kärt återseende

det blev en bra start på veckan på jobbet med mycket gäster på restaurangen. det gillar vi!

hann med en snabb runda hemma hos mamma, pappa var ju såklart iväg och spelade bridge, så honom träffade vi inte. typiskt. men dom bor ju nära så det är ju egentligen inget problem.

sen blev det en runda till gymmet för både mig och muhittin. var riktigt jobbigt på bandet idag, men så skönt efteråt!

blev goda kycklingklubbor och ris till kvällsmat och nu är jag så trött så jag ska snart krypa ner i sängen. imon blir det tråkiga saker på förmiddagen men sedan blir det gymmet igen. hårdsatsning denna veckan alltså! det behövs ju nu kan jag säga.



last week

ja nu är vi inne på sista veckan på jobbet. känns jäätekonstigt och satan va snabbt 7 månader har gått då?!! ingen semester har det blivit heller och det känns ju, så det ska bli skönt med några dagars ledigt innan jag börjar på det nya.

ikväll blir det gymmet med, det är verkligen på tiden!

do not like

vilken urtråkig dag det blev! vädret gör en inte bättre till mods heller, sen att det blir mörkt som F-N redan klockan 15 är ju inte heller direkt kul. NEJ jag är ingen vintermänniska! hade klarat mig finfint utan snö och kyla, suck! sommar året om, ja tack!

ja ett klaginlägg, men det får man ha emellanåt va!



underbar idyll vid vår sommarstugan!

-1 timme

varför kunde jag inte ha kommit ihåg att ställa tillbaka klockan igår när jag gick och la mig? då hade jag ju fortfarande sovit gott nu. but too late 4 that, men jag ska nog lyckas döda en timme till här innan jag ska åka till jobbet.

igår vart det lite förfest här, sen drog grabbarna vidare till varberg och jag gick och la mig sen. har jobbar 6 helger i rad nu och jag börjar bli rätt jävla trött på det om jag ska va ärlig! jag kan ju för fan inte hänga med nånting, suck! och mer helger lär det bli nu framöver också. därför längtar jag till nästa år!!

årsfest

så många år man har gått på den här årliga årsfesten som äger rum idag, den 29 oktober. åh så roligt vi alltid hade när vi var där med massa livemusik, mat, prisutdelning och tal! aah alltså lätt den bästa festen på hela året måste jag säga.

idag kan jag inte säga mer än att jag avundas dom som nu sitter där och tar del av allt detta. jag saknar det!

från en av alla årsfesten för någa år sedan när jag också var aktiv ;)

Nu är den min!

ja jag beställde fan västen nu!! finns ju inte att få tag på nån jävla stans herregud! så nu kommer den hem istället!

pizza time

har ätit godgod hemmagjord pizza yuumm!




car music in my heart

dåligt med tid

sorry för dålig uppdatering. har inte haft tid att sitta vid datorn så mycket.

igår efter jobbet åkte jag in till stan och mötte upp min boyfriend och vi fick lite shopping gjort! hittade massa fint till honom i klädväg. sen åkte vi till simmos och fyllde på vårt matförråd som heter duga nu! alltid nice.

idag blir det bara massa slapp i soffan. muhittins vänner kommer över på lite förfest senare och sen drar dom vidare. om jag då fortsätter med mitt projekt som jag kommit riktigt långt med nu får vi se. det känns bra och jag längtar efter att få lägga upp det här i bloggen för er och se om någon av er har gissat rätt på vad jag håller på med?

NU;

dags att krypa upp i soffan och kolla på idol!

fräsch!

nu får det bli godnatt för ikväll. ska lägga mig och läsa i en underbart nybäddad säng.
I totally love it! när man har bäddat rent sängen, lovely feeling

godnatt söta ni!

twilight

OMG biljetterna har släppts till filmen, måste ju bara haffa alltså!

time for work

ja då var det dags igen, ledigheten är över och jag ska ta mig till jobbet nu. får se vad slutet av denna veckan har att erbjuda på lindbergs krog.



maskinen

nytt

nu har jag precis kommit hem efter en lång dag i halmstad. blev en mysig shoppingrunda med mamma. vi avslutade halmstad med en fika på maxi, så gott =)

jag hittade två plagg idag iaf (men inte västen som jag var ute efter, den verkar va väldigt attraktiv måste jag säga) så kanske måsta beställa den ändå? men 28 nov. njaa jag vet inte det?

dessa blev mina idag






hstad

om en stund bär det av till halmstad med mamma och bror. tyvärr under tråkiga, runt ut sagt förjävliga omständigheter. men efteråt blir det lite shopping iaf, som kanske kan få en att rensa tankarna lite.

jag och mami i mahmutlar ♥

OMG

min underbara skor är på rea, ska jag eller ska jag inte?!?


