tiden springer iväg

ja bloggen har blivit lite lidande de senaste dagarna på grund av att det vart så mycket som hänt, vilket betyder att jag har ett liv utanför cybervärlden också :) men nu är jag tillbaka!

i tisdags hade vi kick off med jobbet, vi var ca 18 pers, helt fantastiskt! vi började med lite vin på vår härliga uteservering, sen blev vi indelade i lag och vi spelade kubb och djungelgolf! hade inte en aning om att det fanns en sådan bana i haverdal. häftigt! kan väl vara för att jag aldrig ens tagit mig så långt ner på parkeringen innan, på hela förra året (!) har ju inte ens satt min fot v
på golfbanan ens, men det gjordes i tisdags när vi spelade kubb.
efter detta så bjöds vi på hederliga lindbergs hamburgare och vit chokladpannacotta! helt gudomligt gott! det hela avslutades med frågesport!
hela kvällen avrundas till toppen helt enkelt!

igår blev det några timmar extra på jobbet eftersom en liga beställt middag, så jag vart inte hemma förrän midnatt! upp och jobba igen vid 8, trött tjej 86, japp!

alltså har jag inte träffat min sambo mycket denna veckan eftersom han har eftermiddags skiftet denna veckan!

så det är vad jag har pysslat med de närmsta dagarna men inte tar det slut där inte;
imon är det först jobb från 8, sen på kvällen blir det vin med tjejerna från jobbet, kommer bli så awsome! kommer försöka hinna blogga lite under kvällen så ni får se mina härliga arbetskamrater som gör det så roligt att gå till jobbet!

nu ska jag stänga mina små blå så jag får min välbehövliga skönhetssömn!

godnatt!!

födelsedags firande

nu sitter jag hos min lilla hanna och väntar på dom andra tjejerna som snart kommer. ikväll blir det mys på hög nivå för vi ska fira ida som fyller år den 4e.

bjuder på en kvällens

vardagsmys

nya finurligheter på blogg.se - me like

händelserik vecka

ja denna veckan händer sjukt mycket om man jämför hur mitt liv brukar se ut - och jag älskar det!
  • måndag - ledig + frisörbesök
  • tisdag - jobba + kickoff med jobbet
  • onsdag - jobba
  • torsdag - jobba + fira fina Ida
  • fredag - jobba + utgång med jobbtjejerna
  • lördag - ledig + utgång med fina vänner
  • söndag - ledig på vår förlovningsdag = restaurang besök

så juni är mer än välkommen nu i mitt liv, det händer endel i juni som ni ser och mer kommer hända, hoppas bara att det fina vädret hittar tillbaka!

ledig dag

ja idag när jag är ledig så passade jag på att unna mig ett besök hos frisören. vart över 1 år sedan sist (!!) så var rädd att hon skulle behöva kapa av det rejält, men det behövdes inte som tur var, räckte med ca 5 cm ;) glad tjej!
hon la i en hårolja i mitt hår när vi va klara och den är helt underbar, håret blir riktigt mjukt och fint. snäll som min frisör är så fick jag en liten flaska att testa. den luktar jättegott också


mamma <3

efter en intensiv dag på jobbet med massa bokningar så är jag nu hemma i soffan, men det blir inte länge för snart ska vi åka hem till mamma och pappa och hälsa på. har ju redan träffat dom en gång idag på jobbet för dom åt morsdag menyn som vi hade speciellt idag då, dom hade med sig söta farmor också. nu är det dags att åka! hörs senare, sen är jag ledig imon med! lovely!

go sweden!

nu jävlar gäller det! jag brorsan och anette sitter spända i soffan! vi har vår egna jurygrupp också :)

clothes

det var detta fina som var innehållet i min gina påse. jeansen och shortsen passade perfekt. hade beställt ett linne också men ska skicka tillbaka det eftersom det tyvärr inte passade

masterpiece

what's in the bag?

nu har jag äntligen fått beställningen! har inte hunnit öppna det ännu men ska fota det sen och lägga upp det!

svängde inom bror min efter jobbet, pratade lite och pussade på barnen!

