just let it out

pälsväst

ja, jag vill verkligen ha en pälsväst



denna färgen är helt underbar! den ska inte vara för mörk och tråkig nu!

what a perfect day - never give up girl

har vart en mysig dag på gekås idag, hittade typ vad jag var ute efte, men det är inte riktigt som jag vill ännu. men det är en bra bit på vägen iaf.









you gotta love it






ett underbart doftljus hittade ja också, just love it!




gekås

yes imon är det dags. får se hur dags jag slutar, om vi hinner fixa glasögon, för jag såg att dom stänger kl 18. annars blir det bara gekås, men inte fy skam de heller ;)

karsten torebjer

OH MY GOD!! som vi har skrattat åt dessa, finns hur många som helst. här är några av mina favoriter! just enjoy them!









time goes by

ska krypa ner i sängen nu och läsa lite innan muhittin kommer hem från jobbet. har absolut inget att göra och det är över 1 timma tills han kommer hem. får se om jag lyckas hålla mig vaken dock, jag blir alltid så trött när jag läser.

kika in här imon bitti, har ett tidsinställt inlägg som jag lovar kan locka till mycket skratt.


top of the line

har varit hemma och fått lite kvalitets tid med mamma och pappa. ♥
vi åt kvällsmat och de kändes nästan som förr i tiden, när jag bodde där. känns skönt att inte den känslan försvinner. vi kommer alltid stå varandra nära, det känns så bra.

nu ska jag fortsätta kolla på svenska hollywod fruar, man får sig alltid ett gott skratt. just nu är dom på massage, och hon, lyssna nu, har med sin hund, som ska få massage, och få nageldekorationer, HAHA



news

nytt i pafym hyllan hemma hos mig och muhittin, jag fulkomligt älskar båda två!









(APPRECIATION)

bra städmusik

viktigt när man städar är musiken, iaf för mig (förutom när man dammsuger såklart haha) denna låt gjorde min städning lättare, för det är ju aaaaaaaaaldrig kul!





städa

vad är det för  fel på vädret i detta land? jag kan inte förstå att det kan regna så mycket?? detta resulterar i väldigt lite folk på jobbet. idag kunde jag gå hem vid 13 (jag slutar egentligen 15) så nu sitter jag här, ensam. muhittin jobbar eftermiddag denna veckan.

ska dra igång dammsugaren och städa lägenheten nu tänkte jag. update later.

får man vara så snygg jämt??













hypnotisören

nu ska jag krypa ner i sängen och fortsätta med boken som blir mer spännande för varje sida!



don omar




nej jag längtar inte alls utomlands!

shoes

inte så aktiv här idag. har vart iväg i stan sen klockan 8 i morse. muhittin hittade äntligen skor, 2 par till och med, superfina. så nu har han fin skor till bröllopet i september =) så himla fin han kommer vara.

jag såg många fina jag skulle vilja ha också, men jag väntade, för jag har tydligen lite fler par än min kära pojkvän, hur kan det komma sig? haha! ni som känner mig så är jag ju skoälskare, kanske har märkts lite på bloggen också va?

nu ikväll blir det iaf tacos, ska bli underbart gott! sen blir det tidig natt, för jag börjar jobba kl 8 imon. hoppas på uppehåll imon så det blir lite fart på jobbet!



@ hannas

befinner mig nu hos hanna. blir lite vin med tjejerna, inte mycket dock eftersom vi ska till stan tidigt imon =) men det är mysigt att va här med tjejgänget igen. pics kommer nog imon, ska ta fram kameran och börja min paparazzi fotografering nu!

ha en mysig fredag ladies and gents

nygräddat

jag tog mig tiden att baka bröd idag, blev himla lyckat, jättegott!



     





@ harrys

hade ju en urmysig kväll på harrys i onsdags, tog typ inga bilder så här är de enda som blev tagna, vi var för upptagna med att snacka massa girltalk, me like!