Love can touch us one time, and last for a lifetime

värsta

eftersom jag totalt missat avsnitten av desperate housewives som börjat så kommer jag istället fortsätta kolla på värsta pojkväns akademien om 30 minuter =) så jävla kul är det!

under ledning av sanna bråding



just nu;

yes, I´m addicted

fit

precis kommit hem efter en svettig runda på gymmet. idag tickade sekunderna oerhört långsamt på löpbandet! men jag gav mig inte, men var typ svimfärdig efteråt haha!

idag blir det en lugn dag här hemma, tid att fixa lite i lägenheten och med mitt projekt.

ikväll har jag internet date med min kära Shannie, som jag saknar henne!

(bild lånad från FB)

NY KATEGORI

här kommer det komma upp massa kul information och annat när det närmar sig. runt 18 november får ni hålla utkik

be patient

så länge vi båda andas

nu blir det sängen och nattläsning med den underbara boken som jag snart har läst ut om det ska fortsätta i denna takten. jag kan verkligen inte sluta läsa den när jag väl börjar. ibland är det till och med att jag behöver läsa om en halv sida eftersom jag halvsovit när jag läste sist. haha, då är det svårt att slita sig med andra ord?

godnatt sötnötter!

bye bye reddish

på onsdag försvinner det röda. uppdatering kommer efteråt!

ibrahimovic

lätt att jag ska ha boken om zlatan säger jag bara







some relaxing time..

redan hemma! så skönt faktiskt. det blev inte många timmar på jobbet idag, men det kommer bli så nu dessa sista veckorna tror jag. sen blir det dessto mer på det andra jobbet. så jag får väl kalla detta för nån slags vila?

idag kommer det inte bli mycket gjort känner jag. men det behövs massa mer grejer till den 27 november, jag måste ta tag i det idag tror jag. men det ska bli kul, har en ny grej på G nu.


btw, det inlägget som handlade om att jag saknar alanya, jag hade kunnat skriva det jättelångt till en hel novell, men här kommer en låt som avrundar allting mycket bra. finns enbart alanya minnen till denna låten.


sweet monday

idag är det två veckor kvar på lindbergs krog. känns helt ofattbart? vart har tiden tagit vägen liksom? jag började där i slutet av mars och nu är det redan slutet av oktober. säsongsjobb brukar ju gå snabbt va, men inte såhär?

idag kör vi, sen är jag ledig tisdag onsdag. på onsdag ska jag sticka  inom hm för att se om dom har västen jag vill ha, fan, jag skulle beställa den igår, visst den fanns i min storlek och allt, inga problem. förutom när jag såg leveransdatumet; 28 november?!? what the fuck! så jag sket i det!

missing

allt efter att tiden går så märker jag att jag saknar alanya. jag saknar inte festandet och det som många är ute efter när de åker ner.
jag saknar att bara vara där, leva där, ha en vardag där. jag tror bara ni som bott där själva förstår känslan jag menar. känslan man har när man landar på antalya flygplpats och går ut i den hettande luften som väntar där utanför dörrarna (förutom den gången som jag och anna åkte ner i december då såklart, hehe) känslan av att vara där. sitta på transfer bussen och veta vad som väntar, tills man äntligen ser borgen skymta långt där borta!

aah jag saknar det, den känslan!

godmorgon söndag

kom hem ganska tidigt från jobbet igår. så skönt. åkte till bror som hjälpte oss med högtalare till bilen, helt jävla underbart ska jag säga. dom ska spelas på högsta volym nu när jag snart ska åka till jobbet.

igår firade vi hanna A som fyllt år, vi höll till på forum i hylte, mycket folk måste jag säga, och jag kände inte ens hälften av dom? nice med rabatt i baren för vissa också ;)

nää, nuu måste jag åka, hoppas det inte blir en alltför lång dag idag heller.

mina favoriter från igår

 

 

 

 

idol mys

har haft en mysig kväll hos  hanna med chips och idol. nu blir det snart sängen eftersom jag jobbar imon.

