Dag #10

Yes då va vi uppe på tvåsiffrigt nu, känns bra! 10 dagar låter inte mycket egentligen, men det känns i kroppen att jag börjar orka mer och mer, framförallt på löp biten, oerhört skönt, 6 km blev det idag! Helt fantastiskt om ni frågar mig haha!

Nu ska jag slänga mig i duschen, sen hinna med lite smycken och sen är det favoritserien klockan 9, Revenge! Missa inte det på 3an!!

pyssel

det gick bra igår på gymmet, blev hela 5.5 km inte illa alls! idag måste jag bara ta en vilodag, inte för att kroppen behöver det men jag har annat jag måste hinna med, pyssla med mina smycken, för det går snabbt till söndag och på lördag har jag ingen tid i världen att hålla på med det. så idag får det bli så inte allt blir i sista minuten. 
 
försöka få upp julgardinerna är prio också, men det går ju snabbt om man bara tar tag i det. sen vart det ju kransen till dörren också ;)
 
va händer hos er idag?

dag #9

idag tar jag äntligen tag i gymmet, känns som evigheter sedan! får se hur långt kroppen orkar på löpbandet idag. ska försöka öka längden där nu nämligen. drar iväg nu på direkten så jag har hela kvällen här hemma sen, funderar på att börja julpyssla lite, eller smycka, vi får helt enkelt se vad jag känner för. soffan kommer väl va lockande också men nä fy om jag slänger mig där haha! 
 
hörs efter träningen!
 
 
 

Trötter

Idag kan man inte påstå att det någonsin ljusnat? Så det gjorde ju inte så mycket att man va inne och jobbade idag ;) när jag kom hem slängde jag mig i soffan direkt! Helt slut, sov dåligt inatt :/

Nu har vi käkat lite kyckling curry och jag slö kollar lite på project runway Sverige, spännande :) har mycket att göra veckan har jag kommit på; hjälpa mamma, julpynta, göra smycken, kanske inte låter som så mycket men det tar mycket tid kan jag lova! Men det är det värt också! Längtar verkligen efter att få julpynta!
Köpte en jätte fin krans till dörren med! Vuxenpoäng?

Dag#8

Vaknade runt 10 idag och jag hade livat mig själv att ta mig till gymmet, jag vaknade seg och jävlig och tänkte att Vafan, jag går dit imon! Men sen tog jag tag i mitt patetiska (haha) liv och drog till gymmet!

Klarade ett av mina mål, att springa 2 km under 10 min! Helt underbart skönt att jag klarade det så nästa mål är då 3 km på 15 min. Vanligtvis så springer jag runt 4 km varje gång men kände idag att jag inte hade rätta dagsformen för det och då får man ändra lite!

Nu är jag väldigt nöjd med mig själv att jag tog mig till gymmet :) så jag belönar mig själv med en kopp vaniljte!

mys

nu sticker jag och hanna till nissaryd för att mysa lite med idas fina familj! ♥
 

Dag #7

Ett svettigt gympass är nu avklarat! Så jävla gött!

dress up for upcoming holidays!

 
 
 
 
 

julmarknad

idag har jag också hunnit med att boka in mig på julmarknaden som kommer hållas här i Hylte den 2 december. det ska bli så mysigt, jag kommer stå och sälja jämte min fantastiska pappa och det kommer bli så bra! mer info kommer när jag själv vet mer, men tiden rusar ju som sagt så lägg datumet på minnet ;)
 
 

dag #6

ja det blev ju lite fusk förra veckan, blev inte 3 gånger som jag egentligen lovat mig själv, men det hände lite annat i veckan så jag hann inte, mycket jobb helt enkelt, men lördagens jobbpass på lindbergs var ju nästan som ett konditionspass haha! så idag vart jag tillbaka igen, kände mig starkare än någonsin på löpbandet, sån härlig känsla! 
 
får se hur många pass det blir denna veckan, det började ju bra att starta redan idag måndag =)
 
 
 
 

can´t get enough

 
 
 

mina fina tjejer!