       


=)

sovmorgon

ja det blev en lång sovmorgon idag! så himla skönt ska jag säga. men nu är jag upp och har vart det ett tag iaf.

imon åker nin kära jian till spanien! jag ärr inte alls avis? hehe

fast jag ska ju tillbaka till jobbet, det är väl lika roligt det va?

färg

har vart och hjälpt till med färgning av hår idag hos brorsan. blev himla bra båda två. det tog långt tid med anettes, så mycket hår hon har =) men de blev bra och ännu mer änglalikt. hoppas hon är nöjd!

var en sväng hos mami och papi också, alltid mysigt. när jag kom hem sen så stod middagen färdigt, man blir bortskämt här hemma ibland, me like!

imon ska jag en sväng till hanna som har lite förfest, ska bli mysigt att catcha upp med brudarna. meeen det blir tidig hemgång eftersom jag jobbar på lördag. ska in till stan tidigare, jag och baby, så jag hinner nog med en runda på stan, de ska bli nice =) kolla vad dom har för roliga höstkläder i butikerna, mest sugen på gina :)

sen behöver jag lite grönt hem till lägenheten, så får se vad det blir =) hinner ju inte med att fixa nåt här hemma känns det som. men snart blir det mindre timmar på jobbet, så då får jag ta tag i det.

nu blir det sängen! gonatt kära läsare!

löning!

va trevligt det var igår. härligt att träffa tjejerna utanför jobbet för en gångs skull. det måste bara göras om. även om vi nu skiljs åt här i slutet av säsongen så känner jag nog att vi kommer hålla kontakten ändå. kajsa verkar ju stanna i halmstad med, inte fy skam =D

har varit och samlat på mig lite information idag, herregud vad mycket att läsa. så nu vet jag vad jag ska göra hela dagen, typ!



löningen sitter alltid bra på kontot


scarves

ska ju snart till ullared igen för att införkaffa mig glasögon så kommer nog bli en vända inne på gekås också, då tänkte jag nog haffa åt mig några av deras fina scarves dom har där inne


summer nights

bjuder på skön musik medans jag är ute och dricker vin ikväll




lill-lördag

ja äntligen ska det bli av med en lill-lördag utgång, har nog nästan aldrig hänt innan, men jag är ledig torsdag fredag så det kunde inte passa bättre, eller hur?

ska dra in med bussen vid 18, ska först möta upp linda, blir nog en öl på harrys, sen kommer de andra tjejerna vid halv 8, så får se om my har öppet, annars blir det något annat.

är jag snäll sen så kommer muhittin och rauf och hämtar mig, eftersom sista bussen går redan halv 11. så är det när man bor i bushen!



är ledig nästa helg, perfekt!

nokia

är det någon som har omdöme om denna mobil? positiva eller negativa, den är ju billig så jag förväntar mig egentligen inte så mycket utav den? men lite recensioner vore ändå inte fel?

FREAKIN´ AWSOME!!



VILL HA!

fresh




food

vart en del att göra på jobbet idag, det är nice, då går tiden snabbt! nu är det massa fix i köket så det blir snart kvällsmat. blir ju sent när man kommer hem sen. men gott ska det bli =) turkiet inspirerat, can´t wait!

tillsammans

som det ser ut nu, så ska det iaf vara uppehåll imonkväll, vilket jag verkligen hoppas på då vi ska till my´s place med tjejerna från jobbet. annars har hon ju inte öppet menar jag. och jag vill verkligen komma och se hur hon har det. har inte hunnit komma dit en enda gång i sommar, hur illa är inte det! så nu hoppas jag på uppehåll
imon!



no one can speak the words on your lips

jobbar eftermiddag idag, lite segt men det var skönt med sovmorgon ändå. det blir ju inte så sent nu för tiden eftersom det inte är så mycket folk. men vet att det är en liga som spelar idag som alltid brukar dricka öl efteråt, så vi får väl se vad det blir.

hur jobbigt är det inte när man försöker ringa någonstans och det inte svarar vem man än blir kopplad till? irriterande? JA














if you have a dream, let it be true

en helt vanlig måndag

det blev en mysig kväll med spagetti bolognese och hemmagjord ayran, yummie, va längesen man drack ayran. hemma hos muhittins familj fick man det varje dag, flera gånger.


helt rätt

       

KOBOLTBLÅTT


trött, tröttare, Frida

aah, jag är så trött idag, på jobbet däremot gick det bra, men när jag kom hem, shiiit. så jag försöka piggna till lite nu med hjälp av blåbärsmuffins + powerking. hehe. får hoppas på det bästa!