inspiration!

varje gång jag är för trött elle helt enkelt inte orkar gå till gymmet, så ska jag kolla på denna videon, my god vilken kropp. den vill jag ha, och den får man inte hemma i soffan med handen i en fet godisskål ;)

gosh!

har ni alla gjort som jag och missat whitney port´s blogg? jag måste ju erkänna att jag är ett huge fan of the hills och allt därtill, whitney är förstås en av stor favoriterna! =)

listen jaaoo

saknad

more news

intervjun idag gick bra, kom in i ett stort kök, sen ut i en enorm restaurangavdelning. så fruktansvärt fint var där. allting gick bra och jag börjar 11 november med att servera på ett bröllop. lite lagom sådär ;)

det ska jag fira med

 

 

news

lovade ju att visa mitt bästa köp på gekås igår. kunde blivit så mycket mer men jag lyckades hålla mig. denna är jag iaf mycket nöjd med och den kommer användas flitigt!

underbara bakverk med recept från Hummingbird Bakery i London

 

Gekås

shoppingturen gick bra idag. det var inte så jättemycket folk i varuhuset och jag hittade i stort sätt allt jag var ute efter, plus lite till såklart. jag visar mitt bästa fynd imon, nu är jag för trött för att fixa med det. blir sängen nu.

godnatt alla läsare!

change of plans

jag hänger med till gekås ändå. hörs senare!

ångest

vilken grå och trist dag de är! och jag har redan ångest inför imon när jag börjar jobba igen. suck! att det alltid ska vara så. blir tidigt jag får åka in imon eftersom jag ska på intervju innan jag börjar jobba. det suger lite eftersom jag är så fruktansvärt morgontrött, alltid!

fy vad jag klagar, nu ska jag åka till gymmet, får ta ut min aggression och ångest där, det blir nog lajbans!

dating

efter kvällsmat så sitter jag helt däckad i soffan typ. känns skönt att vara ledig imon, sen är det bara att jobba av veckan till söndag. men det ska nog gå bra. imon är  det inget speciellt som ska göras eftersom jag nog inte hänger med bror till gekås, fast jag har inte riktigt bestämt mig ännu.

det jag vet är att jag har en date på gymmet imon klockan 11! blir bra.



nu ska jag beställa hem lite grejjer till la project, har lite tid till på mig innan det händer saker här.

wish me luck

INTERVJU PÅ TORSDAG

blueberry pancakes

det blev en snabblagad lättlunch idag när jag kom på vid 2 tiden att jag var ganska hungrig. men så gott det var! blev färdigt precis lagom tills muhittin kom hem också!

 

musik tisdag

adele

<3

tisdag

har varit hemma en sväng och träffat malin och melwin. underbart mysig liten grabb. så skönt att se att malin mår såpass bra efter bara några dagar också.

sen har det blivit lite fix med projektet. så jag har ett datum att gå efter nu. känner att jag måste sätta igång ännu mer nu, för det närmar sig. drygt en månad, sen släpper jag bomben här!



tråkig höstdag idag, jag hade vant mig vid det fina soliga vädret, men man ska väl inte ha sån tur att hela hösten blir sån, det hade varit för bra för att vara sant.


ledig

sovmorgon idag. precis ätit frukost och snart ska jag iväg och träffa bebisen igen. så söt han är, jag smälter!

igår var det en riktig genomkörare på gymmet måste jag säga, det känns idag! men vi kör idag igen :) ska de va så ska det va ordentligt, eller hur?

blir en masa annat fix idag också om jag hinner, annars är jag ju ledig imon igen! ska ringa ett samtal sen och se om det leder någonstans!

lets go

nu ska vi åka och hälsa på malin och hennes bebis :) som jag har längtat!

sjuttonde oktober

god morgon solstrålar!
va roligt att se att det är så mycket aktivitet här på bloggen! idag är det fullt upp så det kommer kanske inte bli så mycket bloggande. iisåfall efter gymmet, men då lär jag vara död, har inte tränat sen i onsdags, så idag ska jag ge järnet verkligen!!

nu; dags för jobb. men vi hörs nog senare skulle jag tro! ha en fin måndag

soon monday

snart blir det kvällsmat. muhittin står och fixar det då hans flickvän halvligger helt utslagen i soffan haha!
imon efter jobbet blir det en vända hem till mamma  och pappa för att hälsa på malin och bebisen. som jag längtar efter att få träffa dom nu!!