åkte in till stan redan vid 11 tiden igår förmiddag för att möta upp min fina tjejer för lunch! va underbart att träffa alla tillsammans igen, tiden bara springer iväg och vi hinner aldrig ses! men igår blev det äntligen av. Tiden rusade såklart men vi hann catcha upp mycket på några timmar, helt underbart!
 
sedan fortsatte eftermiddagen med jobb för mig och Carro. 50 års kalas på Lindbergs, helt underbart kul att jobba och träffa många kända ansikten igen! VBB spelade och dom var så jäkla bra! har ju hört så mycket om dom under åren man jobbat på golfklubben och nu vart det äntligen upp till bevis och jag tror ingen blev besviken! inte jag iaf ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

Dag #5

Forever

Idag var det äntligen dags för den sista filmen i twilight sagan! Mötte upp Mia i stan, gick till bion och mötes av ett hav av människor där inne. Jag visste inte ens att det kunde få plats så många på samma ställe haha! Antar att som första va ute efter samma film som oss men säkert också den nya Bond rullen! Hursomhelst så blev jag verkligen inte besviken på filmen, trots att det är den femte (!!) helt galet! Så om ni inte sett den, gör det! Jag ska se den igen någongång! <3

God kväll

Svängde inom mamma och pappa idag efter jobbet, skulle låna deras router och se om den funkar till vårt internet, har dock inte provat än. Det får mannen sköta!

Ikväll blev det crêpes till kvällsmat, mäktigt som bara den! Så nu blir det soffan igen, som alla andra kvällar haha! Men ikväll är lite speciell, vi ska kolla på breaking dawn part 1 så jag kan fräscha upp minnet lite från senast jag såg den för imon är det ju nämligen dags för sista delen!! Längtar som bara den!!!

Dag #4

Efter jobbet fick det bli en sväng till gymmet. Va ju vilodag både igår och söndags + att söndagen bjöds på tårta och kakor!

Körde lite intervall på löpbandet idag för att göra något lite annorlunda, satan va jobbigt det var! Men jag överlevde, sen körde jag lite armar och mage med. Det känns att man lever! Härligt!!

Ikväll får det bli slapp i soffan, något annat orkar jag nog inte!

kalas x2

vilken mysig kväll vi tjejer hade igår. vi började med bowling på b&b sedan vidare till Bull´s där vi åt god mat. vi satt kvar ett bra tag och bara kollade på folk, att det kan va så kul? haha!
 
idag blir det födelsedagsfirande och farsdagsfirande =) ska bli så mysigt, så nu måste jag sätta fart i köket, jag har ju lovat mamma att baka ;) 
 
bjuder på ett litet collage från igår
 
 
 
 

Work it!

Idag blev det ett riktigt hårt tränings pass! Värmde upp på löpbandet och sen blev det en massa övningar för mage och armar! Hade tur att få inspiration och massa tips av en snart utbildad PT, kan det bli bättre eller? Så svetten rann verkligen idag, 1,5 timmar körde vi! Härligt!

Nu ska jag hoppa in i duschen och vid 5 styr vi bilen mot Halmstad!

Puss på er!

Dag #3

Om ca en halv timme ska jag möta upp Hanna på gymmet, så trevligt med lite sällskap! Inte ofta jag tränar på helgen, men nu ska det få bli en vana kanske!

Ikväll blir det tjejkväll på stan! Vi ska bowla och sedan käka på bulls! Åh det ska bli så mysigt med en riktigt tjejkväll!

Dags att göra sig redo för gymmet!

Fredag it is

Ja så vart det fredag igen! Idag vilade jag från gymmet för att gå imorgon istället! Har lite träningsvärk med så fått kan man få vila en dag :)

Igår körde jag löpning som jag ska försöka göra varje gång, den blev det såklart magövningar och även lite armar. Inga ben nu för det ska jag egentligen inte fokusera så mycket på.

Ikväll är det mys på hög nivå, älskling fixade maten och jag efterrätt! :) helt perfekt, och nu blir det x-factor :)

Hoppas ni får en fin helg!!

Dag #2

Nu kör vi!! Dag 2 är här!

Myskväll

Idag blev det inget gym, hade bestämt sen innan att det inte skulle bli det, så det är inte av lathet haha! Men imon gäller det igen!!

Idag jobbade jag över lite (som vanligt känns det som). Den åkte vi och handlade så nu är kylen full igen!

