bilen fixad

efter jobbet drog vi och kollade hur det gick för bilen :) den blev klar ca 30 minuter efter vi kom så nu är den fixad och står på parkeringen igen. så himla nice.

åkte hem till brorsan sen och hängde lite, käkade och snackade massa. nu är jag hemma igen och snart kommer hanna förbi och hälsar på hos sin nya granne =)

massa rea på jysk imon så får se om jag sticker dit innan jobbet och hittar nåt nice =) det jag är intresserad av är väl förmodligen slut när jag kommer dit. som vanligt haha! det blir gekås i veckan också, det gillas!

får bjuda på någon bild, men det är ju långt ifrån färdigt, stort sätt bara vardagsrummet som är hyffsat klart.

     

som ni ser så är det långt ifrån färdigt, men det tar sin lilla tid. =)

runners







jag måste verkligen investera i ett par snarast!

what a feelin´

har upptäckt att vi har eftermiddag/kvälls sol på balkongen, helt underbart ju

flytt

nu kan jag lugna ner mig lite mitt i allt flyttstök haha! man vill ju gärna få gjort allt på en gång, men alla vet ju att det går bara inte hur mycket man än vill.

men vi har kommit iordning ganska så bra måste jag säga. vi var ju 6 stycken som hjälptes åt att bära igår, stort tack till er som hjälpte oss, det betyder mycket för mig!

selim och helena stannade en stund efteråt också, efter att vi fått ihop soffan. sen käkade vi flyttmat = pizza. det smakade mycket bra, hungriga som vargar va vi.

sen var jag trött som bara den och gick och la mig i hyffsad tid ändå med tanke på att jag skulle börja kl 7 idag. =)

blir tidigt imon också, men det är härligt att komma hem tidigt så!

bilder kommer när jag hittat sladden i allt stök haha! sorry

so beautiful!



har letat länge efter handsmycke men kan inte hitta nåt jag vill ha. nån som har tips på en bra affär? eller en online sida?
smycket ovan är underbart!

lost is found

herregud vad mycket saker man ska ha med sig när man flyttar. förra gången tog vi ju inte med allt. men nu så kan vi ju göra det, och allt ska med. hittar massa bra och ha saker, det bästa av allt var att jag hittade mina slutbetyg från gymnasiet. toppenbra när jag kanske ska söka den här utbildningen framöver. inshalla





fix it

det blev ändring, flyttlasset går imorgon istället. det gör ingenting eftersom vi inte packat klart allting, ska fixas idag tänkte vi. muhittin är iväg och hjälper brorsan lite just nu, men jag tänkte börja så smått här hemma. inte alls mycket kvar, garderoberna är tomma iaf och det är skönt.

igår bjöd jag på lasagne, brorsan och hans tjej kom över och gjorde oss sällskap också.

best of big ali!

smygtitt

ska se om detta lyckas komma upp här nu, har provat mig på ett sånt däringa tidsinställt blogginlägg eftersom jag är lite busy just nu

ni ska få liten smygtitt på lägenheten;

     

sovrummet är blått men jag har ingen bild på det nu

dessa godsaker finns nu i vårt hem =)

 

 

 

 

♥♥♥

turkish delight

det blev väldigt få timmars sömn inatt. slutade jobba 21 igår och åkte därefter direkt till göteborg, hämtade muhittin på landvetter. vi hade verkligen timing, så jag behövde typ vänta på honom i ca 10 minuter :)

i morse vaknade jag med ett ryck, kollade på klockan, helvete jag skulle ha åkt för fem minuter sedan, shit, bara att hoppa i kläderna och rusa iväg, men jag hann i tid. me nu är jag jävligt trött. så jag ska faktiskt försöka sova lite nu, behöver inte försöka ens tror jag. haha.

imon går förmodligen flyttlasset till lägenheten, det ska bli nice. om det blir så blir det nog lite gekås snart också =) weeeyy! va längesen.

roligaste kommentaren från muhittin i morse när han hörde min panik
-vad gör du här? du har ju redan gått upp?