later

ny vecka, igen

tiden verkligen springer iväg, tycker augusti nyss började men redan den 22 idag. ska försöka fixa lite denna veckan, får se vad som händer om jag kan uppdatera er om något kul kanske? jag vet iaf att på onsdag ska vi träffas; tjejerna från jobbet och typ säga hejdå?! hur sorgligt är inte det då?

ska besöka my på hennes egna place, tillsammans i stan. det kommer bli mysigt och mycket vin, iaf för mig och linda. mys! vi stänger inte förrän första veckan i november, men kajsa slutar jobba den sista augusti (tyvärr) så det är väl läge nu då. suck. sen flyttar harena till göteborg (kommer förmodligen våldgästa där några gånger känner jag).




så vad händer denna veckan? någon som har nåt kul att dela med sig av? känner att höstdeppen är på väg, så jag behöver livas upp lite, så kom igen och klottra ner något nu hörrni =)

I wish I could too

två av de mest underbara rösterna i världen!









sweet and different




on my own

jag har mycket tankat som snurrar runt i mitt huvud nu. positiva ska jag dock tillägga. jag vet vad jag vill göra, men jag tar aldrig tag i det. jag jobbar 3 dagar nu, sen är jag ledig onsdag torsdag, så ska försöka boka in ett möte och se vart det kan leda. om det gör mig mer intresserad eller om det får mig att just drop-it! den som lever får se.



AUDRINA SHOW

jag har alltid varit ett fan av the hills. och nu kommer en ny! Audrina kör solo, ska bli intressant att se om det är lika bra, eller iaf i närheten! cant wait! ikväll klockan 18 på MTV



lången

haha jag har precis vart och lämnat in min första kupong i livet, haha! får se om jag har någon tur!

movie night

efter gårdagens kräftätning så hann vi med 2 nya filmer också. först blev det en skräckis, scream 4, som faktiskt var en bra film, jag hade inga större förväntningar på den egentligen eftersom det var en fjärde film, men jo, jag gillade den



efter det kollade vi på limitless, helt annorlunda om man jämför med den andra såklart, men bra var den, så den rekommenderar jag verkligen om ni inte sett den.



tack för igår, bror och anette, det var en jättemysig kväll!

gårdagen i pics












bruce willis

mysigt hade vi igår, beställde en liten pizza och delade på 3? inga storätare, haha, men gott var det. sen blev det film på det. skulle kollat på mechanic, men den funkade inte så mikael måste fixa detta haha! det blev red istället. vi såg den i haci halil förra året och jag mindes att den var bra, det var den igår också, en film blir inte dålig med skådisar som bruce willis och morgan freeman!



har ni sett den?

lördag 20 augusti

idag blir det kräftor hos bror och anette. ska bli intressant? jag har aldrig i mitt liv ätit det förut, om jag gör det idag får vi se, jag är lite skrej för det där med att dela den och suga överallt haha! iisch, men vi får se =) ska bli mysigt iaf! hoppas på bra väder också, solen är ju framme nu iaf, låt det förbli så!




har alltid gillat hans musik



off

stängde tidigt idag, strax efter 18. inte mycket att göra idag då det är öst ner regn i stort sätt hela dagen. skönt att komma hem tidigt också när jag inte mår helt 100. men jag är glad ändå. ikväll blir det myskväll med film och nån god mat!

underbara fredag

ja, äntligen fredag! mitt maraton pass med 7 arbetsdagar i följd är slut efter idag, sen är jag ledig i helgen. det ska bli nåt fruktansvärt skönt! sen jobbar jag bara 3 dagar och ledig igen, perfect! sen i september däremot vet jag inte, suck. jobbigt att inte veta för man kan inte planera ett skit då.

va förvånansvärt trött idag när jag gick upp, ändå va klockan halv 10, och jag har sovit länge. men jag vet inte om det rör sig en liten förkylning i kroppen, för jag är lite hängig och har ont på många ställen nu.

yeeeyy

på tisdag börjar ett av mina absoluta favoritprogram igen! ska ju bara ses med jian,haha minns förra säsongen. när dom var nere bland ormarna;

-HEJ HEJ, HEEJ HEEJ!!




