lugn helg

hemma från jobbet nu, inte så långa dagar än så länge, men det kommer, redan i nästa vecka! idag har jag hjälpt till lite mer i köket än vanligt, kul att göra nåt annat. imon är det typ bara köket som gäller, tiden går så satans snabbt när man är där =) så det är ju kanon!

ikväll blir det lugnt, eftersom jag jobbar imon. men det får nog bli ett glas vin eller två ändå känner jag =)

Rihanna

 

då vart det bokat!

nu äntligen kan jag säga med säkerhet att jag kommer sälja mina smycken på en stor stor marknad i sommar! det ska bli så jäkla spännande. jag ska stå tillsammans med min kära pappa som håller på med träleksaker och massa annat i trä. duktig som få är han!

så pappa ringde alltså igår och kollade om det fanns plats kvar och yes det gjorde det, så nu är det spikat, första helgen i augusti är det som gäller och jag längtar redan!

men kanske dags att göra lite fler smycken då eftersom jag lämnat allting jag hade (rätt mycket) till butiken i getinge som öppnar på torsdag :)

marknaden har varje år ca 60 000 besökare på sina 2 dagar

 

lite kvällsläsning

nytt och fräscht!

som ni ser så har det hänt grejer här. jag har fått hjälp av snällaste amanda med min bloggdesign efter som jag suger big time på den tekniken :) så ett stort tack till dig amanda!!

sol

vilken härlig dag jag vaknade upp till idag, solen skiner och jag är ledig! kan det bli bättre?
ska slänga i mig lite frukost sen blir det en powerwalk med jian i det fina vädret!!

clothing

såhär klär jag mig mer än gärna i sommar!









onsdag 28 mars

onsdag  och jag är hemma från jobbet lite tidigare idag och imon är jag ledig! så skönt, haha, nu tycker man helt plötsligt att det är skönt att vara ledig, så snabbt det kan ändra sig alltså.
idag blir nog inte mycket gjort, jag är ganska trött i kroppen och vädret är ingen höjdare idag måste jag säga. så det blir nog lite fotboll ikväll, zlatan spelar ju ikväll. och om jag känner killarna rätt så kommer dom också kolla på det ikväll.

musika

premiär grillning

igår efter promenaden åkte vi till ica för att inhandla grille för kvällen, åkte inom mamma och lånade deras elgrill eftersom vi skulle grilla på balkongen =) killarna stod för grillningen medans jag och helena satt i soffan med varsitt glas vin =) precis som det ska vara tycker jag :)
det blev himla gott och underbart att man kan börja grilla igen =)

idag har det vart långpanna på jobbet, kom inte därifrån förrän halv 6, så antar att det blir endel att göra imon med, det är skönt att det rullat igång. men jag väntar på svar från andra håll och hoppas verkligen jag kan få svar denna veckan eller nästa, varför ska dom dra ut på det så väldigt??

nu ska jag kolla igenom hm´s hemsida och se vad jag ska beställa för roligt =)

promenad

det blev en promenad på en timme idag i det fina vädret! vi har tur som bor nära dammen där det blir en lagom lång runda!

 

saknad

en längre tid nu har jag känt att jag saknar något men kan inte sätta fingret på det, jag kan det fortfarande inte? men nu när våren smyger sig på så vet jag att lite av detta beror på alanya/turkiet. jag saknar det. livet, allting. tänk att göra en säsong till där nere i sommar! hur underbart? jag önskar att jag kunde slänga upp väskan från källaren och bara packa den sen dra.
jag vet att allting hade löst sig. där nere, men inte sen när jag kommer tillbaka hem? för ett liv i alanya hade jag inte velat ha resten av mitt liv, det tvivlar jag starkt på? eller? jag vet varken ut eller in just nu.


jag saknar den värmen, våren i alanya som snart är förbi, att bara kunna glida ner till stranden när helst man känner för det. gå till bazaren och köpa frukt och allt annat dom har där. bara en sån sak som att åka till metro och storhandla! ah listan kan göras lång, men jag tror ni hajjar.

det jobbigaste var idag när jag såg på facebook om en tjej som hade ett seriöst jobb som kunde bli helårs jobb där nere, det känns i hjärtat.



 

jag saknar lägenheten vi hade

 

redo för jobb på beacpartyt tror jag?

