change

hej alla läsare! nu är det såhär att jag testar att byta bloggportal! min nya adress är hittar ni HÄR
 
jag kommer fortsätta blogga som vanligt bara på ny adress, jag hoppas att ni följer med mig? =)

I did it!

Det blev ett pass! Så himla skönt att jag kunde klara av det. Blev såklart ingen löpning, har fortf känningar i foten så det vågar jag inte förrän slutet på nästa vecka möjligtvis. Men körde uppvärmning 10 min sen blev det ett rent mage/arm pass idag ca 45 min! Det lär kännas imon!

Ikväll blir det lugnt, ska hem till mina föräldrar om en stund, antagligen stannar jag där ikväll :) mysigt att bli ompysslad av dom ibland.

Får inte missa den turkiska serien lägen ikväll bara, har blivit riktigt spännande nu! Följer ni den?

Dag #21

Jag försöker mig på gymmet, går det så går det, går det inte så har jag iaf försökt :)

inspo inredning

jag drömmer ju om ett nytt hem som många vet, har gjort det länge, men det händer liksom inte mer. men här är lite insp bilder som jag tänkt mig, något åt  liknande iaf. ljust ska det vara har jag bestämt! vi har ju beställt en säng som kommer i  början av mars, och den är svart, men det är ju bara gaveln så det är inte så farligt, sjukt fin är den och väldigt skön =) 
 
 
 
 
 

inget är som väntans tider

alltså, fortfarande inget gym denna veckan, foten är inte bra ännu, börjar bli segt att vänta nu, men är det inte bättre imon så går jag ändå, behöver ju faktiskt inte springa, för nu kan jag ju iaf stödja på foten och då kan man köra lite styrka och mage såklart. 
 
 

Otur

Året har kanske inte börjat jättebra för mig, eller det beror på hur man ser det kanske. Ett avslut är väl kanske alltid en början på ett nytt kapitel eller? Som grädde på moset så har jag stukat foten ganska jävla rejält! Jag som hade 4 dagar på gymmet förra veckan och kände att jag verkligen va på gång! Så ännu ett tips då; försök aldrig gå på en fot som sover!

Så nu kan allt bara bli bättre, jag vet att det blir bättre! Tänk positivt och positiva saker kommer hända!

tips

för er som också älskar jeffrey campbell´s skor i lita serien så kommer ett tips på spike skorna om man inte vill lägga 1700 SEK på dom så finns dessa för endast 599:- rena kapet ju! jag funderar starkt på att beställa ett par. 
 
 
 
finns även andra varianter
 
    
 
 
 
 
 
 
 
 

Dag #20

Tredje dagen i rad! Vad hände egentligen! Men härligt är det! Idag körde jag ett hårt rump- och benpass plus lite mage som alltid!

Och äntligen kom jag under 10 minuter på 2 km! Stolt över mig själv!

Gårdagen

Igår var en helt perfekt dag! Jobbade först och sen stack en snabbis till gymmet! Efter det åkte jag och M in till Halmstad. Det blev middag på restaurang yoss, en mycket god entrecôte :) sen mätta och belåtna satte vi oss i dom sköna stolarna i biosalongen och kollade på en film som heter gangster squad, en riktig bio film, som säkert ute skulle va lika bra hemma. Men den får ett bra betyg ändå, pga skådisarna som var riktigt grymma!

dag #19

då var det dags igen, på med löpardojjorna så drar vi till gymmet. blir inte så länge idag för jag ska hinna med att fixa mig senare också för vi ska in till stan och äta middag och kolla på bio ikväll, fira lite! med min underbara pojkvän! <3

reminder

vilka sötingar jag hittade på hm´s hemsida, trosor med veckodagarna på. påminner mig om när jag var liten då jag hade sånna =)
 
 

word

 
 

Dag #18

Idag var det ett riktigt skönt pass på gymmet, jag behövde det! Det börjar bli kul nu när man fått upp kondisen och styrkan så man orkar mer! :)

Ljusare tider

Nu har jag städat bort julen för denna gången, alltid lika skönt när det är bort även om jag tycker att julen är väldigt mysig!