ikväll springer jag över till helena så fort hon kommer hem från jobbet vid 21! det är ju loreen ikväll, hon måste ju bara komma vidare till finalen på lördag!

då var det dags igen

remember the date

11 juni


20.45 Ukraina-Sverige, SVT (Kiev)

stekigt

efter promenaden åkte jag hem en sväng till pappa som var hemma på lunch rast! blev lite snicksnack om allt möjligt, bästa pappa <3

nu är det stekning som gäller på balkongen, får ta vara på solen för sen ska jag jobba 4 dagar och då hinns det inte med att sitta i solen inte!

grönt är skönt?

så otroligt skönt det var att komma ut på en riktigt bra promenad nu på förmiddagen. riktigt varmt var det och klockan var inte mer än halv 11!! så ska det vara tycker jag!

vad hittar ni på i sommarvärmen?

sommar sverige

det verkar som att sommaren verkligen hittat hit och tänkt stanna, jag hoppas verkligen jag har rätt! två veckor ska vi få fint väder! helt underbart att kunna gå barbent ute!

ledig idag också, klagar verkligen inte! har fått i mig frukost för en stund sedan och nu har jag hela dagen framför mig. det bästa är att solen lyser in i sovrummet så det går inte att sova så länge nu :)

hoppas att beställningen från gina trillar in idag!!

älska sommar!

old pic

hittade massa gamla bilder på datorn och jisses va blond jag var en gång i tiden, denna bilder är från bulgarien -07

ur arkivet 2009 - solning

mensur upptäckte idag att vi hade internet i lägenheten igen...wiihhoo!
yes, idag var de kanon väder så de blev grillning idag i typ två timmar. bara morotsolja men fan ingen färg för de! va är de för fel på mej fan? annat som är weird här är hur saker och ting försvinner. vi har fortfarande inte hittat mitt linne som försvann efter första kvällen. de är sjukt!

igår va en lyckad kväll..började med mat på picasso. gott. hanna jag ska hälsa tillbaka från simon. =) sen va de färd hemåt för förfest. senare kom anna mensur och anna från maten på queens med mensurs "svärföräldrar" som sagt. sen blev de lite queens för mej å emma, de andra stack till lambi, vi också sen efter en öl. träffade maria och jaana som kommit ner nu. kommer säkert stöta på dom på lambi ikväll också kan jag tänka mig. så ja, de blir visst utgång idag med. gymmet är fortfarande inte speciellt använt, men de kommer snart :)

dags för lite pics



josse fixar pastasallad


pose haha


ela och sandra



mys kväll

nu sitter jag äntligen hos min fina granne och blir bjuden på jordgubbar! sitter på balkongen och njuter av den underbart ljumma kvällen!

sommar dag

vilken härlig sommardag vi har haft idag, riktig sommarvärme! det blev varmt på jobbet såklart och folk golfade i tshirt och bara ben :)

jag kom hem strax innan 8 ikväll och då var middagen i full gång! det gillas, muhittin dukade upp ute på balkongen och där avnjöt vi den goda maten med ayran till. mumma!! så skönt att kunna sitta ute och äta även fast klockan var 9! jag hoppas verkligen sommaren är här för att stanna!!

cl

efter jobbet svängde vi inom bror och anette, dom följde med oss hem för att kolla fotbolls matchen nu ikväll. elbey kom hit också så vi lagade lite käk och nu sitter vi här mätta och belåtna och kollar på fotbollen som hade vart så mycket bättre om chelsea skulle mött real madrid! men jag fick inte som jag ville så jag behöver inte bry mig så värst mycket över resultatet, men jag ser helst att chelsea vinner

hemklickat!

dessa underbaringar kommer hem  om ca 3 dagar, hoppas bara att allt passar nu!