 

jobbet som var att bara hänga i baren ibland ;)

 

 

 

 

 

men såklart så finns det änglar som gör mitt liv bra i sverige



full ös

ja idag mina vänner så blev det mycket att göra på jobbet, shiiises! det var strålande sol när jag lämnade lilla hylte och hade inga förväntningar på vädret i haverdal, meeeeen det sprack upp strax efter jag kommit och blev himla fint! det lockade mycket folk så vi hade massa att göra idag, så jag vet en (eller 3) som kommer sova gott inatt

btw så vart jag ju aningens nervös igår att jag skulle komma helt galen tid till jobbet i morse eftersom klockan skulle ställas om inatt, så jag helgarderade mig med dubbla alarm, både klockan 7 och 8 haha!

igår va jag hos min kära hanna och vi lagade god mat och slökollade lite på tv, kul som attan hade vi, båda vart nog lite trött och flummiga för vi skrattade i stort sett hela tiden och åt allt ;) lyckat ♥

hade tänkt göra lite klyftpotatis och kyckling ikväll när min andra hälft kommer hem, meen det verkar bli senare än vi tänkt så får nog ta den maten en annan dag :)

23 mars

idag är det riktigt sommar värme i lilla hylte! jag tog en promenad till mamma innan idag, så härligt i solen!
nu sitter jag på balkongen i endast linne och shorts och tror inte det är sant att det är så varmt! det enda som fattas är en kall drink och en pool så hade jag vart mer än nöjd

film och mat

idag är jag ledig, sen jobbar jag lördag söndag! så vad ska man hitta på en sån fin dag som denna? ikväll vet jag iaf att jag ska laga god mat med fint sällskap =) hanna och alexandra kommer förbi så det bli myyys! M åker ju över till danmark idag så då passade det perfa att tjejerna kommer ikväll!

igår va jag som sagt hos min fina vän helena, vi lagade mat och drack lite vin, hur bra som helst. sen intog vi soffläge och kollade film. först blev det "the new guy" som vi var på exakt rätt humör för att kolla på. sen blev det mer, vi kollade på angelinas nya film som hon regisserat, "In the land of blood and honey" en mycket bra film som jag verkligen rekommenderar om ni inte sett den redan! otroligt gripande!

 

 


det händer grejer!

idag har det bara vart massa dimmigt och tråkigt väder i Haverdal.. inte så nice, så kommer jag hem tilll värsta fina vädret här nu? så typiskt! men men, jag jobbade ju ändå så det spelar ingen större roll.

efter  jobbet åkte jag till min fina vän linda som kommer öppna sin gårdsbutik inom kort och lämnade massa smycken =) det ska bli så spännande att se hur detta ska gå. hon kommer öppna på skärtorsdagen så jag tycker allt ni ska ta er dit och kolla in alla grejer hon kommer ha =) jag tjuvkikade i ladan idag och guuuud så bra det kommer bli när det är klart!! helt perfekt!

nu ska jag strax springa över till min fina granne igen,hon skämmer bort mig och jag älskar det!


 

 

pizza

nu är vi över hos våra underbara grannar igen. idag blev vi bjudna på italiensk pizza och det var underbart gott.
vi köra ett slags angelina film maraton så vi börjar med the changelling och sen tomb raider :)

solen gör underverk

jag vet inte vad som händer med mig så fort sole visar sig. det är som att jag ändras helt, jag älskar solen och jag längtar så mycket till sommaren nu så jag kan spricka!
jag har en massa planer i mitt huvud nu när sommaren närmar sig, inte för att det direkt hör ihop med sommaren  men jag får med energi då! långsiktiga planer är det, men det ska man ju också ha, eller hur?!

hittade ett par kanonfina shorts idag på nätet, bra sugen på dom nu när det börjar bli varmare,, dock tycker muhittin att jag redan har så många såna, ja - för honom ser nog alla likadana ut men det är dom ju bara inte ;)

 

 

hairy

jag har ett stort problem med mitt hår, varje gång jag har duschat och ska borsta ut det så tappar jag fruktansvärt mycket hår för att det är så tovigt.
jag har provat massa olika saker men det hjälper inte, jag tror iof att det går i perioder så vi får se.
men jag tänkte iaf att jag ska testa att köpa mig en svinhårborste, har hört att det ska vara bra mot tovor, så det ska jag allt satsa på. någon mer som har samma problem kanske?

