mysigaste outfiten på länge

såhär mysklädd är jag idag, underbart! 
 

söndag igen

det känns som att jag har haft två söndagar denna helgen. gårdagen kändes också som en helg eftersom det inte hände mycket mer efter vår gekås tripp. 
ikväll står det fajitas på menyn, ska bli såå gott! sen blir det nog tv-mys med min Hanna, inte helt fel avslut på en långhelg va? 
 
imon börjar allvaret igen, fast på ett litet säkrare företag (enligt mig) jag gillar inte alls bemanningsföretag eller deras syn på arbetare, usch. har också hört att business linc har blivit uppköpt utav, CDON? berättar mer om detta imon när jag fått reda på mer utav cheferna, jag missade ju såklart mötet i fredags när jag var ledig. känns som jag allt är borta från jobbet när något viktigt kommer upp på eftermiddags mötet. ahja! 
 
nu ska jag hoppa in i duschen och testa mitt nya schampo&balsam från TIGI bed head. 
 
 

Lugn lördag

Idag blev det en lugn lördag för våran del. Igår va det däremot livat här! Hade mina fina vänner över för lite vinkväll! Mia tog sig hit också, hur härligt är inte det liksom? Det blev några glas vin och även lite tequila rose och strawberry daiquiri :) vad vi kan! Haha! En urmysig kväll helt enkelt :) tack tjejer!

Idag så styrde vi lilla bilen till Ullared, jag och muhittin! Det blev verkligen en heldag! Vi började i handelshuset och jag köpte äntligen mig nya godbitar till håret. Sen tog vi oss an gekås då, väldigt mycket folk men det var ändå helt okej, förvånad över mig själv faktiskt! Vi hittade både det ena och de andra så vi var nöjda när vi gick ut!
Vi avslutade med lite mat på stantons, himla gott! En mysig lördag helt enkelt med mitt hjärta!

Ikväll har vi bara legat i soffan, några kompisar kom över, dom är fortfarande här men jag gav upp och ligger i skrivande stund i sängen för att få mig lite skönhetssömn!

Godnatt ni fina!

Vill ha!

How adorable? Jag vill ha en egen liten "Mini Persian!"

Höstnytt från H&M

långhelg

ja nu är jag hemma från jobbet och jag har en långhelg framför mig, nämligen ledig imon, eller mellan två jobb eller vad man ska kalla det? 
 
så på måndag är det nya tag som gäller, fast på samma jobb, MEN jag blir anställd av Business Linc och har alltså idag jobbat sista dagen för Tranpenad bemanning! kan inte kännas bättre än såhär faktiskt! 6 månaders provanställning är det som gäller nu. sen får vi se vad det leder till :)
 
så det ska firas imorgon med fina vänner hemma hos mig med en vinkväll, åh va underbart mysigt detta ska bli! för visst måste man fira en sånhär nyhet??? 
 
 
såhär glad är jag just nu med tanke på att allt flyter på bra i mitt liv med jobbet!
 
 

Lazy sunday

Ikväll blir det inte mycket gjort! Har hunnit tvätta dammsuga och diska iaf, så nu ska jag och Hanna smälla i oss varsin pizza :) så slipper vi båda laga mat till jobbet imon! Hur perfekt? Haha

fint från Have2Have

 
 
 

Details of today

Lackat

Är ju inne i en period där jag älskar att mixtra med nagellack i alla färger och former!

Idag kör jag på blått bling med en vit bas!

magiskt

 

mitt drömhus

någon som har några mille i bakfickan och vill köpa mig mitt drömhus så hör av er snarast!
 
 
 
 
 
 
 
 

Weekend!

Efter en intensiv vecka med mycket jobb och även en liten sväng av influensa så är det äntligen helg!

Började med en dundermysig middag hos mamma och pappa. Dom slog på stort och hade efterrätt och grejer också, så söta! Efter det kom Helena på besök och det blev lite tjat om allt möjligt, hon har ju börjat studera nu så det är intressant att följa eftersom jag också går i dom tankarna!

Imon ska jag sova utan att ställa klockan, ska bli så skönt och välbehövligt!

Besatt!

Jag är ju inget vidare fan av hösten direkt! Men det finns ju en anledning att få shoppa lite nyheter till höstgarderoben!

Måste klicka hem lite av detta om inte alltid av det och lite till ;)

accessoar&beaty

trendigt just nu hos Nelly
 




så in och klicka hem innan det tar slut!!
 
 

Jeffrey Campbell - I´m in love

 
 
 
 
 
 

Usch

Influensan smög sig på idag strax innan frukost, Fyfan! Jag höll ut till lunch men sen orkade jag inte mer. Den bilresan hem må ha varit en av de jobbigaste någonsin! Men hem kom jag och det har vart soffläge sen dess. Kunde peta i mig lite mat innan men annars är man inte sugen på nåt! Hoppas det går över snart bara så jag kan komma tillbaka till jobbet med nya krafter!

Ha en fin tisdag kväll alla fina <3

Trevligt

Hade en mycket trevlig kväll igår. Jobbade till 14 sen kom jag hem, fixade mig och tog bussen in till stan. Mötte upp Carro först, så satte vi oss på Bulls med varsin drink. Mysigt! Sen mötte mia och Isabelle upp oss så det blev en helkväll med tjejerna, himla mysigt!