en dag med Hanna

så himla fint väder vi har idag så jag och hanna passade på med en pw på förmidddagen
innan  dess så åkte vi till torup  för där var det marknad, men vilken besvikelse, det tog oss ca 4 minter att gå igenom den.
bjuder på några härliga bilder från pw´n innan idag
image description

nu blir det pizza och hockey

regn regn

vad är det som händer med vädret egentligen? jag blir inte klok på det, det är så fruktansvärt tråkigt! jag vill ju ha sommar, det är ju snart slutet av maj, hallå? ska man behöva åka utomlands för att få lite sol på kroppen eller? det verkar ju inte bättre alltså!
pratade precis med pappa, lite planer om marknaden i augusti, det ska bli så spännande och jag vet att tiden kommer gå snabbt dit eftersom jag kommer jobba väldigt mycket i sommar innan vi kan dra iväg dit. jag behöver massa inspiration till hur jag ska lägga upp mitt marknarsstånd, jag har endel ideer i huvudet, men lite tips skadar aldrig, så kom igen och hjälp mig nu =)
självklart har jag färgerna i huvudet som jag vill använda mig av, tjejigt och glamour såklart, det är ju smycken det handlar om liksom - så rosa, vitt, spets och kanske guld, det är färgerna jag tänkt mig. kommer passa utmärkt under mina fina smycken :)

hey hey alanya

vart tar tiden vägen?

började ännu tidigare på jobbet idag, trött som ett as, men det gick bra att köra ändå! piggnade till på vägen. det har regnat i stort sätt hela förmiddagen på jobbet, inte kul när det var tävling, men dom är tappra dessa golfare (kan inte för allt i världen förstå)
har vart hemma ett tag nu och jag är ledig torsdag fredag-ska bli såå skönt. M är också ledig, så för en gångs skull är vi lediga samtidigt, härligt? ja! vi har inga planer så vi tar dagarna som dom kommer, låter rätt skönt ändå.
inför min nästa lediga helg som är i början av juni så har jag redan saker inplanerade både fredag och lördag, men mer om det när det närmar sig, vilket det gör väldans fort nu för tiden tycker jag, vart tar tiden vägen?
jag är så sjuuukt sugen på godis/chips/choklad/cola aah you name it, men ska inte lägga mig nu, tredje dagen utan. ni skrattar säkert åt mig där på andra sidan skärmen, men det är mycket för mig ska jag tala om, det är jobbigt, men det ska gå!

vad hände?

kom hem från jobbet ca halv 4 idag, la mig i soffan för att vila lite, 4 timmar senare vaknar jag helt groggy! så trött så det va inte klokt. men nu har jag fått i mig lite mat (som min kära gjort till mig innan han åkte till jobbet, gulle) så nu ska jag väl klara av att hålla mig vaken till desperate housewives som jag ska kolla på nu!

fräscht från gekås

ibland kan dom få till det även på gekås, detta linnet är supergulligt till sommarens varma dagar (om dom behagar komma snart!)

laget som ska ta oss till medaljen!

dance the night away!

enligt mig så tror jag detta är en konkurrent till vårt  svenska bidrag, här från rumänien

vin diesel

igår kollade jag och baby på film, det blev ännu en som vi lånat av min kära bror. den heter triple x och var nog en av de bättre filmer på länge?
vin diesel spelar en galen "kick-sökare" och blir anlitad som en hemlig agent. han gör det riktigt bra måste jag säga. har ni inte sett den så se den, ni blir inte besvikna ;)

freaky f.

slutade vid 19tiden idag och vart hemma strax innan 20. så har hunnit med att duscha äta och nu slöar jag i soffan och halvkollar lite på freaky friday som går på kanal 9. jag vet inte hur många gånger jag sett den, men den funkar idag med =)
min lediga helg gick helt galet fort även fast jag inte gjorde så jättemycket. men det var ändå härligt att komma tillbaka till jobbet idag, är glad att jag har ett sånt bra jobb. synd att det inte är året runt bara, annars hade jag vart helnöjd.
nu ska jag återgå till filmen!

äntligen

ja nu äntligen kan man sitta och njuta av solen ute på balkongen igen, fantastiskt skönt om ni frågar mig. sitter och njuter med ett litet mellanmål!

är du sockerberoende?


