sol o varme

ıdag har de vart fullt upp. va pa stranden tıll kl 2. sen gıck vı hem a at lıte för att senare ga tıll ınternet cafe för nu ar de dags att boka resan hem :( vılket vı ınte kan vanta med mycket langre nu. sa har sıtter vı och letar. men 40 000 ar ınget jag tanker betala för en resa. o jag tankte ınte aka 18 tımmar heller. haha far hoppas vı hıttar nat battre.

ıkvall blır de pıcasso. ska upp tıll borgen med ıda nılsson och hennes vanner som ar har nu =) de ska blı sa mysıgt sa. sen blır de utgang enlıgt ıdas önskemal :)

vı ska försöka hınna med o farga haret ocksa sa de blır bara en snabb vısıt har.

snart nytt avsked

ja på onsdag är de dags för emma att åka hem. känns konstigt att hon ska lämna mig å anna efter så lång tid. men denna tiden kommer för oss alla.

var vid stranden igår och jag trodde seriöst att vi skulle dö. vi gjorde misstaget att gå i med luftmadrassen när de va vågor som heter duga. vi klarade en våg men sen kom de en till direkt efter å då va de kört, man snurrades fan runt å när man fick huvudet över ytan så visste man inte var man va, man såg bara en våg till komma mot en, fyyy fan. kände mej som hon i filmen blue crush å de va inte kul alls.. men bada måste man ju..fy.

nu är jag åter i cikcilli, ensam. men eftersom de är en lugn kväll idag så spelar de ingen roll. ska ta mej till stranden imon med emma å anna. senare på kvällen ska vi käka avskedsmiddag på queens garden och sen blir de utgång. ska bli kul. va längesen jag va ute nu.

bilder kommer jag lägga  upp sen när vi har annas dator här för hon har alla bilder på sin dator..så blir inläggen lite roligare ;)

tiden går fort

en vecka har redan gått sen marie kom hit. det är helt sjukt vad tiden springer iväg här. eller känns de bara så eftersom jag själv ska bege mig hemåt snart? (hemska tanke)
har precis kommit hem från att ha sagt hejdå till marie vid green garden hotell, efter en vilsen tur med en lam taxichaufför så kom vi fram.

denna veckan har inneburit många restaurang besök, vilket har vart väldigt nice. picasso har ju självklart fått en hel del besök av oss. ikväll blir de lugnt. ska ta bussen till annas jobb senare för att hämta henne :D sen blir de att slå ihjäl några timmar med henne, vilket brukar gå jävligt bra! så imon blir de nog stranden för mig eftersom jag ska sova hos anna. jag har ju bara legat vid poolen nu den senaste veckan. de har vart hur skönt som helst. men nu är de slut på latheten och börja ragga folk igen I guess.

annars är de inte mycket nytt. allt flyter på bra här nere i mitt paradis!


Puss

beachparty

va ett tag sen jag skrev nu. men sen jag flyttade tıll anna sa har vı ınget ınternet. men nu har vı tagıt oss tıll ınternet cafe. i mandags lyckades vı med jobbet de kandes bra. 7 svenska tjejer hangde med oss pa beachpartyt. de var hur kul som helst. rolıga tjejer fran gbg. sen blev vı skjutsade tıll pıcasso, sedan vıdare tıll hamnen. vagen dıt var bland de rolıgaste jag vart med om. jag och anna kunde knappt sta pa benen bara for att vı skrattade sa hımla mycket. tog aven lıte tıd ınnan vı kunde satta oss pa casablanca.

mamma och pappa har hunnıt fylla ar nu. har pratat med bada pa deras dagar. alltıd kul att hora deras rost. fıck aven hora en underbar lıten stamma ıdag nar jag rıngde hem. saga vılle prata lıte. den gullıgaste hon sa va att man ınte kan va ı turkıet jamt. haha.

nu har aven sara hıttat tıllbaka tıll turkıet, vılket glader mıg mycket. alltıd lıka kul att prata med henne och de blır aldrıg tyst. haha. jag gıllar det.

pa lordag kommer mın kara marıe hıt och halsar pa. sa da ar de dags for mıg att flytta tıllbaka tıll cıkcıllı ıgen.

flytt

idag har jag och anna vart på stranden och grillat lite, typ 1 timme, HAHA! men de va mer än inget iaf. ikväll ska jag flytta in hos anna lite tillfälligt, ska bli underbart! imon blir de grillning på stranden heeela dagen och fixa kunder. för på kvällen blir de picasso som gäller. de blir en utmaning imon. anledningen att jag flyttar till anna är att de är BETYDLIGT närmre till jobbet och till stranden. sparar massa pengar på taxi också. plus att vi är 3 som delar på utgifterna när jag bor hos anna och emma =) jag gillar tanken.

tror att jag har fått ner de mesta i en liiiten resväska nu. men jag kommer la glömma hälften, märker de imon när jag ska fixa mej, men de får gå.

nu ska jag göra matilda sällskap lite innan jag åker vidare till emma på filmkväll. för ikväll blir de lugnt.

hörs!
RSS 2.0