sann vänskap

du är en underbar vän helena, vi har haft många fina stunder tillsammans, särskilt nu de senaste åren




















tadaaa

mina muffins blev underbart goda om jag får säga det själv, inte tråkiga att kolla på heller =)





(måste erkänna att det var första gången jag gjorde muffins, haha, men inte sista, det kan jag lova!)

just listen




fixar dag

slutade tidigt idag så nu har jag fixat lite hemma, men mer ska göras ikväll =) inshalla

nu är det dags för bakning, see ya later

<3



en bild från en sommar då jag bodde i lägenheten i hylte och hanna var hos mig typ varje dag. jag saknar den tiden, saknar att spendera så mycket tid med min lilla hanna

(haha kolla våra gamla mobiler, minns min rosa fina motorola, kartongen finns fortarande hemma hos mami och papi, trots att mobilen gick sönder och är slängd)

suck

man vet ju vad det kommer skrivas om ÖVERALLT och ingenstans nu i typ 7 månader. suck säger jag bara

kvällsläsning + fotbollstittande

dessa har kommit lägligt idag för lite slappläsning i soffan tillsammans med matchen på tv som redan är grym 1-1 efter 20 minuter sen behöver jag inte säga mer va?




detta fick jag med hem från bror



fotboll

befinner mig i skrivande stund hos brorsan. kollar på malmö-dinamo zagreb. tyvärr gjorde Z precis 3-1 så nu är det nog tyvärr avgjort. men malmö hängde ju med bra tills straffen nyligen. blir mer fotboll senare då barca möter real igen. hoppas att real kan avgöra denna gången, men oddsen tror inte på det. men det gör jag :)

fick med mig en grej hem idag härifrån, jag visar senare


regn, regn, regn

igår kväll gjorde jag hemmagjord turkisk yoghurt, så jag hoppas bannemej att den blir bra, svärmors hemliga recept, skämt och sido är det ju inte hemligt, men lite kul att ha med sig i bagaget. dom kan så fruktansvärt mycket, muhittins familj, helt osannolikt!

blir eftermiddags jobb idag. sen ska jag nog inom maxi efter det, sen bara dyka ner i soffan och slappa tänkte jag. det här vädret blir ju ingen glad av precis! suck!

ny kategori; igen

ah, bestämde mig för att ha en kategori om vad jag läser för nåt, kan va allt från magazine, böcker av alla dessa slag osv. har inte skrivit så mycket om det, men jag gillar ju att läsa, så varför inte dela med mig av det? En passande kategori nu när det börjar bli höst och en ypperlig tid för mycket läsande.

börjar med en bok som jag lånade av min fina vän helena. Hypnotisören av Lars Kepler. Är redan helt fast efter bara några kapitel, älskar såna böcker!


nu så

ja nu är det rött, efter andra färgningen blev det så mycket bättre

 


youtube

brorsan visade mig ett klipp på youtube igår, klockrent





home

det blev en kort dag på jobbet idag, halv 9 till kvart över 2. kan va skönt emellanåt, särskilt när jag hade lite inplanerat idag. märks ju att det börjar bli höst nu, särskilt märks det på jobbet då.

höst betyder att man får uppdatera garderoben igen va? fan va kul de ska bli att hitta massa mysiga höstplagg! ser fram emot mina shopping rundor med nära och kära!

nu blir det en runda med dammsugaren, sen sticker jag till mami och papi!

gorgeous

vill klicka hem alla


   
   


 


me like them!

no words needed





mama

det var lättare sagt än  gjort det där med gadinerna, men har hittat vad jag vill ha. ska bara be mami om råd först också. tänkte att jag skulle hem till dom imon efter jobbet, så kan dom följa med mig hem sen, pappa har ju fortfarande inte sett lägenheten möblerad. så det är på tiden nu =)

ska inom rusta nån dag efter jobbet, torsdag kanske? dom har ju också den hyllan jag vill ha, (billigare än ikea)


gardiner

vi har bott här lite mer än 2 veckor nu och jag har fortfarande inte fått upp några gardiner. fy fan! jag jobbar för mycket och för det andra så har jag inga jag vill sätta upp. så jag ska webbshoppa mina gardiner, jag vet ju vad jag vill ha. så det får bli mitt kvällnöje idag nu när jag är ensam hemma. muhittin har börjat jobba skift idag. det går bra nu =)