haha fan va jag flabbade!

han hade med sig en massa turkish delight, te och saker när han kom hem, lägger upp bild senare, nu ska jag nana lite!

god morgon

så trött jag är, suck. det blev inte ens 1 minut av filmen igår, jag var så himla trött när jag väl la mig i sängen. passade på att sova ut riktigt länge idag för jag ska hämta baby ikväll i göteborg =) finally!!

det här jävla håret stör mig fortfararnde, så jian, nästa gång tar vi denna färgen! jag har kikat runt lite och hittat en





no red head

nu har min fina helena gått hem efter en dag med massa snack å käk =) mysigt har vi haft det. försökte på att färga mitt hår ju. resultatet är typ knappt synbart, så nästa gång kommer det bli en intensiv röd färg tror jag. det måste ju synas att det är nåt som hänt liksom =)  men det blir nästa gång det =)

får se om jag orkar mig upp i tid imon så jag kan ringa skolan här nere och se vad dom har för information om utbildningen som jag är intresserad av. finns den inte i halmstad så vet jag inte vad som händer :( vi har ju precis fått lägenhet här liksom, så det går ju inte flytta nu igen heller. muhittin har ju sitt jobb med. time will tell

tänkte kolla på "my sister´s keeper" nu innan jag ska sova, men känner att jag är ganska trött, så vi år se hur mycket jag ser av den.

godnatt bloggen!

norge

anledningen att jag inte skrivit något om händelsen i oslo är egentligen att jag inte kan beskriva med ord hur det känns.
förvåning, rädsla, närheten.
hur kunde detta hända norge? man är inte säker någonstans. det hade lika gärna kunnat hända i Sverige. Över 100 människor är döda och fler skadade. Hur kan man utsätta oskyldiga människor för detta helvete?
Mina tankar finns hos er i Norge.

Må han brinna i helvetet!

I can´t wait!

denna veckan händer det, vi flyttar, äntligen! det ska bli så himla nice att få sitt eget igen, med egna möbler och allting liksom. få inreda precis som man vill ha det. det blir härligt. kommer ha fin hjälp av mina fina vänner och familj också. det betyder mycket.

köpte en hårfärg innan idag, så jag hoppas att det blir bra nu när vi slänger i den färgen =) bara toning så annars försvinner det ju om nån vecka. bild får ni se sen när älskling kommer hem med kameran ;)

hörs senare

red head

imon är det dags att gå till frisören här och köpa hårfärg, mitt hår växer som ogräs så nu måste jag slänga i lite färg. =) ska bli lite rödare denna gången, så hoppas jill kan hjälpa mig, hon fixade ju exakt den färgen jag ville senast så :) I trust her!

music



flytt

flytten blir av nästa vecka eftersom muhittin kommer hem då =)

så jag tänkte börja förbereda lite redan nu, så vi verkligen får med allt på en gång och inte behöver hämta massa grejer efteråt, jag vill ha med allt från början. för denna gången tar vi ju med höst/vinter kläder också eftersom denna lägenheten är våran hur länge vi vill. ingen tidspress eller nåt, och det känns underbart.

helenas soffa kommer göra underverk med vardagsrummet också =)

denna låt väcker många minnen

även en snabbspolning av filmen vi såg igår, hela filmen på typ 4 minuter, inte dåligt






SHOELOVE!




vilka hade ni valt?

leon

det blev en bra film ikväll. leon the professional (eller om den heter leon the professional hitman) vilket som så är det en bra film. har sett den innan, men det var ett tag sen så jag kom inte ihåg riktigt allt. men bra är den iaf! =)

nu är jag trött på regnet, varför är det alltid dåligt väder när jag är ledig? blir väl fint på måndag igen när jag börjar jobba, haha, skulle inte förvåna mig.

nu får gärna muhittin infinna sig på svensk mark snarast, jag saknar honom så det nästan gör ont i mig.

dröm

jag önskar att jag kunde åka till turkiet och köpa all inredning till vårt hem, kanske i framtiden?










