party party

har egentligen inte hänt speciellt mycket sen sist men vi lyckades få med 14 kunder upp till solnedgången igår och sen mat på mona lisa. så de blev en lite slant till cikcilli gänget igår. de gillar vi. efter maten följde elas kusin och vänner med hem till oss där vi bjöd på förfest ;) utgången var lyckad som vanligt. ikväll blir de nog utgång igen verkar de som. casablanca va inte nöjda med sina kunder igår för dom tyckte de va för lite folk.. så vi får la försöka dra dit några ikväll då så dom blir happy face igen.

nu har de vart tal om att åka till pia på förfest 2 ggr, men de har alltid kommit nåt emellan. men imon så ska vi dit, SKA! =) så pia va inte orolig, vi kommer :)

nu är de också bara 8 dagar kvar tills hanna och lydia kommer ner :) att jag håller räkningen hörrni =) de ska bli så jävla kul :D

på söndag ska de bli stekning här vid poolen, anna ska sova här imon, så hoppas hon kan dra upp oss i tid då :) för solningen måste vi sätta fart med nu alltså. de är ju redan slutet av juni.



Kommentarer
Hanna

Vi längtar som fan!! och tänk om en vecka då åker vi snart ska bli så kul!! :D:D:D

2009-06-27 @ 10:41:27
Anna Johansson

Jag fixar det dar med uppdragningen! :D Vi ska ju madrassa med MO i poolen! =)

2009-06-27 @ 11:31:47


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0