101231

igår var vi i ätran och spelade bingolotto tillsammans med anna och ömer, de va trevligt. det blev tyvärr inga miljonvinster. men sällskapet va trevligt
idag har jag tvingat mej själv upp, kom hem ganska sent igår så jag va rejält trött idag, men men. anna och ömer kommer ganska tidigt idag så det är bara att se glad ut nu =) så kanske jag vaknar till!
de blir middag och efterrätt idag, sen vet jag inte vad kvällen bjuder på :)

ska fixa lite frukost snart till mig och min kära, sen ska jag åka ner och köpa lite alkoholhaltiga drycker till ikväll.

by the way har jag en jävla träningsverk, vilket iof är jävligt skönt på ett sätt, men de kommer bli jobbigt att skratta idag ;)

sist men inte minst, till alla mina läsare från mig

GOTT NYTT ÅR

onsdag?

vaknade upp idag och trodde verkligen att det var torsdag. men så fel de blev.
idag står det endel på schemat, allt går iof fort att fixa, men de är skönt att de faktiskt är nåt när man inte jobbar. älskling är ute och tar bort snö från taket, min man det, så fin :)

imon bär det av till ätran, ska spela bingolotto ihop med anna och ömer, mysigt. och sprida nyårsplaner antar jag =) det blir bra det!

annars inte mycket, ska då fixa gym kort idag, de blir nog bra det med får vi tro. kanske fixar ett till ett tag framöver, jag vågar inte ställa mig på vågen nu efter jul :O

XOXO

shoe love

har vart ganska in love i denna sko ett tag nu, vad tycker ni?



Beautiful Boot SEK 899, Wildflower By Kenza - NELLY.COM

101227

idag är vi barnvakt. det går bra :) vi har spelat spel och lagt pussel. =)
imon blir det lite jobb igen, de är skönt att de blir lite då och då iaf. alla pengar är välkomna såklart!
ikväll blir det nog lugnt skulle jag tro. nån bra film skulle sitta fint tycker jag =) ska se om bror har några bra här hemma!

annandag jul

vilken mysig julhelg vi har haft. på julafton va vi alla samlade här hos oss, med massa mat och ett evigt väntande på tomten enligt niklas och oskar :) men tillslut kom han och barnen blev nöjda, en del andra också kanske, haha!
igår firade vi på nytt hos bror. lite klappsutdelning till jessikas barn stod på schemat, de va en mysig dag, men nu får de va slut på ätandet haha!
snart får vi besök här i hylte av anna och ömer, får se vad dom har för skvaller sen sist vi träffades :) så får vi se om jag får jobba imon eller inte, men de verkar inte så positivt med detta, men då blir det barnpassning hos bror iställer så vi har allt nåt att göra imon.

tjillevippen!

MERRY XMAS!

jaaa,  nu är den dagen här som alla barn är så ivriga efter :) kommer ju även små barn hit idag så det blir mysigt och en massa liv! har redan fått ge en present till älskling som jag tror va ganska uppskattad! världens finaste muhittin! han är verkligen här med min familj på julafton, en bättre julklapp kunde jag verkligen inte önska/få!! det är kärlek detta!

nu är det nog dags att fixa sig lite innan folket kommer!

ha en underbar jul allihopa, för det ska jag ha =)

101223

idag har jag jobbat heldag, det var skönt och välbehövligt kan jag säga. papi och baby hämtade mig efter jobbet eftersom dom hade vägarna förbi efter de gjort några ärenden. =) snällt.

nu blir de att klä julgranen =) myspys. sen blir de bingolotto ikväll.

101220

snart är det dags att åka in mot halmstad igen. ska göra lite ärenden och ska hämta en soffa år mami och papi =) tur att jag har min starka man med mig som kan lyfta, jag är ju inte direkt start menar jag haha!

imon är det jobbdags, så jag hoppas verkligen att jag kommer må bättre imon, jag mår ju bättre såklart än då jag gick hem från jobbet, men är fortf inte 100% känner jag. men de får gå, pengar växer inte på träd. sen saknar jag tjejerna också!

ha de bra därute i kylan!