the time

effektiv

idag har jag hunnit med endel här hemma. tvättat/bytat sängkläder/vattnat/klippt gräset och lite till. känner mig duktig ändå =) ikväll ska jag över till brorsan igen. blir nån film igen, hoppas denna är bätte än den förra haha! så vi kan kolla klart på hela liksom ;)

längtar till jag kan beställa från hm, vart ju massa fint. men ska vänta tills muhittin kommer hem, fanns endel fint för killar också, så han ska få kolla igenom om han ska ha nåt innan jag beställer iaf.

helt slut...

nu har jag äntligen kommit hem efter 11 timmars arbete. denna veckan har fan vart en vecka från helvetet så jobbigt/tråkigt så jag ska inte ens skriva mer om det. för nu har jag 2 dagars välförtjänt vila!!

ska krypa ner i sängen nu, kommer nog somna på 2 röda även om jag är ensam, för nu är jag verkligen helt slut, både i kroppen och i huvudet.

imon blir det en fixar dag här hemma, ska bli skönt faktikst. har inte hunnit med att göra någonting alls, verkligen inte. eftersom jag vart hemma sent i stort sätt varje dag denna veckan.

men nu blir det sängen. vi hörs imon!

gonatt!

back to reality

ska slita mig härifrån nu och åka till jobbet. hörs kanske inatt

ha en fin fredag alla!

äntligen fredag!

blev kvällsmat hos brorsan igår, det var mysigt. vi skulle kolla på en film, Rain Fall heter den, japansk/amerikansk historia. alltså den var så seg så vi kollade inte ens klart på den! haha!

bläddrade igenom hm katalogen och herregud vad mycket jag vill ha. helt sjukt, brukar inte vara sååå mycket, det är ju alltid nåt, men denna gången har dom lyckats bra för min smak iaf =) får se om det blir någon beställning senare :)

måste fixa adressändring idag med, eller det blir väl inatt, för det blir sent på jobbet idag, jag bävar lite för det, jag är så himla trött i kroppen. ska bli nåt fruktansvärt skönt att vara ledig i helgen. =)

jag funderar stenhårt på en utbildning nu. ska ta det med älskling när han kommer hem och sen bestämma mig.

kvällslektyr

längtar redan hem ikväll (fast jag inte ens åkt till jobbet än) efter att få kika i denna ♥

WHAT ARE WORDS IF YOU DON`T MEAN THEM, WHEN YOU SAY THEM?

   

lyckad kväll

det blev att jag kom ifrån jobbet kvart över 8 igår, sen bar det iväg mot getinge med tjejerna. vi åt god mat och snackade massa skit (som vanligt när man bara är tjejer). sen blev det dags att hoppa i badtunnan. sååå himla skönt det var, helt underbart. klockan gick väldigt snabbt så vi halv 1 (!!) gick vi upp och åkte hem. somnade efter mycket om och men när jag kom hem. har fortfarande inte fattat att muhittin inte kommer va hemma när jag kommer hem. tyvärr blir det inga bilder nu den närmsta tiden då muhittin har med sig kameran till tyskland och jag är inte lika uppdaterad och cool som alla andra med iphones o stuff, men jag är lika glad ändå haha!

blir stängning idag igen, har bara jobbat tidigt en dag denna veckan. men lika bra, tråkigt att bara vara hemma själv hela eftermiddagen. så imon blir det stängning igen då, sen är jag ledig lördag söndag. ska kanske börja fixa lite till lägenheten å så då? behöver ju köpas lite saker, nödvändigheter, typ gardinstång, haha. måste åka till gekas, men det får vi göra när älskling har kommit hem, inte mer med det. men lite gardiner och sånt kan ju köpas sålänge ändå =)

nog om det, det blir nog mer bloggning ikväll. vi hörs!!

badtunna?

mys kväll det blev igår, kladdkakan blev uppskattad och vi satt å snackade lite skit som vanligt, sen kollade vi på water for elephants, helt okej film ändå, en fin saga.