Om du är den väldigt godissugna typen som är beroende av socker och äter godis som om det vore crack finns det några tips som kanske kan hjälpa dig att bli av med godissuget;



Ett sockerberoende kan jämföras med till exempel ett beroende av cigaretter eller alkohol. Det är samma mekanismer i hjärnan som är inblandade. Socker kan upplevas som smärtstillande och lugnande vilket gör det mycket beroendeframkallande. Vissa får till och med fysiska symtom som huvudvärk eller problem med magen när de inte fått i sig socker på ett tag.

Bli av med godissuget med dessa ”enkla” knep

  • Först och främst ska du undvika produkter med socker eftersom det är svårt att bli av med ett beroende som hela tiden tillförs ”näring”. Det är inte bara godis som är proppfyllt med socker. Många tänker inte på att produkter som O´boy, Juice, vissa brödsorter, yoghurt, läskedryck också vidare kan innehålla mycket tillsatt socker.  Undvik snabba kolhydrater och godissuget brukar, om inte försvinna, dämpas något av sig själv.
  • Ät frukt som naturlig ersättning för godis och skala successivt sedan ner mängden frukt du får i dig om du har problem med vikten. Frukt innehåller också socker även om det är av den mer nyttiga och naturliga sorten. Dessutom är frukt späckat med bra vitaminer och fibrer.
  • Undvik produkter med konstgjort socker. De gör det svårare att bli av med sockerberoendet. Dessutom är det oklart vad de har för effekt på våra kroppar.
  • Egentligen kan det tyckas vara ett galet råd att du ska ersätta ett beroende med ett annat, men ett beroende, eller missbruk, styrs av hjärnans belöningssystem. Vissa hävdar, även om det förstås inte på något vis är vetenskapligt bevisat, att ”summan av alla laster är konstant”. Ge dig därför själv någon annan form av ”belöning” eller ”tröst” än socker när du känner att du behöver berika tillvaron. Detta kommer motivera dig särskilt i början när du försöker sluta eller dra ned på godisätandet.
  • Ett bra substitut för många är träning. I början kan det kännas konstigt att ”belöna” sig själv med träning, men i takt med att man mår bättre och ser bättre ut brukar träningen också bli en form av beroende. Detsamma gäller intaget av grönsaker. Många upplever att de mår bättre och presterar bättre efter att ha sett till att byta ut godiset mot grönsaker och annat nyttigt under en period, och blir därför ”beroende” av de nyttiga livsmedlen istället. Inget fel med det, så länge det inte blir en besatthet.
  • Ät nyttig mat med mycket näring och fibrer på regelbundna tider. Detta gör att du lättare undviker blodsockerfall. Det är när blodsockret sjunker som det brukar vara som svårast att motstå godis.


slö dag

idag är det lite soligare än det vart på hela veckan, så det är ju hur skönt som helst. så mycket solen gör!

det blev en lugn kväll igår, fick en hel del smycken gjort igår och det känns bra, snart dags att beställa nya grejer :)

nu har jag fått i mig frukost och slöar bara i soffan, M sover fortfarande så vi får se vad vi ska hitta på idag

bjuder på fina bilder på mig och elias från igår, han tyckte det var jätteroligt att fota med min telefon

familjemys

nu är vi hemma hos mamma och pappa, mikael med familj är här också. vi blir bjudna på middag och det är så mysigt att vara alla samlade.

rosa

som alla vet älskar jag rosa, fyndade lite inne på gina idag som ni ser på bilden

Halmstad

nu är jag och min fina hanna på väg in till stan för en shopping runda! vädret är inte det bästa men sällskapet är, så det kommer bli en kanon dag!

uppdaterar mer under dagen

räksallad

detta har jag och hanna pysslat med nu, och nu ska det bli gott att hugga in i vår exklusiva räksallad med vitlöksbröd!

förberedelser

gillar du att skratta?

vi kollade ju på film igår, en film som gick på tvn. så ingen ny med andra ord - men  en av dom roligaste jag sett på väldigt länge måste jag säga. så har ni inte sett year one - SE DEN!
jag black är en av mina favoriter när det kommer till roliga skådisar, riktigt bra är han, även i denna film!