ännu en skönhet som är välkommen i min garderob

fullt ös

idag va det fullt ös på jobbet igen efter en relativt lugn vecka annars. 140 lunch serverades idag. så helt okej.

hade mina nya skor på mig idag. det märktes att dom var nya, då jag fick ont i fötterna, så jag fick byta sen efter ruschen under lunchtid =)



vill, vill inte ha?

jag vet att det inte är någon nyhet i mobilvärlden, har inga speciella funktioner, inte ens en bra kamera, men jag tror ändå jag ska slå till på den, har velat ha den länge och min mobil har börjat krångla lite till och från.



spanska cupen

just i detta ögonblick så kollar vi på real mot barcelona, typ den bästa matchen man kan se om ni frågar mig. jag får sällskap av älskling, rauf och selim, hehe. men det går bra det med!! GO REAL!!

lite synd om malmö idag att dom inte kunde hålla 2-1 mot milan, men dom gjorde ett bra motstånd. straffar är ju sällan rättvist. men så är det ibland. storlagen är ofta lite vassare i alla situationer.

snäll pojkvän

muhittin lagar kvällmat till sin trötta flickvän, sen blir det filmmys. så himla underbart!

vill ha!

jag är ute efter en enkel vägghylla att ha i köket. har kollat runt lite nu och den som faller mig bäst i smaken är denna från ikea. har ni några andra förslag på enkla vägghyllor?

köp

jag och  helena hade en jättemysig dag på stan igår. vi hittade lite grejer, mest helena. jag hittade också vad jag åkte dit för. reebok skor, så nu har jag nya fina skor till jobbet. verkligen nödvändigt då dom andra var inne på sitt sista andetag typ



får hoppas att dom gör lite nytta också

GRATTIS UNDERBARA MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN!


stan

nu är vi (jag och jian) på väg in till stan, ska shoppa loss lite, får se vad vi hittar för nåt kul. soligt och fint är det idag med!

fredag - ledig

nu är håret rött, dessvärre har jag inte hunnit ta någon bild, men det kommer.

igår var det mysdag, muhittin lagade mat medans jag och helena var ute på en liten promenad. supergod mat, selim och rauf kom och gjorde sällskap också. sen turkiskt te efter, de satt bra=)

jag och helena skulle kolla på "mechanic" MEN så funkade inte den skivan i vår dvd, sååå typiskt. upptäckte däremot att vi hade videobutik på vår tvbox, inte fy skam  måste jag säga!!

fynd

hittade denna underbara parfym när jag rensade bland smycken, smink, parfym osv. helt underbar är den


just nu;



ska försöka få nån ordning på alla mina smycken. detta är en del av min ägo





en sminkbox som jag fick av mamma för många år sedan gör jag om till ett smyckesskrin istället. tog ut boxarna med smink i och vips!
vad tycks?

friend

idag ska jag träffa min underbara helena. ska bli mys, får se vad vi hittar på. hon jobbar till 2, men sen är hon bara min =)

får se om jag blir rödtott idag, annars blir det en annan dag. time will tell
!

skönhet

denna skönhet är mer än välkommen i min garderob


an av mina absoluta favoriter



ikea

jag tror jag ska skicka med en beställning till min bror när han ska iväg och kan åka inom ikea :) vi kommer ju aldrig dit pga jobbet (jag vet att jag klagar som FAN på mitt jobb nu, men det har sina anledningar) hoppas det blir förändring i mitt liv till våren, men det avgörs ju efter samtalet i september, vilken månad vi snart är inne i. tiden bara flyger iväg.

vart tog sommaren vägen?

ja det undrar jag verkligen. det har inte varit någon bra sommar i år, kan va för att de fina dagar som varit så har jag jobbat. så vi har inte kunnat hitta på nåt kul alls. jag har inte ens satt min fot på stranden i år?! hur tråkigt är inte det? så inte konstigt att jag konstant tittar på alla resebolags sista minuten resor? men det går inte det heller eftersom jag jobbar till sista oktober. och i september oktober så kommer jag få jobba typ själv i serveringen.