 

jag kommer förstås uppdatera er om hur det går när jag väl köpt mig denna lilla borste.
den ska även vara bra när man har löshår. när jag tidigare haft löshår så har jag haft problem med tovor i botten när det börjat växa ut lite, denna borste ska vara bra till detta också, så det kommer verkligen vara en bra investering till sommaren om detta nu stämmer, så stay tuned så får vi se om det blir ris eller ros

tom hanks

ja han må vara en av mina favorit skådespelare faktiskt.

igår blev det myskväll hemma hos helena. det blev våran favorit mat, bandspagetti med kräftstjärtsröra! mumma! alltid lika gott. efter det så blev det film resten av kvällen. vi började med änglar och demoner, som ingen av oss sett, otroligt nog. men så bra den var, en av dom bästa på väldigt länge! så vi tyckte det var rätt passande att se da vinci koden efter det. så vi började, men så trötta vi blev, så vi får se klart hela en annan gång.

vill man se spännande filmer så ska man verkligen se dom, man kan ju se dom mer än en gång!



söndags mys

precis hemkommen från jobbet. väldigt dimmigt hela dagen så det lockade inte så många gäster ut till haverdal, men en del ändå :)

ikväll blir det massa mys med min rese tjej som är hemma igen! och nu ska jag allt hålla henne hemma ett tag :) blir film mys och god och mat <3

fullt upp

efter en hel dag med jobb så var det bara att åka hem, slå in paket, hämta muhittin och sen åka upp till kalaset :) barnen var i full gång med alla presenter när vi kom, kusinerna var där också så det var full rulle kan man säga. så fina dom är allihopa.

ikväll blev det mat hos mamma och pappa, mysigt som vanligt. skönt med en lugn lördags kväll, känner mig inte speciellt pigg på någonting, sen så ska jag jobba imon också så det ju skönt att va hemma ikväll då.

mys kvällsmat

god morgon

dags för lite frukost denna lördag morgon sen bär det av till jobbet. får se om där finns några hungriga golfare idag!
(har haft världens jobbigaste och konstigaste dröm inatt, det var skönt att vakna om man säger så)

hörs senare!

ullared

idag åkte som sagt jag och mami till gekås. först blev det en sväng inne på panduro där jag gjorde lite fynd till paradisio :) så det kommer nog lite nyheter snart.
det var hur mycket bilar som helst men inte alls så trångt i varuhuset som vi trodde vilket gjorde oss glada.
efter det åkte vi vidare till okome, till malin, linus och lille melwin. har inte sett deras hus än så det var ju på tiden nu när dom snart ska flytta!

sen hem, tjata lite med mami och papi och sen åka till bror för att byta bil. busfröna saga och elias var uppe och urgulliga när jag kom (som vanligt)! imon blir det kalas för mina sötungar så jag hoppas jag kan komma ifrån jobbet i hyffsad tid ändå!

nu ska jag nana kudde! godnatt!!

avslutar med en bild (ursäkta dålig, men tagen med mobil) från idag når vi hälsade på melwin med familj <3

förlåt mig

sorry för dåligt med inlägg på ett tag. har börjat jobba nu och skyller på att det tar all min tid. vilket det faktiskt gjort sen i måndags alltså. har jobbar långa dagar, men idag är jag ledig och då passar jag och mamma på att åka till gekås =) så inte en lugn stund. jag kommer jobba hela helgen, men det har jag inget emot nu när jag inte jobbat på länge.

imon är det kalas också, saga och elias har ju fyllt år, ska komma så fort jag kommer hem från jobbet, eftersom jag inte vet när jag slutar så får vi helt enkelt se hur det blir!

annars har det väl inte hänt jättemycket egentligen, inte vad jag kan komma på. det har vart strålande väder, men nu är det bara grått, jag hoppas att det kommer tillbaka snaaart!!



två år

jaa idag, den 12 mars firar vi 2 år tillsamman jag och muhittin. det har hänt mycket på två år :)

började ju jobba idag med, fick reda på att jag ska bobba hela veckan, så det har allt varit en bra dag idag :) och bättre blir det, för det blir underbart god kvällsmat ikväll på våran dag :))

gårdagen

som ni förstått så var jag glad över att min favorit låt gick vidare igår. en lugn hemmakväll med tjejerna och mello blev till utgång. lite spontant sådär :) det var kul!

idag är man inte sådär pigg men inte heller bakis, bara trött som få. :)

en liten bild på mig och hanna från toan på moon hah!!

det är så jävla vackert!

jag vet att jag nyss lagt upp låten, men hennes scenspråk är fan inte att leka med, jag älskar det! jag tror vi har stor chans nere i Baku i år faktiskt!