måste till gymmet också, men det hinner vi med det också, det är verkligen ett måste nu.

söndag

då var det dags igen. jobb jobb jobb! och inte blev jag ledig imon, så vi kör imon med, sen är det tisdag onsdag off! cant wait!

suck

fan vilken tråkig lördag! nu ger jag upp och nanar kudde istället!

sömnigt

ah jag känner mig som en gammal pensionär typ. jag är redan trött och klockan är ju fan inte ens 21! hur ska detta gå? det får bli en tidig kväll då, känner jag mig själv rätt så lägger jag mig och läser och antingen läser jag flera timmar eller så somnar jag med boken på magen? haha! jag kan verkligen inte sluta mig från den boken heller, redan!

 

tonight

har nu klämt i mig lite energi (bullar och mjölk) för att orka med det jag tänkt göra angående projektet. inte bara massa kul utan även lite annat jobb måste göras vid sidan av, men jag älskar det!

ikväll blir det en runda till brorsan också!

saturday

har ni sett någon sötare?
-
jag längtar efter att få träffa dig!

 

god morgon!

det blir tidigare och tidigare. jag längtar tills imon eftermiddag när jag slutar för då är det helg för mig. känns lite jobbigt att vara ledig måndag tisdag när dom flesta är lediga lördag söndag, men what to do! ikväll blir det nog lugnt, eftersom jag jobbar tidigt imon med.

vad ska ni hitta på idag mina vänner?

wanties from asos

blusen

dkny

guess

västen

bruno mars

soundtrack till den efterlängtade filmen



 

 

fredag

hemma efter en heldag på jobbet. skönt att bara slänga sig i soffan lite nu. snart blir det duschen för lite uppfräschning

fredag 14 oktober

många längtar till fredagen för det betyder helg efter klockan 16. dock inte för mig som jobbar hela helgen. men jag är glad att jag har ett jobb som jag trivs så bra på. tyvärr tar det slut om drygt 3 veckor, vilket känns väldigt jobbigt. men det är bara att ta sig i kragen och fixa det på något sätt. ska det blir restaurang igen? jag vet inte, vem vet? den som lever får se helt enkelt. färdig grubblat om det. får se om jag pallrar mig till gymmet idag (ensam verkar det som) och tar mig iaf en löprunda på löpbandet. we´ll see!

bebis

fick ett underbart samtal för några minuter sedan! malins bebis har äntligen kommit till världen =) så underbart att höra att båda två mår bra efter omständigheterna! grattis min lilla systerdotter som nybliven mamma. tänk att min syster är mormor, och mamma då, gammelmormor :)

längtar tills dom kommer hem från bb så vi kan hälsa på det lilla livet!

♥♥♥

noll gradigt

efter en mysig kväll med ina och helena med massa snack om gamla alanya minnen så fick jag lite gjort på mitt projekt. pappa var här innan och hade lite goda nyheter om det också, så ska gå och prata mer om detta imon eller nån dag snart. :) så planerna fungerar iaf, och snart får ni veta mer! men först när det blir sant för mig!

fick skrapa rutorna idag innan jag åkte till jobbet, kul att det börjar redan. not! det skulle iaf bli soligt imon, så hoppas på lite mildare morgon då. suck! jag vill inte att vintern ska komma såhär tidigt!


chicks

nu blir det mys med tjejerna!

sol

träningsvärken har faktiskt lagt sig lite, var nog efter min underbara sömn inatt, har sovit så himla skönt! men nu är det bara att ge sig iväg till jobbet igen! det är ju sol nu iaf, det tackar vi får, vintern får inte komma än! det är vi inte riktigt beredda på ;)

hörs senare!

hej träningsvärk

ah jag har nåt så grymt ont i mina ben, så jag vet inte om jag kommer kunna gå på jobbet imon, det är ju bra i och med att jag bara går på mitt jobb.

så nu får det blir sängen, med min kära bok

äntligen hemma

först nu kunde jag placera min lilla rumpa i soffan här hemma. det har vart mycket på schemat idag. efter jobbet blev det gymmet med helena, sen hem till henne lite och snicksnacka. sen hem och hjälpa mamma, sen ica och nu här skrivandes. att jag är trött kan ni nog förstå så det blir inte som jag tänkt ikväll med mitt lilla projekt, men det får bli imon kväll.

det känns av i kroppen nu att man börjat träna, idag var det riktigt jobbigt, så imon blir det inget gym, då blir det simning istället, ska bli skönt faktiskt.

em it is!!

