalas för M imon, fast han fyller år på tisdag, men en söndag passar bra att fira när han jobbar som han gör) så det blir bra med imon ja. sen ikväll så kommer några av mina tjejer hit, det blir mat (förmodlligen pizza eftersom alla andra va på byås igår haha) och självklart melodifestivalen, det kan ju inte missas ;)

så först är det bara att susa till ica för att inhandla alla ingredienser till mina bakverk, sen lär ju jag stå där hela förmiddagen och in på eftermiddagen om jag känner mig själv ;)

2 februari

idag är det riktigt kallt ute, när jag kom ut från gymmet idag så trodde jag mina händer skulle frysa till is, ja, så kallt var det! det var en bra genomkörare på gymmet idag, fina lisa va där och gjorde mig sällskap, trevligt trevligt =)
mycket roligare att träna när man är 2, ensam så går tiden så fruktansvärt sakta, särskilt på löpbandet!

idag kommer linda hit som jag jobbade med i våras/somras i haverdal, det ska bli kul att träffa henne igen, det var så himla längesen. vi har fått en jobbdag på heagård med, samma dag i mars, ska bli kul att få jobba ihop igen =) vi gör ju det så bra ;)

nu blir det att piffa till lägenheten lite, det blir ju kalas på söndag också!

1 februari

äntligen inne i februari, så vi kan närma oss våren ännu lite mer i tankarna då kanske? jag vill att alla snön ska försvinna nu, minusgraderna också. jag är verkligen ingen vintermänniska, skulle aldrig få för mig att åka på skidsemester. då väljer jag hellre sol och bad! men det är ju jag, alla är olika.

idag blir nog lugnt, hoppade gymmet idag, för jag har lite ont i ryggen, men det behövs vila emellanåt också. imon kör vi igen!

ska ringa och bekräfta två jobbdagar framöver också, en i feb och en i mars. väldigt lite, också väldigt lite bättre än inget, men skam den som ger sig!

RSS 2.0