4e advent

bara några dagar kvar till julafton nu. muhittins första jul, de ska bli mysigt :) kunde ju bara drömma om att han skulle vara här till jul och nu är han här, för att stanna =)

har vart en vända i falkenberg idag, fått tag i några av de sista julklapparna, men jag och min älskade ska ta de sista imon också :) så det känns bra, ingen stress och det hör till ovanligheterna, haha!

nu har jag bakat pepparkakor också så nu blir det fika och sedan dags för handbolls final! heja sverige!!

18 december

har vart inne en runda på stan idag igen, med annelie då. mysigt, gick runt och shoppade lite, hon fick tag i många julisar. vilket va tanken. har hittat hur mkt som helst så nu är jag redo för att flytta, haha!
tog en fika på sandys, det va mysigt, alltid kul med nya ställen :)

nu är det fixning som gäller! vet inte vilket tid vi ska va på plats, men hanna och lisa ska iaf firas ordentligt idag!

GRATTIS


Idag fyller min underbara hanna år! stort Grattis!!



mys med helena

idag har jag träffat jian. en hel dag på stan blev det, började med chai latte på espresso house, mumma så gott! precis vad som behövdes i vinterkylan! =)


sen blev de julklappsletning, gick väl inte världsbra men jag har ju en dag till på mig imon då jag ska in till stan med kära annelie =) kommer bli mys det också!


har börjat vänja mig lite mer med min rödaktiga hårfärg nu också, så de är känns inte lika farligt som det gjorde igår.




snökaos

ja de kan man väl lugnt säga att det är ute, jag som snart ska iväg, men tur att jag har bilen idag iaf. idag händer inte direkt mycket, jag känner mig lite bättre än igår faktiskt, så det är bra. med tanke på att jag ska köra in till stan imon på morgonen, sen ska jag förhoppningsvis träffa jian imon också när jag väl är inne i stan, om hon inte har andra planer, saknar ju henne enormt mycket alltså!

det enda som är planerat idag är väl frisören och sen har jag tänkt att vi ska baka pepparkakor, men de blir nog snarare jag och inte vi! haha! vi får helt enkelt se :D

soooo long!

-16

usch va kallt det är nu, 16 minus, det kallar jag kallt. tur man inte behöver gå ut i onödan iaf. varmt och skönt här hemma.

har åkt på nån jävla influensa, inte alls roligt när jag fick gå hem från jobbet igår och inte kunde gå idag :( mår fortfarande inte särskilt bra, men har inget jobb mer denna veckan, så jag ska försöka krya på mg till nästa vecka.

blir en shopping runda med annelie på lördag, ska bli supermysigt. handla dom sista julklapparna förhoppningsvis. och sen ska vi försöka hitta nån fin blåsa till julens festligheter :P

14 december

tiden går så fruktansvärt fort nu. helt galet. jag har tur att få jobba en del dagar på jobbet. några timmar extra idag, de tackar man verkligen inte nej till.

ikväll blir de "julfest" med jobbtjejerna efter jobbet hemma hos marie. de ska bli trevligt :) va längesen jag gjorde nåt tillsammans med dom, eftersom jag alltid rest fram och tillbaka till turkiet. men nu är det paus med det för ett bra tag känner jag :) vi är ju lyckliga tillsammans här nu, och det känns så underbart!

på lördag fyller min älskade hanna år, ska träffa tjejerna då med lite förfest :) de kommer bli bra tror jag, alla tjejer samlade =)

veckan är ganska fullspäckad kan man säga med en massa olika saker, det gillar vi, och tiden kommer gå ännu fortare, hur ska de sluta? haha!

nytt place

igår va vi och hälsade på helena och selim i deras nya lya. mysig lägenhet har dom allt dom små liven. man blir verkligen sugen på att flytta när man ser att folk har nya lägenheter. men de blir ju inte än på ett tag som det kommer hända. först ska man ju skaffa sig ett riktigt jobb. och muhittin ska läsa sin svenska med ju.

xoxo

december

aaah redan december, så fort det går. för ett år sedan vid denna tiden minns jag hur mycket jag och anna längtade tills vi skulle åka ner till turkiet för att stanna där i ca 1 år. ni ser ju hur det gick med det. har hunnit komma hem och åka ner några gånger tills idag haha!

är hos bror med familj idag. han och muhittin håller på med badrummet, vilket kommer bli jättefint. duktiga grabbar de där :)

nu är det dags för lasagne som jag och jessika knåpat ihop..mmmmums!
RSS 2.0