Efter middag så säckade vi båda i soffan. Medans han försöker leta upp en turkisk fotbollsmatch så njuter jag av andra filmen av twilight - new moon! Underbart! Inte långt kvar tills bion vi ska på heller, wiho!!

Dag #1

Ja idag vart receptionen bemannad så jag kunde skaffa mitt gymkort! Så nu finns det ingen återvändo! Jag tog tjuren vid hornen direkt idag och sprang några km på löpbandet, sen lite ben och sen lite mage! Det blev inte så mycket som sagt men får väl mjukstarta lite nu så inte kroppen får en chock! Fast det lär den ju få ändå haha! Det känns härligt att äntligen kommit igång nu!

Annars är denna dagen inte mycket att hurra för, förutom att dom visar första twilight filmen ikväll :))

besvikelse

jag har vart så taggad hela dagen i stort sätt för att äntligen få komma igång och träna igen! efter jobbet sprang jag inom apoteket och sedan hem för att byta till träningskläderna då ju! kommer upp till gymmet och receptionen är S T Ä N G D???? vafan är det för jävla service, ursäkta mitt språk men fan va förbannad jag blev!! kan va så att jag har vetat om detta innerst inne från när jag va lite mindre, MEN jaag tycker ändå att det är väldigt dålig service på ett sådant ställe! bemannat mån-fre TACK!
 
så det blir min feta DISS idag gott folk
 

Reunion

Igår var det äntligen reunion för oss som gick högstadiet tillsammans. Tänk att det redan gått 10(!!) år. Och många av dom jag träffade igår har jag inte ens sett på säkert 10 år, det är helt galet alltså! Men så bra det var, lekar och massa god mat! Självklart ett stort kramkalas i början med ju! Efter maten så dansade jag konstant hela kvällen fram tills skjutsen kom vid typ efter 2! Hade så ont i fötterna märkte jag när jag satte mig i bilen ha!

Det märktes idag att jag hade väldigt kul igår, haha! Inte lika kul i morse, men det var det verkligen värt!

På måndag gäller det!

Som rubriken lyder så är det på måndag det gäller! Jag ska börja ett nytt hälsosammare liv tänkte jag. Måste ta tag i den där jobbiga biten igen. Ska fixa ett gymkort på 6 månader och då är det fan inte 2 månaders träning som gäller denna gången utan jag måste bara bita i det sura äpplet och klara 6 månader.

Varför detta nu då? Jo, jag känner mig så trött konstant! Orkar inte göra någonting efter jobbet så jag måste göra något åt det, allt annat blir lidande med, humör och allt det där!

Så jag kommer försöka använda bloggen till min hjälp, kan va skönt att få svart på vitt att jag faktiskt tränar! Jag gör ju detta för min egen skull, mitt välbefinnande. Så förhoppningsvis blir det mycket träning här i bloggen framöver, ska gå dit minst tre gånger i veckan, så ni som är sugna häng på! Om inte med mig på mitt gym så kanske där ni bor genom min blogg! Vi kör på nu och det inte finnas någon återvändo i detta!

Wish me luck!

Att vara barn

Ibland kan jag längta tillbaka till att var liten igen! Allting va så mycket lättare då?

På den senaste tiden har mycket jag sett eller kommit i kontakt med min barndom. Barnprogram och filmer som jag alltid kollade på när jag var sjuk, som Disney dags som mamma förmodligen har spelat in varenda avsnitt, och jag kan minnas att jag aldrig tröttnade på dem. Skulle lätt kunna sätta på en sån film idag och bara falla tillbaka i tiden. Alla dessa filmer!

Eller som vid jul (man kan ju inte annat än tänka på det såhär års kanske) när mamma alltid gjorde egna adventskalendrar med ett litet paket för varje dag. Vilket jobb egentligen! Och alltid en klapp i julstrumpan på juldagsmorgon!

När man va sjuk så tog sig mamma och pappa alltid tid att sitta vid min säng även om jag inte mådde så dåligt egentligen!

Mamma brukade sjunga för mig på kvällarna ibland istället för att läsa en bok, minns att jag älskade det.

Skulle kunna skriva en hel novell om min barndom, hursomhelst så vill jag bara att alla ska veta hur nära jag är mina föräldrar och så himla mycket jag älskar dom, till månen och tillbaka!! <3

RSS 2.0