 

 

 

jag dör lite

såå snyggt, det satsar vi på va?



godmorgon

vaknade av att solen lös  rakt i ansiktet, men nu när jag väl kommit  upp så verkar den fösvunnen? aja, det snöar inte iaf =)

igår var det fredagsmys hos hanna, kollade på the voice, åt massa onyttigt och kollade på gamla kort! sammanfattat en väldigt lyckad fredag!

idag blir de tjejer igen, det blir mello final ikväll med tjejerna, blir nice. ska strax sticka till systemet för att inhandla lite vin som vi ska smutta på ikväll! sen ska jag nog upp och kolla på hannas träningsmatch idag, när jag ändå är vaken ;) haha! va längesen jag såg dom spela, ibland blir jag allt bra sugen på att börja spela igen, MEN jag vill ju spela med laget vi hade för några år sen, när vi var så jävla bra, vi hade så kul alltid! saknar den tiden grymt!

sol - kom tillbaka!

den snö som tvunget skulle komma igår är i stort sätt borta nu, så himla skönt! hoppas att det inte kommer mer nu, eftersom jag börjar jobba på måndag så vill vi inte ha någon snö, för kommer det inga golfare blir det inte mycket jobb, haha! so lets hope for that!

idag blir det fredagsmys med Hanna, och nu har inte hänt så mycket. gjort iordning lite saker för paradisio idag, för den 5 april smäller det, då kommer mina smycken ut i en nyöppnad butik på landet, det ska bli så otroligt spännande att se hur det kommer gå. mer om det senare :)

favoriter

adam live dissade jag totalt när det började, men nu när jag sett det några gången så brjar jag gilla det mer och mer. dom har så bra gäster där och adam är klockren med sina kommentarer. just idag gästades dom  av Danny  Saucedo, som förmodligen är en favorit inför lördag, men min favorit är iaf Loreen!

Vilken är er favorit  på lördag?


 

 

the mechanic

vi kollade på film igår, va längesen vi gjorde det, så det kommer nog bli så några kvällar i rad nu känner jag :) vi såg "the mechanic". har tänkt se den innan och har den till och med på dvd hemma, men våran dvd kunde inte läsa skivan så det har aldrig blivit av, tills igår då. och jag ångrar det inte en sekund, vilket jäkla bra film! verkligen min typ av film alltså, jag älskar sånna filmer, så den rekommenderas starkt för er som inte redan sett den!


 

 

varmt/kallt?

vädret var strålande i morse och in på förmiddagen, men när vi kom in  till stan så var där så kallt och blåste småspik, jag som bara hade skinnjackan på mig, för de va ju "vår" i hylte vafan! haha, vi stannade inte så jättelänge pga vädret, men det får bli en uflyckt en annan gång istället när värmen har visat sig lite mer. som jag längtar!

ikväll blir det inte mycket gjort tror jag, får bli en film eller så ikväll känner jag, mysigt att kura ihop sig i soffan under den varma filten =)

just nu;

finläsning på balkongen!

sun is king

idag hoppar jag över träningen eftersom jag vaknade med sån träningsvärk och huvudvärk,  ingen bra kombo. har lite annat att fixa med idag ändå. så det blir nog fullt upp tror jag.

vårigt har vi idag med, så  humöret är på topp idag med. att lite sol kan förändra en så mycket, I live it!

wanties

ja nu när jag har fått massa vårkänslor sprittandes i kroppen så vill jag mer än allt bara uppdatera min vågarderob nuuuuu!

 

 

 

 

 

 

 

I <3 Paris

idag är en sån dag där jag drömmer mig bort till en annan värld, idag drömmer jag om Paris! som jag längtar tillbaka dit, jag har vart där 2 gånger men jag kan inte få nog, jag vill dit igen och igen! jag ska ta med muhittin dit en dag så han också får  se denna underbara stad! förra gången var jag där i maj och vi trodde det skulle va varmt och skönt, men det var inte så jättevarmt, i eiffel så blåste det rätt bra, inte så konstigt  kanske.
aah jag  drömmer mig bort dit idag och snart hoppas jag att  vi kan  åka dit tillsammans!








blåsigt?