idag hag jag stängning på jobbet, efter det bär det av till getinge med tjejerna från jobbet. vi ska hem till linda och bada badtunna, så jag hoppas på fint väder idag. än så länge regnar det inte iaf. det ska bli mysigt att träffas utanför jobbet också. blir great!

saknar dig

pretty little liars

är denna serien bra eller inte?



fika

jag hade rätt om igår, jag kunde inte sova på väldigt länge. låg och vred mig 98 varv i sängen. så jag var rätt jävla trött när jag åkte till jobbet i morse. var trött när jag skulle hem också, men åkte ändå inom ica maxi. till min glädje hade dom kvar schampot tresemmé till ett bra pris (bättre än gekås, haha) så det norpade jag åt mig denna gången. balsam fick man på köpet. nice.

ikväll kommer jian över på en fika efter hon går av sitt skift. det ska bli mysigt även om det bara blir en snabbis, har gjort kladdkaka kvällen till ära =)

godnatt

nu är det dags att sova tänkte jag. börjar tidigt imon. ska bli skönt att komma hem tidigare och fixa lite här hemma.. får se om jag kan sova nu.. tvivlar på det, ensamt och jag gillar det inte. låt denna veckan gå snabbt nu!

ny favorit på musikfronten


tomt

kom hem till ett tomt hus idag. inte alls kul ju. tur att katten är här iaf så jag inte är heeeelt ensam. mamma och pappa är i stugan nu när dom har semester. och muhittin har åkt till tyskland idag. det kommer kännas jättekonstigt att inte somna i hans armar ikväll.

F♥M

polis noja

idag körde jag lite senare hemifrån när jag skulle till jobbet, så jag körde liiite fortare än man får. ite överdrivet ni alltså för jag åkte bara typ 10 minuter senare. iaf, när man kommer till en stor parkering där man kan väga sin bil, där blir det precis 80 efter en 100 sträcka efter torup. jag körde snabbt och bromsade inte avsevärt mycket när jag såg skylten 80. men så ser jag något där framme vid vägkanten och tänker, vem fan står där?! POLIIIISEN kom jag ju på då och försöker bromsa in lugnt och sansat haha, dom står och avsläser hastigheten med en sån dära pistol eller vad det nu är. så jag tänkte, nu fan är jag körd, men inte en fena rörde han att jag skulle svänga in. så jag klarade mig nog med nöd och näppe. men efter det blev jag typ helt förlamad haha, hjärtat slog dubbla slag och jag vågade knappt gasa. haha, så jävla rädd för polisen eller vadå.

slutade jobba klockan 8 ikväll, påväg hem, bara i kvibille, kör lite över hastigheten igen, och möter en polisbil igen, VAFAN?! men inget händer denna gången heller, ibland ska man ha tur alltså.

HA BEGÄR!

vad ska jag jobba med??

gjorde ett test om vilket/vilka jobb som skulle passa mig enligt mina intressen, här är resultatet haha;

  • Yrkesförslag inom området

fotboll

nu blir det fotbolls vm final. även om inte sverige spelar så kan det vara lite avkopplande att bara slötitta lite. usa har ju ändå en svensk tränare så det är ju alltid nåt ;) vet knappt när jag kollade på tv sist, förutom när sverige spelade förra veckan nångång. hinner inte med någonting nu för tiden känns det som.

PUSS

fortfarande trött

för en gångs skull så är det intressant att läsa kissies blogg. hon är ju i alanya och kommer leva vilt på havana beach club. haha! så jävla sjukt!

du.

Du är luften jag andas
Orden jag talar
Livet jag lever
Tårarna jag gråter
Allt.
Jag älskar dig, det vet du.

trött

i fredags var jag ju ledig och efter muhittins jobb så åkte vi in till stan. gick lite på eurostop och hittade inte så mycket egentligen. en jacka till baby iaf. sen åt vi på max, så underbart gott haha! sen blev det bio, bad teacher, helt okej film faktiskt. cameron diaz är ju alltid bra i sina filmer. så det var en helmysig dag  =)

igår började jag jobba kl 14, så härlig sovmorgon där. men det blev ganska sent ändå på jobbet,, kom därifrån halv 1 på natten så jag var hemma lite innan halv 2. idag hade jag tur att börja kl 12, men jag är fortfarande trött måste jag säga.  kommer väl bli en lång dag idag med. men jag vill hem så tidigt som möjligt idag så jag hinner träffa muhittin lite innan han ska iväg ju.