YEEEES sverige klarade av holland! jag är överraskad och lättad! ukraina/pole here we go!

nu blir det sängen, ögonlocken orkar inte mer!

vasti

efter ett riktigt svettigt träningspass så ska jag nu hoppa in i duschen, sen åka till mamma och hjälpa henne med tågbiljetter till köpenhamn. ikväll blir det fotbollsfest hos brorsan ♥

zoombie

ah jag känner mig lite så faktiskt. blev inte många timmars sömn inatt och detta har resulterat i att jag är riktigt trött nu. får hoppas att en dos av gymmet ger nytta! så nu kör vi!

tisdag

vilken fin dag det blev ändå? idag när vi körde in till stan vid halv 8 så var det bara grått och ruggigt, men nu skiner ju solen till och med, hoppas det håller i sig!

när muhittin drar till jobbet blir det städning av hela lägenheten, i varje vrå typ. kul jag vet. sen blir det gymmet och sen blir det kanske en runda till bror min om dom är villiga att kolla på sverige-holland! vilket jag måste!

ska även försöka sticka en runda till mamma idag, för jag behöver lite hjälp av henne inför framtida planer!

some shopping

vi hade en urmysig dag i göteborg igår. jag helena och selim. vi började kika lite i butikerna, sen skrek våra magar efter mat, så vi tog en lättlunch på subway, helt perfekt, sen var vi redo. strosade runt och hittade lite smått här och där. blev även en fika såklart, sen var det bara att köra igen.

hittade äntligen ett par snygga höstskor

 

nya träningskläder som ska invigas imon

 

blev även en liten gift to my dear

natti

dags att säga godnatt då va. ska in till stan tiiidigt imon. jag har ju ledigt imon med, men vad gör man inte för sin andra hälft ibland. (är nog mest han som tar stryk av tiden eftersom han kommer hem snart från jobbet, och ska sen jobba klockan 14 igen, men ibland får man offra sig)

godnatt

like saturday

ikväll kom tjejerna över för lite mat & film. vi gjorde tacopaj och sen blev det en film, drive angry eller vad den hette. inget hit direkt och vi snackade nog oss igenom halva filmen skulle jag tro. hah, typiskt oss. och så bra var den filmen ja. tack tjejer för ikväll.

 

 

min nya favorit

girls night

ikväll kommer ida hanna och jian över, det blir lite middag och sen får vi se vad som händer :) ska bli mysigt att träffas, det blir ju inte alls ofta, det är grymt skönt att vara ledig nu ska jag tala om, imon också, sen är det på det igen bara. men det är bara 4 veckor kvar nu och det kommer gå så himla fort tyvärr! sen vet jag ju inte vad jag ska göra? hjälp!


god morgon

ny vecka, ny start?

igår var en mysig kväll, selim och jian kom hit och snackade lite skit, sen körde vi några omgångar yatzy, massa mys!

idag åker vi till göteborg för lite shopping, synd bara att muhittin inte kan följa med eftersom han jobbar eftermiddag denna veckan :(



home sweet home

hemma. älskling. jian. spel. mys.

 

härliga söndag

ja nu är det inte många timmar kvar på jobbet! och imon åker jag och helena på en shoppingrunda till göteborg, det ska bli så kul att hitta på någonting! perfekt att vi äntlilgen var lediga en dag samtidigt, kunde inte bli bättre! gymmet tar vi på tisdag! hoppas förkylningen lagt sig lite då ;)

music

många har olika åsikter om lindsay lohan. jag bryr mig inte så mycket, visst läser man skvaller tidningar men inte mer än så, haha! iaf så har jag hennes album och jag gillar det! här är några av låtarna på albumet

 

 

 

 

 

 

 

 

den sista är riktigt bra

 

söndag

en vända på jobbet idag sen är jag ledig i 2 dagar. det ska bli nice. på måndag blir det trippen, sen blir det nog secret project pysslande skulle jag tro.