bilder från senaste resan till paris

monday

underbara sol! jag hoppas du är här för att stanna!! våren får gärna komma nu så det kan bli sommar någongång! som jag längtar!!

idag är det bara en vecka kvar tills jag börjar jobba och det känns skönt! jag hoppas på ännu mer goda nyheter denna veckan, men det verkar svårt tyvärr, time will tell!

idag blir det en runda på gymmet sen får vi se vad denna dagen har att bjuda på!

familje mys

idag åkte jag hem till mamma och pappa igen och hälsade på. får göra det när man är ensam hemma vilket jag inte tycker är så roligt en längre stund, så man får sysselsätta sig med något =)
malin och linus kom förbi med lilla  melwin som blivit stor sen jag såg honom sist, vilken underbart go liten grabb det är alltså! jag smälter!

image description

 

image description

 

image description

världens sötaste bild va?

 

fiasko igen!

kvällen började med ett kärt återseende med min fina helena! så skönt att ha henne tillbaka hos mig nu efter hennes 2 veckor i thai! men snart sticker hon till paris men som tur är inte så länge ;)

sen kom hanna och alle hit och vi stack och köpte ingredienserna till maten, det blev pasta med kräftstjärtsröra! mums som vanligt! sen massa tjejsnack och mello! men vad hände egentligen där då? hallå liksom? hellre bananen än flinck? suck. thorsten flinck = sveriges svar på dracula!

aja jag håller ändå på loreen i den stora finalen så det spelar ingen roll :)

nu blir det natten och jag kommer sova så gott känner jag. godnatt fina ni!


bara för att live upp bloggen lite så bjuder jag på en bild från förra helgen när vi var ute

girls

ikväll är det då dags för tjejmys, dom kommer vid 6 och jag är redan klar, så jävla skönt annars är det alltid in i det sista som jag springer runt med att fixa mig haha!

sån härlig dag vi haft idag, helt underbart, har varit hemma hos mamma och pappa innan idag och hälsar på och planerat lite inför sommarens händelse =) det ska bli nice om det blir av, vilket det ska bli om jag och pappa får som vi vill =)



fulla människor

det blev en lång kväll/natt på jobbet igår. började 5 och slutade 02. ont som fan i fötterna hade jag (jag hade glömt mina jobbarskor hemma i all stress, suck)
det gick bra, men det blev mycket sprit igår, vilket jag trodde. endel kunde ju knappt gå redan när dom kom klockan 6, endel var riktigt ohövliga också, pinsamt, vuxna människor!

jag somnade gott när jag kom hem inatt iaf =)

ikväll väntas det besök av fina tjejer, hanna alexandra och helena (som äntligen kommit hem från thailand) det blir matlagning och antagligen mello =)


jobb

ikväll är det ju dags att jobba igen. blir nog den sista gången på heagård tror jag. den 12 mars börjar jag ju på lindbergs krog igen. det kommer bli  ett kärt återseende =)

har taggat i solen hela dagen nu så jag är pigg på att springa ikväll på jobbet, kan bli mycket alkohol tror jag :/

fina dag

vaknade av att solen lös rakt i ansiktet i morse, irriterande första minuten när man fortfarande har john blund i ögonen men sen helt underbart och man kan inte ligga kvar då. så upp och fixa frukost, sån skillnad det är på humöret när det är soligt ute!

jag får sån underbar alanya feeling så fort solen visar sig och skiner lite starkare utan att det blåser. det påminner mig så mycket om den tiden jag bodde i alanya på vintern/våren där och solen började titta fram. man var snabb med att komma ut då för att bara ta en promenad i det härliga vädret, det var ju inte direkt någon högsäsong för jobb då så man fick ju roa sig med annat då :) vilken underbar tid det var, jag saknar det oerhört mycket för det var en av dom bästa tiderna i mitt liv!!

så dom känslorna bara rusar genom min kropp idag med delade meningar

1 mars

redan mars, vad händer egentligen? fast senaste veckorna har känts väldigt långa och sega, suck. jag hoppas det boir bättre om det bara ville bli lite ljusare på dagarna. jag vill ha vår nuuuu!

ska försöka pallra mig till gymmet nu i eftermiddag, har vart upptagen nu på förmiddagen. imon kommer jag nog inte gå till gymmet efter som jag ska jobba vid 5 imon eftermiddag, kommer inte orka springa hela natten på jobbet om jag springer på gymmet först ;) jaaa så illa är det faktiskt :) haha!!

RSS 2.0