16 november 2011

just nu;

avtal

nu är kontraktet skrivet och vi kan flytta in i stort sätt vilken dag vi ville, fast kontraktet gäller från 1 augusti. bara att vi ska få en ny fönsterbräda och en ny spis, det är ju nice! så det är ju bara att börja planera nu och inspireras, det ska bli helt underbart att få eget place igen, jag och min fina!  ♥


nätshopping

kikade runt lite på nelly, så massa fint, men det blev bara två ringar

 




jag har en big crush i denna väska också, men den är inte på väg hem tyvärr

inspo

på tal om lägenhets flytt och massa pyssel så kommer det nog bli endel om det i bloggen också. så ni med inredningsbloggar eller liknande kan ju lämna en kommentar så jag får lite inspiration :)

kontrakt

det blir inte mycket fritid nu när man jobbar eftermiddag/kväll. igår kom jag hem vid 23, så det var bara att hoppa direkt i säng. nu är jag iof ledig i 2 dagar och det ska bli underbart ska jag säga.

idag ska jag iväg och skriva kontrakt på lägenheten. så får vi se när vi kan flytta in, hoppas det blir några dagar tidigare nu när jag jobbar så mycket.

måste iväg till gekås också och köpa massa nödvändigheter, kan inte komma ihåg senast jag var där faktiskt. men det är en del som behövs nu när vi hade en möblerad lägenhet innan. möbler har vi men en massa annat småplock liksom, ska bli kul som fan =)

längtan

igår efter jobbet smet jag över till helena. vi beställde pizza mmm så gott, fast vi blev både snopna och irriterade när vi öppnade kartongen, vi hade fått helt fel pizza. så vi åkte fan tillbaka och vi fick faktiskt en ny. =) haha
sen kollade vi på film; det blev red riding hood. lite speciell film faktiskt, men jag gillade den måste jag säga =)

idag blir det jobb, sen kväll idag kan jag tro eftersom jag inte annat än vill hem tidigt, sverige spelar ju semifinal idag kvart i 9. men jag kommer nog missa första halvlek, suck.


längtar efter sommarvärme i ett annat land

nu;

dags att åka till jobbet, hemma runt 9 eller senare.

ha en fin måndag, alla som gått på semester ni kan ju njuta åt mig också  =)

just nu;

det är ingen konst att förlora, konsten är att vinna

blev en lyckad kväll hos ida igår, började med en underbar middag, nån slags tropisk bricka med massa gotte till. efter det blev det 7 kamp. ni vet ju vilken vinnarskalle jag har, det gick inte till överdrift, men det gick så långt att jag tog hem segern iaf, så jag var nöjd. haha! efter det blev det massa tjejsnack och dricka på det. sen kommer hon inte med efterrätt, paj med vaniljsås, så himla gott. så man var verkligen proppmätt av all mat.

det var som sagt en lyckad kväll och alla verkade nöjda, lilla födelsedags barnet också såklart, fastän hon knappt stod stilla en minut på grund av alla tävlingarna hon hade fixat, hah!

     

     





crazyy

tjej fest på gång..

see you later dudes!

dancing days

efter jobbet igår så bestämde vi oss för att dra på förfest hos en tjej här i hylte. det var massa tjejer och muhittin, haha, för de andra killarna bangade, som vanligt! så tråkigt, men i vilket fall så hade vi jättekul! vi blev med tvingade typ, till byås, vilket var a BIG mistake! aldrig mer byås har vi också bestämt nu! som selim sa idag, även om justin bieber kommer dit (då borde de va mycket folk menar han) så ska vi inte dit haha!