ja tack

lördag kväll

äntligen hemma! denna dagen har vart den segaste på länge. kan det ha å göra med att jag inte mår tipp topp kanske? aah jag skulle tro det. kom in dryyyga kunder idag igen, jag pallar inte sånt! fattar inte vad det ska va bra för, ett nej är ett nej? har man inte fått lära sig det! svängde inom ica en snabbis och köpte en lite godis, sååå sugen! ikväll blir det kyckling och potatisgratäng till kvällsmat!

på måndag väntas en spännande liten trip =D

miss



önskar att vi kunde ta vårt pick och pack och bara åka till dimcay ochh njuta av värmen, svalkande vattnet och massa god mat! ♥

breaking dawn

nu när jag läst ut boken hypnotisören (som jag rekommenderar starkt till alla) så måste jag ha en ny bok i höstrusket. och vilken passar inte bättre än denna nu innan vi ska se bion i höst? jag tror kanske att jian har den till och med.

work

snart drar jag till jobbet, eller aah, halv 11 åker jag. jobbar eftermiddag idag. suger lite, men skönt med sovmorgon. får se vad som händer idag, lördagar brukar inte vara så poppis längre. men sista lördagen i oktober så har vi en avslutningsfest, så då blir det väl lite bartender jobb igen, som jag redan är trött på haha! hade aldrig klarat av att jobba som det med massa fulla dryga idioter! sen finns det ju dom som är okej också va, men nej inte min grej helt enkelt. ingenting inom restaurang branschen känns som min grej längre. så vad ska man göra?

gårdagen

blev inte mycket bloggande igår, pga av jobb och fotboll såklart

det var full rulle på jobbet igår, massas ligor som var ute och spelade i blåsten. ett gäng från stockholm va nere och var fulla redan när dom kom vid halv 10(!) dom blev skitsura när jag inte serverade dom öl, eftersom klockan inte var 11, sen höll gliringarna på mot mig varje gång jag såg dom. när dom va klara sen så blev det mycket alkohol drickande för dom, och det blev värre och värre. nog om det!
det dukades upp fint för chefen också som hade grabbmiddag på jobbet.

när jag kom hem så var det fotboll som gällde, sverige-finland. sverige vann men dom var inte bra, men det spelar ingen roll =) tyvärr är inte zlatan med på tisdag mot holland :(

shoes

jag är i behov av ett par höst/vinter skor! behöver sticka på en shoppingrunda, jian är du på?
är ute efter ett par fodrade stövletter, men hittar aldrig sånna jag vill ha. typ denna stilen när det jag är ute efter, borde la inte vara så svårt att hittA??

 

myspys torsdag

efter jobbet stack jag och hämtade jian, det var dags för gymmet igen! förkylningen i kroppen gjorde att det kändes lite tyngre idag, men jag jobbade på! nu känns det jättebra och fan va kul vi har!

senare kom jian och selim hem till oss och vi åt god mat och kollade film, mysigt värre.

imon är det fredag, men ingen vila, blir jobb sen får vi se vad som händer! =)

nu vet jag iaf att det blir godnatt!

väntan

medans maten står på spisen så fördriver jag lite tid här. det blev förresten ingen pizza, lika bra det kanske. vi tog oss i kragen och lagade mat istället. eller aah, muhittin stod för största delen.

har vart en händelselös dag egentligen, både på jobbet och sedan hemma. just nu väntar jag mest på att malin ska få sin lilla bebis så jag kan få mysa med honom/henne :)

sadness

idag går alla mina tankar till min fina Shannie i Danmark ♥


 

 

snorunge

kände mig lite sådär jobbigt trött i kroppen igårkväll när jag gick och la mig, tänkte att det var från gymet. men idag har jag blivit så förkyld och haft huvudvärk större delen av dagen på jobbet. inte alls roligt, jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu. så jag får fortsätta knapra mina tabletter och hoppas det går över tills imon.

hade vart nice med en pizza ikväll, jag orkar verkligen inte laga någon mat idag.

morning has broken

nu är det slut på ledigheten, ska alldeles strax ge mig iväg till jobbet.

går dagen var det fullt upp, först gymet, tandis, och sen stök i köket. bakade både kringlor och vaniljsnurror, så himla gott det blev! helena kom över en stund på kvällen och fick fika :) betyget var bra då hon tog en bulle till :)

träningsvärken är ett faktum idag! så idag blir det vila från gymet, men imon kör vi igen!

up and away

då var man hemma från en vända på gymmet, gick riktigt bra idag. var där själva en stund med, inte helt fel. =)

nu ska jag hem till mamma och sedan blir det skräckis tandläkaren, suck! ikväll kommer nog jian över en sväng med, myyys!