Idag händer nog inte för mycket, ska försöka ta mig till min kära mor och far för att låna skrivaren. Måste skriva ut blanketterna om förlängningen till M's uppehållstillstånd. Är ju dags att söka det nu med, så lika bra att ta tag i det :)

Blev helt plötsligt så sjukt sugen på naturgodis, så får nog svänga inom Ica också!

Lite bilder blev det igår iaf

tonight is - girlsnight!

 

onsdag kväll

en riktigt riktigt seg dag på jobbet idag, men jag klarade mig genom hela dagen. inte lika trött idag som jag va igår, åkte ju till hanna för att umgås och kolla på sveriges vmkval match mot kazakstan som gick kanon. det tackar vi för! men lite bättre spel nästa gång tack!
 
har inte fått så jättemycket gjort idag då eftersom jag vart så seg, hunnit med att tvätta lite iaf och ska snart fixa käk tills imon. 
 
imon är det jobb igen då såklart, hela veckan, också lördag hade jag tänkt mig, det finns ofta extra jobb på helgen och det gäller att passa på när man kan. det kostade ju endel för oss när vi va i danmark efter allt shoppande och det vi gjorde, men det vart värt varenda krona ska jag säga. så nu kan man tjäna in lite extra tills nästa gång vi åker =) 
 
bjuder på en underbart bild från helgen. vi tre, så underbart kul vi har tillsammans!
 

Shopping @ DK

Här kommer fynden jag gjorde i Danmark som utlovat!

Hemma

Nu är vi hemma i vårt underbara hem igen. Vi har haft en fantastiskt helg i Danmark! Så tråkigt att behöva åka hem bara, som vanligt! Men det är ju dags att jobba imon, så det fanns inget val ju!
Det är såna här spontan resor och grejer som gör livet så mycket bättre!
Man ska umgås och ha folk omkring sig som verkligen får dig att må bra!

Blev en hel del shopping! Men jag är så trött nu, så visar mina inköp imon förhoppningsvis :)

Tripp

Imon beger vi oss till Danmark, ska bli underbart! (förutom den 4 timmar långa båtresa jag fasar) blir att umgås träffa människor shopping god mat, you name it! Ska försöka hitta ett nagellack jag letat efter länge men aldrig lyckas hitta, har ni tips så kom gärna med dom! :)

Mys kväll

Idag efter jobbet duschade jag av mig lagerkänslan och svirade om till lite finare kläder ;) det väntades ju finbesök från Halmstad idag. Äntligen fick jag träffa min fina vän mia igen. Går för långt mellan gångerna märker vi, men det får det bli ändring på bara, inte svårare än så, eller hur?

Vi gick och åt pizza och pratade bort någon timme där, sen fortsatte vi hemma hos oss. Alltid lika trevligt med hennes sällskap.

Nu sitter jag halvdäckad i soffan och väntar egentligen på att gå och lägga mig. Min sambo är snäll och fixar mat till mig som jag ska ha med till jobbet imon. Skönt när man är såhär trött som jag är nu!

Imon blir det en liten tripp hem till mamma och pappa, ska bli mysigt att träffa dom!

medina

 
 
 

Ny vecka!

Ja då var det redan måndag igen, men det har gått ganska snabbt på jobbet ändå. Sen har väl egentligen inte gjort något vettigt sen jag kom hem. Men man får ha såna dagar ibland tycker jag allt. Det är bara mannen i hushållet som är riktigt duktig med träningen som han påbörjat igen. Ville motivation liksom, tänk om man kunde ha den viljan? Jag har ju Friskis&Svettis i samma byggnad som jag jobbar i, så hur svårt skulle det vara egentligen? Men nä haha!

I veckan får jag äntligen träffa min solstråle Mia!! Ska bli så underbart <3

Denna helgen ska jag inte jobba iaf, så det blir andra roligheter, mer om det senare!

Nu ska jag snart stänga mina blå, behöver all sömn jag kan få har jag märkt (det har tillochmed gått så långt att jag börjat dricka kaffe på jobbet?!! Där det varken finns mjölk eller socker ska jag tillägga)

Får väl liva upp inlägget med en egobild

Maybe I found what I've been looking for

Har surfat runt lite på olika utbildningar. Som ni vet så är jag väldigt skeptisk till att börja plugga, men när jag hittade en utbildning så stod det bara mitt namn på den liksom. Jag ska få hem information om det i veckan. Mer än så blir det inte här nu, avslöjar mer när jag väl bestämt mig.

Idag är en trist och grå dag! Hela Hylte är helt dött, inget ovanligt iochförsig men what to do! Gör det bästa av dagen liksom.

What's in the bag?

Vart en runda på stan igår och fikade med fina Carolina som flyttar till Göteborg idag för studier! Kommer bli många turer till Göteborg nu känner jag :)
Vi satte oss på espresso house och tjatade och tiden bara flög iväg, underbart är kort? Tiden gick alldeles för snabbt igår så jag hoppas på återseende snart!

Köpte med mig en favorit från espresso house också

 

 

 

 

Stugmys!

Ikväll kör vi lite mys i Jians stuga! Massa tjejer och gossip :) I love it!!

RSS 2.0