keep up the good work

vädret är härligt (men kallt) jag har nyligen kommit hem från gymmet, så skönt idag! målet är nära känner jag nu, det första delmålet iaf. det är att ha en snitt tid på 5min/km det är inte långt borta, sen får vi sätta upp andra mål. tur jag har min pappa som hjälper mig med sånt! =)

har fixat spik nu hos pappa haha, så idag ska tavlorna upp, kommer bli kanon.

härliga sol

det blev ett härligt pass på gymmet  idag med, så skönt att man kommit in i det nu. vädret  är strålande idag med, så detta känns som en bra dag!

får se vad denna dagen har att bjuda på, jag har inget planerat så jag är öppen för vad som kommer. alexandra har ju kommit hem från soliga spanien, så ska träffa henne i veckan, får se när det blir.

det närmar sig Ms födelsedag också, så det ska firas, jag längtar, för det var så längesen jag var ute nu!

hemkomst

det blev en mysig hemmakväll hos mamma och pappa igår. pappa hade gjort sin speciella köttfärs/potatis gratäng som är så underbart god varje gång! igår var absolut inget undantag. efter det blev det gladiatorerna, så bra =) har älskat det sen jag var liten, lite skrämmande med skadan den ena killen fick på första grenen.
efter det blev det film, natt på museet 2. haha, helt okej film detta också faktiskt.

idag blir lugnt, ska försöka få upp tavlorna jag köpte på gekås igår =) bild kommer senare.
sen kommer helena hit när hon masat sig hem från halmstad. sen ska vi iväg och hämta hem min andra halva som kommer med båten från danmark idag. ska bli skönt att få hem honom (jag vet, han har bara vart borta 3 dar) men när man är nära varandra så mycket som vi är, så känns 3 dagar som en evighet!

later

fullt upp

igår åkte jag och Hanna ut till Ida i nissaryd, till deras mysiga lilla hus. vi åt god tacos (för mycket) sen kollade vi lite på the voice innan vi gick upp och spelade kinect. ida hade sagt att det skulle vara jobbigt, men jag trodde inte det skulle vara sååå jobbigt! HAHA! bra träningspass där ;) en del grejer var jättesvåra, typ spjutkastning medans andra var lite lättare ;)

blev en sovis med hanna sen där på natten, för sen bar det av till ullared i morse. alltså en heldag med mitt lilla hjärta! det var mycket folk på gekås, men det gick bra (sålänge man inte körde vagnen) vi hittade det mesta vi skulle ha (varför ska man alltid ha så mycket när man åker dit?) jag gjorde några fynd faktiskt, lite träningskläder bland annat, behövde verkligen ett par nya löparbyxor, kortare modell denna gången, super.

ikväll ska jag hem till mam och pap på kvällsmat, det blir en mysig kväll, blir nog lite gladiatorerna med skulle jag tro.

hejhej hallå!!

det blev ett jävligt svettigt pass på gymmet idag, riktigt jobbigt, men så skönt efteråt. sen åkte jag hem till mamma och pappa och fick lite lunch, gulligt =)

jag har ju massa egentid denna helgen efter M redan åkt iväg. ikväll ska jag träffa mina fina tjejer, blir massa tjejsnack, mat och xbox tror jag, hihi! ska bli underbart att spendera tiden med dom ikväll.

imon ska jag försöka ta mig till gekås också, det är nödvändigt eftersom det snart är den 7 februari. jag har egentligen bara en grej jag ska köpa, MEN känner jag mig själv så kommer det blir minst en kasse till! haha

tråkigaste dagen ever

nu har jag vilat 2 dagar från gymmet, så imon måste jag köra igen. kan inte falla tillbaka redan liksom. det har ju redan börjat ge resultat menar jag. jag älskar när man känner av det så snabbt, det får en att inte släppa taget!

igår var jag hos mamma och pappa en lite snabbis och skrev ut båtbiljetten till M som dom måste ha när dom ska åka till danmark. Jag följer inte med och hälsar på tjejerna för jag har blivit bortbjuden till mina tjejer här hemma ju =) det ska bli så mysigt att träffa er imon girls!

så det blir en helg utan M, men jag har nog fullt upp ändå verkar det som. så det ska nog bli bra det här med!

idag har det inte hänt jättemycket, M är hemma från jobbet eftersom han åkt på halsfluss, penicillin och hela kitet, men han är piggare nu iaf, så det går på rätt håll =)



morsning

nu tänkte jag dra till gymmet en runda, sen har jag hela dan framför mig. ska försöka komma iväg till komvux också nämligen.