Lasagnen står i ugnen och jag har satt mig tillrätta i soffan, vilken underbar onsdag kväll!

Längtar till våren nu, men visst går vi ju mot ljusare tider mina vänner!

wanties

jag har ju redan ett par liknande, men är dessa lika sköna som mina helsvarta (utan nitar) så ska jag bannemej köpa dessa också!
 
 
 

Dag #17

Idag kände jag mig lite mer kry så jag kunde ta mig till gymmet! Sprang inte så långt idag, knappt 4km men det kändes i lungorna kan jag tala om, så lika bra att ta det lite lugnt då.

Nu blir det hopp in i duschen, mannen står för kvällsmaten ikväll så jag ska slänga mig i soffan sen för att kolla på min nya favvoserie (ja kan säga det redan efter 1 avsnitt)

Lögnen på svt 2 19.30

Svt

Ikväll börjar en turkisk serie på svt! Ska bli spännande att se vad detta är :) äntligen något vi kan kolla på tillsammans på turkiska :)

Missa det inte ikväll 19.30 på svt!

Familjen

Ikväll har vi haft mamma och pappa på besök. Det blev middag och lite fruktig efterrätt! Så gott och så mysigt vi har haft. Kollade lite på Forrest Gump tillsammans också, vilken fin film det är! :)

Ajajaj

Idag vaknade jag upp med den värsta träningsverken jag haft på riktigt länge. Kunde knappt ta mig ur sängen ju? Haha! Alltså har jag med andra ord inte mycket muskler kvar i rumpa och lår men det ska jag försöka ändra på nu! Men jag kommer inte försöka mig på gymmet idag, no way haha!

Ikväll kommer mamma och pappa på middag så det ska bli mysigt, måste åka och fylla på kyl och frys också, tråkigt men ett måste

hår?

känner att det är dags att ta tag i kalufsen! både klippning och färgning, just nu är det bara jättelångt och ingen vidare färg på det. men jag hinner ju ändra mig 42 gånger innan jag bestämmer mig och sedan tröttnar jag efter 2 veckor typ, men här är lite inspo jag hittade!
 
 
 
 
vad tycker ni jag ska göra?
 
 

Dag #16

Att det skulle ta mig 5 dagar in på detta året att komma till gymmet är inget jag kan förstå nu efteråt! Så skönt det var, men jobbigt också, la på något kilo idag och körde lite andra övningar. Skönt!

Jan. 04, 2013

Awards

Ja då är det dags för lite företagsfest i mars. Cdon group awards 2013, nere i Malmö! Kan det bli bättre? Den stora frågan är vad f-n ska man ha på sig? Temat är; Fancy las vegas? Tolkning på det då? Lite hjälp och idéer vore inte helt fel :)

saknad

idag saknar jag alanya lite extra mycket, jag kan fortfarande inte komma ifrån dom dagarna då jag verkligen kan sakna det, trots att det var flera år sedan jag först flyttade dit.jag vet att jag inte hade velat bo där permanen, men jag saknar den tiden när jag faktiskt bodde där. men det är ju som en liten bubbla när man kommer dit och bor och säsongar där, och hade man bott där på riktigt så hade nog inte bubblan funnits kvar antar jag.
 
men det är härliga minnen jag har därifrån och dom kommer jag aldrig att glömma. bara  känslan av att vakna upp till sol och värme varje morgon (dock inte när vi bodde där från dec, haha, men annars) inte ha några direkta måsten (där har vi bubblan igen) bara gå upp, göra frukost, sedan gå ner till stranden och bara njuta av allt som går att njuta av. 
 
åh alanya, jag saknar dig!
 
 
flyttade några gånger 
 
 
 
våran pool i mahmutlar
 
 
dimcay
 
 
turkisk frukost
 
 
strandpromenad
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

åh jag saknar mitt svarta hår!!

 
do or don´t?
 
 
 
 
 
 
 

m & p Ingvarsson

som jag älskar er! går inte beskriva med ord!

 
 
 
 
 
♥♥♥
 
 
 
 
 

2013

Jag hoppas 2013 blir vårat år!

RSS 2.0