vinst ikväll?

vid 6 tiden ska jag ta mig bort till hanna, det blir mat och hockey ikväll - vilken tjejkväll va? haha!

vart lugnt på jobbet idag, så slutade strax efter 15 så nu är jag hemma och vilar lite så jag inte blir så trött ikväll. vill inte missa en sekund med hanna, imon ska vi in till stan och shoppa lite :) mysig helg med andra ord!

hoppas alla har en fin fredags eftermiddag!

vill ha


lila eller beige - vilken hade ni valt?


vardagslyx

nu blir det kladdkaka med grädde och film med älsklingen!

kladdkaka

dröm garderob

är ni som jag och älskar allt som har med kläder skor och accessoarer att göra? iaf ni tjejer som läser min blogg. min dröm är att en dag (förhoppningsvis nästa lägenhet) ha en gigantisk walk-in-closet! allts jag skulle älska den, typ bo där, om inte annat skulle man få ordning och reda på allt man har och kunna använda allting, annars är jag en sån person som lätt tar på mig det som är närmst till hands, särskilt när man ska iväg till jobbet.
här är lite inspo bilder, hade mer än gärna haft det så här, jag är särskilt svag för skor!
bilderna är såklar från the kardashian´s garderober, vilka annars?



nytt & fräscht

en lugn dag på jobbet idag, pga vädret såklart, om det bara kunde sluta regna nån gång!

idag fick vi nya möbler till uteserveringen och det blev så jädrans snyggt!

nätshopping

det är farligt  när jag klickar mig in på ginas hemsida, jag vill ha typ  allt


















regn

tråkigt väder idag, men vad ska man göra åt det? jag är glad att jag jobbar inomhus :)

har inte hänt så värst mycket senaste dagarna, mest jobb. helgen som kommer är jag som sagt ledig så det blir nog bio på lördag med min fina. annars inget planerat ännu, får se vad som dyker upp.

resan i slutet av juni verkar bli av också, det ska bli supernice! förutom båtresan som jag absolut inte ser fram emot!

älskade sol - från arkivet 2009

idag är de härligt, vi har legat och grillat oss vid poolen i några timmar. bränd är nog förnamnet senare. 

igår skulle vi försöka ta oss till "bossens" restaurang via buss, efter mycket väntande, två bussturer och promenad så va vi där efter ett tag. god mat och trevligt vad de, avslutades med strawberry daiquiri on the house :D we like
sedan blev de hunting time efter sannarps elever som vi inte hittade så de blev att vi gick vidare till queens, vart annars ^^
ikväll har vi blivit bjudna på förfest hos två tjejer som vi träffade på queens (!) för några dagar sedan, ska bli intressant att se hur denna kvällen slutar :P

nu är de dags att laga käk

ps. sabbe, jag gillar dina kommentarer ^^




som sagt så kommer det poppa upp lite inlägg från sommaren vi bodde i alanya, så jag hoppas ni gillar det lika mycket som jag gör! dom läggs upp samma datum som jag skrev dom för 3 år sedan

fint från style by tyra

lite inspo en måndag som denna!

ledig dag

filmen igår var riktigt, en söt film!

idag tog jag visst en lite längre sovmorgon än jag hade tänkt mig för när jag kom hem så kollade jag o min fining på en film till. house of wax, vart flera flera år sedan jag såg den sist. på grund av den filmen jag drömt mardrömmar i guess haha.

nu blir det snart en pw med min vän jian! ska bli nice att komma ut och röra på sig idag, vädret är ju ändå helt olek. inget regn iaf ;)

vänner

har tagit mig hela vägen till min fina granne helena. det blir film mys och fika. hon har bakat kvällen till ära och jag ska strax hugga in i det underbara mästerverket :)

oh my god - nostalgi a la 2009

just nu;

tjejfest :)

blåsig lördag

efter jobbet åkte jag in till stan för att möta upp jian på en fika. det blev espresso house, kladdkaka ofcourse :)

sprang inom gina för att byta ett linne som inte passade, men då hade dom inte den storleken kvar, typiskt, så får se om dom har den på nätet istället.