ikväll blir det mys med jian ♥


vi hörs senare

who rule the world

jag var duktig och tog mig till gymmet idag med. känns så jävla skönt när man kommer hem. dom har upupdaterat musiken så nu är det lite roligare också. vad vore världen utan musika?

ikväll ska jag till min kära vän hanna, har fortfarande inte sett hennes nya lya, så det är på tiden, det blir handboll och en massa gossip om jag känner oss två rätt ;)


denna låten  sätter sig så hårt i mitt huvud varje  gång jag hört den på gymmet

 

 

bailando

2 die 4



skärpning!

dålig uppdatering, sorry, ska skärpa mig.

i veckan blev det en  del träning ändå, så skönt. 3 gånger är bra,för att ha varit borta i nästan 2 månader. så nu är jag  på gång igen. jag tog ledig från det i helgen. men på måndag kör vi hårt igen!

idag har vi vart i smålandsstenar hos farmor som fyller 85 år idag, det blev massa kakor (såklart sju sorter, det är ju min farmor vi pratar om) och som att inte det var nog så blev de jättegod tårta efteråt också. så mysigt vi hade de, saga åt nog mest tårta av oss alla, min lilla prinsessa! ♥

ikväll blev det en slappekväll, killarna va sugna på utgång, så M och Selim åkte in till stan nu, men jag kände verkligen inte för det, så då stannar jag hellre hemma än att bara följa med för att liksom.

så det blir nog en tidig natt idag, om jag inte fastnar för länge i boken om Zlatan!!

onsdag

det blev en timme på gymmet idag med, känns så bra nu efteråt, verkligen! vi kör imon igen, om inget annat hindrar våra planer ;) annars så kör vi hårt nu, nu när vi vart borta från gymmet så länge, skämmes!

sen blir det fotboll hela eftermiddagen/kvällen, först Sverige-Bahrain, sen el classico =) det blir nice nice nice!

Cupcakes

Idag provade jag göra marshmallow cup cakes. Fina att kolla på, nu ska vi se om dom är goda också :)

dagen efter

skulle gå till gymmet idag egentligen, men jag har sån träningsvärk så jag hade inte kunnat göra mycket idag, så det får bli imon istället, så jag hoppas det lagt sig lite då ;) annars är det bara  att bita ihop. (ska man va fin får man lida pin)

idag blir nog inte så mycket gjort, ska ringa ett samtal och se om jag ska börja plugga lite eller inte, vi får se vad hon säger. så jag uppdaterar om det senare ;)

nytt

jag har nu startat en ny blogg för mina smycken enbart, så jag kan lägga energin på det där istället och istället ägna denna bloggen till mitt liv och mina tankar! www.paradisio.blogg.se

Myskväll

Idag har vi våra kära vänner på besök, vi har gjort så god kvällsmat ihop. Kyckling me potatisgratäng och tillbehör :) nu är alla helt inne i Milan-Inter. HEJA ZLATAN!!

Myhet

Paradisio

chicks

igår kom alexandra hit och hälsade på. vi beställde pizza och sen kollade vi på film. det blev mycket gossip såklart så vi kollade väl lite halvt på filmen kanske, men så trevligt det var. vi har ockå lovat varandra att verkligen ta tag i gymmet nu. herregud vad man blir lat av att bara gå hemma och inte göra nåt. så ett jobb är ju väldigt välkommet nu så jag får någon rutin på vardagen igen.

nytt

har hunnit med att åka till smålandsstenar idag för att införskaffa lite nytt material till Paradisio, det känns bra. :)

ikväll kommer alexandra hit, det blir mat och film, ska bli så mysigt så. känns skönt när vännerna kommer hit när muhittin jobbar eftermiddag för det är så tråkigt att vara själv hemma.

ullared

igår åkte jag och min älskade mamma till ullared. vi började på panduro där jag hittade lite smått och gått till Paradisio =)

sen entrade vi varuhuset som var väldigt öde, så himla skönt var det. vi var helt ensamma när vi tog en fika på röda fikan, har aldrig hänt innan. jag hittade det jag behövde (plus lite till som vanligt)

idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska kanske träffa alexandra ikväll, får se hur det blir med det. det bjuds ju på sol idag, det är så välkommet så =)

Paradisio

nystart

sådär ja, nu var lösen fixat, så hoppas jag kunna skriva precis vad jag vill och lägga upp bilder utan att tänka mig för.

igår var det pokerkväll här hemma, tyvärr så hade varken  jag eller muhittin någon tur igår, men kul hade vi iaf :D

idag blir det lugnt igen, men tänkte sätta mig och pyssla med lite smycken, nu när jag har tid till det menar jag, har också bestämt att granen ska ut idag ockå! så jag har lite att pyssla med.

vi hörs kanske senare fina ni

lösen

av privata anledningar så kommer jag tyvärr vara tvungen att sätta lösenord på min blogg. så ni som vill ha det, hör bara av er här eller på facebook!