nu är det dags

ska bara snöra på mig skorna, sedan kör jag och hämtar jian och vi drar till gymmet!

kanelbullens dag

godmorgon alla!

inget vidare väder idag heller, så vad passar bättre än gymmet? yes, det blir det idag igen. men jag känner av lite idag faktiskt, trodde inte jag skulle göra det, men så fel jag hade. hej träningsvärk i ryggen.

ska fixa en stadig frukost nu innan vi ger oss iväg, hoppas inte det är lika mycket folk nu på morgonen som det var igår sen eftermiddag!

MM

jag hade absolut inte tackat nej till en av dessa väskor, vilken hade ni valt?







done

ja nu har vi bannemej börjat på gymmet! så nu jäklar är det beach 2012 som gäller här kan jag tala om!

remember the date

nu finns det ingen återvändo, idag gäller det. helena är på väg hem från jobbet sen drar vi med alexandra till gymmet! så dags att slänga på sig träningskläderna och fylla vattenflaskan (för den lääär behövas) sen är jag redo!



på vår underbara balkong i cikcilli

 

14

nu slutar muhittin jobbet och snart är han hemma. :) får se vad vi hittar på idag. det är väldigt grått och tråkigt väder idag, inte förvånad när jag är ledig förstås. men vi såg nog dom sista fina solstrålarna nu i helgen, på väldigt länge. jobbigt att vi går mot mörkare tider, men vad ska man göra. jo resa ska man göra, varför inte?


btw, hyltes herrar gick ju upp i div4. elit nu! stort grattis! nu är vi tillbaka där vi ska vara! nu kör vi!

äntligen

ja äntligen har dom fått en riktigt bra version av låten. la ju upp den tidigare men nu är den med bra kvalitet!

delivery

ännu ett paket trillade ner i brevinkastet idag, kan inte bli bättre nu när jag är ledig så jag kan fixa lite med det, spännande :) innehållet var helt okej också, så det blir nog bra tillsammans med det andra!!

 

 

hennes röst

melissa har så sjukt många fina låtar, kan inte få nog av dem eftersom hennes röst är så underbar och man kan bara njuta av den. även om texterna ofta är väldigt sorgliga så gillar jag soundet!

morning

efter en underbart välbehövlig sovmorgon blir det nu lite frukost (havregrynsgröt, bara för att jag är lat) sen ska jag fixa lite ärenden och ringa lite samtal.

later babes

just nu;



sök

ska försöka ta mig i kragen nu och söka jobb när jag har lite tid över. jag både vet och vet inte vad jag vill jobba med. det är jättesvårt. ska fixa ett bra cv, muhittin har ju ett bra, så han ska hjälpa mig tänkte jag, sen är det bara att ösa ut ansökningar! jag menar jag har ju bara detta jobbet drygt 1 månad till. några tips på vägen vore tacksamt?!

off

lika trött idag igen är jag när jag väl är hemma från jobbet, men har laddat upp med kaffe (som jag egentligen inte dricker, men nu jäklar måste jag)

är nu ledig fram tills onsdag, kan inte förklara hur skönt det ska bli!

flashbacks

Nicole S



kvällsmys

jag somnade visst en stund innan ändå, kunde inte hålla ögonen öppna, men det behövdes för nu är jag pigg och go igen, haha! har precis ätit god kvällmat som muhittin gjorde till oss.

börjar 9 imon så det blir en liten sovmorgon =) sen är jag ju ledig 2 dagar, så nice så!

nu är det kvällmys i soffan med film godis och cola, ganska bra ändå :)

slut som artist!

jag är verkligen död. helt supertrött är jag idag. klockan ringde 6 imorse och det var bara att pallra sig upp och sedan bege sig. dagen har rullat på bra med mycket fika på morgonen eftersom det var dimmigt som jag vet inte vad! ett tag när jag körde var jag verkligen mitt i, såg typ 5 meter från, såg inget åt sidorna och inget bakåt, haha, fan va läskigt.

nu hade jag kunnat lägga mig i sängen och sova flera timmar, men det blir väl inte så bra kanske. så får hitta på något annat roligt istället. spana på lite inspo och beställa lite fler grejer till my secret project ;) aah de får det nog bli!

hörs sen!
RSS 2.0