på vintern måste man också åka så långt om man ska ha värme, det går inte heller när muhittin jobbar. suck. men en dag är det våran tur att bara ligga på playan och njuta, gå ut och äta mysiga middagar på fina restauranger.

nästa år ska bli ett år där det inte bara handlar om att starta upp livet här, vilket detta året har gått ut helt på, men det har ju gått bra också så jag klagar absolut inte på det. vill man ha något så måste man kämpa för det, och det har vi verkligen gjort, och vi gör det fortfarande. det är inte lätt, men vi klarar det bra tillsammans.



inspiration

eftermiddag

idag är det sen dag på jobbet som gäller. om det är skönt eller inte ska jag inte uttala mig om, men sen är jag ledig i 2 dagar och det ska bli skönt!! ska fixa lite i lägenheten hade jag tänkt. har ju fått oss ett förråd nere i källaren nu. guld värt. vi har så himla mycket garderober i lägenheten, men dom kan ju få användas till andra saker än stora resväskor och lådor, inte sant?

positiv

igår hade jag en dålig dag, det är helt okej emellanåt. den slutade bra iaf, så det var ju skönt. kunde stänga tidigare på jobbet också för det kom ett jävla oväder med åska och blixtrar. kändes som hela restaurangen skakade vid en smäll. den va nära kan jag lova.

nu blir det dags för jobb igen, ska bli skönt att komma hem tidigt idag. operation gardinstång blir det då hoppas jag. så man blir av med den liggandes på golvet hah!

hoppas ni får en fin tisdag alla fina läsare!

må dina hårddiskar för evigt, alltid, krascha



sådeså

idag blir ingen bra dag, punkt slut!

 

fynd

här kommer några saker av det vi hittade i helgen













home sweet home

nu är vi hemma efter en ca 3 timmars bilfärd. blev kvällsmat på balkongen och nu ska jag iväg till bror för lite filmtime. muhittin är iväg med rauf så jag måste också hitta på nåt känner jag.

blir lite bilder nu från marknaden och stugan, så uppdaterar jag om köpen lite senare


härlig frukostvärme







Semester på Aruba till vintern?



GRATTIS BÄSTA PAPPA PÅ FÖDELSEDAGEN



vill inte

idag är det söndag. har sån söndagsångest efter en ledig helg. jag vill inte åka hem idag, för jag vet vad som väntar imon, jag vill inte!

sol

det bjuds på underbart väder här i småland, så vi njuter för fullt, ska se om vi kan göra en massa fynd nu när vi befinner oss på marknaden i just denna stund.

later

bra motion på köpet!

det är svårt att förklara hur stor marknaden är, så här kommer en bra överblicksbild istället


pics;

har inte hunnit ta så mycket bilder ännu (och min kamera är riktigt dålig i mörker) men här kommer några. det blir fler det garanterar jag







framme

vi kom fram igår kväll strax efter 9 tiden. åkte direkt ner till marknaden och den var ju fortfarande öppen. men många stängde efter en stund såklart, för att orka upp i tid idag också. vi ska äta frukost och sen bege oss till marknaden igen, ska bli härligt att gå där, vi har redan hittat lite som vi vill ha =) mys är det på hög nivå!

angelina?

har ni någonsin sett en tjej som är så otroligt lik angelina jolie? svensk också dessutom. kanonsnygg om ni frågar mig!

?




denna gången tycker man väl ändå att det borde hända något med håret, förra gången vart ju typ inget resultat!

snabba ryck

nu blir det en snabb dusch och sedan packa lite snabbt och så ska muhittin komma hem från jobbet, sen bär det äntligen iväg till stugan! så skönt det ska bli att komma iväg lite. får se om vi hinner se något av marknaden ikväll när vi kommer upp. annars har vi ju hela dagen på oss imorgon =)

barmaid

nu sticker jag till jobbet, blir en sen kväll med grillbuffé. så det blir till att agera bartender ikväll igen!

later

bästa

det absolut bästa fyndet vi gjorde på gekås igår var en vinterjacka till muhittin, det är ju alltid så; att när man är ute efter en jacka när det börjar bli kyligt ute så finns det aldrig någon man vill ha. så fort vi såg denna jackan igår så blev båda fast!



