vill ha!



lovely

myspys

ah, igår gjordes inte mycket,
jag och hanna hyrde filmen ´what happens in Vegas´ BRA va den, mycket skratt =) 


vi var nog ganska trötta efter julhelgen, är de fortf.
så ikväll blir de också lugnt + lite dricka som gamla goda tider, men hos pingu, MUHA! hoppas på lite GT de va längesen nu fan!
   

va inne i stan idag, är nätan glad att jag jobbar i mellandagarna så man inte "kan" åka in på den stora mellandags rean för fyy fuck va mycket folk de va inne idag!!

näh nu är de bäst jag gör iordning lite här innan jag ska dra mej neråt till storgatan :)


"you cant fly with broken wings"

granen klädd, igen

i morse kl 6 hände en liten olycka i ingvarssons hem, granen rasade, oouups, men som tur va så har vi nu en ny =) den blev faktiskt finare en den första

julafton började med dopp i grytan hos mami å papi, sedan kära Kalle och sedan begav vi oss ut till syrran med familj, tomten hittade dit och de åts mycket och god mat :) lillgossarna ingvarsson va på bästa humöret och minstingen va inte ett dugg rädd för tomten, medans hans storebror satt tätt intill pappa precis i början. sweet.

          
som sagt tätt intill pappa    förväntansfull                             =)

igår va de grand som vanligt på juldan. började hos hanna som numer är tradition. I likey. sedan blev de bussfärd till grand, blev överlycklig när vi kom över bron och såg att de INTE va nån kö! shiiises, de har aldrig hänt innan, men de va värre med att komma fram till baren, iisch vad tid de tog. hade trevligt danssällskap hela kvällen, underbart, men de gällde o hålla ihop, för de va lögn å hitta nån där inne!

idag blir de lugnt, snart dags för fika.. annars tjatas det om utgång, men de får räcka, håller mig till nyår nu :)

take care ♥

julstök

aaah, stök kan man verkligen säga, är saker i hela mitt rum nu från lägenheten, de tar aldrig slut jag lovar, fan, de börjar bli segt nu.
har fått lite annat gjort idag med, gjort knäck och mozart kulor. så pepparkakshuset får vänta på mig och pappa tills imon, de är tradition att vi gör de ihop :) mys.

sista arbetsdagen imon för denna veckan, så lovely, varje vecka borde va så kort, I like!

what you gonna say in private? what you gonna do in public?

myskväll med glögg

igår va de glöggkväll hos kitte :) jomen tjena jag å josse drack varsin kopp, men mysigt va de iaf.
vi pratade om lördagens bravader, och fick oss några skratt.
senare kom hanna och fick våra presenter för födelsedagen som gått :)
vi hann med film också,
"ett päron till farsa firar jul" jisses, vad jag skrattade, har aldrig sett den innan haha!!



snart är de jul :D

-
jag och mamma ska nog göra pepparkakshus senare, myspys :D

underbara fredag

aah, denna fredagen är verkligen välkommen! de har vart stressigt och sena dagar på jobbet i denna veckan. shiiises, men nu är jag äntligen hemma :) och kan slappna av, svept om lite för ska med mami å papi till stan å köpa de sista julklapparna, tur jag vet vad jag ska ha ;) till hanna å syrran :)

ikväll blir de mys med hanna och lydia, hur länge lydia stannar får vi se, :) men de blir nog bra,

blir till att åka nu, ses kanske i stan :P

svejs!

sunlight in my mind

drömmer mig bort till Alanya, längtar efter mitt andra, kommande hem i 5 månader

   
  

I like <3

sitter och kollar på youtube, kommer aldrig tröttna på denna, enjoy!

moi mukulat

hemma efter ännu en dag hos fröken hallberg :) söndagen har inte varit så givande, men vi har fått våra skratt för dagen iaf. :) humorn är låg på söndagar, men idag var den extrem.

gårdagen var superkul, va hos kitte lite innan 7, och där va jättetrevligt, gick sedan vidare till forum där de blev dans heeela kvällen lång, underbart kul att få dansa så mycket, alla va glada och till slut va de dags att gå hem. sov väldigt gott inatt och ville inte vakna, men bror och jessika kom å väckte mig ;) men jag skulle ju ändå gå upp nångång och de va trevligt att träffa dom lite idag med.

nu ska jag snart krypa ner,
vi hörs,


"moi mukulat"
hanna säger -"de va jag som sa det, men Frida säger de" haha (härlig konversation med mellan mig hanna och lydia på högtalartelefon)

uuuh vad jag kommer sakna dej i Alanya Hanna!♥

perfect soulmates <3

tillbringar min lördagefteiddag  i mitt andra hem, hannas. hennes nya rum är finfint :) vi gör egentligen inte så mycket, typ väntar på att kl ska bli halv 7 så vi kan bege oss till kittsson :D

vi får lite flashbacks nu när jag satte på en låt "timbaland ft fransisco -the way I are" åååh Naula tac vilket lyxhotell, vi måste kommit fel sa hanna nu när vi pratade om de. kommer heller aldrig glömma kackerlackan äckelpäckel som vi hade på balkongen. I - U!! haha

nu ska jag hoppa på hanna och killa henne lite sen är de nog dags att börja tänka på kvällningen :P

take care

xoxo

vilken vurpa!