idag har jag vart duktig och tvättan bilen, så jävla skitig så det var inte sant alltså. när jag skulle spola av det sista utvändigt så lossnar munstycket på slangen och jag blir blöt som fan, haha! men det va ganska skönt ändå för det var så jäkla varmt haha!

ikväll blir det tjejfest hos ida som fyllt år, så det ska firas med lite lekar och alkoholintag. det ska bli mycket trevligt.

dans till denna låten igår på hannas altan, mysigt som fan, blev lite turkisk dans också ;)

cash is king

rabarber pajen var uppskattad igår, alltid trevligt.
nu har vi vinkat av moster och morfar för en stund sedan. 4 timmars resande väntar, tur att det inte är så jättevarmt idag.

jag jobbar eftermiddag/kväll idag. laamt är det nu när köket har öppet till halv 8 så blir det senare nu. kommer iväg tidigast halv 9 typ. men cash is king. och då måste jag egentligen byta bransch, men what the fuck, det är inte lätt att hitta nåt, jag har några ideér men man ska ju ta tag i det också, det får fort till oktober mina vänner!

bjuder på lite mer musik, det ploppar upp så många sköna låtar på sommaren så jag kan inte hejda mej mohaha ;



musicaaa;

älskade hennes förra superhit, så detta kan nog bli en sommarplåga i dom varma trakterna runt medelhavet ;)



dessert :)

nu in med rabarberpajen i ugnen så blir det efterrätt ikväll när morfar och moster stannade en natt extra :)

ikväll blir det fotboll, hejja sverige!

strax

nu blir det snart jobb


hylte it is

idag ringde jag och sa ja till lägenheten, så vi flyttar in 1 augusti om allt går som det ska, inshalla!

idag är moster och morfar på besök så nu är det grillning på gång. blir bra det här. får se om jag hinner en sväng inom min fina helena senare också =) jag har ju sovmorgon imon (välbehövligt)

annars inte så mycket att uppdatera er om, men tycker det är lite dålig update av tjejerna som är utomlands, fast jag vet ju själv hur det är, man tar sig inte tid att sätta sig vid datorn. jag bloggade inte så mycket när jag bodde i turkiet heller, så jag ska inte klaga för mycket ;)

undra om det funkar?

någon som testat någon av dessa och kan uttrycka sig om den? låter lite spännande tycker jag





pizza

trött som en gnu är jag, men efter en dusch så blev det bättre iaf. blev 11 timmars jobb i lördags sen kanske 4 timmars sömn för att åka och jobba idag, suck va sliten jag känner mig.

idag fick baby sitt körkortstillstånd så nu är det bara att gasa på, tog en runda innan idag och jag tror inte detta ska bli några problem sen. den som lever får se

helvetisk dag på jobbet idag, inget gick som jag ville. allt gick väl bra och inga konstigheter, men jag var bara så less. kan inte skriva ut det här ifall någon känner sig träffat, men PALLA! usch, ville bara hem och dra täcket över huvudet typ.

nu blir det snart pizza med familjen, det ska bli mys.

bedtime

hög tid att sova kanske när det blir en lååång dag på jobbet imon. lindbergs friendly game står på schemat imon. jag kan inte fatta att det har gått ett år sedan jag och hanna var där och jobbade extra på samma tillställning, ett år sen! denna tiden var jag ensam med, muhittin var ju i turkiet då, det var jobbiga tider minns jag.

får se om jag kan sova bort min influensa som är på gång också. ska ju jobba hela nästa vecka också, men de ska nog bli bra, tar ett piller och nanar nu då!


god natt bloggen

just nu;

som utlovat;












gott som fan var det ;)

1 juli

redan 1 juli. herre min skapare va snabbt tiden går. jag kan inte fatta att det redan är juli men så är det nu.
idag är jag ledig, så skönt. men jag är lite krasslig så kan inte riktigt njuta av min ledighet. imon är det back to work igen, suck.

igår vart vi och grillade hos selim och helena, så himla mysigt var det iaf! pics kommer när jag hittat kamera sladden i allt kaos som råder här nu!!
RSS 2.0