   

detaljer

blev en snabb runda inne på gekås igår, vi kom dit kvart över 6, så jag hann inte ens gå och kolla på glasögon, så det får bli nästa gång, nästa gång blir det nog jag och helena som åker sa vi, hihi, vi är precis likadana när det gäller gekås =) men de va mys att va där med muhittin igår, (även om vi inte kommer överens om alla prylar och stilar, haha) o hitta saker till lägenheten ♥

detaljer kan göra så mycket med inredningen, så här kommer lite från de vi köpte igår

       

på gång

strax bär det av till gekås =) weeey, ska bara fixa oss lite först efter en dags jobb. svettigt att bära tallrikar måste jag säga, och idag var det mycket folk också. jag var glad att jag fick gå hem tidigt.

helt perfekt värme på balkongen så jag sätter mig där och låter håret självtorka lite, love it!

ska hämta bror och anette och sen sticker vi!





mys

har varit hos bror ikväll, grillade hamburgare och hade picknick i gräset, de va jättemysigt. svensk sommar. hoppas den håller i sig ett tag till. såna kvällar är ju underbara. hoppas vi får fint väder i helgen också, när jag är ledig och vi sticker iväg lite.

nu blir det natten!

p3 is the shit!

strandväder

meningen är väl att man ska ligga på stranden och gotta sig en dag som denna?? eller har jag fel? äh, jag drar till jobbet och drar på mig massa kläder + ett varmt (långt) förkläde istället, det är också ganska skönt ;) haha.
nu är jag hemma iaf och ska sätta mig på balkongen och njuta av värmen, urskönt ju!

snart kommer baby hem också, får se vad vi hittar på. fixa lite här hemma kanske? kyl/frys är iaf uppfyllt nu, det känns bra!

jobb

nu är det dags för jobb igen, känns som man inte gör mycket annat nu. men imon blir det iaf gekås efter jobbet, det ska bli kul. va väldigt längesen vi va där. så nu kommer vi nog hitta massa (massa onödigheter som man alltid gör) det jag hoppas vi slipper är kön men vi får se hur det ser ut när vi kommer dit.

ska bli skönt att sluta tidigt idag, så man kommer hem i bra tid, ska inom affären också och köpa mat, ekar lite tomt i kylskåpet nu efter flytt. suck

ha en fin tisdag alla läsare ♥

nytt

åkte in lite tidigare till stan idag innan jag skulle till jobbet, så svängde inom jysk för att se om det jag var ute efter fanns kvar. eftersom det var deras stora slutrea nu så hade jag inte mycket hopp. men det fanns, så jag kom hem med detta ikväll



ett litet cafébord med två stolar som verkligen gjorde sitt på balkongen, kommer bli helt underbart att sitta där en sensommar kväll och bara mysa!

kvällsmat



muhittin fixade kvällsmaten idag. underbart gott blev det, fattades bara lite yoghurt vid sidan som vi inte hade hemma.

swimwear

jag hade gärna gett mig iväg på en sista minuten resa nu bara för att få klä mig i dessa skönheter, vilken är eran favorit?

     


sommar

jag hoppas att sommaren är här för att stanna ett tag nu. så underbart lovely väder det är iaf. lite surt att man behöver jobba, men pengarna behövs ju också för den delen. särskilt nu när det händer så himla mycket i vårt liv. I love it by the way!

muhittin hade fixat hela köket (som såg ut som ett bombnedslag) igår och för att inte tala om badrummet =) sånt gör mig så glad, särskilt när jag kom hem efter jobbet och var trött som bara den.

nu ska jag åka mot stan och se om jag hittar nåt spännande.

tårta

muhittin kom hem från ett födelsedagsfirande och han hade med sig lite tårta hem som mamman i familjen gjort. herre min skapare så gott, två olika! helt underbart goda. som gjorde från turkiet typ som hans morbrors fru gjorde när vi var där. ännu en liten smaknostalgi där

nu blir det sängen, helt slut, känns som det är någon slags influensa på gång, var helt seg och varm på jobbet idag. hoppas det är bättre imon eftersom jag jobbar till fredag nu. och sen på fredag blir det förhoppningsvis en tripp över helgen som vi planerat ett tag!
RSS 2.0