ikväll blir det födelsedags firande av alexandra som fyller år idag. det blir nyktert för min del eftersom jag jobbar imon, men det gör ingenting. nästa helg är min lediga helg, så vi får se vad som händer :))

nu dags att fixa sig inför kvällen, kanske slänger upp en outfit bild sen om det finns tid för det ;)

ha en fin lördags kväll allihopa!

back to reality

idag har jag verkligen bara latat mig, som man får lov att göra när man är ledig! fått en hel del smycken gjorda och även lapat massa sol på balkongen!
kvällen tillbringade jag hos min bror, blev massa prat och vi hann med en fil. också, catch 44. en väldigt speciell film men ändå helt okej.

så nu är det dags att nana kudden efter det ska jobbas imon. åker in tillsammans med min kärlek eftersom han har lite ärenden i stan, passar ju bra då :)

hoppas ni haft en fin torsdag med massa sol som jag har haft!

somrigt

hur somrigt och fint är inte detta armband?

soon alanya - från arkivet 2009

ja eftersom att jag saknar alanya rätt bra den här tiden så kommer det nog dyka upp lite inlägg från arkivet för 3 år sedan bara för att vi ska minnas det lite extra nu och det är ju svinkul att läsa om vad man gjorde där nere!

om en sisådär halv timme så ska vi åka å hämta upp mensur. pappa har hjälpt mej att stänga väskan, de gick precis, pust. men den väger fan mycket alltså, 26 kg! OHMAJ! Jag fattar inte hur detta ska gå?

pratade med hanna nyss och hon kommer ner en sväng å säger hejdå. *lipi lipi* haha, men de får gå bra hoppas jag. 

nerverna är på helspänn och de pirrar i hela kroppen, jag mår typ illa. 
nu ska jag visa pappa hur min blogg fungerar. 

PUSS

3 år har gått

tänk att imon är det 3 (!!) år sedan jag tog mitt pick och pack och flyttade ner till Alanya, det är helt sjukt vad tiden går fort. jag kan minnas det som igår när vi var på väg till göteborg, jag mensur josse och ela. när vi kom till antalya och åkte med en skum kille till alanya, hans engelska var i stort sett obegriplig men vi förstod att han var intresserad av ela, haha!
som jag älskade att bo där nere, våran lägenhet var udnerbart fin och poolområdet rena drömmen. det enda som man kan klaga på var väl när vi skulle ta oss in till alanya (eftersom lägeneten ligger i cikcilli) var ju att man fick taxi, men det gick bra det med, vi har haft många härliga taxiresor både dit och hem haha!
det finns så mycket minnen och känslor som poppar upp ibland från denna tid, särskilt nu när det börjar bli sommar, man blir helt nostalgisk och vill bara dit igen och leva det äventyret igen och igen! så bra vi hade det, jag älskade i stort sett varje dag vi tillbringade där nere, ångrar inte en sekund att jag sa upp mig från mitt jobb i sverige och bara drog. en erfarenhet som man har nytta av i livet!
men tänk att det gått 3 år redan, det är inte klokt!
tror detta är bland de första kvällarna
ja balkongen var favoritplatsen såklart!
fina grannar hade vi också!

love it or hate it

sån jävla skön låt!


svettigt

det var verkligen varmt ute i förmiddags när jag var ute och sprang, härlig känsla och jag måste säga att det går bättre och bättre för varje gång och det gillas!

på dagens schema står

tvättning
smyckestillverkning
solning!

det låter väl som en underbar dag va? helt i min smak. ( tvättas måste ju också göras )

lets do this run

en bra start på dagen

<3

ååh, alltså att någon annans lycka kan göra mig så glad ♥






underbart

slutade halv 4 idag och nu sitter jag hemma på balkongen och njuter av sommarvärmen som har hittat hit! helt jävla underbart är det! linne och shorts har jag på mig och det är stekigt ändå!
imon och torsdag är jag ledig och det lovas samma väder då, helt fantastiskt om det blir så!

1 maj

härlig solig första maj - dags att åka till jobbet!

RSS 2.0