vilken dag, kom hem från jobbet och började packa lite småsaker, sedan kom carina å jocke å hämtade soffan, brorsan kom å alla sakerna bars ner till släpet.
de kördes hemåt (som nu är möllegatan) och jag fick springa upp till hanna för att köra henne tlll julbord i unnaryd.
kom hem, packade lite till, jag å papi åkte å handlade, sedan iväg för att hämta lydia som skulle med 400 bussen, sen va jag å papi äntligen hemma och kollade på kära idol-finalen. såg dock inte lisa och co nånstans, hah, stor risk NOT.

sen ringde hanna när hon ville hem, men nu kan jag säga att de är skönt att se sängen som väntar där på mig, är något bra trött nu! de va hanna med på vägen hem, haha,
när jag släppt av henne och skulle backa ut från garageinfarten så vinkade jag på henne, la i backen, kollade bakåt 1 sek, sedan fram igen, men hanna va borta, såg ett par stövlar framör bilen och där låg hon! herre min va kul de va, shit, hon såg ut som en snögubbe, ja fråga. "gick de bra,?" (tummen upp från hanna) -"de va halt" haha, där kom skadeglädjen igen, muha!

imon blir nog en bra dag om den blir som jag tänkt mig, men nu ska jag sova!

gonatt!!
xoxo

soon its over

sitter här med min näst sista frukost i lägenheten. havregrynsgröt,, mmm.
blir mycket att göra idag, hanna kommer på besök efter jobbet, hon har ju numera börjat jobba dagtid, vilket jag tycker är bra :) efter de ska jag göra köttbullar åt en annan vän och sen får de bli hela slanten till att packa.
jag har redan vart hemma med en massa kläder, men de känns som de aldrig tar slut. en hel resväska å andra väskor, shiises, hur ska jag lyckas packa till alanya på 20 kg? de kommer aldriggå?! nåt tips?


snackade med en kille igår (genom min chef i alanya) å han skulle visst bara stanna 1 månad, är de lönt? jag hade inte velat åka hem efter en månad, fyy. vi har de bra vi fyra som ska stanna så länge, jag längtar efter sol nu, de börjar bli trist det här.

nu är de dags att dra till jobbet, ska inom sofia på hemvägen från kappa, synd bara att hon inte är hemma, va längesen jag träffade henne.

ses! ♥

"låt mig få tända ett ljus...

värma dig om du är kall"
julmusik spelades när jag och mami bakade pepparkakor, mysigt. nu har jag fått lite mer julkänslor, har vart helt dött på de innan.
ingen snö - ingen julkänsla.
barnfritt på jul - ingen julkänsla


snart lucia, hoppas på ett sött lucia tåg på jobbet på fredag, man vet aldrig :P hopehope*


fullt upp

börjar jag bli gammal eller vart de så tungt igår? sitter nu ner efter att gjort iordning mej för de indiska julbordet hos Helena ikväll. hade utflyttningsfest igår, och ja, jag är trött nu. piggnar kanske till efter maten senare, tvivelaktigt.

igår va de highlife på skolgatan ja, herre min, men kul hade vi :) va kul att träffa alla för en kväll hemma för en gångs skull. hände massa saker, galna saker inte minst sagt. men lägenheter är hel och allt är som de ska iaf ;P tur de bara är utflyttningsfest en gång, oh yes. jag lydia å hanna va inte alls flummiga idag, rövarspråket knaprade sej in i mitt och hannas huvud, sen va de kört! hur kul kan man ha åt såna ord hannis? haha! flumm ♥

lydia kommer hit snart med plattången sin, hah, jag måste fan köpa en ny snart, helst NU!

vi hörs!

xoxo

frisör? ;P not

mötte hanna på klädhörnan igår, kollade på klockan när vi fått våra påsar, SHIT 1 timma hade vi vart där! å kom ut med två plagg var, haha, inte dåligt.

kom hem till hedvägen och där va de klippdags, jag höll i saxen, herre min, men de gick skapligt haha! hanna är modig
"om de inte blir bra, så kan jag fixa till det med RAKhyvlen sen," haha! fan va go!

snöblask så långt ögat når, fuck, jag blir trött på de alltså..ge mej lite sol så jag vaknar till lite. efter dessa julbord denna veckan så behövs some light, vi är ju helt sönderslitna och trötta på jobbet. inte bra med halt golv och dåliga skor och en papperskorg heller, ser ut som jag sytt for fuck sake!

imorn blir nog bra, om de blir som jag tänkt mej :) hanna du vet vem/vilka jag syftar på.

snart kommer lydde, ska busa och laga lite käk :) ska bli mysigt.

take care!!
/vem kan tro att en tofs mitt på huvudet, underligt ljud och en kamera som filmar, kan bli världens roligaste klipp, satan i gatan vad ont i magen jag hade efter att kollat ett x antal gånger! hah! ♥
RSS 2.0