Paradisio - bilder

image description image description image description image description



image description image description image description image description

image description image description





Dagens nyhet:






vid intresse hör av er här på bloggen eller mejla mig på [email protected]

Girls

Nu drar jag till nissaryd för lite tjejkväll med Ida!

paradisio

efter önskemål så kommmer jag att lägga upp smycken här på bloggen, jag hinner tyvärr inte nu, men kanke senare eller tidigt imon, så håll till godo. kommer lite nyheter också. kul att det är så uppskattat <3

Att lilla Hylte kan bjuda på något så fint

soligt

vilket härligt väder vi har idag, eller haft, nu börjar solen gå ner (så jobbigt denna tid på året när det blir mörkt så tidigt)

har hunnit me en liten städning idag här hemma tillsammans, allt går så mycket snabbare när man är två. snart ska julen ut också, men det tar jag tag i en annan dag. jag har ju i stort sätt bara granen, annars är det inte mycket mer.

ikväll blir det tjejmys hemma hos idag, ska bli kul att ses lite, skvallra, kolla på film och bara umgås!!

Torsdag femte januari

Det blev ändå en del gjort denna dag som inte började så bra. Har handlat och tvättat och fixat i lägenheten. Det känns bra faktiskt.

Gjorde en pizza till oss ikväll efter ett recept som vi fick i hemkunskapen i högstadiet. Ett recept som alltid kommer följa med mig, sitter till och med i samma pärm som för första gången jag fick hem det. Har ni några sånna recept som följt med er sen länge?

Fixat beställningen som jag fick till paradisio också, så jag hoppas kunden ska bli nöjd också men det tror jag för det är snyggt och enkelt.
Så har ni några beställningar så bara mejla mig eller skicka här på bloggen så fixar vi det :)

Kram på er!

dålig dag

idag är en sån där dag då jag bara skulle vilja ligga i sängen hela dan så det kunde bli en ny dag. så känner jag idag, suck! men det finns inte tid för det, här måste städas tvättas och handlas, massa skit som måste göras tyvärr. som man inte kan skjuta på allt för länge. sen det där med att ta tag i mitt liv, när ska jag hinna med det när det känns som jag har en massa andra grejer som måste göras först?

Vi provar lite chokladglögg!

blåsig onsdag

det har ju inte blåst lite inatt eller? tur vi inte bor på översta våningen för då hade jag nog vart rädd att vakna utan tak. i morse när Muhittin skulle till jobbet så var det riktigt hårda vindar, det blåste galet mycket när vi kollade ut. hoppas det går över snart.

idag blir det dags att pyssla på paradisio, det har trillat in beställningar nu, så det är riktigt kul, gick ju även ett armband och ett halsband förra veckan :) jag kunde inte vara gladare för att det går så bra. ska bara försöka utveckla det lite snart. =)

Det blev ju lyckat!

Testade en ny grej idag, eftersom jag alltid gör vanlig taco så testade jag att fylla paprikor istället. Tycker alltid att det har sett så gott ut men aldrig testat det liksom, men nu så :) och gott blev det också, man blir väldigt mätt, det ser inte så mycket ut, men det var det! Haha!

2012

första inlägget detta året. har inte hunnit blogga nu sen i lördags, det har verkligen vart fullt upp! nyåret firades ju i göteborg, på trädgår´n! det var verkligen riktigt bra! musiken va allt man kunde önska sig och jag dansade mig igenom stort sett hela kvällen, kan säga att jag hade ont i fötterna efter att ha dansat ii high heels hela kvällen, men det är så det blir och det visste jag ju ;)

vi kom hem igår runt 16, även om jag haft det toppen i göteborg så var det ändå skönt att komma hem till sitt eget, lägga sig på soffan tillsammans med M och slappna av framför tvn och sedan lägga sig i sin egna säng. Jag har sovit jättebra inatt, har inte gjort det på några nätter nu,men så är det ju när man har fullt upp =)

bilder får bli senare, för jag har inte många bilder på min kamera från nyår måste jag erkänna, och jag är inte förvånad haha!

Tack alla ni som gjorde mitt nyår så bra! <3
RSS 2.0